- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Bende oyuzden vazgectim degistirmicem.kız niye değiştin nick i hadi onu değiştin foto niye değişti. kafam karışıyooooo
Hem şaşkınnesli olsun dediler yapmam yokkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyuzden vazgectim degistirmicem.kız niye değiştin nick i hadi onu değiştin foto niye değişti. kafam karışıyooooo
Bende oyuzden vazgectim degistirmicem.
Hem şaşkınnesli olsun dediler yapmam yokkk![]()
koş nesli koş. ben sadece yürüyüş yaptım bu gün7.15 de nesli koşar spora koşar
kız eylül alıntı yapınca alsoğuttube en altına , en sondaki "quote" ten sonra yazacan mesajını arasına başına değil :)[/QUOTE]neslihdoğru y post: 37611299 .!.:Ah keske hepimizin tartisi bigunde 3 4 kilo eksik gosterse
Kiz sen niye pro uye oldun bakiym@Nesli napıosun kız![]()
İyi yapmisin haketmis:)dün halamın kızına gittim ya. onun evi 3. katta kv si 8. katta asansörleri de yok. üşeniyodum çıkmaya vede çıkmadım. birazda istemedim açıkçası. sonra bir baktım görümcesi geldi kızı eşimin yanına çıkartmak istemiyorlar. benimde akılıma bir hinlik geldi. kv si ben arabaya binerken geldi. neden yukarı çıkmadın dedi. bende sizin evinizde oğullarınız var eşim kıskanıyo kusura bakmayın onun izni olmadan çıkamazdım dedimonlardan aldığımı onlara sattım. eşime anlattım iyi yapmışsın dedi. neymiş servisi kuzenim yapamazmış eşim varmış. ulen eşimde yabancı sanki hepimiz akrabayız sonuçta
sweet canim ya kac gundur unutuyorum pegasus mezun mu oldu yada nerde biliyormusun
Gunaydinn doktor randevum var gitmeden bakayim ded din
ağzımda yaralar çıktı vitamin için yedim öğlen meyve kürü yaptım aklımca çok mu olmuş
günaydın kızlar geçmişe dalmışım seslenmeden.dün 2 ara bi dere misafir gidince mekik programını yaptım akşam
bu gün sabahta yaptım bşiler. bu arada dün kız tartıya çıktı annee dedi ben kilomu almışım 4 kilo fazla gösterdi beni dedi
bende tartıyı kontrol ettim sanırım pili bitiyor LO yazısı çıkmaya başlamıştı belki pil değişince bende fazlalıklarımı atarım diye ümitlendim :)
Bakalım canım deniycem bugünCignemek sart canim alisirsin zamanla
kızzz neslı kızın profılınde takımı yazıyor bıze mısafır gelmıs sadece Allah ıyılıgını versın![]()
Ah keske hepimizin tartisi bigunde 3 4 kilo eksik gosterse
ülemi canım dikkat etmemişim. çam deviren nesli devir nesli
neslıııı neslıııı bayılıyorum sana heee
haklısın tatlım o kadar gitmişsin özene bezene yapmışlar yemesen olmaz ama abartmadan yeseydin kuzum bak tepkilerde müthişş mişşben çoooook kötü şeyler yaptım üç gündür. pişmanım ama iş işten geçti. diyarbakır ve silvanda hala kızlarım vardı onlara gittim. eeee malum memleketten bilmem kaç km uzakta akrabam gelse bende neler neler hazırlardım. ve hazırlamışken yedirirdim. ama bu gün yeniden bismillah dedim. hoş sabah yumurta yiyemedim hiç canım istemedi. amaaaaa oraya gittiğimde çooook hoş tepkiler aldım. en son görüştüğümüzde 87 kiloydum. şimdi ise 80 tepkiler güzeldi. gaza geldim ve yeniden başladım
bu yazıyı okurken kendini senin yerine koymayan oldu mu acaba. gerçi birini biliyom sweet yapmamıştır çünkü o bunları çoktan yaşadıdarısı hepimizin başına
yazmazsınız yazmazsınız bir başlarsınız bir günde 30 sayfa. maşallahınız var.
EEE BAYILANBAYILANA NAPALIM![]()
maşallah makrescim
o tepkileri rizede bende aldım yengem beni tanıyamadı, bir komşu vadı bu genç kız kim diye sormuş ayhanın eşi diyince çok şaşırdı. ya bu kilo ne beter bişiymiş yaaa
mesaj şartı geldi nöbete kalıyoz gari nappak :)))
koshneslikosh yapayımmı ki
dün halamın kızına gittim ya. onun evi 3. katta kv si 8. katta asansörleri de yok. üşeniyodum çıkmaya vede çıkmadım. birazda istemedim açıkçası. sonra bir baktım görümcesi geldi kızı eşimin yanına çıkartmak istemiyorlar. benimde akılıma bir hinlik geldi. kv si ben arabaya binerken geldi. neden yukarı çıkmadın dedi. bende sizin evinizde oğullarınız var eşim kıskanıyo kusura bakmayın onun izni olmadan çıkamazdım dedimonlardan aldığımı onlara sattım. eşime anlattım iyi yapmışsın dedi. neymiş servisi kuzenim yapamazmış eşim varmış. ulen eşimde yabancı sanki hepimiz akrabayız sonuçta
taa ta taaaaaaammmmmmmmmmmm
ablacım valla kusura bakmayın nasıl geçiyor günler anlamıyorum zaten bi kahvaltım 2 saat sürüyor yavaş yavaş yiyorum midem bulanmasın diye ee bebek alışverişine de başladık nolur nolmaz biz herşeyimizi yapalımda paşanın sagı solu belli olmaya bilir :)
hep aklımdasınız ama komik ama vakit bulamıyorum![]()
koş nesli koş. ben sadece yürüyüş yaptım bu gün![]()
Kaptan çok yoruldu hastanede herhalde gelmedi bende menü yazayim bariii
Menüm
Sabah kasar zeytin peynir ceviz roka
Öğlen ayran findik
Aksam kurufasulye tursu ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
30 dk yürüyüş
Tiffany
8dk karin hareketleri
Kayıp kaptan döndüüüü iyi akşamlar meleklerimmm
Berilcim Helinin eşi kaza geçirmişti ama iyileşti o dönem ayrıldı bir ara gelmişti döneceğini söyledi ama sonra gelmedi bende çok özledim onu inan
sende ben de hastahanelerdeydik kuzum bugün
Geçmiş olsun neslim ama haikaten çok olmuş meyve kuzum bu hafta kritik ona göre
Ümit dünyası işte neslimmmm
Bakalım canım deniycem bugün![]()
ah swetcim
siteye giriyor ama dun girmis
Afiyetolsun süper bir menüüüübugündne sonra turşu yemek yasak
son iki gün nerden kıssak kardır
![]()
siteye giriyor ama dun girmis
yeni geldim ugrarim berbat bir gun gecirdim bir turlayim bulusuruz kafede
Kayıp kaptan döndüüüü iyi akşamlar meleklerimmm
Berilcim Helinin eşi kaza geçirmişti ama iyileşti o dönem ayrıldı bir ara gelmişti döneceğini söyledi ama sonra gelmedi bende çok özledim onu inan
sende ben de hastahanelerdeydik kuzum bugün
Geçmiş olsun neslim ama haikaten çok olmuş meyve kuzum bu hafta kritik ona göre
Ümit dünyası işte neslimmmm
Bakalım canım deniycem bugün![]()
Kk kartım var benımKiz sen niye pro uye oldun bakiym
Yenılık guzeldırkız niye değiştin nick i hadi onu değiştin foto niye değişti. kafam karışıyooooo
Sen benım gonlumun saskınısınn nıckını degıstırmesende olurBende oyuzden vazgectim degistirmicem.
Hem şaşkınnesli olsun dediler yapmam yokkk![]()