Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi aksamlar yoldaslarim. Spordan ciktum yikandim paklandim geldim menu yazayim bakim kaynattinizmi cok
Sabah kalkinca tarcinli karanfilli cay ve su
7.30 da karatay kahvaltisina ek avakado
13.00 da 3 kofte 6 sarma yaprak salata
18.00 de 1 h.yumurta bol salata ceviz zeytin 3 baklagilli yaprak sarma
30 dk yurume
45dk karma spor ( ipatlama.squat.lesli.step.bant yurume.eliptik.mekik.)

hani duzeltemedim.dedigim msj var ya o bu iste. diyecektimki o kizin genc kizliginda kimse ote git diyemezdi. hani yokluk vardi ama el ustunde de tutuldu. simdi boyle olmasi insanin zoruna gidiyor. diger topikte uzuuuun uzun anlattim oku sinirden sacini basini yol.
free takimda da biseler yapmaya calisacam ama dilos izin vermiyo bacim. elimden tek gelen yuruyus o da dila arabada diye susuyo. evde yapisik ikiz misaliyiz yanindan ayirmiyo beni. ne hareket ettiriyo ne bise. yanindan kalkip tv nin dugmesine bassam kiyameti kopaiyo o derece yani

hmmm anladım şimdi snein yerinde olsam bende aynısını yapardım gülümm
sağlık olsun cnmcımmm yürüyüşe de razıyımmmm diloşta bu havada üşür ama o_O ne yapsın diloşumda sıkılıyor annesin:KK46:

Tanısalım yavrum ben bayılanbayılana :-)

Ben de bayıldım size sayın güzellikkk:KK52::KK52:

Sen benım gonlumun saskınısınn nıckını degıstırmesende olur

bak ya hala ablasıyla uğraşıyor :KK4: uslu dur yaramazlık yapma

iyi aksamlar yoldaslarim. Spordan ciktum yikandim paklandim geldim menu yazayim bakim kaynattinizmi cok
Sabah kalkinca tarcinli karanfilli cay ve su
7.30 da karatay kahvaltisina ek avakado
13.00 da 3 kofte 6 sarma yaprak salata
18.00 de 1 h.yumurta bol salata ceviz zeytin 3 baklagilli yaprak sarma
30 dk yurume
45dk karma spor ( ipatlama.squat.lesli.step.bant yurume.eliptik.mekik.)

Hoşgeldin neslim menü harika spor müthiş:nazar: bravo kuzummm:KK9::KK9:

sağlık olsun cnmcımmm yürüyüşe de razıyımmmm diloşta bu havada üşür ama o_O ne yapsın diloşumda sıkılıyor annesin:KK46:

Ben bi ugrascam kaptan :KK60::KK60::KK60:bi opucem o olucak tam olucak aklin cikicakkkkk nur. Melodi tanidik geldimi cnm.

günaydııııın nasılsınız bakalım. nesliiiii kız o spor ne öyle imrendim vallahi. diloşu sırtıma bağlayıp bendemi zıplasam bisiklet sürsem ne yapsam. beraber kokarız terden artık. maşallah sana güzelim

sweet sana birşey soracam. dün markette diyabetik şeker ilavesiz helva gördüm acaba kahvaltıda yiyebilme imkanımız olurmu. dün çocuklara helva aldım nasıl canım çekiyor ama yiyemiyorum. kendimi kaybetmekten korkuyom

işte bana bayılan bayılana:KK45:

Kayıp kaptan döndüüüü iyi akşamlar meleklerimmm:KK68::KK68:

Berilcim Helinin eşi kaza geçirmişti ama iyileşti o dönem ayrıldı bir ara gelmişti döneceğini söyledi ama sonra gelmedi bende çok özledim onu inan:KK51:

sende ben de hastahanelerdeydik kuzum bugün:KK51:

Geçmiş olsun neslim ama haikaten çok olmuş meyve kuzum bu hafta kritik ona göre:KK19:

Ümit dünyası işte neslimmmm:KK22:

Bakalım canım deniycem bugün :KK17:

nasıl çiğneyebildinmi Gamzemo_O zorlanıyorsan bir iki kuru üzümle birlikte çiğneyebilirsin tatlım

Uğraşma bakim ablanla:KK4:

ne gzüel olur dimi gülümmmm:KK71::KK71:

oyyyy canımsın sen seni böyle seviyoruz biz :KK60:

ben deeeee:KK68:

haklısın tatlım o kadar gitmişsin özene bezene yapmışlar yemesen olmaz ama abartmadan yeseydin kuzum bak tepkilerde müthişş mişş :KK28::KK28::KK28:

Ne yalan söyliyim yaşadım hakikatennn süper bir duygu ama :D:D hadi kuzum free takım olarak sadece ikimzi varız ona göre 6. takıma karşı free takım :KK5::KK5:

sarı kartın gözünü seveyim:KK8::KK71::KK71:

Severim seni çok yakışmış yeni nikin de profil resminde bitanemm :KK9::KK9::KK9:

beter olmaz olurmu neslimm kilonun neresinden bakarsan bak pozitif tek bir yönü yok:KK14::KK14:

:KK70::KK70: güzel olmadımı böyle:KK22::KK22:

ben bunu sevdimmm aslında karar senin tatlım

Hay aklınla bin yaşa cuk oturtmuşsun bu nasıl bir düşünce tarzıdır sonuçta kuzenin eşinin abisi kardeş sayılır :KK62: gıcık olurum bu tarz hareketlere aferim sana bitanemm kendi silahlarıyla vurmuşsunEn Büyük TÜRKİYE

:nazar::KK9::KK9::KK9: tanışıyormuyuz şekercimmm:KK60:

est kuzum benimm tek sen de paşamız da iyi ol arada gel iyiyim de yeter bize ne güzel tatlı heyecanlar değilmi dinlene dinlene yap tatlım yorma kendini neden komik olsun :KK60:çok cici şeyler hazırladığına eminimmm:KK37:

yürüyüş yetmez kuzummm ilave yap haydiiiii iki kişiyiz yenmemiz lazımmm:KK28::KK28:

hakikaten çok yoruldum gülüm sabahn 5 indne beri ayaktayımm feleğim şaştı :KK14::KK14:
[/QUOTE]
yok kaptanım ugrasmıyorum sormus bende cvp verdım aydınlattım neslımı

sweet sana birşey soracam. dün markette diyabetik şeker ilavesiz helva gördüm acaba kahvaltıda yiyebilme imkanımız olurmu. dün çocuklara helva aldım nasıl canım çekiyor ama yiyemiyorum. kendimi kaybetmekten korkuyom
tatlım rafine katkılı gıdanın nesi zararsız olabilir sormana gerek varmı çok kızdım şimdi sana. o gıdaları zehir olarak düşünürsen ne çocuklara ne kendine yedirirsin.BİDE BANUMA ONAYLATACAK ÖYLE YİCEK BAK BAK BAK

Son düzenleme:
Back
X