Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben öyküm 1 yaşındayken spor yerine dansla vermiştim 15 kilo daha önce bahsetmiştim. sırtında zıplamana gerek yok kız çocukları dansı sever aç tfany yada oryantal oyna kuzummm
kiz dila birakmiyorki hicbirsey yapim deli olacam. bunu bile zor yaziyom
tazemi kurumu. eğer kuruysa 2 gün suda bekletip pişirmelisin ki tohum canlansın ve kısa sürede pişsin. yok taze ise mevsimi geçti kartlaşmıştır yeme artık tazefasulye tatlım
kuru fasulyeydi. bir anda karar verdim. duduklude olur dedim ama malesef
Fıstıklarım acaba diyorum yılbaşı için hedef belirlesekmiii ne dersinizzz:KK22::KK22:2 ay var 2015 e kaç kilo olarak girmek istersiniz:KK28::KK28:
ben hedef belirleyince sanki inadina yapmiyom. malum ogretmenler gununde 75 olacam sozde
[QUOçok he"ayyuzlum0211, post: 37628101, member: 338162"]sweet sana birşey soracam. dün markette diyabetik şeker ilavesiz helva gördüm acaba kahvaltıda yiyebilme imkanımız olurmu. dün çocuklara helva aldım nasıl canım çekiyor ama yiyemiyorum. kendimi kaybetmekten korkuyom
Ben cok helva sevmeyen biriydim esimde cokokremle beraber çok sever kahvaltida gecen sene diyete basladigimda oyerken hep canim çekti yemedim.bu sene tutamıyorum kendini hemptirtikliyorum.bende çareyi eve helva almamakta buldum.çikolata delisi olan bencokokreme dayanabiliyorum ama helvaya ddayanamıyorum.ve yerken sen geliyorsun aklima sut olsun diye kilo almistin helva yiyerek.oyuzden bence sende eve alma yoksa insan nefsine yyeniliği:(:([/QUOTE]
almayacaktim da silanin bir ay haftada bir gun beslenmesinde helva var mecbur aldim. bu gunde azicik tirtikladim

ben hedef belirleyince sanki inadina yapmiyom. malum ogretmenler gununde 75 olacam sozde

Ben cok helva sevmeyen biriydim esimde cokokremle beraber çok sever kahvaltida gecen sene diyete basladigimda oyerken hep canim çekti yemedim.bu sene tutamıyorum kendini hemptirtikliyorum.bende çareyi eve helva almamakta buldum.çikolata delisi olan bencokokreme dayanabiliyorum ama helvaya ddayanamıyorum.ve yerken sen geliyorsun aklima sut olsun diye kilo almistin helva yiyerek.oyuzden bence sende eve alma yoksa insan nefsine yyeniliği:KK43::KK43:
almayacaktim da silanin bir ay haftada bir gun beslenmesinde helva var mecbur aldim. bu gunde azicik tirtikladim[/QUOTE]
KIZLAR TATLI KRİZİNİZİ BEN GİBİ MEDİNE HURMASIYLA YENSENİZE BEN ÇOK SEVERİM HURMAYI EVDEN DE EKSİK ETMEM BAZEN ÖĞLENLERİ 3 Ü GEÇMEMEK KAYDIYLA YİYORUM BAZENDE AKŞAMLARI. BETERİN BETERİNDEN İYİDİR EN AZINDAN. AYRICA HAMİLELİKTE MUTLAK SURETLE TÜKETİLMESİ GEKEN BİR MEYVEDİR HURMA.PEYGAMBER EFENDİMİZİN BU KONUDA ÇOK HADİSİŞERİFLERİ VAR HURMAYI EVDEN UZAK TUTMAYIN

yeniyil-jpg.27513

Hedefler gelsin:KK28::KK28:1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim:KK71::KK71:

eylul sıla---- 62,6-------------------->
makres76----66-----------------|>
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
bayılanbayılana----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->
Sindi564----81,8------------------->

Gamze----79,8------------------------->
Ayyüzlüm----80--------------->

Cezalarda ödüller de muhteşemmm olacak:D:D

Ben geldimmmmmm:D:D:D

BENİMDE YILBAŞINA KADAR MEZUN OLASIM VAR ASLINDA AMA HEDEFİ DÜŞÜK TUTTUM CEZA VAR MALUM UCUNDA :KK66:

cezalardan hala korkuyormusun kuzum aşkolsun:110: mantıklı hedef iyidir tatlım:KK19:

OZAMAN SABUN AĞACIYLADA TANIŞIN MUHTEŞEM BİR BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERİM
http://sabunagaci.com/urunler/

8,takımda da hatioz isimli arkadaşımız kendisi yapıyordu organik sabunlarını ne özeniyorum bir bilsen neslim tşkler kuzum paylaşım için

almayacaktim da silanin bir ay haftada bir gun beslenmesinde helva var mecbur aldim. bu gunde azicik tirtikladim

Yirmi gün kaldı öğretmenler günü kuzum sık biraz dişini hem yeni çantada alacaktınn kaldır gözünün önünden cısları artık ne olurrr tırtık mırtık yapma artık:KK34::KK34:

basim agriyoooooo delirwcem gecmiyo

benim başağrım uyumadn geçmez kuzum :KK23:geçmiş olsun

a
KIZLAR TATLI KRİZİNİZİ BEN GİBİ MEDİNE HURMASIYLA YENSENİZE BEN ÇOK SEVERİM HURMAYI EVDEN DE EKSİK ETMEM BAZEN ÖĞLENLERİ 3 Ü GEÇMEMEK KAYDIYLA YİYORUM BAZENDE AKŞAMLARI. BETERİN BETERİNDEN İYİDİR EN AZINDAN. AYRICA HAMİLELİKTE MUTLAK SURETLE TÜKETİLMESİ GEKEN BİR MEYVEDİR HURMA.PEYGAMBER EFENDİMİZİN BU KONUDA ÇOK HADİSİŞERİFLERİ VAR HURMAYI EVDEN UZAK TUTMAYIN

Neslim gözünü seveyim 3 tane çokk tamam çok faydalı ama 1 den fazla yeme lütfennn:mad::mad:şu hedefine bir ulaş bak ne güzel çıtır fıstık oldun sık dişini sende:KK60:

sekız kılo cok mu oldu yahu 92 falan yapaydım dımı

Çok değil tatlım 2 ayda gayet makul bir rakam menülerinde zaten kaçamka yok istikrarla devam ediyorsun sporunu da yaptınmı :D:D

tuzlu ayran yaptim bir siseye. gelip gidip kafama fikiyom. gozlerim bile bortluyor agridan. az sonra disari cikarim olmazsa hazir guatr ilacim da bitti. hem onu alayim hemde oksijen iyi gelir belki

Hadi inş iyi gelir kuzummm

valla korktum hedefı tutturamazsam tum motıvem hırsım azızımım yok olur

negatif düşünmek yokkk tutturacağım demiyormuyduk biz:KK71:

http://www.biorezonansankara.com/beslenmehatasi.html
beslenmede yapılan ciddi hatalardan bahediyor okumanızı tavsiye ederim. bu gün başka işim gücüm yok çok belli oluyormu ki :)

sayende biz de bilgileniyoruz araştırmacı neslim tşkler tatlım:KK60:

bende dıyorum bu kız bugun formunda herhalde :KK49: sızın ofısın telını ver bakıyım sen ben sana ıs cıkarırıımmm:p:KK59:

Muhteşem ikili oldunuz :-):-)

Ben geldimmmmmm:D:D:D

cezalardan hala korkuyormusun kuzum aşkolsun:110: mantıklı hedef iyidir tatlım:KK19:

8,takımda da hatioz isimli arkadaşımız kendisi yapıyordu organik sabunlarını ne özeniyorum bir bilsen neslim tşkler kuzum paylaşım için

Yirmi gün kaldı öğretmenler günü kuzum sık biraz dişini hem yeni çantada alacaktınn kaldır gözünün önünden cısları artık ne olurrr tırtık mırtık yapma artık:KK34::KK34:

benim başağrım uyumadn geçmez kuzum :KK23:geçmiş olsun

Neslim gözünü seveyim 3 tane çokk tamam çok faydalı ama 1 den fazla yeme lütfennn:mad::mad:şu hedefine bir ulaş bak ne güzel çıtır fıstık oldun sık dişini sende:KK60:

Çok değil tatlım 2 ayda gayet makul bir rakam menülerinde zaten kaçamka yok istikrarla devam ediyorsun sporunu da yaptınmı :D:D

Hadi inş iyi gelir kuzummm

negatif düşünmek yokkk tutturacağım demiyormuyduk biz:KK71:

sayende biz de bilgileniyoruz araştırmacı neslim tşkler tatlım:KK60:

Muhteşem ikili oldunuz :-):-)
ölümüne kankayık:KK50: kaptanım benım hedef 92 yaa:KK53:

Kızlar ben geldim nasılsınızz :KK68: 281 mesaj daha var okuyamayacağım büyük ihtimalle ilk sayfadakilere hemen cevap yazayım

Şu sınav haftasını başarıyla bir atlat inş prensesimm :KK19: 2 kareye zaten izin veriyorum üstelik bitter :kk77: afiyetolsun kuzum hadi biraz dinlen sonra doğru derse o zaman:KK55::KK55:

Ooo kaptanım çok teşekkür ederim adet hala olamadım davul gibiyim 6 gün geçti stresten sanırım

Selam kızlar toplu menülerim....
Cuma:
Kk kahvaltısı
2 ısırık kadayıf Burma

Akşam:
1 kase çorba
1 kase kısır (yağsız) boo limonlu yeşillikleri
2 parça tavuk kendi yağında pişmiş

Cumartesi:
Kahvaltı:
1 poğaça
Peynir
Yoğurt
Yumurta

Öğle-akşam:
1 dilim ıspanaklı kek (yengem benim için yapmış ilk defa tadına baktım )
2 kase yoğurt çorbası
2 parça tavuk tavada ızgara yapılmış
(Amcamlarda yattım )
Yürüyüş
Pazar:
Ispanaklı gözleme
Çay

Akşam:
4 çatal fırında makarna
Spor hafif tempoda yürüyüş 30 dk

Aynı gün ikimizde ıspanaklı kek yemişiz :KK53::KK53: çok severim ben annem kışın her ay yapardı

gunaydın sestralarım canlarım yoldaşlarım;:KK50:
bu vataaannn (ne dıyorum ben ya halka seslenıyorum gıbı :KK48::KK45:)
neyse bukadar saklabanlık yeter kaçak menulere gelelım
:KK67:

perşembe gunu;

sabah kk kahvaltı
abımlere davetlıydık gencler toplandık:KK50:
aksam yemegınde etlı turlu yedım
ıkı kasık bulgur pılavı
salata
koca kase yogurt

cuma günü;
sabah kk kahvaltı
aksam eşim benı yemege cıkardı bır balık restoranına gıttık
ızgara levrek ve kalamar karıdes karısık bır tabakta geldı
normalde ıckı almam bınde bır fakat bır bugunde ozel bırgundu o sebeple duble beyaz şarap
salata

cumartesı gunu;

sabah kk kahvaltı yeşillik kese yogurdu ve közlenmiş biberler ekstra oldu:KK68:
aksam kayınvalıdemler geldı gorumceme odun ateşınde borek yapmıs ama yemedım yanımda gıderken yemek goturdum borek yemıyım dıye:cool:karnıbahar yemeği yapmıstım:KK58:
salata
izmir köfte
börülce salatası
heyt be amma zengın menu:KK54:
aksam kayınvalıdelerı de aldık geldık bıze onlara yaş pasta falan yapmıstım, mısır patlattım bırde cay yaptım
ben sadece sekersız cay ıctım
kayınvalıdem sureklı olmaz boyle bayılcaksın dıyo hahaha kılomu pek gostermedıgımden ıcımden anne ben 98lı kılolardayım bayılmam korkma bu zamana kadar yedıklerıme sayıyorum dıyıp hınzırca guluyorum :KK45::KK53:

pazar gunu;
sabah cok guzel bır kk kahvaltısı kayınvalıdemın yaptıgı 4 çeşit reçeli ve getırdıgı organık balnı yemedım
ben severım dıye roka maydonoz turu yesıllıkler getırmıs onlardan yedım ohhh mıstı valla ayrıca kultur mantarını yapmıstım onu vedeeee
denemek ıcın bı tarıf uydurdum :KK76:
kırmızı bıberın ıcını lorla ve yesıl bıberle doldurdum attım fırına kozledım sonra onları dılımleyıp uzerıne zeytınyagı gezdırıp servıs yaptım harıkaydı:kk77:

aksam gorumcemın oglunun sozu vardı gıtmeden bılerek karnım tok gıttım aksamkı yemeklerden kalmıstı onlardan atıstırdım sozdede mecbur ınce bır pasta yedım ama mıdem cok bulandı bunye artık seker ıstemıyor demekkı... ohh be bitti:KK53::KK52:

Ohhh yemeklere bak ya fırında yemek yemeyeli uzun zaman oldu banane bende isterim :KK12::KK12:

Kızlar ben geldim nasılsınızz :KK68: 281 mesaj daha var okuyamayacağım büyük ihtimalle ilk sayfadakilere hemen cevap yazayım

Ooo kaptanım çok teşekkür ederim adet hala olamadım davul gibiyim 6 gün geçti stresten sanırım

Aynı gün ikimizde ıspanaklı kek yemişiz :KK53::KK53: çok severim ben annem kışın her ay yapardı

Ohhh yemeklere bak ya fırında yemek yemeyeli uzun zaman oldu banane bende isterim :KK12::KK12:

Hoşgeldin prensesimmmmm iyiyiz kuzum sen de iyisindir umarımm dersler nasıll:KK19:

Menüler gelsin mi o zaman :D

Pazartesi
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin ceviz

Öğlen:
1 haşlanmış yumurta az ıspanak yemeği ve sarımsaklı yoğurt :63:
Domates salatalık peynir zeytin
Çeyrek simitin çeyreği :63:

Akşam:
Bulgurlu kabak yemeği
Mantar sote
Salata

Su:3 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş 400 ip atlama 100 mekik 30 squat

Salı
Sabah:
1 haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz

Öğlen:
Sucuklu yumurta(annem içimden civciv çıkacağına inanıyor)
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Az bol yoğurtlu ve sarımsaklı mantı
Mantar sote
Salata

Spor:30 dk yürüyüş 300 ip atlama 100 mekik 30 squat
Su:3 litre

Back
X