- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kiz dila birakmiyorki hicbirsey yapim deli olacam. bunu bile zor yaziyomben öyküm 1 yaşındayken spor yerine dansla vermiştim 15 kilo daha önce bahsetmiştim. sırtında zıplamana gerek yok kız çocukları dansı sever aç tfany yada oryantal oyna kuzummm
kuru fasulyeydi. bir anda karar verdim. duduklude olur dedim ama maleseftazemi kurumu. eğer kuruysa 2 gün suda bekletip pişirmelisin ki tohum canlansın ve kısa sürede pişsin. yok taze ise mevsimi geçti kartlaşmıştır yeme artık tazefasulye tatlım
ben hedef belirleyince sanki inadina yapmiyom. malum ogretmenler gununde 75 olacam sozdeFıstıklarım acaba diyorum yılbaşı için hedef belirlesekmiii ne dersinizzz2 ay var 2015 e kaç kilo olarak girmek istersiniz
![]()
Ben cok helva sevmeyen biriydim esimde cokokremle beraber çok sever kahvaltida gecen sene diyete basladigimda oyerken hep canim çekti yemedim.bu sene tutamıyorum kendini hemptirtikliyorum.bende çareyi eve helva almamakta buldum.çikolata delisi olan bencokokreme dayanabiliyorum ama helvaya ddayanamıyorum.ve yerken sen geliyorsun aklima sut olsun diye kilo almistin helva yiyerek.oyuzden bence sende eve alma yoksa insan nefsine yyeniliği[QUOçok he"ayyuzlum0211, post: 37628101, member: 338162"]sweet sana birşey soracam. dün markette diyabetik şeker ilavesiz helva gördüm acaba kahvaltıda yiyebilme imkanımız olurmu. dün çocuklara helva aldım nasıl canım çekiyor ama yiyemiyorum. kendimi kaybetmekten korkuyom

almayacaktim da silanin bir ay haftada bir gun beslenmesinde helva var mecbur aldim. bu gunde azicik tirtikladim