Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haklısın bitanemmm ben de bayıldım gözleri sulanmış kuzumun ama hakikaten evde bakımı çok zor Gamzem sık sık seyahat ediyorsunuz kime bırakacaksın bence iyi düşün
Aahh ahh o sorulara bir cevap bulabilsem hiç durmam alırım zaten ama zor, büyük sorumluluk.. Bir kere bahçeli bir evim olsun isterim yazık hayvanı apartman dairesine hapsediyoruz.. Anneme kardeşime bırakırım bakarlar alışıklar kardeşim de barınaktan habire kör topal bakıma ihtiyacı olan köpekleri bebekleri alıp alıp getirir bakar. Ama işte en önemli engel bahçe..

ah bebegım bende cok ıstıyorum hemde ne kadar muhtac canlı varsa hepsını almak ıstıyorm da butun gun ısteyız evde kımse yok bırde apartmanda hayvana yazıık

Evde evcil hayvan çok zor kızlar bir gün bahçeli evim olursa mutlaka alacağım ama hakikaten çocuk gibi oluyorlar 3 yıl baktım sonra rahmetli oldu büyük sorumluluk

bir zamanlar içiyordum nurummm şimdi tabiki kurtuldum darısı annemin başına bir de o bırakabilse

aaa tebrıkler annemde ıcıyodu 10 senedır bıraktı darısı damatla annenın basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…