- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Yok kaptanım bu kral öyle kral değil king charles bir köpek cinsi çook tatlı
Yaaa haksız mıymışım kaptanım bayılıyorummmm bu yavruya ben ama eşim izin vermiyor
Amanınnnn bu charlestan ben de istiyorum o zamann
hahahahahaha nur ya ilahiişte bir king charlesın olsa bu durumlar yasanmazdı
Yaaa haksız mıymışım kaptanım bayılıyorummmm bu yavruya ben ama eşim izin vermiyor
kız benı bır yemege kalksan omurluk yeterım heeeya seni yerim ben triplere bak
Aahh ahh o sorulara bir cevap bulabilsem hiç durmam alırım zaten ama zor, büyük sorumluluk.. Bir kere bahçeli bir evim olsun isterim yazık hayvanı apartman dairesine hapsediyoruz.. Anneme kardeşime bırakırım bakarlar alışıklar kardeşim de barınaktan habire kör topal bakıma ihtiyacı olan köpekleri bebekleri alıp alıp getirir bakar. Ama işte en önemli engel bahçe..
haklısın bitanemmm ben de bayıldımgözleri sulanmış kuzumun ama hakikaten evde bakımı çok zor Gamzem sık sık seyahat ediyorsunuz kime bırakacaksın bence iyi düşün
ahahaha harbı sızler kullanıyormusunuz kızlargerçek hayatta dğeil ama smiley de sigara özlemimi giderelim diyorsun yoksa
Olur mu kız çıtırız ya biz aaaaaaakız benı bır yemege kalksan omurluk yeterım heee
Yok şekerim kullanmıyorum ben, eşim de kullanmıyor çok şanslıyımahahaha harbı sızler kullanıyormusunuz kızlar
ah bebegım bende cok ıstıyorum hemde ne kadar muhtac canlı varsa hepsını almak ıstıyorm da butun gun ısteyız evde kımse yok bırde apartmanda hayvana yazııkAahh ahh o sorulara bir cevap bulabilsem hiç durmam alırım zaten ama zor, büyük sorumluluk.. Bir kere bahçeli bir evim olsun isterim yazık hayvanı apartman dairesine hapsediyoruz.. Anneme kardeşime bırakırım bakarlar alışıklar kardeşim de barınaktan habire kör topal bakıma ihtiyacı olan köpekleri bebekleri alıp alıp getirir bakar. Ama işte en önemli engel bahçe..
bende kullanmıyorum bbööööööööööö özgür kullanıyo amaaaa bööööYok şekerim kullanmıyorum ben, eşim de kullanmıyor çok şanslıyım
heeee dogru yaaaOlur mu kız çıtırız ya biz aaaaaaa
Aynen öyle canım o yüzden ahbirkingcharlesimolsa diyorumah bebegım bende cok ıstıyorum hemde ne kadar muhtac canlı varsa hepsını almak ıstıyorm da butun gun ısteyız evde kımse yok bırde apartmanda hayvana yazıık
bende ateş falan deyınce öhööö öhöööAynen öyle canım o yüzden ahbirkingcharlesimolsa diyorumrüyalarda şimdilik..
aaa tebrıkler annemde ıcıyodu 10 senedır bıraktı darısı damatla annenın basınaEvde evcil hayvan çok zor kızlar bir gün bahçeli evim olursa mutlaka alacağım ama hakikaten çocuk gibi oluyorlar 3 yıl baktım sonra rahmetli oldu büyük sorumluluk
bir zamanlar içiyordumnurummm şimdi tabiki kurtuldum darısı annemin başına bir de o bırakabilse
Aaaa olmadı öyle ya ikiniz de için (ki tavsiye etmiyorum tabii ki de) ya da en iyisi eşine bıraktırbende kullanmıyorum bbööööööööööö özgür kullanıyo amaaaa böööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?