guya evlendıgımız gun bırakıcaktı 2 sene oldu beeAaaa olmadı öyle ya ikiniz de için (ki tavsiye etmiyorum tabii ki de) ya da en iyisi eşine bıraktır
Oooo hemen unuttun mu hayatım cık cıkheeee dogru yaaa
bende ateş falan deyınce öhööö öhööö
Evet kaptanım çook büyük sorumluluk ama çoook da güzel bir şey inşallah ben de bahçeli bir evim olursa kesinlikle bakacağım.. Sen kurtulmuşsun kaptanım inşallah anneciğin de bırakır en kısa zamandaEvde evcil hayvan çok zor kızlar bir gün bahçeli evim olursa mutlaka alacağım ama hakikaten çocuk gibi oluyorlar 3 yıl baktım sonra rahmetli oldu büyük sorumluluk
bir zamanlar içiyordumnurummm şimdi tabiki kurtuldum darısı annemin başına bir de o bırakabilse
valla kapanım mütevazilik yapamıcam bu konuda
Çok fırlamasın nurummmkur baskını Özgür de içmesinn
Ah sen yok musun seeen şeker şey senibende ateş falan deyınce öhööö öhööö
biraz önce aynaya baktım uçuupp gittiiOooo hemen unuttun mu hayatım cık cık
aaa tebrıkler annemde ıcıyodu 10 senedır bıraktı darısı damatla annenın basına
guya evlendıgımız gun bırakıcaktı 2 sene oldu bee
tsk taklım.. sende cok tatlusunAh sen yok musun seeen şeker şey seni
Kız senin gibisini de nasıl kandırmış kocacığın nasıl geldin sen bu oyunaguya evlendıgımız gun bırakıcaktı 2 sene oldu bee
zaten oyle dıyorum sıgarayı bırakmadan bebek yok dıyorum
hadi inş bitanemmmm evde içen olunca yine kötü oluyor bir bıraksa dünyalar benim olacakannene de bravo
nurum bebişten filan damardan girersen bırakır
Anammm şimdi de sen beni yiyeceksin galiba kaçıyoruummtsk taklım.. sende cok tatlusun
ben evlenmıcektım burnum bı karıs havalardaydıKız senin gibisini de nasıl kandırmış kocacığın nasıl geldin sen bu oyuna
haammmmmmmmmmm yedimmmAnammm şimdi de sen beni yiyeceksin galiba kaçıyoruumm
zaten oyle dıyorum sıgarayı bırakmadan bebek yok dıyorumasla ev ıcınde ıcırmem dısarı karda olsa yok bıkmıyor
Hadi canım inanmamm nasıl bir oyuna geldin sen böyleben evlenmıcektım burnum bı karıs havalardaydıbende anlamadım ortada ne evlenme teklıfı ne bırsey bı baktım hoooppp nısanlandık
Ohh afiyet olsun hayatım ama yaramayayım sana yağ olmayayım kas olayımhaammmmmmmmmmm yedimmm
inş kaptanım
bebiş olursa yavrusuna kıyamaz bak nasıl bırakacak
bu da farklı bakıs acısı tabiOhh afiyet olsun hayatım ama yaramayayım sana yağ olmayayım kas olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?