Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla pınarcım yağmur kesildi insanlar geri toplandı volkan diye diye yeri göğü inletiyolar
inşallah çıkar, ne güzel ilk defa bi konseri balkondan izlicektim kaydirigubbakcemile3

aebenim beni özel üye yapıvermişin gardaşım çok sağol valla gözüm arkada kalmıyor,repleyen tüm arkadaşlarımı 3 kere alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisdiğerlerini 1 kere öptüm kaydirigubbakcemile3hahaha....:roflol::roflol::roflol::roflol:

bana rep vereni 10 kere alkışlıcam :roflol::roflol:

kilolarınız ne alemde bakamıyorumda...ben kilo aldım ama gelince söylerim kaç kilo...anlayacağınız 1-2 değil...çoookkkk üzgünüm,işim sabahtan akşama yemekler hazırlayıp,akşama kadar tıkınmak...sabah,öğle akşam birde ikindi misafir geliyor..koşturdukça acıkıp bende yiyorum...kayınvalideciğim biranönce iyileş neolursun.......

EVET EVDEKİ PC TAMİR OLDU KARDEŞLERİMDEN FIRSAT BULDUKÇA GELİYORUM. KONSER BAŞLADIMI BEN ÇOK SEVERİM VOLKAN KONAĞI.:1hug:

hoşgeldin o zaman nazlıcım.artık akşamları sende burdasın :1hug:
kaç kardeşsiniz??
konser daha başlayamadı, adamın biri konuşup duruyo

hoşgeldin o zaman nazlıcım.artık akşamları sende burdasın :1hug:
kaç kardeşsiniz??
konser daha başlayamadı, adamın biri konuşup duruyo

BİZ 4 KARDEŞİZ CANIM 3 KIZ 1 ERKEK EN KÜÇÜĞÜMÜZ ERKEK BAŞLADIĞINDA BENİM YERİMEDEa.s. DİNLE

en küçüğünüz ne kıymetlidir şimdi size kaydirigubbakcemile3

balkon kapısını açtım pc karşısındayım
volkan konak bi yandan ooohhh
bi de başlasa

en küçüğünüz ne kıymetlidir şimdi size kaydirigubbakcemile3

balkon kapısını açtım pc karşısındayım
volkan konak bi yandan ooohhh
bi de başlasa

bizim burdada ağustos sonu gibi konserler başlar sahil hınca hınç dolar. Haluk levent, kıraç, nilüfer, hemen hemen her sene gelirler .

aebenciğim başkan yardımcısı sen ol bence ben bu işi kıvıramıycam galiba senin takımımız için emeklerin çok canım benim. beni alın başkan yardımcılığından.

böyle olunca ben kendimi kötü hisediyorum dersine çalışmamış öğrenci gibi hisediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…