- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yumuk hanımÇok üzgünüm çoook yumuk hanımmmÇok üzgünüm çoook
şurda sınıfta kalmış bir güzelin gözüne gözüne sokar gibi ne bu başarı öyküsü heee:mymeka:
tamam anladıkta en azından yarın yazsaydında burda beni utandırmasaydın ele güne karşı:mymeka::roflol:
:roflol::roflol::roflol:nazar etme çalış seninde olur :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:2 senedir çalışıyoruz ama emekli olamadık bir türlü kötükedihüso
sanırım mezarda alacaz ilk maşıııkötükedihüso
et kemikten ayrılırken hahahaha
:teytey::lepi::lepi::lepi:bende 44 bedenle başlamıştım. şu an 40 bedene giriyorum.
en güzeli ağır ve kalıcı olması haklısın canımŞeniz
bu arada akşam menümüde yazayım
daha sonra giremem.
6.7 kaşık güveç yerim. yanındada 2.3 kaşık bulgur pilavı ve cacık içerim
aradada birazsporyaparım.
yarın sabah 6 da estergon kalesi ne yürüyecekmişizkafamçokkarıştı
2 saatte anca eve geliriz sanırımkafamçokkarıştı
cokacimcoook sen işini bilirsin hadi ...:1ninca:1 yemek kaşığıu bezelye aldım yarısını memeoş yedi zaten lokmalarımı sayıyo hydut
1 dilimde kızartma
bol cacık ve yeşil salata
bu kadar makarnaya dokunmadım vallahada
yok yok ben gerekn yere yazdım ..hemşom ...kaydirigubbakcemilelaelaelaelaelaepüsküütün uyarısını okudum canım. şimdi ben buraya yenidenmi yazacağım hemşem. acele cevap eğerki gitmediysen tabiiii:1closedeyes:
:roflol::roflol::roflol: o günlerde gelecek ...naniknanikyok aebenim kurumaz arada su da içiyorum ben sen merak etme:roflol:
aman biraz da desene dötün kurudu minicik kaldı dötün diye :roflol:
yumukum süper rapor olmuş canım ben gereken yere gönderecegim .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisevet aebencim umarım rapor gibi bir rapor olmuştur ben kim yazmak kimkaydirigubbakcemile3
yok nazlım sabah seninde işin vardı nette yoktun ....hemşom acele etmiş ...:mymeka:aebenciğim başkan yardımcısı sen ol bence ben bu işi kıvıramıycam galiba senin takımımız için emeklerin çok canım benim. beni alın başkan yardımcılığından.
böyle olunca ben kendimi kötü hisediyorum dersine çalışmamış öğrenci gibi hisediyorum kendimi.
nazlım sen bana bakma ben arada bir celallenirim ....
sen gayet dikkatllisindir nazlım bu işi hatta başkanlık yapmaya bile potansiyelin var .... biz bedişi nerdeyse silah zoruyla başkan yaptık ..:roflol::roflol::roflol:ben böyle iyiyim elimden geleni yapıyorum takımım için ....hiçde gocunmuyorum yanlız biraz dikkat istiyorum sizlerden ...a.sŞeniz