günaydın ayşegülcüm sana da. nasılsın?
diyeti süper götürüyosun ya
akşam ne yağmur yağdı öyle ya sanki gök delindi.
ama bugün hava çok güzel ne sıcak ne soğuk
keşke bende 10 da kalksam ya
sonra kalkıp güzelce kahvaltımı yapsam kocişimle
biliyorum nazlım sen sabah yoktum bütünnn suç hemşomda..:roflol::roflol::roflol:mezun olmak için mezarı bekliyor ma . sınıfta kalma roporu için yarım gün bekleyememiş ...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben gönderdim ..a.s
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasi-takimlarinin-analiz-raporlari-12.html
ayrıca yumukum açıklaman süper olmuş ve çok dogru .....zehir miktardadır sözümünde kulagına küpe olduguna sevindim ....Şeniz
:1shok: AAA daha dur seni istemeye gelecekler ....ne mutsuzlugu hayatıyım önemli noktalarından biri olcak .... düşün düşün heyecanlan ......delikafadulden:teselli:
teşekkürler aebencim beğenmene sevindima.s.
günaydınnnndelikafadulden günaydınnnnn:1rolleyes:
bu sabah 5. 5 te kalktım 2 saat yürüyüşümü yaptım. elma sirkemi içmeden tartılayım dedim o da neeee:1shok: tartı beni 2 kilo fazla gösteriyor.
gıcık oldum yaa.
bu kilo olamaz çünkü çok dikkat ediyorum. sanırım yürüyüşten dolayı su topladım.kötükedihüso
yinede niye böyle oldu anlayamadım aebenciğim sen bilirsin bir anlatsana bana-tatlicadiarzu-
oysaki yanlardada simitlerim bayağ azalmıştıdelikafadulden
kahvaltımda
1 dilim çavdar ekmeği 3 bardak çay
1 yumurta
hemşomun değimiyle söğüş
2 zeytin
çok az peynir yedim.
maydonoz eşliğinde:lepi:
birazdan ara öğün yapacağım. ya süt ya ayran olacak:smiley-cool:
nasılsınız kızlar. bugün tatil ama biz halı yıkıycaz evde dünkü menümü yazayım ben
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
k.k kadar beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates
1 adet salatalık
öğlen
2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
beyaz peynir
ara öğün
1 adet armut
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği.
Şeniz yeşilmercimegi ben çok severim bol soganlı ve naneli ...cokacimcoookkolay gelsin nazlıcım
yeşil mercimek yemeğini ortaokuldayken bi arkadaşımda yemiştim,ondan başka da hiç yemedim
şimdi aklıma geldi:))
aeben hoşgeldin
delikafadulden arada bir mehmetime ye ama sen yeme ...:1shok::roflol::roflol: nasıl olacaksa .. maytabım sen gerçekten monti yapmakmı istiyon kız . sen isteyince tıkır tıkır veriyorsun .bi soru daha dondurma işini napıcaz
bi soru daha dondurma işini napıcaz
evet dogru anlamışın maytabım .... 1. etepta önermiyor ...ekmegi ..günaydın fıstıklar sabah 1 bardak su ve 1 bardak ayran içtimfeci başım dönüyodu 7 de kalktığımda hemen tuzlu ayran yaptım sabah sabah ne ayranı demeyin diye açıklama yapayım dedim neyse 2 bardak sıvıdan sonra 64.1 çıktım demekki içmesem 500 gr az çıkıcaktım tühh bee neyse şilşlikler ve hafta sonu kaçamaklarından sıyrıldım sanırsam
neyse güzel bir kahvaltı ettim
peynirim salatam çayım 1 koca dilimekmeğimle güzel oldu
kitabın bana ait olan 1.kısmını okudum dün 2.kısma geçmedim kafam karışmasın hele bi veriim sonra 2.kısmı okurum
yalnız kafama takılan bişi var ekmek ne kadar beyazsa tam buğday ekmeğinden o kadar uzaklaşır yazıyo biyerde dünkocama aldırdım fırından basbaya beyaz yaa üzerine basa basa söölemiş tam buğday diye puff gıcık oldum kabuğu baya koyu renk ama napıcamı şaşırdım
ayrıca öğlen ve akşam öğününde ekmek önermiyo doğrumu anamışım
daha bana soruyonmu bacımdelikafadulden arada bir mehmetime ye ama sen yeme ...:1shok::roflol::roflol: nasıl olacaksa .. maytabım sen gerçekten monti yapmakmı istiyon kız . sen isteyince tıkır tıkır veriyorsun .yasaklarada uyacanı pek tahmin edemiyorumda ..kaydirigubbakcemile3
bakım çok canınızın çektigi bişi olarsa bol yediginiz bir ögünün arkasına ekleyin ama miktarına dikkat edin hem kendinizi sıkmamış olursunuz .alkisalkisalkis
AYNEN CANIM belki lıhgt dondurma olabilir içeriğine bakmak lazım ondada şeker varmıdondurmasız bi hayat düşünülemez :roflol:
sabah kahvaltı yerine bile yiyebilirim ben dondurmayı cokacimcoook :icecream: :icecream:
bizim fırından aldığımız tam buğday trabzon ekmeği varya kocaman yuvarlak onun tipinde dilimletip alıyoruz onun orta parçası yani kallavi bi parça yedim içinin bi kısmını memoşa yedirdim ama 1 dilim dediğimkoca bir dilimdi şekercimevet dogru anlamışın maytabım .... 1. etepta önermiyor ...ekmegi ..
tam bugday tam esmerde olmuyor ama genede rengi koyu ....
sabah kavaltında güzel olmuş afiyet olsun yanlız 1 dilim ekmekle doyyomusunuz ya ben doymuyorum . ve sbah kavaltısında bol ekmek öneriliyor ki gün boyu tok kalınması için çünki bagırsaklar dolu oldugu için toktuttuyor .kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?