- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
İyi geceler benimde hem ortopedi hem norolojide randevum varBen yarın yine sabah 6 da mekanda olacağım meleklerimmm artık kaçta gelirim bilinmezİyi geceler tatlı rüyalar
amın ıns kuzucuklarımız olsunda sana opturmeye gelırızİyi akşamlar meleklerimmm aman bir gittim gelemedim misafir faslı yemek faslı spor duş faslı derken bu saat oldu
Aslı sanırım katılmaktan vazgeçti
En doğru zamanda rabbim yeğenlerimi bana nasip etsin inşAminnn
Deryanın hayranlarındanım bitanemm hakikaten disiplinine ve azmine hayranım
Evet bitanemm aylık %2 barajından almış olduğun sarı kart silindi cnmm
Verdiğin kilo az değil bitanemm diyet psikolojisinden yorulman gayet normal dediğin gibi sınav da setres sebebi olmuşinş yeni diyetisyenin de eskisi gibi sana faydalı olur menüleri değerlendir bakalım nasıl verecek
Geçmiş olsun oğluşuna canımmm evde olmana alıştılar tabiii ayrılmak istememişir hepsi anne kuzusu
hem sana hem oğluna iyi gelir bitanemm bir hafta daha izinli olman evde diyet inan daha zor
allah kabul etsin şimdiden cnmmm
afiyetolsun nurummm kuzinenin keyfi başka herşeyi pişir dimi hem de süper lezzetli oluyor
kayınvaliden 7 çeşit ne reçeli yapıyorki bu kadar
kiraz vişne ayva mürdüm eriği kayısı ve portakal kabuğu reçelini misafirler için yapıyorum merak ettim
oyyyy oyyyyyy keşege bayılırrrrıımmmmmmmmmmmmmmmmm hamarat nesliBe
Yaptim 3 gundur yiyom gormedinmi kiz sonunu yedim
menu güzel cnmSlm kızlar pazartesi nin menüsü:
Kahvaltı:
4 dilim Sucuklu yumurta
1 kase Müslili kuruyemişli yoğurt
Akşam:
1 haşlanmış tavuk göğsü
1 kase Salça ve Tuzla haşlanmış bulgur yağsız
Bol salata
Spor:
Yeterince ev işi
ben sana yaparım kuzumoyyyy oyyyyyy keşege bayılırrrrıımmmmmmmmmmmmmmmmm hamarat nesli
b akarsın yaza gelırız antalyayaben sana yaparım kuzum
hoşgeldin canım
AAA YENI ARKADAS MRBslm arkadaşlar dün gelemedim üzgünüm ,güzel bir gün diliyorum..
AAA YENI ARKADAS MRB
Hoşbuldum canım tskler ...
ok günde 5 mesaj şartımızı unutma olurmu. menu paylaşımıda şart. kilocukları motivasyon ve paylaşımla vereceğizMerhaba canım nasılsın, ben arada bakıyorum aşure yapıyorum bugun onun telaşı var ...
beklerim. alanyayı da gezdiririm size rehberlik yaparımb akarsın yaza gelırız antalyaya
ıyım tsk sen nasılsın ooo asure mı onada bayılırım heeeee Allah kabul etsınMerhaba canım nasılsın, ben arada bakıyorum aşure yapıyorum bugun onun telaşı var ...
anaammm ne guzel olur heeebeklerim. alanyayı da gezdiririm size rehberlik yaparım
karbonhıdrat krizin tutmuş nurumıyım tsk sen nasılsın ooo asure mı onada bayılırım heeeee Allah kabul etsın
yooo bu krız ben dogdugumdan berı var asure krızı... aşığım tek kelımeylekarbonhıdrat krizin tutmuş nurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?