- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ay yasi yasima uygun bi uye bende 38 yas 2 cocuk. Basladiimda sen kilodaydim simdi 77de takildim dun gibiydi cok zor verdim insulin direncim vardi onu karatay sayesinde yendim kilolarda gitti.alanya da yasiyorumSlm canim ben 34 yasinda evli,2 çocuk anesiyim kocaeliden katiliyorum.
93 kiloyum 1.67 boyum , 65 kilo olmak istiyorum , yavas calisan bir metebolizmam var kilo vermekte zorlaniyorum .
sizleride tanimak isterim ....
Ay yasi yasima uygun bi uye bende 38 yas 2 cocuk. Basladiimda sen kilodaydim simdi 77de takildim dun gibiydi cok zor verdim insulin direncim vardi onu karatay sayesinde yendim kilolarda gitti.alanya da yasiyorum
Valla ben verdiysem herkes verir kilocuklariNe guzel vermisin neslihan masalhhbende gorurum insalh o kilolari bende kilo vermistim hedefime 5 kilo kalmistiki hastalandim canim 7 ay kortizon kullandim ve fazlasiyla geri aldim kilolarimi simdi iyyim cok sukur toparlandim ve tekrar eski fit halime donmek icin elimden geleni yapicam insalh, azmimiz daim olsun ..
Menu fena degil spor da ev isi olmustur sana malum 2 ay evden uzaktin :)Slm kızlar bugunkü menüm:
Kahvaltı :
2 yumurtadan omlet
1 kase Müslili yoğurt
Yoğurdun içine fındık
Öğle:
1 Türk Kahvesi
Yarım dilim kek
Akşam:
1 servis kaşık bulgur
Fırında tavuk 3 küçük parca
bol salata
Spor henüz yok
Hoşgeldin arkadaşım aramıza :)slm arkadaşlar dün gelemedim üzgünüm ,güzel bir gün diliyorum..
Ay bu yıl kısmet olmadı yiyemedim yaa 1 kasecik bile yoktu keşke biri yapsa da yesemıyım tsk sen nasılsın ooo asure mı onada bayılırım heeeee Allah kabul etsın
Bende bende aynen yapıyorum neslimBende tek seferde degil parcali anca 100.150 yaparim
Slm cnm bende sindi yaş 24 evliyim 4 yıllık evliyim 3 yaşında oğluşum var ev hanımıyım 90 kilo ile başladım şuan 80 lerdeyimSlm canim ben 34 yasinda evli,2 çocuk anesiyim kocaeliden katiliyorum.
93 kiloyum 1.67 boyum , 65 kilo olmak istiyorum , yavas calisan bir metebolizmam var kilo vermekte zorlaniyorum .
Geçmiş olsun cnm allah sağlık versin de kilo verilir nasılsaNe guzel vermisin neslihan masalhhbende gorurum insalh o kilolari bende kilo vermistim hedefime 5 kilo kalmistiki hastalandim canim 7 ay kortizon kullandim ve fazlasiyla geri aldim kilolarimi simdi iyyim cok sukur toparlandim ve tekrar eski fit halime donmek icin elimden geleni yapicam insalh, azmimiz daim olsun ..
2 ay değil cn 6 gün daha kalsaydm 3 ay olacaktı :)Menu fena degil spor da ev isi olmustur sana malum 2 ay evden uzaktin :)
Ek spor olmuştur neslim sana :)Ben ne saskinlik yaptim sormayin kizlar
Beyazlari islamistim 8 saat sonra yikadim sen unut asmayi sabah aklima geldi astim aksam bi geldim toplayim dedim ooooo igrenc rutubet kokuyo hadiiii topla tekrar kisa programda camasir sodasi toz sabunla tekrar yikadim astim bi ton is cikardim basima.hakkaten şaşkın nesli oldum ben
kiz okadar oldumu anaaaaaa kocan evlense ustune bebegi bilem olmustu wayyyy :)2 ay değil cn 6 gün daha kalsaydm 3 ay olacaktı :)
Ağzını hayra aç kız Hahahaha düşünemiyorum kendimi o durumda saç baş girişirdim heralde hahakiz okadar oldumu anaaaaaa kocan evlense ustune bebegi bilem olmustu wayyyy :)
Hoşgeldin arkadaşım aramıza :)
Ay bu yıl kısmet olmadı yiyemedim yaa 1 kasecik bile yoktu keşke biri yapsa da yesem
Bende bende aynen yapıyorum neslim
Slm cnm bende sindi yaş 24 evliyim 4 yıllık evliyim 3 yaşında oğluşum var ev hanımıyım 90 kilo ile başladım şuan 80 lerdeyim
Geçmiş olsun cnm allah sağlık versin de kilo verilir nasılsa
İnşallah cnm benimmrb hosbuldum canim ben Aslı memnun oldum, tskler Sindi insalh saglikli bir sekilde veririz kilolarimizi
Iyi geceler nesliBen yatayim uyku saati geldi leptine kostum kizlar opuldunuz
İnşallah cnm benim
Peki ne tür spor yapıyosun beslenme tarzın nedir karatay mı yapıyosun sende biz nerdeyse tüm topik karataycıyız hatta tüm topik aslında :)
ayy neslııııı yaptıgın yoruma bak saskın neslıkiz okadar oldumu anaaaaaa kocan evlense ustune bebegi bilem olmustu wayyyy :)
bende 24 yasındayım 109 kıloyu gorunce tartıda basıma dank ettı ıkı ay ya oldu ya olacak bu gruba baslayalı 98 kıloyum 2 yıllık evlıyım cocugum yok boyum 169 ızmırdenımSlm canim ben 34 yasinda evli,2 çocuk anesiyim kocaeliden katiliyorum.
Oh afiyet olsun canım süpersinmrb melekler
p.tesı menu
sabah kk kahvaltı haftasonu bahceden topladıgım roka maydonoz eksıkulaklardanda yedım
aksam
esım dısarı cıkardı yemege o ekmek arası yedı bende porsıyon soyledım tabakta tavuk kofte karısık tabak
yanındada acılı salgam ıctım
ayrıca salata yedım
hayır ahiret sorucusuTopigin polisi olur kendiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?