Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de menümü paylaşayım,
Sabah 1 rafadan yumurta, 10 zeytin, 10 badem, peynir, domates, salatalık, bir mandalina
Ara bir kase zerdeçal,zencefil,tarçın karışımlı yoğurt
Akşam bir tabak karnabahar yemeği, salata
Bir şekersiz sütlü nescafe, bir fincan biberiye çayı
Su 2.5 lt spor dışarıda 45 dk yürüdüm.
Sweetdimple Sweetdimple kaptanım ben biberiyeyi fincanda demlemiştim ama unutmuşum yarım saate yakın demlendi.. :oops:içtim öylece soğuk soğuk ama yanlış mı yaptım acaba içmekle ne dersin?
Cnm bende cok sıcak içemiyorum ılık içiyorum açıkçası ama sorun olur mu bilemem

oSindi564, post: 37747184, member: 580219"]Cnm bende cok sıcak içemiyorum ılık içiyorum açıkçası ama sorun olur mu bilemem[/QUOTE]
İnsallah olmaz bende ilik iciyorum

amın ıns kuzucuklarımız olsunda sana opturmeye gelırız:KK51: recellere gelınce
*pekmezlı balkabagı reçelı
*ıncır reçelı
*çilek reçeli
*ahududu reçelı
*kayısı recelı
*kıraz recelı
*dut reçeli
*armut reçeli
*elma reçeli
*uzum reçeli
hatırlayabıldıklerım bunlar... emınım o daha yapıyordur:KK57:

İnş nurummm o günler de gelecek elbet yeğenlerimizi tutup getireceksin bize:KK76::KK76: maşallahhh kayınvalidene kahvaltıya gitmemek lazım sağlam irade lazım nurum

oyyyy oyyyyyy keşege bayılırrrrıımmmmmmmmmmmmmmmmm hamarat nesli

Bende :kk77::kk77:
Slm kızlar pazartesi nin menüsü:
Kahvaltı:
4 dilim Sucuklu yumurta
1 kase Müslili kuruyemişli yoğurt

Akşam:
1 haşlanmış tavuk göğsü
1 kase Salça ve Tuzla haşlanmış bulgur yağsız
Bol salata

Spor:
Yeterince ev işi

Barbim hayırdır kahvaltılarına müsli gelmişş o_Oo_O biz yağsız yemiyoruz ki barbim tavuk suyuyla yapsaydın hiç yağsız detoksa mı başladın yoksa

mrb melekler
p.tesı menu
sabah kk kahvaltı haftasonu bahceden topladıgım roka maydonoz eksıkulaklardanda yedım
aksam
esım dısarı cıkardı yemege o ekmek arası yedı bende porsıyon soyledım tabakta tavuk kofte karısık tabak
yanındada acılı salgam ıctım
ayrıca salata yedım

afiyetolsun bitanemm ekşikulak bulamıyorum ben yok pazarlarda çoks everim halbuki:KK14:

slm arkadaşlar dün gelemedim üzgünüm ,güzel bir gün diliyorum..:KK25:

Merhaba canım nasılsın :KK25:, ben arada bakıyorum aşure yapıyorum bugun onun telaşı var ...

Slm canım hoşgeldin aramıza kusurabakma seni yeterince karşılayamadım ben sweet bitanem 40 yaşlındayım bekarım annemle oturuyorum sınıf öğretmeniyim fakat çalışmıyorum
geçen yıl 3,takımdan mezun oldum ve 6,takımı açtım kasımda 88 kilo ile başlamıştım ve geçen mayıs sonu 65 olan hedefime ulaştım şu an 62-63 arası gidip geliyorum tatlım

Allah kabul etsin bitanemm ellerine sağlık

Sanırım ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettin hedef kilonu da belirtmişsin inş en kısa zamanda takım listesine dahil olur ve sağlıklı bir şekilde fazlalıklardan kurtulurusn bitanem:KK60:

yooo bu krız ben dogdugumdan berı var asure krızı... aşığım tek kelımeyle

Bizim aramız akara kedi girdi aşureyle ne büyük aşkımız vardı halbukiii:KK14::KK14::KK14:

pazartesi menüm: :kk77:
sabah: küçük 1 tost ve çay ,öğlen :1 kase yulaf ezmeli yoğurt ,1 elma, akşam :kuru fasulye ve salata 1 dilim k. ekmek, çayın yanında 1 avuç fındık
2lt. su ve 70 dak. yürüyüş yaptım...:KK6:

Afiyetolsun cnmmm kendi tecrübelerime dayanarak sana karatay sağlıklı beslenmesini öneririm cnm menün gayet güzel fakat acaba sğalıklımı işte bu soru önemli öncelikle vereceğim linklere bir göz at bitanem zaten karatayı takip ettiğini söylemişsin :KK19:

http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/gida-takviyeleri
Salı menüm::kk77:

sabah : peynir ,zeytin ,1 kaşık pekmez ,1 dilim k. ekmek ve çay,öğlen :1 nar ,akşam :aşure yediğim için yemicem :KK62:

bol su , 30 dak. yürüyüş :KK6:

sabah yediğin peynir harici hakikaten bünyene faydalı hiçbirşey yememişsin cnm lütfen sabahları sağlıklı bir kahvaltı yap meyveleri 15,00 ten sonra yememeye çalış mecbur kalırsan yoğurt veya süt ekle ki insülini birden zıplatıp düşürerek hemen acıktırmasın menülerinde en çok beğendiğim ise spor yapman :KK52:

Menüm
Sabah lorlu biber zeytin turp havuç pekmez 1 dilim ekmek ceviz 2 kare bitter:110:o_Oo_O
Öğlen tarhana salata mandalina
Aksam pirasa yemeğiayran
Yesilcay biberiye
30 dk yuruyus 200 yarim mekik
8 dk karin videosu tiffany

Afiyetolsun kuzum 2 kare bitter 1 olabilirdi :110::110::KK19:

Kizlarrr naber :KK66:
E bu gunki menumu yazayim :KK66: gecmise bakimm
Sabah kk kahvaltisi+
2 de ayran findik 1 muz az kiymali palican
6. da brokoli.az kiymali patlican. Az bulgurlu yesilfasulye corbasi.sadece 1 kaşık manti
sporlar
Ogle 30dk yurume
aksam 30dk plates ve mekik

Afiyetolsun neslimmmmmm:nazar::nazar: öğlenki muz fazlalık olmamış mı sence:KK22::KK22:

Ben ne saskinlik yaptim sormayin kizlar
Beyazlari islamistim 8 saat sonra yikadim sen unut asmayi sabah aklima geldi astim aksam bi geldim toplayim dedim ooooo igrenc rutubet kokuyo hadiiii topla tekrar kisa programda camasir sodasi toz sabunla tekrar yikadim astim bi ton is cikardim basima.hakkaten şaşkın nesli oldum ben

çok yoğunsun neslimm dalgınlıkla neler oluyor iş çıkarmışsın hakikaten kendine ama yıkamasan ütü de zorlanırdın tatlım kim demiş şaşkın diye sadece dalgınsın seviyoruz seni:KK60:

Slm canim ben 34 yasinda evli,2 çocuk anesiyim kocaeliden katiliyorum.
93 kiloyum 1.67 boyum , 65 kilo olmak istiyorum , yavas calisan bir metebolizmam var kilo vermekte zorlaniyorum .:KK51:

sizleride tanimak isterim ....:KK19:

Ben de 1,68 boyundayım canım :D allah bağışlasın miniklerini bitanem yanlış yağtığımız beslenmelerle malesef metabolizmamızı kendimiz yavaşlatıyoruz yıllarca tüm diyetleri yapmış biri olarak sürekli verdim fakat fazlasıyla geri aldım karatay sağlıklı beslenmesi sayesinde hem gözüm doyuyor hem karnım bir sonraki öğünü bekleme telaşı yok günde 2 öğün yetiyor 10 da kahvaltı yaptığım için arada spor öncesi kefir veya meyveli kefir veya meyveli tarçınlı yoğurt yiyorum fakat sporumu asla bırakmadım
senden tek ricam 1 hafta karatay sağlıklı beslenmeisni denemen memnun kalmazsan kendş yönteminle devam edersin

EN GÜZEL KAHVALTI EVDE YAPILIR!

- Eksiksiz bir Karatay Kahvaltısı sizi neredeyse gün boyu tok tutar. 6-8 saat hiç açlık çekmeden durursunuz.

- Bu eksiksiz kahvaltıdan 4 saat sonra leptin hormonu devreye girer ve 2-4 saat yağlarınızı enerjiye çevirerek kilo vermenizi sağlar. Yani hem tok gezer hem de kilo verirsiniz.

- Eksiksiz bir Karatay kahvaltısı 4-5 km koşmuş gibi metabolizmanızı hızlandırır ve kilo vermenize yardımcı olur.

- Karatay Kahvaltısı yapan bir kişi Gİ düşük gıdalarla beslendiği için şekeri hızla yükselmez, hızla yükselmeyen şeker de hızla düşmez. Şekeriniz hızla düşmediği zaman tatlı ve şekerinizi yükseltecek bir şeyler yeme ihtiyacı duymazsınız. Bir anda şekerden nasıl kurtulduğunuza siz bile inanamazsınız. Çünkü şeker şekerin mayasıdır. Sabah kahvaltıda size yıllarca masum diye yutturulan tam buğday ekmeğidir sizin acıkmanıza neden olan. İşte o bir veya iki dilim tam buğday ekmeğidir sizi hipoglisemiye sokan ve tip 2 diyabet hastalığınızın ömür boyu sürmesine neden olan. O ekmeği ve kahvaltıda doğal diye yediğiniz balı pekmezi yani Gİ yüksek gıdaları kesin ve şeker hastalığından hipoglisemiden kurtulun. Şu anda şeker hastası değilseniz ömür boyu şeker hastası olmayın.
Karatay Kahvaltısının olmazsa olmazlarını mutlaka bitirmek durumundasınız. Bunlar 2 adet yumurta, avuç içiniz kadar peynir, en az 10 adet zeytin ve 1 çay bardağı kavrulmamış kuru yemiştir. Bunların yanında isteğinize göre yeşillik, domates, biber, salatalık yiyebilirsiniz. Kahvaltıda reçel, bal gibi tatlı yiyecekler yeme alışkanlığınız varsa onların yerine 3 adet günkurusu kayısı yiyebilirsiniz. Kayısıların içine kaymak ve ceviz de koyup yiyebilirsiniz. Kayısı yemek istemezseniz 1 porsiyon glisemik indeksi yüksek olmayan taze meyve de yiyebilirsiniz. Sonra kahvaltıdan kalkın ve dişlerinizi fırçalayın. Çünkü artık yemek yiyene kadar ağzınıza hiçbir lokma (bir adet leblebi dahi) girmemeli, sakız bile çiğnememelisiniz.
Yemeğe kadar bol bol limonlu sıcak su için Limonun besinlerin daha geç sindirilmesine yani sizin daha geç acıkmanıza neden olacağını unutmayın.
6-7 saatten önce acıkırsanız bilin ki ya kahvaltınızı eksik yaptınız ya glisemik indeksi yüksek bir şey yediniz ya da tamamen alışkanlığınız nedeniyle eski öğle yemeği saatinde acıktığınızı sandınız.

aratay Kahvaltısını doyana kadar yemelisiniz. Sakın fazla yersem kilo alırım diye korkmayın
Ekmeksiz doyulabileceğini ilk kez göreceksiniz. Ekmeksiz yapacağınız bu kahvaltı sizi en az 6-7 saat tok tutacak. Ama aynı kahvaltının yanında ekmek yiyecek olursanız 3-4 saat sonra acıkırsınız
Tatlısız yapamayan bir kişiyseniz mutlaka kahvaltıya ilave olarak 3-4 adet günkurusu kayısı da yiyin. Bu günkurusu kayısılar sizin bütün günkü şeker ihtiyacınızı yok edecek.
Kahvaltınızın yanında şekersiz ve tatlandırıcısız olmak koşuluyla çayınızı veya yeşil çayınızı veya filtre kahvenizi veya sütünüzü doyana kadar için.

Nurçin-Okan Çağlar

Ne guzel vermisin neslihan masalhh:nazar: bende gorurum insalh o kilolari bende kilo vermistim hedefime 5 kilo kalmistiki hastalandim canim 7 ay kortizon kullandim ve fazlasiyla geri aldim kilolarimi :KK12: simdi iyyim cok sukur toparlandim ve tekrar eski fit halime donmek icin elimden geleni yapicam insalh, azmimiz daim olsun ..:KK5:

Sende vereceksin canım benimm negatiflik bizim takımda yasakk :KK19: azim senden destek bizden cnmm geçmiş olsun kortizon hakikaten mahvediyor bünyeyi

Slm kızlar bugunkü menüm:
Kahvaltı :
2 yumurtadan omlet
1 kase Müslili yoğurt
Yoğurdun içine fındık

Öğle:
1 Türk Kahvesi
Yarım dilim kek

Akşam:
1 servis kaşık bulgur
Fırında tavuk 3 küçük parca
bol salata

Spor henüz yok

Afiyetolsun cnmm yarım dilimle kalabildiysen bravooo:KK52: fakat 1 molekül unun 180 molekül su tuttuğunu da unutma barbimm:KK60:

kiz okadar oldumu anaaaaaa kocan evlense ustune bebegi bilem olmustu wayyyy :)

:KK70::KK70::KK70:sen çok yaşa emi allah korusun gülümm nerden aklına geldi

Ozel yaptigim bisey yok canim yuruyus yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum , karatayi bende takip ediyorum fakat belli bir diyetim yok ,ben sagliksiz beslendigim icin bagisikligim çöktü ve bu yuzden hastalanip kortizon kullandim.
simdi diyet yapmaya korkar oldum ...

öncelikle diyet kelimesini aklından çıkar kuzum bizler diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz sadece yanında kilo verme de bonusu oluyor :KK28::KK28:

ayy neslııııı yaptıgın yoruma bak saskın neslı :KK48:

neslimin içi dışı bir nurum aklından o an öyle düşünmüş yazmışş:-)

Ben hiç kaçamak yapmıyorum neslim bu hafta iddialıyımmm :) karnım baya içeri kaçtı çok mutluyum inşallah tartı da benim gibi düşünüyordur :KK48::KK48:

oooo tbrkler Gamzemmm bu hafta ilk üçtemiyiz o zamannn:KK9::KK9:

Evet canım ya bugün ben de uğrayamadım, öğleden sonra iş görüşmem vardı git gel 3 saatim yolda geçti.. İstanbul bakalım sana daha ne kadar tahammül edeceğim!! :mad:

hayırlı olsun Gamzem ama bir günde pestilin çıkmış kabule dilirsen hergün gelip gidebilecekmisin kuzumo_O kaçın İzmiree:KK55::KK55:

Ben tabletten giriyorum kizlar hatam olursa affola :KK39::KK8:

Est bitanem yeter ki aramıza katıl hiç sorun olmaz:KK60:

Yok olmuş demeyelim de azıcık içeri kaçtı :oops: ama tabii ki hepimiz fıstığız onda hemfikirim canımm :D:cool:

Kesinlikle tüm meleklerimin maşallahı var:D:D

Bende asli memnun oldum gamze insalh canim verelim kurtulalim bu fazla kilocuklardan :KK6:

Eklemlerim şişti canim yuruyemez hale geldim 10 günde , dengesiz beslendim ve bagisikligim coktu butun degerlerim düştü :KK16:

Az önce gıda takviyelerimiz linkini de ekledim Aslıcım d vitamini düşüklüğü omega 3 eksikliği b12 değeri de kilo vermeyi engelliyor bitanem :KK19:

Sağol tatlim gercekten kaybetmeden kiymeti bilinmiyor, elimizdeki en degerli şey sağlık :KK68:
Allah herkese saglik sihat versin insalhh tüm dua ve dileklerimizi kabul buyursun insalh ... Aminn

Aminnn canım sağlık yerindeyse herşey gelip geçer :KK36:

Ben de menümü paylaşayım,
Sabah 1 rafadan yumurta, 10 zeytin, 10 badem, peynir, domates, salatalık, bir mandalina
Ara bir kase zerdeçal,zencefil,tarçın karışımlı yoğurt
Akşam bir tabak karnabahar yemeği, salata
Bir şekersiz sütlü nescafe, bir fincan biberiye çayı
Su 2.5 lt spor dışarıda 45 dk yürüdüm.
Sweetdimple Sweetdimple kaptanım ben biberiyeyi fincanda demlemiştim ama unutmuşum yarım saate yakın demlendi.. :oops:içtim öylece soğuk soğuk ama yanlış mı yaptım acaba içmekle ne dersin?

birşey olmaz bitanemm ama nescafemi gördüm sankkiii:KK8::KK8: işte nescafe biberiye kadar masum değil kuzum:KK16:

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım? Ben bugün kızkardeşimin yoğun ısrarı üzerine yeşilköy pazarına gideceğim.. Çok kalabalık oluyor diye hiç gitmedim ama çok ısrar etti dayanacağız artık, oradan da akşam derse giderim o yüzden gün içinde burada olamayacağım. Öpüyorummm :KK4::KK25::KK36:
Kızkardeşin de benim gibi pazaralara bayılıyor demekki git tabii tatlım :KK55::KK55:

menuler fena sayılmaz. biliyormusun allahın sevgili kullarından biride sensin aramıza düştüğüne göre. biz sağlık delisi organik yaşamı hayata geçirmeye çalışan sağlık için ölen bi topiğiz.allaha şükür karatay var allahaşükür bilinçli insanlar var burada. biliyormusun 6 senedir ne ben nede bebişlerim doktor yüzü görmedik organik ve sağlıklıyaşama geçtikten sonra tek eksiğim karataymış onuda burda tanıdım insülin direncimi yendim. artık karbonhidrat delisi değilim şükürler olsun. kuzum kaptanın annesi rahatsız o gelsin sana karatay önerileri hakkında fikir edineceğin linkleri veriri sonra kitabı alıp okursun hayatında çok şey değişecek heyecanlan bence :KK66:

bende iddalıyım 33/30 beden mavi moly model kotuma sabah girdim naberrrrrr
hemde regl olmama ragmen :)

yaşasın karatay

kotumun resmini gördünmü watsaptan attım size :KK66:

Gördüm gördüm maşallahın var neslim iyice çıtırlaştın sennn:KK9::KK9::nazar:

yavaşladı yaa:KK12: olsun ama sonunda gırıcem

sabır bitanemm elbette sen de resim çekip yollayacaksın bize:D:D

Ee kızlar ne var ne yok topik sakin kaptanım yok özledim valla

Aynen sindim ortalik sessiz kaptan yok:cry::cry:

elınızde kuculucem neslım:KK53:

Bende siiz özledim offf fena alışmışım ben de:KK51::KK51::KK36::KK36:

slm kızlar:KK54: hayırlı güzel bir gün diliyorum nasıl keyifler ?:KK39:

Slm Aslıcımmm sabah trafik yoğundu bişzim evde ama şimdi sakinleşti annem de iyi şükür size de kavuştum daha ne isterimm:D:D sen nasılsın kuzum:KK60: Bu arada bizler haftalık hedef koyuyoruz bitanem her hafta en az 400 gr olmak üzere hedef belirliyoruz hedefini tutturamayana bazı cezalarımız var:KK71:

iki gün kaldığı için haftaya bu uygulama geçerli olsun senin için ayrıca 1 ocak 2015 için de bir hedef belirleyip yazarsan sevinirim kuzum

386.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

chef-male-chef-cook-food-smiley-emoticon-000754-large.gif
tenista1.png

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]:nazar::kk77:[/TD]
[TD]:nazar::KK9:[/TD]
[TD]:nazar::KK52:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]:KK72::KK33:[/TD]
[TD]:KK33::KK19:[/TD]
[TD]:nazar::KK50:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:KK17::KK19:[/TD]
[TD]En Büyük KK[/TD]
[TD]:KK72::KK57:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:KK72::stop:[/TD]
[TD]:KK72::KK20:[/TD]
[TD]:KK72::KK9:[/TD]
[TD]En Büyük KK[/TD]
[TD]:KK72::stop:[/TD]
[TD]:KK72::KK20:[/TD]
[TD]En Büyük KK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]:KK72::KK19:[/TD]
[TD]:KK64::KK49:[/TD]
[TD]:KK72::KK19:[/TD]
[TD]:nazar::KK49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
torcedora.gif
torcedora.gif
torcedora.gif
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Slm canım hoşgeldin aramıza kusurabakma seni yeterince karşılayamadım ben sweet bitanem 40 yaşlındayım bekarım annemle oturuyorum sınıf öğretmeniyim fakat çalışmıyorum
geçen yıl 3,takımdan mezun oldum ve 6,takımı açtım kasımda 88 kilo ile başlamıştım ve geçen mayıs sonu 65 olan hedefime ulaştım şu an 62-63 arası gidip geliyorum tatlım

Sanırım ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettin hedef kilonu da belirtmişsin inş en kısa zamanda takım listesine dahil olur ve sağlıklı bir şekilde fazlalıklardan kurtulurusn bitanem:KK60:

çok teskür ettim kaptanım memnun oldum :)amin insalh hepimiz seviyoruz aşureyi ...

evet kurralları okudum insalh aranıza alırsanız beni çok mutlu olurum karatayı takip ediyorm ve bundan sonrada uygulamaya çalışıcam insalh banada iyi gelir bu yaşam tarzı tek sorun ben yumurta yiyemiyorum yediğimde karın ağrısı çekiyorum ....

Afiyetolsun cnmmm kendi tecrübelerime dayanarak sana karatay sağlıklı beslenmesini öneririm cnm menün gayet güzel fakat acaba sğalıklımı işte bu soru önemli öncelikle vereceğim linklere bir göz at bitanem zaten karatayı takip ettiğini söylemişsin :KK19:

evet takip ediyorum ama linklerede bakıp faydalansam daha iyi olur çok tskler kaptanım ...

sabah yediğin peynir harici hakikaten bünyene faydalı hiçbirşey yememişsin cnm lütfen sabahları sağlıklı bir kahvaltı yap meyveleri 15,00 ten sonra yememeye çalış mecbur kalırsan yoğurt veya süt ekle ki insülini birden zıplatıp düşürerek hemen acıktırmasın menülerinde en çok beğendiğim ise spor yapman :KK52:

evet dünki menüm, öyle oldu biraz malesef ben karatayın yemelisiniz dediği ne varsa tersini yapmışım ... :oops:

Ben de 1,68 boyundayım canım :D allah bağışlasın miniklerini bitanem yanlış yağtığımız beslenmelerle malesef metabolizmamızı kendimiz yavaşlatıyoruz yıllarca tüm diyetleri yapmış biri olarak sürekli verdim fakat fazlasıyla geri aldım karatay sağlıklı beslenmesi sayesinde hem gözüm doyuyor hem karnım bir sonraki öğünü bekleme telaşı yok günde 2 öğün yetiyor 10 da kahvaltı yaptığım için arada spor öncesi kefir veya meyveli kefir veya meyveli tarçınlı yoğurt yiyorum fakat sporumu asla bırakmadım
senden tek ricam 1 hafta karatay sağlıklı beslenmeisni denemen memnun kalmazsan kendş yönteminle devam edersin

- Eksiksiz bir Karatay Kahvaltısı sizi neredeyse gün boyu tok tutar. 6-8 saat hiç açlık çekmeden durursunuz.

- Bu eksiksiz kahvaltıdan 4 saat sonra leptin hormonu devreye girer ve 2-4 saat yağlarınızı enerjiye çevirerek kilo vermenizi sağlar. Yani hem tok gezer hem de kilo verirsiniz.

- Eksiksiz bir Karatay kahvaltısı 4-5 km koşmuş gibi metabolizmanızı hızlandırır ve kilo vermenize yardımcı olur.

- Karatay Kahvaltısı yapan bir kişi Gİ düşük gıdalarla beslendiği için şekeri hızla yükselmez, hızla yükselmeyen şeker de hızla düşmez. Şekeriniz hızla düşmediği zaman tatlı ve şekerinizi yükseltecek bir şeyler yeme ihtiyacı duymazsınız. Bir anda şekerden nasıl kurtulduğunuza siz bile inanamazsınız. Çünkü şeker şekerin mayasıdır. Sabah kahvaltıda size yıllarca masum diye yutturulan tam buğday ekmeğidir sizin acıkmanıza neden olan. İşte o bir veya iki dilim tam buğday ekmeğidir sizi hipoglisemiye sokan ve tip 2 diyabet hastalığınızın ömür boyu sürmesine neden olan. O ekmeği ve kahvaltıda doğal diye yediğiniz balı pekmezi yani Gİ yüksek gıdaları kesin ve şeker hastalığından hipoglisemiden kurtulun. Şu anda şeker hastası değilseniz ömür boyu şeker hastası olmayın.
Karatay Kahvaltısının olmazsa olmazlarını mutlaka bitirmek durumundasınız. Bunlar 2 adet yumurta, avuç içiniz kadar peynir, en az 10 adet zeytin ve 1 çay bardağı kavrulmamış kuru yemiştir. Bunların yanında isteğinize göre yeşillik, domates, biber, salatalık yiyebilirsiniz. Kahvaltıda reçel, bal gibi tatlı yiyecekler yeme alışkanlığınız varsa onların yerine 3 adet günkurusu kayısı yiyebilirsiniz. Kayısıların içine kaymak ve ceviz de koyup yiyebilirsiniz. Kayısı yemek istemezseniz 1 porsiyon glisemik indeksi yüksek olmayan taze meyve de yiyebilirsiniz. Sonra kahvaltıdan kalkın ve dişlerinizi fırçalayın. Çünkü artık yemek yiyene kadar ağzınıza hiçbir lokma (bir adet leblebi dahi) girmemeli, sakız bile çiğnememelisiniz.
Yemeğe kadar bol bol limonlu sıcak su için Limonun besinlerin daha geç sindirilmesine yani sizin daha geç acıkmanıza neden olacağını unutmayın.
6-7 saatten önce acıkırsanız bilin ki ya kahvaltınızı eksik yaptınız ya glisemik indeksi yüksek bir şey yediniz ya da tamamen alışkanlığınız nedeniyle eski öğle yemeği saatinde acıktığınızı sandınız.

aratay Kahvaltısını doyana kadar yemelisiniz. Sakın fazla yersem kilo alırım diye korkmayın
Ekmeksiz doyulabileceğini ilk kez göreceksiniz. Ekmeksiz yapacağınız bu kahvaltı sizi en az 6-7 saat tok tutacak. Ama aynı kahvaltının yanında ekmek yiyecek olursanız 3-4 saat sonra acıkırsınız
Tatlısız yapamayan bir kişiyseniz mutlaka kahvaltıya ilave olarak 3-4 adet günkurusu kayısı da yiyin. Bu günkurusu kayısılar sizin bütün günkü şeker ihtiyacınızı yok edecek.
Kahvaltınızın yanında şekersiz ve tatlandırıcısız olmak koşuluyla çayınızı veya yeşil çayınızı veya filtre kahvenizi veya sütünüzü doyana kadar için.

Nurçin-Okan Çağlar

tskr kaptanım insalh 1 hafta denicem bakalım sonuç ne olucak fakat yumurta yiyemiyorum onun yerine ne yiyebilirim acaba bilgilendirirsen sevinirim ??

Sende vereceksin canım benimm negatiflik bizim takımda yasakk :KK19: azim senden destek bizden cnmm geçmiş olsun kortizon hakikaten mahvediyor bünyeyi

tskler kaptanım ALLAH birdaha yaşatmasın o kara günleri cümlemize sağlık sıhat versin ...

öncelikle diyet kelimesini aklından çıkar kuzum bizler diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz sadece yanında kilo verme de bonusu oluyor :KK28::KK28:

:)

Az önce gıda takviyelerimiz linkini de ekledim Aslıcım d vitamini düşüklüğü omega 3 eksikliği b12 değeri de kilo vermeyi engelliyor bitanem :KK19:

gördüm canım şimdi bakıp bir göz atıyorum tskler ...:KK52:

Slm Aslıcımmm sabah trafik yoğundu bişzim evde ama şimdi sakinleşti annem de iyi şükür size de kavuştum daha ne isterimm:D:D sen nasılsın kuzum:KK60: Bu arada bizler haftalık hedef koyuyoruz bitanem her hafta en az 400 gr olmak üzere hedef belirliyoruz hedefini tutturamayana bazı cezalarımız var:KK71:

iki gün kaldığı için haftaya bu uygulama geçerli olsun senin için ayrıca 1 ocak 2015 için de bir hedef belirleyip yazarsan sevinirim kuzum

a.slm bende iyyim çok şükür canım sizlerle daha iyi olucam inşalahh
hedef :1 ocak 2015 te aslı 89 kg. olsun insalhhh :KK36:haftaya cuma da insalhh 92 olurum :KK73:

387.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

0018.gif
bicicleta_ergometrica.png

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]:nazar::KK76:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]:KK72::KK33:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:nazar::KK22:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD]:nazar::KK19:[/TD]
[TD]:KK64::kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:KK64::kk77:[/TD]
[TD]:KK72::KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]:nazar::KK33:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
csop_tncnapsifebr_17.gif
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Son düzenleme:

İnş nurummm o günler de gelecek elbet yeğenlerimizi tutup getireceksin bize:KK76::KK76: maşallahhh kayınvalidene kahvaltıya gitmemek lazım sağlam irade lazım nurum

Bende :kk77::kk77:

Barbim hayırdır kahvaltılarına müsli gelmişş o_Oo_O biz yağsız yemiyoruz ki barbim tavuk suyuyla yapsaydın hiç yağsız detoksa mı başladın yoksa

afiyetolsun bitanemm ekşikulak bulamıyorum ben yok pazarlarda çoks everim halbuki:KK14:

Bizim aramız akara kedi girdi aşureyle ne büyük aşkımız vardı halbukiii:KK14::KK14::KK14:

Afiyetolsun kuzum 2 kare bitter 1 olabilirdi :110::110::KK19:

Afiyetolsun neslimmmmmm:nazar::nazar: öğlenki muz fazlalık olmamış mı sence:KK22::KK22:

çok yoğunsun neslimm dalgınlıkla neler oluyor iş çıkarmışsın hakikaten kendine ama yıkamasan ütü de zorlanırdın tatlım kim demiş şaşkın diye sadece dalgınsın seviyoruz seni:KK60:

Nurçin-Okan Çağlar

Afiyetolsun cnmm yarım dilimle kalabildiysen bravooo:KK52: fakat 1 molekül unun 180 molekül su tuttuğunu da unutma barbimm:KK60:

:KK70::KK70::KK70:sen çok yaşa emi allah korusun gülümm nerden aklına geldi

neslimin içi dışı bir nurum aklından o an öyle düşünmüş yazmışş:-)

oooo tbrkler Gamzemmm bu hafta ilk üçtemiyiz o zamannn:KK9::KK9:

hayırlı olsun Gamzem ama bir günde pestilin çıkmış kabule dilirsen hergün gelip gidebilecekmisin kuzumo_O kaçın İzmiree:KK55::KK55:

Est bitanem yeter ki aramıza katıl hiç sorun olmaz:KK60:

Kesinlikle tüm meleklerimin maşallahı var:D:D

Aminnn canım sağlık yerindeyse herşey gelip geçer :KK36:

birşey olmaz bitanemm ama nescafemi gördüm sankkiii:KK8::KK8: işte nescafe biberiye kadar masum değil kuzum:KK16:

Kızkardeşin de benim gibi pazaralara bayılıyor demekki git tabii tatlım :KK55::KK55:

Gördüm gördüm maşallahın var neslim iyice çıtırlaştın sennn:KK9::KK9::nazar:

sabır bitanemm elbette sen de resim çekip yollayacaksın bize:D:D

Bende siiz özledim offf fena alışmışım ben de:KK51::KK51::KK36::KK36:

kaptanım asureyle aranıza karakedı degıl karatay teyze gırdı:KK53:

kaptanım asureyle aranıza karakedı degıl karatay teyze gırdı:KK53:

dunkı menumu de yazayım da
sabah
kk kahvaltı yıne karısık yesıllıklerdenj de otlandım
aksam
bulgur pılavı
karnabahar
tazefasulye
yogurt

Afiyetolsun tatlım sporunu yaptığını varsayıyorum yazmayı unuttuğunu bildiğim için:KK19:

Karatay teyzem çok iyi yaptı yoksa biz aynı şekilde devam edip gelecekte bir sürü hastalıkla boğuşacaktık :KK51::KK51:

Afiyetolsun tatlım sporunu yaptığını varsayıyorum yazmayı unuttuğunu bildiğim için:KK19:

Karatay teyzem çok iyi yaptı yoksa biz aynı şekilde devam edip gelecekte bir sürü hastalıkla boğuşacaktık :KK51::KK51:
aaa kaptanım sabah yuruyusumu yaptım aksam da 2 saat yuruyus yaptım hemıde cok guzel tempolu sonra eve gıttım esım suprız yapmıstı bana mekıkler kaynadı:KK17:

Back
X