- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
yoo yogun degıl uyukluyorum sadece cıddı cıddıNurum hoşgeldin kuzum işler yoğun sanırım bugün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo yogun degıl uyukluyorum sadece cıddı cıddıNurum hoşgeldin kuzum işler yoğun sanırım bugün![]()
Öyle süprize can kurban aferim damadasen yeterli yapmışsın kuzummm
yürüyüşünü ihmal etmediğin sürece sorun yok
bende saf saf beklıyorum bıldırım gelsın dıye..Hayırdır nurummm de bakim bi![]()
bende saf saf beklıyorum bıldırım gelsın dıye..malum asure ayı annemde yapacak kendı annem dıye soylemıyorum ama dıllere destan asuresı var... normalde haftasonu yapacaktı sırf benım ıcın haftıcı yaptı kucuk yesem? aslında gercekten canım ıstemıyor ama okadar emek verecek benım asure askımıda bılıyor yemesem ayıp olur sankı sen ne dersın?
5.5 ta orda olurum kapıdan gırer gırmez hemencık yerım kaptanım
Anneciğinin ellerine sağlık şimdiden kuzum erken saatte olmak kaydıyla yarım kase yiyebilirsin bu kadar da sıkma kendini abartı olmadığı ve erken saatte olduğu sürece zaten izin veriyorum kuzum![]()
5.5 ta orda olurum kapıdan gırer gırmez hemencık yerım kaptanım:)
![]()
tamam kaptanım merak etmeee seeennn
Tamam kuzum afiyetolsunnnsonrasınd abol bol su iç ne olur malum ertesi gün tartı var
![]()
Merhaba kızlar aranıza katılamıyorum çok özledim buralarıAslıcım canım benim hoşgeldin aramıza
bende hazırandan beri burada herkesin kafasını ütülüyorum
16 yaşındayım lisedeyim 57,50 la aralarına katıldım şimdi kaç olduğumu bilmiyorum hedefim 48
slmm ben geldim kaptanım nasıl keyflerHayret nerdesiniz şekerler kimsecikler gelmemişşş![]()
hoş buldum tatlım sende hoş geldin tskler Allah zihin açıklığı versin okulunda başarılar dilerim canımMerhaba kızlar aranıza katılamıyorum çok özledim buralarıAslıcım canım benim hoşgeldin aramıza
bende hazırandan beri burada herkesin kafasını ütülüyorum
16 yaşındayım lisedeyim 57,50 la aralarına katıldım şimdi kaç olduğumu bilmiyorum hedefim 48
bu akşam belkide ilk defa ekmek kullanmadan doydum denemek istedm kaptanım gayet iyyim acıkmadım ,çok ekmek yemem ama 1 dilimde olsa yerdim .Ben de 1,68 boyundayım canımallah bağışlasın miniklerini bitanem yanlış yağtığımız beslenmelerle malesef metabolizmamızı kendimiz yavaşlatıyoruz yıllarca tüm diyetleri yapmış biri olarak sürekli verdim fakat fazlasıyla geri aldım karatay sağlıklı beslenmesi sayesinde hem gözüm doyuyor hem karnım bir sonraki öğünü bekleme telaşı yok günde 2 öğün yetiyor 10 da kahvaltı yaptığım için arada spor öncesi kefir veya meyveli kefir veya meyveli tarçınlı yoğurt yiyorum fakat sporumu asla bırakmadım
senden tek ricam 1 hafta karatay sağlıklı beslenmeisni denemen memnun kalmazsan kendş yönteminle devam edersin
slmm ben geldim kaptanım nasıl keyfler![]()
bu akşam belkide ilk defa ekmek kullanmadan doydum denemek istedm kaptanım gayet iyyim acıkmadım ,çok ekmek yemem ama 1 dilimde olsa yerdim .
karatayın kahvaltısında yumurta var ben yiyemiyorum bana dokunuyor yumurta ,onun yerine ne yiyebilirim bilginiz varmı bu konuda ??
tskler canım çok seçenek varmış yumurta dışında diğerlerini yiyebilirim ,peynir ve yeşillik yerim bende napim yumurtayı çok seviyorum aslında ama karın ağrısı yapıyor bende 4 saat ağrı çekiyorum ...
Hoşgeldin Aslıcım keyifler iyi şükür 30 ar dk lık iki videomu da yaptım onun verdiği tatlı yorgunlukla kk dayım
Çok sevindim bitanemm karatayda zaten ölçü yok sğalıklı yiyeceklerden serbest yiyeceklerden doyuncaya dek yiyoruz memnun kalmana çok sevindim cnm
Kahvaltıda yumurta yerine 1 yerli muz yiyebilirsin miniklerden ayrıca bakilyat yiyebilirsin yeşil emrcimek kur fasulye barbunya vs kırmızı mercimek çorbası içebilirsin ya da köfte et türü yiyebilirsin
haşlanmış yumurta bir süre sonra hakikaten sıkıyor o yüzden omletin her çeşidini yiyebilirisin menemen yapabilirsin çılbır yapabilirsin seçenek çok Aslıcım![]()