Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evt, lahanayı dört beş gun detoks için denemeye başlamıştım,yoğurt konusunda dediğinizi yapacam,ip atlamaya çalışıyorum ama apartman olunca biraz zor oluyo,beeslenme tarzım karataya yakın ahhh bide ekmek yemesem,ama bırakıcam kendimi aynada böle görmek istemiyorum:)
bence kaptana kulak ver zira tavsiyeleri altın değerindedir ;)
Sakin ol neslim sağlık olsun sıkma canını haketmiş gerçi de :KK16: bir bu tiplere bir de mağazalarda açtırıp açtırıp almayanlara kızarım nedense :KK23:
kaptancım adımız emlakçı belli %3 komisyonla çalıştığımızı kundaktabebek biliyor ofise gelmiş komisyon pazarlığını bırak komik rakam teklif ediyo sanki amme hizmet veriyoz biz kovmaktan beter ettim bizim bu paraya ihtiyacımız yok hadi başka kapıya dedim yolladım valla

bence kaptana kulak ver zira tavsiyeleri altın değerindedir :KK66:

kaptancım adımız emlakçı belli %3 komisyonla çalıştığımızı kundaktabebek biliyor ofise gelmiş komisyon pazarlığını bırak komik rakam teklif ediyo sanki amme hizmet veriyoz biz kovmaktan beter ettim bizim bu paraya ihtiyacımız yok hadi başka kapıya dedim yolladım valla

tamam %3 le çalışıyorsunuz ama bunu bilerek geliyorlar sahibinden emlak bulmak çok zor o kadar tüm evleri dolaştırıyorsunuz bu da sizin hakkınız insanlarla uğraşmak çok zor neslim çelik gibi sinirlerin olması lazım

Evet şekerlerimmm akşam yemeğinden önce tekrar hatırlataym bu akşam turşu ve tuzlu besinlerden kaçının sindirimi zor besinlerden kaçının mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışın yatana dek 2 bardak yeşilçay ve bol su lütfen :KK50: yarın tartı da kazanmak için ne yapsak kardır değilmi:KK23::KK23:

Evet şekerlerimmm akşam yemeğinden önce tekrar hatırlataym bu akşam turşu ve tuzlu besinlerden kaçının sindirimi zor besinlerden kaçının mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışın yatana dek 2 bardak yeşilçay ve bol su lütfen :KK50: yarın tartı da kazanmak için ne yapsak kardır değilmi:KK23::KK23:
turus yasak hımm pekı:KK17:

Ayyy ne konuşmuşsunuz kızlar bitiremeyeceğim vallahi. Okuldan geldim duş aldım direk bir de sıze bakayım dediydim beynim durdu :KK57::KK57:

Hoşgeldin prensesimmm özledik kuzummmm nasılsın dersler nasıll :KK60::KK60:

Hoşbuldum kaptanım ben de sizi çok özledim :KK36: dersle gayet güzel nazar değmesin totoşumu kaşıyım :nazar:

hoş buldum tatlım sende hoş geldin tskler Allah zihin açıklığı versin okulunda başarılar dilerim canım:KK68: benim oğlumda lise 1 e gidiyor oldukça zor, bu ara sınav stresi var :KK17:

Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim :KK51: oğluşuna da başarılar ilk sene zordur ne kadar kasarsa kassın son seneye kadar öğrendiği her şeyi unutacak keşke bende çalışmasaydım diyorum :KK53::KK53::KK53:

İyi akşamlar meleklerim ohh spor tamam duş tamam yarınki yemek tamam şimdi çay ve kk zamanı:D:D
o biri nesli mi ki:KK54:
duzenlıyorum... pardon ben yanlıs anlamısım yaaa

bilmem ki hepinizden umutluyum sabah ola hayrola bakalım:KK76::KK76:

Ayy aynı ben :kk77: eşim çok çekiyor salataların ekşisinden :KK48:

ben elma sirkesi ve nar ekşisi çok severimmm:kk77::kk77:

kızzz kızzzzzz gun gectıkce ne cok ortak yanımız cıkıyor degılmı??

:stop::stop::stop: kardeşmisiniz yoksa:KK48::KK48::KK48:

ÖFFFF ÇOK CANIM SIKILIYO YAAA

hayırdır kraliçemmm bir sorun yoktur inşş:KK19:

Ayyy ne konuşmuşsunuz kızlar bitiremeyeceğim vallahi. Okuldan geldim duş aldım direk bir de sıze bakayım dediydim beynim durdu :KK57::KK57:

Hoşbuldum kaptanım ben de sizi çok özledim :KK36: dersle gayet güzel nazar değmesin totoşumu kaşıyım :nazar:

Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim :KK51: oğluşuna da başarılar ilk sene zordur ne kadar kasarsa kassın son seneye kadar öğrendiği her şeyi unutacak keşke bende çalışmasaydım diyorum :KK53::KK53::KK53:

Aynen cimcimemm yokluğun çok belli fasulye yi özledik menülerde:-):-) :KK19:

kaşı kaşı zaten dersler kötü olursa külahları değişiriz :KK60: zaten senin dersleirnin kötü olmasına imkan yok :D:D sana hepimiz güveniyoruz :KK37:

Hemen cayi koyuyom
o biri nesli mi ki:KK54:
duzenlıyorum... pardon ben yanlıs anlamısım yaaa
Omuzlarima binmesen kuzum yuk cok agir geldide bence o biri sensin ben senin omzuna cikayim :::::)
ÖFFFF ÇOK CANIM SIKILIYO YAAA
Yerim senin sıkıntını kuzum deseydin laflardim

Back