- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
aminnnnn cümlemize canım
bende özgenin duasına katılıyorum ve ekliyorum özkemede Allah hayırlı bi evlat nasip etsin
:sm_cool:senden bunları duymak ne güzel
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ANALıZ LıSTESıNE ADINI YAZDIRMAK ıÇıN SON TARıH : 22 MAYIS CUMA
Bu tarihten sonra kabul edeceğim tek başvuru, yarışmaya yeni katılan üyelerdir. ıstisna bir durum olursa da o zaman konuşulur.
evet kızlar analiz isteyen kaptanımaza bildirsin istemeyendeistemedigini bildirsin .. lütfen .....
analiz listesi şu sınıftakalanların falan olduğu liste dimi
tamam çok abes bir soru oldu
ben orda olduğuma göre bişe dememe gerenk yok sanırsam
analiz listesi şu sınıftakalanların falan olduğu liste dimi
tamam çok abes bir soru oldu
ben orda olduğuma göre bişe dememe gerenk yok sanırsam
dün öylen yemek yemişin yumukum ...cokacimcoook güzl menü olmuş pilavı saymassak tabi ..alkisalkisalkisherkese tünaydınn oha diyorum kendime yeni kalktım bendelikafadulden:1shok:dün sabah kızım uyutmamıştı bugün evde kimsecikler yok dürtende olmamışkaydirigubbakcemile3henem öncelikle dün yediklerimi yazayım
sabah;
2 dilim çok tahıllı ekmek arası peynir domates tost
salatalık
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
öğlen
3 kaşık pilav üstü 2 kaşık kuru fasulye
ara
1 fincen yeşil çay
akşam
zeytinyağlı enginar
1 dilim ekmek
bu arada püsküütün yazdıklarını okudum geçmişte,nazlıcım bende aylık analiz istiyorum iletirmisin lütfen a.s.
sabah kahvaltı etmeden gidicem işe sanırım ekmeğim bitmiş buralardada pek bulamıyorum üşengeçliğim üstümde iş yerinde nesfit yerim yağsız sütle:teytey:
hafta başında acayip şişkinlik vardı bedenimde dün itibariyle azalmış durumda regl oldum delikafaduldenmayısın 5 inde olmam gerekiyordu yine düzeni bozuldu diye korkmuştum soğan suyuyla bikaç aydır düzene girmiştiçok şükür 13 gecikmeyle oluverdik gariikaydirigubbakcemile2
dün öylen yemek yemişin yumukum ...cokacimcoook güzl menü olmuş pilavı saymassak tabi ..alkisalkisalkis
pınar yazmadan kaçtı ... fırsatı olmadı galiba ....
kızlar bugün biraz üzgümün çok sevdigim karşı binada camdan cama arkadaşım vardı . tam kanka kafa dengim taşınıyormuş evde kendinindi . öf çok üzüldüm içim cız ediyor ...
Alıntı:
ozgekrd kullanıcısından alıntı Mesajı göster
aminnnnn yüce Mevlam hepimize nerede sıkılan varsa sıkıntılarından kurtarsın yolumuzu nuruyla aydınlatsın inşallah
Rabbim yeni iş kapıları açsın bizlereee inaşallahhhh
nurhayat else ve bana ilerde bebiş nasip etsinn
nazlıma sevdiğine kavuşmayı nasip etsin
dorayla aebene hayırlı evlatlar sağlık bol kazanç nasip etsin
asime hayırlı iş ev huzur nasip etsin
refe bol para nasip etsin de evinin kredisini bir an önce ödesin
ceyline okulda başarı abisinin hayırlısıyla dönmesini bide özel arkadaşıyla mutluluklar nasip etsin
kütoma huzur mutluluk nasip etsin inşalllllaaaahhhhhh
unuttuğum varmı yaw
yok:dilcikar:
:Alllah razı olsun valla bana en çok bi sınav var ama benim girip giremeyeceğim bellli değil ona girmeyi nasip etsin diye dua edin çok makbule geçer yoksa ben bu şirkette sinir hastası olacağımaminnnnn cümlemize canım
bende özgenin duasına katılıyorum ve ekliyorum özkemede Allah hayırlı bi evlat nasip etsin
Kızlar televizyonda şimdi bahsetti..Şarkıcı hazal sandoloz sakızı ve elma sirkesi ile 1.5 ayda 11 kilo vermiş.
malesef başka bir semta gidiyor yumukum .. nasıl anlatayım insanın butün varlıgıyla ruh ikizi olurya ... öyleydi hergün cama balkona çoktıgında göreyim diye ilk baktıgım yerdi ... çok sık görüşmesekte . hani herşeyini konuşur herşeyini faylaşır birbirini tam anlarsınya yaşı yaşına aile düzeni sana . uygun . öf öf .... ben bi gideyim ....Anlayabiliyorum aebencim seni..İnsan iyi anlaştığı ve kafa dengi bulduğu arkadaşının tamamen ordan ayrıldığını görünce ruhsal bi çöküntü yaşayıp üzülüyor..Bende çok üzülürüm..İnşallah uzak biyere taşınmıyodur..enazından arada görüşürsünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?