Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aminnnnn cümlemize canım
bende özgenin duasına katılıyorum ve ekliyorum özkemede Allah hayırlı bi evlat nasip etsin

amin canım inşallah
rabbim bir müslümanın başka bir müslümanın arkasından yaptığı duayı kabul edermiş
Allah herkesin yüreğindekini versin inşallah

ANALıZ LıSTESıNE ADINI YAZDIRMAK ıÇıN SON TARıH : 22 MAYIS CUMA

Bu tarihten sonra kabul edeceğim tek başvuru, yarışmaya yeni katılan üyelerdir. ıstisna bir durum olursa da o zaman konuşulur.

:sm_cool:senden bunları duymak ne güzel

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ciddiyim bak kitabı çok güzel okumuşun ... ben bile sabah peyniri kesipta yogurt ekleyememiştim sen benden azımlisin koçumm ....kaydirigubbakcemile5

hoş bende montii aksattım 1.2. gündür . :mymeka:.

ANALıZ LıSTESıNE ADINI YAZDIRMAK ıÇıN SON TARıH : 22 MAYIS CUMA

Bu tarihten sonra kabul edeceğim tek başvuru, yarışmaya yeni katılan üyelerdir. ıstisna bir durum olursa da o zaman konuşulur.

evet kızlar analiz isteyen kaptanımaza bildirsin istemeyendeistemedigini bildirsin .. lütfen .....

Ben bır tÜrlÜ motıvasyonumu saĞlayıp baŞlayamadım Şu montıye delırcem ya ....

herkese tünaydınn oha diyorum kendime yeni kalktım bendelikafadulden:1shok:dün sabah kızım uyutmamıştı bugün evde kimsecikler yok dürtende olmamışkaydirigubbakcemile3henem öncelikle dün yediklerimi yazayım

sabah;
2 dilim çok tahıllı ekmek arası peynir domates tost
salatalık
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

öğlen
3 kaşık pilav üstü 2 kaşık kuru fasulye

ara
1 fincen yeşil çay

akşam
zeytinyağlı enginar
1 dilim ekmek

bu arada püsküütün yazdıklarını okudum geçmişte,nazlıcım bende aylık analiz istiyorum iletirmisin lütfen a.s.

sabah kahvaltı etmeden gidicem işe sanırım ekmeğim bitmiş buralardada pek bulamıyorum üşengeçliğim üstümde iş yerinde nesfit yerim yağsız sütle:teytey:
hafta başında acayip şişkinlik vardı bedenimde dün itibariyle azalmış durumda regl oldum delikafaduldenmayısın 5 inde olmam gerekiyordu yine düzeni bozuldu diye korkmuştum soğan suyuyla bikaç aydır düzene girmiştiçok şükür 13 gecikmeyle oluverdik gariikaydirigubbakcemile2

analiz listesi şu sınıftakalanların falan olduğu liste dimi
tamam çok abes bir soru oldu
ben orda olduğuma göre bişe dememe gerenk yok sanırsam

püsküütçüğüm artık isteyenlerin aylık analizini yapacak canım istemeyenlerin yapmayacak .

analiz listesi şu sınıftakalanların falan olduğu liste dimi
tamam çok abes bir soru oldu
ben orda olduğuma göre bişe dememe gerenk yok sanırsam

maytabım sen galiba deyil eminim paylaşım alanını okumuyorsun .... sen listede yoksun ... nazlımın getirdigi püskütün yazısınıda okumadın galiba :mymeka:

dün öylen yemek yemişin yumukum ...cokacimcoook güzl menü olmuş pilavı saymassak tabi ..alkisalkisalkis

pınar yazmadan kaçtı ... fırsatı olmadı galiba ....

kızlar bugün biraz üzgümün çok sevdigim karşı binada camdan cama arkadaşım vardı . tam kanka kafa dengim taşınıyormuş evde kendinindi . öf çok üzüldüm içim cız ediyor ...

Son düzenleme:
Özgecim sanamı profil ihlali cezası gelmiş? Banada gelmişti sengözlerimebaksanab nazarlığım o benim ama nedenini özel msjla yazarlr sana..Yani profilinde bahsettiğin bi konu ile ilgilidir..

Kızlar televizyonda şimdi bahsetti..Şarkıcı hazal sandoloz sakızı ve elma sirkesi ile 1.5 ayda 11 kilo vermiş.

Anlayabiliyorum aebencim seni..İnsan iyi anlaştığı ve kafa dengi bulduğu arkadaşının tamamen ordan ayrıldığını görünce ruhsal bi çöküntü yaşayıp üzülüyor..Bende çok üzülürüm..İnşallah uzak biyere taşınmıyodur..enazından arada görüşürsünüz..

pufff ben nezamn gelsem kimse olmuyor burda yawwsss.
Kahvaltımı yazayım bari
2 adet etiform sunta bisküvi,şekersiz çay,1 domates,7 zeytin,biraz kaşar peyniri..

oy ben böyle bir terbiyesizlik nasıl yaptım delikafadulden
Rabbim sanada inşallah evlatlarınla birlikte huzur mutluluk dolu bir ömür nasip etsin çıtır bir anne olmayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnn cümlemize canım
bende özgenin duasına katılıyorum ve ekliyorum özkemede Allah hayırlı bi evlat nasip etsin
:Alllah razı olsun valla bana en çok bi sınav var ama benim girip giremeyeceğim bellli değil ona girmeyi nasip etsin diye dua edin çok makbule geçer yoksa ben bu şirkette sinir hastası olacağım
Kızlar televizyonda şimdi bahsetti..Şarkıcı hazal sandoloz sakızı ve elma sirkesi ile 1.5 ayda 11 kilo vermiş.

hadi ya süpermiş delikafadulden

malesef başka bir semta gidiyor yumukum .. nasıl anlatayım insanın butün varlıgıyla ruh ikizi olurya ... öyleydi hergün cama balkona çoktıgında göreyim diye ilk baktıgım yerdi ... çok sık görüşmesekte . hani herşeyini konuşur herşeyini faylaşır birbirini tam anlarsınya yaşı yaşına aile düzeni sana . uygun . öf öf .... ben bi gideyim .... ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…