Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

len irezil kapıdamı bekliyodun :)))))
nan ösge geçen verdiğim herkese verebiliyorum bugün gene repi anam sana verilmiyo büyülümüsün tılsımlımısın nesin sen ya:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

eferim naslııııııııııımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis,
kız burdaki kız 3 kilo verdi ama ben yerimdeyim bakalım devam ediyorum...

tabiki şişmanım hetırlamaz olurmuyuz ..... her aman yerin var canım aramizda .. evlilk nasıl gidiyor bu arada .....a.s.

...:jeyyar:

tşk. ederim hatırlanmak çok güzel... evlilik çok şükür iyi gidiyor, Allah herkese mutluluk versin.. ve isteyenede sağlıklı bir şekilde zayıflamayı nasip etsin.sevgiler.

tşk. ederim hatırlanmak çok güzel... evlilik çok şükür iyi gidiyor, Allah herkese mutluluk versin.. ve isteyenede sağlıklı bir şekilde zayıflamayı nasip etsin.sevgiler.

AMİN İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimde sürekli içim eziliyo açlıktan 2-3 gündür anlamıyorum
sabah aç uyanıyorum ya kaydirigubbakcemile3
yemesem neyse :roflol: :roflol:

hele ben bugün doymak bilmiyorum regl olucam onun etkisi var büyük bir ihtimalle.

kızlar bir şey söylemek istiyorum ben beni bu hafta listeden çıkarırmısınız??
izinli sayılmak istiyorum da ben :utangaç:
haftaya dahil edersiniz benim metobolizma biraz kafayı yedi de bir ayar çekeyim kerataya
birde cumartesi bana yine izmir yolları gözüktü onun stresi de var bende oyy sıkıloyurrmmmm

tamam canım seni izinli sayarız 1 hafta aynı kiloda yazarız seni.

kızlar selam bende geçerken ugrayanlardanım bende diyetteyim.kendi çabamla 8 kilo verdim 6daha var sizleri okuyorum iki gündür motivasyon süper hepinizi tebrik ediyorum kolay diyetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…