kolay gelsin özgem ......sende istemişin roporlarını . :1hug:takım olarak ne karar alınır bilmem ama ben bireysel bildirdim ...kaydirigubbakcemile2heyyyttt 6. takım kızlarııı neredesiniz siz yaaaa gözükmüyorsunuz hiççç
düşündüm taşındım şu şişlikten prinç lapası ile kurtulmaya karar verdim
hadi bakalım göreyim kendimi :roflol:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah hemşom .....:içelim:Selam kızlar:1hug:.Neler yaptınız bakalım bakalım ben yokkenne?Bizim nette sorun var,tam girdik derken kesiliyor gıcık şey işte...
Bugün biraz iyi gibi bu seferde çocuklardan fırsat bulamadım.Amma kaynatmışız hepsini okuyamadım ama sanırım herkesi bayağı bir azimli gördüm..:lepi:.
Böyle giderse cumaya bayağı bir hafif gelecek sanırım burası.....
Darısı benim başıma...:dance:
[ı]hay aklımla bin yaşayayım.. Çözdüm problemi.. :teytey:
Kimse beni anlamak zorunda değil.. Ben de kimseye anlayış göstermek zorunda değilim.. Benim doğrumla, başkasının doğrusu örtüşmek zorunda değil.. Ama gerekmediği halde bi'şeyler için mesai harcıyorsam demek ki bu noktada, benim için bir sorun başlıyor..
Bugüne kadar yaptığım bütün düzenli işleri bugün itibariyle bırakıyorum.. :sm_cool:
herhangi biri / herhangi bir takım benden bir şey isterse, paylaşım alanına yazar.. Ben de o zaman yaparım..
- mezun oldum, karnemin hazırlanmasını istiyorum.
- takım kaptanı olarak analizimizi istiyorum.
- bireysel olarak analiz istiyorum
- x tablosunu görmek istiyorum
- Şunu istiyorum
- bunu istiyorum
düzen, disiplin bugün itibariyle benim açımdan sona ermiştir.
Herkes dağılabilir.. Başta da ben.. :lepi:[/ı]
kızlar ben profil ihlalinden ceza almışım ama neden aldığımı bilmiyorumoy çok moralim bozuldu
kızlar ben profil ihlalinden ceza almışım ama neden aldığımı bilmiyorumoy çok moralim bozuldu
aminnnnn yüce Mevlam hepimize nerede sıkılan varsa sıkıntılarından kurtarsın yolumuzu nuruyla aydınlatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim yeni iş kapıları açsın bizlereee inaşallahhhh
nurhayat else ve bana ilerde bebiş nasip etsinn
nazlıma sevdiğine kavuşmayı nasip etsin
dorayla aebene hayırlı evlatlar sağlık bol kazanç nasip etsin
asime hayırlı iş ev huzur nasip etsin
refe bol para nasip etsin de evinin kredisini bir an önce ödesin
ceyline okulda başarı abisinin hayırlısıyla dönmesini bide özel arkadaşıyla mutluluklar nasip etsin
kütoma huzur mutluluk nasip etsin inşalllllaaaahhhhhh
unuttuğum varmı yaw
Alıntı:
ozgekrd kullanıcısından alıntı Mesajı göster
aminnnnn yüce Mevlam hepimize nerede sıkılan varsa sıkıntılarından kurtarsın yolumuzu nuruyla aydınlatsın inşallah
Rabbim yeni iş kapıları açsın bizlereee inaşallahhhh
nurhayat else ve bana ilerde bebiş nasip etsinn
nazlıma sevdiğine kavuşmayı nasip etsin
dorayla aebene hayırlı evlatlar sağlık bol kazanç nasip etsin
asime hayırlı iş ev huzur nasip etsin
refe bol para nasip etsin de evinin kredisini bir an önce ödesin
ceyline okulda başarı abisinin hayırlısıyla dönmesini bide özel arkadaşıyla mutluluklar nasip etsin
kütoma huzur mutluluk nasip etsin inşalllllaaaahhhhhh
unuttuğum varmı yaw
yok:dilcikar:
günaydın kızlar
sabah menüm
1 yumurta
domates
yoğurt
1 dilim ekmek
bugün az çeşitli oldu ama bu saat oldu acıkmadım daha
:1shokkızlar ben profil ihlalinden ceza almışım ama neden aldığımı bilmiyorumoy çok moralim bozuldu
Şeniz:1hug:ben ta ögün bildirdim kaptanım .....:1hug:evet kızlar her ay analızının yapılmasını ısteyenler bıldırsın bende bunları pÜskÜÜte bıldıreyım.
selam hatunlarrr
adana yolcunuz geldii:=))) bliyorsunuz okulla adanaya gideceiktim gittim ve geldim sonundasırnaşık şey allahım bu kadar sıcak bir şehir ben daha görmedim,askılı buluz bile fazla geliyor insana,bol bol gezdik eglendik seminerden çok tatil gibi oldu bizim için tam sınav öncesialkisalkisalkis
sizlerde ne var ne yok?? inşallah herşey yolundadır şimdi yavaş yavaş okuyabildigim kadarıyla geçmişe gömüleyimmm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım benim yaa ne kadar da güzel şeyler yazmışsın,Allahım sana da tez zaman da şeker mi şeker hayırlı bir bebiş nasib etsin inşallahhhhhha.s.:1hug:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkışı çoktan hak ettin maytabım ....:içelim:ben geldim kimse yok
dışarı çıktık bugün avm ye döner servis söledim kendime pilav yerine bol salata ve yoğurt istedim lavaşla pattis kızartmasıda geldi onları yemedim tabi kocama verdim tadına bilem bakmadıum vallahada canım istedimi hayır sanırım aklım başıma geliyo:))))) yanındada ayran içtim güzel hafif bir menü oldu
7 de geldik eve otururkende geleneksel leblebi kayısı kurusu ikilisini yedik kaynanama da verdim nası gülüyo dalga geçiyo aklı sıra oğluda dedi hani leblebiyle üzüm varya onun gibi hatta daha güzeli:1closedeyes:
koçum benim beee dedim kim tutar seni içimden tabi
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allah mehtap'a eşiyle çocuklarıyla uzuuun mutlu,huzurlu bir ömür nasip etsin :Saruboceq:
Allah mehtap'a eşiyle çocuklarıyla uzuuun mutlu,huzurlu bir ömür nasip etsin :Saruboceq:
:sm_cool:senden bunları duymak ne güzel:1shok::1shok: hatuna bak montiyi sıkı tutmuş peyniri kesmişyerinede yogurdu otuttdurmuş .. sen bu işi kıvırdun maytabım ..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkışı çoktan hak ettin maytabım ....:içelim:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?