Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

KEFİR MAYALAMAK

güzel paylaşım gökkuşağım ama ben illa klorsuz suyla yıkıyorum tekrar mayalamadan sonra peçete üzerinde biraz bekletiyorum ve süzüyorum

hakikaten yazıda değindiği gibi hazır kutu sütle kefirler büyüyemiyor deneyip test ettim hiç gelişmediler
ve 10 saatten fazla bekletmiyorum bende tadı çok mayalanınca sevmiyorum

makresim ben çok çektim alerjiden astım dan ne demek isteğini biliyorum.ben yaklaşık 6 senedir koruyucu tıppa merak saldım ve bu konuda baya bi bilgilendim hala bilgileniyorum. okuduğum kitaplardan edindiğim bilgi alerji=çökmüş bağışıklık sistemi. bağışıklık güçlenmedikçe çözüm yok malesef hastalıklara davetiye. marankinin bi lafı var kulağımda küpe. bataklık olmuş bi durumda bataklıktaki sinekleri kurutmak kökten çözüm değil aslolan bataklığı kurutmak der. bende yaklaşık 2 senedir ilaçlardan kurtuldum sanırım bataklığım kurudu. alerjime tek çarem ilaçlardı.nihayet koyucu tıpla çözdüm bu işi. koruyucu hekimlik taşdevri sağlıklı karatay beslenmesiyle aynı tabanda.senin yaklaşımın nedir bilmiyorum ama bence diyetisyenle birlikte bu konuya el atman. herkes kendi doktoru olmadıkça hastalıkların sonu gelmez malesef

poğaça trans yağ dolu hakkaten yedinmi aslım. kendine kötülük etmişsin kilo vermek için demiyom heee sağlık yönünden değerlendirdim sadece. ömrümde hiç sevemedim ben poğaçayı aç kalsam tek çarem olsa anca yerim heralde. yaşasın çiğ kuruyemişler
Neslim çok güzel diyosun tabi haklısın da ama iş çocuklar olunca herşeyi yedirmek zor. Söz dinlemiyorlar, öyle bitki çayları farklı gıdalar yok hiçbirşey veremiyorum onlara, küçüğüne varıncaya kadar ağzından çıkarıyor. Küçük oğlumun kanı düşük aslında hepsinde var, yemeğine kattım bir damla br damla yine anladı yemedi, bende ne yapacağımı şaşırıyoruım, allerji ilaçları veriyorum sadece. Onu da tükürüyor da şırıngayla içiriyorum biraz daha yutuyor.

en azından sür kuruyemiş ye kuzum çok acıkırsan

makresim gerek yok dedikleirne bakma bence versen çok iyi olur koruyucu kalkan gibi d vitamini mevsim geçişlerinde özlellikle ilkbaharda polenler çok olduğu için dokunur tatlım

:KK68::KK60:

yeni diyetisyeninden memnun kalmana çok sevindim kuzum ilk görüş çok önemli ama 2 kilo yağdan vermen süper haber b12 vitamini ekmekten daha çok hayvansal gıdalarda var kuzum anlamıyorum ben bu diyetisyenleri neyse ben karışmayayım vardır bir bildiği gönlüm çorbayı tercih etmenden yana cnm:KK22:

Slm Aslıcımmmm iyi yaptın bitanemm arkadaşına da teessüf ederim yani:110::110::110: diyette olduğunu biliyosa poaça bulundurmamalıydı kahvaltıda ne diyelim afiyetolsun yaramasın inş:KK19:

harika menüler tatlım hadi inşallah son kalan kilolarda bu sayede gider spor çok ağrın yoksa yapmaya çalış cnm metabolizman fazla kalori yakar çünkü regl dönemlerinde:KK19:
D vitamini evde var başlarım çocuklara, zaten güneşe çıktıkları yok iyice düşüyor tabiki.
Bende çorbadan yanayım ama bugün evde yoktu getiremedim yanımda, o yüzden ekmek yedim akşam çorba içerim, Öğlenler sıkıntı bana, hazır çorbalardan da içmek istemiyorum. Getiremediğim zamanlarda ekmek yerim artık ne yapayım. Sporu akşam mutlaka yaparım canım dün sancıyla birlikt belimde ağırıyordu ama şimdi iyiyim elhamdülillah.

Sindiyle bende yapcaz lahana diyeti bakalim cumaya kadar yapcam ben daha fazla dayanamam.ama kahvaltisiz yaşayamam kahvalti yaptim mmalesef
sorma kız gözümün önünde yumurtalar peynirler uçuşuyor yaaa. acayip canım çekiyo. pazar bir gelse de pazartesi şöyle sıkı bir kahvaltı yapacam:kk77::kk77::kk77:
onedemek utanacak bişi yok sen koşuşturma arasında bence kendini unutuyor zaman ayıramıyorsun

tatlım sen ne güzel karatay yapıyordun. ben karataydan sonra o krizleri hiç yaşamıyorum şükür. bence kitaplarını tekrar oku sıfırdan adapte oluran karataya yeneceksin azmin daim olacak. bi toparlan kendini sev özen göster ben sende bu konuda eksiklik seziyorum sadece
ben kendimden yorulmuş hissediyorum aslında. bak yakında sınavlarım varmış dün haberim oldu. bu dönem mezun olsam süper olacak da buraya gelmeye bile vakit bulamıyoken nasıl ders çalışacam bilmiyom:KK61::KK61::KK61: bir tek dün kendime vakit ayırdım kuaförde o da kaç defa koltuktan kalktım dila ağladı diye
Günaydın meleklerimmmmmm:KK25::KK25::KK25:

ah gülüm zaten pratikte bilmediğimiz yokta en büyük sorun uygulama kısmı:KK19:

olumlama cümlen yanlış kuzummm çikolata yemeye son verdim güçlü iradem var :KK66:

kefir çok faydalı aslıcımmm istersen neslim de ben de yollayabiliriz:KK60:

afiyetolsun cnmmm :nazar::kk77:

çok şükür bitanemmm gözümüz aydın cennet hurması biraz cıs ama b vitamini deposu:KK51:yarım yiyebiliriz erken saatlerde bence:KK66: ne ağla ne utan kuzum silkeneln ve eski ayyüzlümü hatırla:KK19:

iste çantanda acil erzak paketin olsaydı tost yerine onu tercih ederdin bebişimmm:KK16::KK16:

Günaydın meleğimmm:KK60:

Günaydınnn tatlımmm:KK60: nasıl geçti yeni diyetisyeninden memnun kaldınmı kuzum oh şanslısın
insanın kızkardeşi olması ne büyük mutluluk:KK51:

eve girdimi herkesi dolaşmadan gitmez cnm geçmiş olsun prensesimize de:KK19:

halan fazla kalıcı değil zaten sonra yaparsın kuzum:KK19:

hadi inşallah bugünkü kaçamakları telafi etmezsen korkum varo_Oo_O

afiyet olsun bitanemmmm:nazar::kk77:

sen daha çok kaçamaklı karatayı seviyosun gibime geliyor neslimmm:KK8::KK8:

akşama vakit çok kuzummm sen kaçamağını da yaparsın paşa paşa cezanı da yaparsın bu huyunu çok seviyorum:KK60:
ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
kız kim ki o çıkaramadım:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Geldim yine:D:D:D:D

bı ara cıktım gırdım cıktım gırdım ondandır gızlemedım yanı

nerelerde geziyosun bakim kraliçemmm:KK55::KK55:

D vitamini evde var başlarım çocuklara, zaten güneşe çıktıkları yok iyice düşüyor tabiki.
Bende çorbadan yanayım ama bugün evde yoktu getiremedim yanımda, o yüzden ekmek yedim akşam çorba içerim, Öğlenler sıkıntı bana, hazır çorbalardan da içmek istemiyorum. Getiremediğim zamanlarda ekmek yerim artık ne yapayım. Sporu akşam mutlaka yaparım canım dün sancıyla birlikt belimde ağırıyordu ama şimdi iyiyim elhamdülillah.

evden getirme şansın olursa gönül rahatlığıyla içebilirsin kuzum başlarsan çok iyi olur korur minikleri cnmcım

sorma kız gözümün önünde yumurtalar peynirler uçuşuyor yaaa. acayip canım çekiyo. pazar bir gelse de pazartesi şöyle sıkı bir kahvaltı yapacam:kk77::kk77::kk77:

ben kendimden yorulmuş hissediyorum aslında. bak yakında sınavlarım varmış dün haberim oldu. bu dönem mezun olsam süper olacak da buraya gelmeye bile vakit bulamıyoken nasıl ders çalışacam bilmiyom:KK61::KK61::KK61: bir tek dün kendime vakit ayırdım kuaförde o da kaç defa koltuktan kalktım dila ağladı diye

ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
kız kim ki o çıkaramadım:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Çalışma imkanın yokki kuzum daha doğrusu zamanın yok geceleri olmazsa birer saat bakmaya başlasan
okuyup geçsen bile kardır bitanem:KK19:

bu ara karabatak gibi ayyüzlüm sık görsen hatırlarsın mutlaka:KK14::KK14:

388.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
corrida.png
0029.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]:nazar::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Eylül[/TD]
[TD]:KK33::KK9:[/TD]
[TD]:KK72::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:nazar::KK9:[/TD]
[TD]:KK72::KK33:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD]:nazar::KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bulutum[/TD]
[TD]:KK64::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:KK72::KK64:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:KK72::KK4:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]:KK72::110:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
thankyou.gif
[/tr]​
[TR][/tr]

Geldim yine:D:D:D:D

nerelerde geziyosun bakim kraliçemmm:KK55::KK55:

evden getirme şansın olursa gönül rahatlığıyla içebilirsin kuzum başlarsan çok iyi olur korur minikleri cnmcım

Çalışma imkanın yokki kuzum daha doğrusu zamanın yok geceleri olmazsa birer saat bakmaya başlasan
okuyup geçsen bile kardır bitanem:KK19:

bu ara karabatak gibi ayyüzlüm sık görsen hatırlarsın mutlaka:KK14::KK14:
evraklarala ugrasıyodum kaptanım

388.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
corrida.png
0029.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Eylül[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]:KK72::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Neslihan[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]makres[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR]
[TD]:nazar::KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Bulutum[/TD]
[TD]:KK64::KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:KK72::KK64:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:KK72::KK4:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]:KK72::110:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
thankyou.gif
[/tr]​
[TR][/tr]
ooooo tabloya bayıldım

tsk kaptanım sımdı duruldum:KK54: konak pek kapalı degıl sımdı ama yavas yavas kapanıyo gıbı... bende sevmem kapalı havaları..

Bu taraf baya kapandı gülümmm :KK51::KK51::KK51:

evet melekleirm cumaya çok az kaldı akşam yemeklerini mümkün olduğunca hafif geçirelim turşular cuma akşamına dek yasakk:KK22::KK22: size güveniyorum bu hafta inş ilk üçteyizEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Back
X