- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zayıflama grubuna girdiğimi bilmesin istedim ama anası gibi bilmediği bir şey yok maşallah
Duyunca da başladı vır vır "yok onca kan verdin, halsiz düştün bir de diyet mi yapacaksın, ee hani hamile kalacaktın gene ee nasıl diyet yapacaksın? yok kıl yok tüy.."
Makres76 yazan kağıdın ucunu da görüp orda "Mahmut "mu yazıyor diye elimden kaptı. Hem kıskanç hem azcık kör![]()
Bulutum bunu nereden çıkardın kuzumYa ben sizin aranıza niye giremiyorum :) öle hissediyorum bende bi sorun var galiba...zaten zor denk geliyorum birileriyle,bugünü sayma zaten yoktum diğer günler doğru dürüst denk gelmemişim geçmişi okudumda
slm iyi geceler kızlarbu akşam misafirim vardı giremedim affedin
geçmişe göz gezdirdim fakat geç oldu yarın kursum var menümü yazıp çıkıyorum hayırlı geceler
![]()
menüm : 2 bardak su , peynir, zeytin .bol yeşillik ve küçük bir ev poğçası
öğlen : 1 kase yoğurt ,tarçınlı çörekk otlu
akşam : 1 kase çorba ,bol salata , haşlanmış ve az yağda sotelenmiş keçi eti
3.lt. su , 45 dak yürüyüş30 dak mekik ve çeşitli spor hareketleri
Günaydın kızlar :)
gunaydın meleklerımmmm
![]()
he sen yap sporunu. tek cocuk uyut yap. anam benimkinin biri yatsa oburu ayakta. hepsi yatsa bulasik camasir. delirecem yakinda. oyle ki bu gece hic uyumadim desem yeri. dila epey bir sure oyun oynadi az mama verdim bu seferde istifra etti. banyo falan derken sabah oldu. kriiiiiizzzzz.
uyumadi gulum saat onbirde ancak yatti. sonrasini da az once anlattim zaten
bu sayfadan sonra yedi sayfa okudum. konusmuyonz konusmuyonuz bi basliyonuz susmuyonuz haaaa
hey masallah. allah bereketini arttirsin. ama yakalaninca kotu oluyo insan. kocanin gozunde deli damgasi yiyosun
canim kafani cok takma eger korkun varsa bu yonden evden cikarken cantana biseler koy caktirmadan ye. kimin ne soyledigini umursama. eger kocan sana destekse gerisini koyver gitsin. kv yasli kadin. insanlar yaslandikca bazi seylerin ucunu kacirabiliyorlar. yaptiklariyla elbet ahire
sweeet bana bise soyle. normal sartlarda bu gun ikibucuk uc kilo vermis olmam gerekiyomus. ama sabah yine 80.1 dim. bana de ki butun gece ayaktaydin odem tuttun aslinda sen fistik gibi 75 kilo bir hatun oldun tartiya aldirma de. ay boyle bise duymaya o kadar ihtiyacim var anlatamam. yani acaba stres yaptigimdan vucudum kortizon mu salgiliyo. ay kafamda birsuru sey uyduruyorum sirf rahatlamak icin ama olmuyor. bu gun cikarsam kiraz sapi alacam yarina kadar odem tutmussam atayim bari
kızlar günaydın
sabah öyküme sinirlendim evden nasıl çıktımsa telefonu unutmuşum. kör sağır dilsiz gibiyim . bari çok kaynatmaında ordada biton geçmiş okumiyim
yaaaa toplamak demeyin bana bu hafta rahatım haftaya koca evi topluyup taşıcam yaaaaa![]()
canım kaptanım küsme bidaaaaa.![]()
Swett yok bacim ben yazayimmi.yorgu luk ödem vardır belki ama bende daha önce denedim bu tarz diyetler kaçamak kabul etmiyor maalesef.ufak tefek kaçamak yaptiysan ondandir.ben ayran detoksu yapip hic kilo veremeyenlerdenim millet veriyi ben anlamadim.sen en iyisi kiraz sapi form cayi falan iç bugün yarin moral olur.vakit bulamiyosun galiba ama spor şart kuzum tekrar spora başlanan lazimm
Neslim doğal polen buldum netten bakindim kilo aldirir iştah acar yaziyo kaptana sordum sanada sorayim sence aldirirmi polen yesemmi karar veremedim
Geçmiş bitti sonunda, gece ne çok kaynatmışsınız yaa, oku oku bitiremedim.
Dünkü menüm
Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu
Kahvaltı
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim siyah tam buğday ekmeği
Ara 2 mandalina
Öğle
4 kaşık patlıcan kızartması fırında
yoğurt
2 dilim siyah tam buğday ekmeği
Ara
4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt
Bir saat sonra 1 kupa yeşil çay
Akşam
1 kepçe çorba
4 köfte
bol yeşil salata
Ara 2 grisini
Yatmadan 1 saat önce 1 kupa kuşburnu çayı
Su 3 litre, spor 45 dak plates
Yeni diyet listem arkadaşlar.
Ay bu gün o kadar hastayım ki anlatamam. Gece boğaz ağrısıyla başladı yutkunamıyorum, bütün eklemlerim ağrıyor, bir de üşüme başladı, geçmişi bitireyim derken baş ağrısı da başladı, izin alıp gideceğim artık, böyle akşamı edemem herhalde.
bende senı sevıyorum makresım canım![]()
Günaydın kizlar :) nasilsiniz
Bazi nickler degismis galiba cikamadim isin icinden![]()
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben iki gün menü yazamadım onları yazayım unutmadan,
Salı günkü menüm
Sabah kk kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta ile
Akşam ızgara biftek salata
Dünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak etli nohut yemeği salata 3 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt Spor Debbie
kızlar dunkı menumu huzurlarına cıkarıyorum...
sabah kk kahvaltı
sonra ıkı kare %80 bıtter cıkolata
aksam
bır tabagın kenarına 2 kofte bıraz tavuk kozlenmıs bıber koydum
1 kase yogurt
salata
sonrada kendımı tutamadım muz yedım bır tane
Ben dün genetik işini hallettim çok şükür. Doktor 60lı yaşlardaydı, onun karşısına geçip "yaşlıyım ben yaşlıııı, vaktim yok benim tekrar denemelerle, ne olur benim ıncığımı cıncığımı şu şu testler için genetiğe gönderin" diye çemkirdim
Elimde doktor tezleri, yerli yabancı makalelerle gittim, adam baktı ben manyağım he he tamam dedi
Ne yapayım her şey Allahtan ama benim kafam rahat olsun, ıncık cıncık araştırılsın sonra psikolojim rahat hamile kalayım, gene bir şey çıkarsa o zaman "ben her şeyimi kontrol ettirmiştim, bundan sonrası takdir-i ilahi" derim.
Ben de 3. grupta 2 yıl yarıştım. Buluşmalar düzenledik, hala yazışır, müsait oldukça yüz yüze görüşürüz. Eşim alışıktır da bu sefer beni tek tek nickleri falan not alırken görüp, ondan da sakladığımı farkedince güreşe başladı
Yok ben onu aldığımda böyle değildi. Çağdaş, rahat, modern bir adamdı. Ona da diyorum :" insanlar ilişkinin balında şüpheci, kıskanç olurlar çünkü birbirlerini tanımazlar, zaman geçtikçe tanır, güvenir ve kıskançlıkları azalır, biter". Ama benimki tam tersi çıktı, gün geçip ben tırtıştıkça adamın kıymetlisi oluyorum, gel de mantık ara
Geçmiş olsun. Neredesin bilemiyorum ama İstanbul birden kışa geçmiş bu sabah. Buz gibi, yağmurlu, çamurlu, soğuk, sevimsiz. Kasım çocuğuyum aslında ama kasım ayının bu sevimsizliğini hiç sevmiyorum yahu![]()
Tünaydınlar (Bu mesaj alıntısız genele hitap amaçlıdır)
Güzel bir geç kahvaltı sonrası kalan hastane işlerimi hallettim. Vücudu ben gibi iri olup, damarları ince, hassas olan var mı yahu? Her seferinde her yerim delik deşik oluyor. O bünyeye bu ince sümsük damarlar tam bir zıtlık abidesiNeyse şükür halloldu. Şimdi sonuçları bekleyeceğim.
10 gün sonra da cildiyeye gidip saçlarımı göstereceğim. Bu ara kendimi yaşlı haminneler gibi hissediyorum. Hastaneler bedava diye sabah 9da otobüse biner, ilaçlarını toplaya toplaya her doktora kendini gösteren sevimli teyzeler var ya, ahanda onlardan oldumOnlar gene sevimli, ben elde dosya, ajanda, yazılar, makaleler...Yani hem hasta hem bilmiş sevimsiz hasta modeli. Allah benle uğraşan doktor ve sağlık personeline yardım etsim, işleri zor.
Hepimize güzel, az kalorili bol hareketli huzurlu bir gün diliyorum.
Selam kozlar kim var kim yok gormuyomki off biraz bekliyim cevap gelmezse giderim bende![]()
Eylül sen varsın moni var ben varim
Selam moni 6.takimama ugradin
Tatlımm benim beraber olsunnvaavvvv super tatlım menun afıyet leptın olsun bebegıme![]()
Merhaba kızlar nasılız bakalım hazır mıyız tartı günümüze ? Geri sayım başladı ! (Gereyim ortamı biraz)![]()
Menüler iyi de kaç gündür oturduğum yerden popomu kaldıramıyorum ödev hazırlamaktan bilmiyorum ondan mıdır ama bir şişlik var sanki.. Neyse moral bozmak yok yarın kuş gibi olacağımm gideyim de su içeyim bari
Hoşgeldin Gamzemmm evet heyecan dorukta bu akşam menüler hafif geçmiştir umarımbol suya devam
![]()
Modem su dolu o kadar içtim:)
Hoşgeldin Gamzemmm evet heyecan dorukta bu akşam menüler hafif geçmiştir umarımbol suya devam
![]()
Menüler iyi de kaç gündür oturduğum yerden popomu kaldıramıyorum ödev hazırlamaktan bilmiyorum ondan mıdır ama bir şişlik var sanki.. Neyse moral bozmak yok yarın kuş gibi olacağımm gideyim de su içeyim bari![]()
Modem su dolu o kadar içtim:)
Memun
Soganli yumurta zeytin peynir 1dilim balli ekmek havuç 1 mandalina
Öğlen 1 kase lahana corbasi
Aksam lahana corbasi salata ayran
2 bardak biberiye
2 bardak kiraz sapi
Yürüyüş mekik tiffany karin videosu
Sporlari özet gectim
Evet kaptanım napalım başa gelen çekilir.. Önümüzdeki bir kaç hafta da bu şekilde geçecek işin kötüsü..
Sunum hazırlıyorsun tatlım yapacak birşey yok hadi içelim![]()
oyyy kıyamam bitanem şimdi her wc ye gidişte40 cal harcandığını varsayarsak
içmeye değer
![]()
Evet kaptanım napalım başa gelen çekilir.. Önümüzdeki bir kaç hafta da bu şekilde geçecek işin kötüsü..biz içelim en iyisi
![]()
Ayy ne zaman oldu yeşilçay içmedim gideyim de demleyeyim. Hem yerimden kalkmış olurum çöktüm sandalyeye resmen
Bu haftaları en güzel şekilde değerlendir ki sonuç güzel olsun meleğimhaydi içelim su mu yeşilçay mı
![]()
Ayy ne zaman oldu yeşilçay içmedim gideyim de demleyeyim. Hem yerimden kalkmış olurum çöktüm sandalyeye resmen![]()
Öyle oldu valla kaptanım..
Yoruldun kuzum hakikaten beyin yorgunluğu daha zor vucut dinlenince geçiyor sonuçta![]()
Slmmguzel aksamlar kizlar cok yorgunum bugun kurstaydim sac baş fön derken aksami ettik
nasilsiniz gecmis oyle ilerlemiski oku oku bitermi bilemedimyarin buyuk gun bakalim kimler ulasti hedefine
![]()
Merhaba Aslıcım hoşgeldin canım nasılsın?Slmmguzel aksamlar kizlar cok yorgunum bugun kurstaydim sac baş fön derken aksami ettik
nasilsiniz gecmis oyle ilerlemiski oku oku bitermi bilemedimyarin buyuk gun bakalim kimler ulasti hedefine
![]()