Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm meleklerimmm :KK36::KK36: bugün annemin hemşire arkadaşları geldi 12 kişi ev altın kızlar doldu:D:D dünden geleceklerini biliyordum sabah uğrarım dedim ama bizim akıllı yöneticimiz apartman elektrik faturasını yatırmamış dolayısı ile net yok :KK62: bi günaydın demek nasip olmadı affedin:KK52::KK52:

Zayıflama grubuna girdiğimi bilmesin istedim ama anası gibi bilmediği bir şey yok maşallah :KK53:
Duyunca da başladı vır vır "yok onca kan verdin, halsiz düştün bir de diyet mi yapacaksın, ee hani hamile kalacaktın gene ee nasıl diyet yapacaksın? yok kıl yok tüy.." :KK62:
Makres76 yazan kağıdın ucunu da görüp orda "Mahmut "mu yazıyor diye elimden kaptı. Hem kıskanç hem azcık kör :KK53:

Eniştem de senin sağlığını düşünüyor bitanemm :KK23: makres ve mahmut benzetmesi :rolleyes::rolleyes: seven insan kıskanır kuzum alışır bize eniştem de :)
Ya ben sizin aranıza niye giremiyorum :) öle hissediyorum bende bi sorun var galiba...zaten zor denk geliyorum birileriyle,bugünü sayma zaten yoktum diğer günler doğru dürüst denk gelmemişim geçmişi okudumda
Bulutum bunu nereden çıkardın kuzumo_O istemeden böyle bir şey yansıttıysak kendi adıma özür dilerim :KK43:

KızlarıN dediklerine katılıyorum mesela ben şimdi geldim ve kimse yok fakat ben en son kaldığım yerden geçmiş yapıp herkesin durumundan haberdar oluyorum tatlım sen de öyle yapabilirsin :KK19::KK19:
slm iyi geceler kızlar :KK25:bu akşam misafirim vardı giremedim affedin :KK22:geçmişe göz gezdirdim fakat geç oldu yarın kursum var menümü yazıp çıkıyorum hayırlı geceler :KK37:

:kk77: menüm : 2 bardak su , peynir, zeytin .bol yeşillik ve küçük bir ev poğçası :KK39:

öğlen : 1 kase yoğurt ,tarçınlı çörekk otlu

akşam : 1 kase çorba ,bol salata , haşlanmış ve az yağda sotelenmiş keçi eti

3.lt. su , 45 dak yürüyüş :KK6:30 dak mekik ve çeşitli spor hareketleri

Afiyetolsun cnm sporunu da yapabilmişsin:nazar:Aslıcımmm senin de benim de misafir bitmiyor sanırım allah eksik etmesin ama seni burada daha çok görmeyi isteriz kuzum üstelik deneme süresindesin:KK19: poaça yerine yumurta yeseydin canımcım :KK20:

Günaydın kızlar :)

İyi akşamlar cnmmm:KK36::KK36:

gunaydın meleklerımmmm

gunaydinresimiVB3-5.gif

İyi akşamlar tatlım :KK36:resmin neden çıkmadıki site yapımı bir otursaydı:KK51:

he sen yap sporunu. tek cocuk uyut yap. anam benimkinin biri yatsa oburu ayakta. hepsi yatsa bulasik camasir. delirecem yakinda. oyle ki bu gece hic uyumadim desem yeri. dila epey bir sure oyun oynadi az mama verdim bu seferde istifra etti. banyo falan derken sabah oldu. kriiiiiizzzzz.

uyumadi gulum saat onbirde ancak yatti. sonrasini da az once anlattim zaten

bu sayfadan sonra yedi sayfa okudum. konusmuyonz konusmuyonuz bi basliyonuz susmuyonuz haaaa

hey masallah. allah bereketini arttirsin. ama yakalaninca kotu oluyo insan. kocanin gozunde deli damgasi yiyosun

canim kafani cok takma eger korkun varsa bu yonden evden cikarken cantana biseler koy caktirmadan ye. kimin ne soyledigini umursama. eger kocan sana destekse gerisini koyver gitsin. kv yasli kadin. insanlar yaslandikca bazi seylerin ucunu kacirabiliyorlar. yaptiklariyla elbet ahire

Diloşum tam iyileşemedi demek ki canımcım d vitaminine başlamadınmı seno_O bir an önce başla çocuklar korunsun gülüm :KK51: biri hastalandı mı hepsine bulaşıyor yoksa :KK12:allah yardımcın olsun yine de maşallahın var süper annesin bence:nazar: sen ve makres:nazar:

sweeet bana bise soyle. normal sartlarda bu gun ikibucuk uc kilo vermis olmam gerekiyomus. ama sabah yine 80.1 dim. bana de ki butun gece ayaktaydin odem tuttun aslinda sen fistik gibi 75 kilo bir hatun oldun tartiya aldirma de. ay boyle bise duymaya o kadar ihtiyacim var anlatamam. yani acaba stres yaptigimdan vucudum kortizon mu salgiliyo. ay kafamda birsuru sey uyduruyorum sirf rahatlamak icin ama olmuyor. bu gun cikarsam kiraz sapi alacam yarina kadar odem tutmussam atayim bari

Meleğim bu şok diyetler herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyor o yüzden 2 kilo 2,5 kilo bunlar tamamen değişken artı senin tiroidin var :KK19: metabolizman çok farklı çalışıyor ayran detoksu da 1,5-2 kilo verdiriyor dediler:KK57: yaptık gerçi ben 1 günde bıraktım ama 500 gr gitmişti yani oyle mucize değil bence:KK12:
birde bu detoks diyetleri balon gibi en ufak kaçamak iğne etkisi yapıp balonu patlatıyor tatlım:KK51: kasma kendini sürekli diyetteyim diye düşünme bilinçaltının etkisini küçümseme :stop:ben sağlıklı besleniyorum de gerisi gelecek :KK76: ama yok diloştan kaldı sıladan kaldı yutuverdim dersen olmaz :KK12: ve sporsuz sen de benim gibi veremiyorsun kuzum:KK19: bir ara ne güzel rekor kırmıştın sporla ve kaçamaksız menülerle yapabildiğini biliyorum bırak bu detoksları eski düzenine dön cnm :KK60:

kızlar günaydın
sabah öyküme sinirlendim evden nasıl çıktımsa telefonu unutmuşum. kör sağır dilsiz gibiyim . bari çok kaynatmaında ordada biton geçmiş okumiyim

iyi akşamlar dalgınım benimmm:KK60: hayırdır Öykü çok uysal bir çocuk neden bu kadar kızdınkio_O

teknolojiye alışmışız kuzum misal bugün net yoktu nedense çok kızgındım giremesem bile net dursun öyle istiyor insan:KK51:

yaaaa toplamak demeyin bana bu hafta rahatım haftaya koca evi topluyup taşıcam yaaaaa:cry::cry:

Yakın bi yer olsa da yardıma gelsek neslimmm:KK19:

canım kaptanım küsme bidaaaaa.:KK60::KK60:

Yok kolay kolay küsmem gökkuşağım:KK60:

Swett yok bacim ben yazayimmi.yorgu luk ödem vardır belki ama bende daha önce denedim bu tarz diyetler kaçamak kabul etmiyor maalesef.ufak tefek kaçamak yaptiysan ondandir.ben ayran detoksu yapip hic kilo veremeyenlerdenim millet veriyi ben anlamadim.sen en iyisi kiraz sapi form cayi falan iç bugün yarin moral olur.vakit bulamiyosun galiba ama spor şart kuzum tekrar spora başlanan lazimm

Süper bir yorum Eylülümm katılıyorum:KK19:

Neslim doğal polen buldum netten bakindim kilo aldirir iştah acar yaziyo kaptana sordum sanada sorayim sence aldirirmi polen yesemmi karar veremedim

Gerçekten hakiki polen ise ve günde 1 çay kaşığını geçmemek şartıyla şifa için yiyebilirsin bitanem :kk77:

Geçmiş bitti sonunda, gece ne çok kaynatmışsınız yaa, oku oku bitiremedim.
Dünkü menüm

Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu

Kahvaltı
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim siyah tam buğday ekmeği

Ara 2 mandalina

Öğle
4 kaşık patlıcan kızartması fırında
yoğurt
2 dilim siyah tam buğday ekmeği

Ara
4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt

Bir saat sonra 1 kupa yeşil çay

Akşam
1 kepçe çorba
4 köfte
bol yeşil salata

Ara 2 grisini

Yatmadan 1 saat önce 1 kupa kuşburnu çayı

Su 3 litre, spor 45 dak plates

Yeni diyet listem arkadaşlar.

4 dilim ekmek akşam dan sonra grissini :110: dene bakalım makresim eski diyetisyeninin listesi daha iyiydi sanki:KK64: inş güzel sonuç alırsın cnm:KK16::KK16:

Ay bu gün o kadar hastayım ki anlatamam. Gece boğaz ağrısıyla başladı yutkunamıyorum, bütün eklemlerim ağrıyor, bir de üşüme başladı, geçmişi bitireyim derken baş ağrısı da başladı, izin alıp gideceğim artık, böyle akşamı edemem herhalde.

Geçmiş olsun bitanemm gripmi oluyorsun acaba aman çocuklara geçmez inşo_Odaha toparlanamadı bile oğluşun

bende senı sevıyorum makresım canım:KK19:

Noluyor burAda:KK22::KK22::KK22:

Günaydın kizlar :) nasilsiniz
Bazi nickler degismis galiba cikamadim isin icinden :KK43:

İyi akşamlar kuzeyimin annesi :KK60: sitemim işe yaradı sanırım:D:D hoşgeldin şirinem:KK74::KK36:
nur nesli ve gamze değiştirdi nikini şirinem

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben iki gün menü yazamadım onları yazayım unutmadan,
Salı günkü menüm
Sabah kk kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta ile
Akşam ızgara biftek salata

Dünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak etli nohut yemeği salata 3 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt Spor Debbie

Afiyetolsun cnmmm salı günü tibet harici spor yapamadın sanırım:KK19:

kızlar dunkı menumu huzurlarına cıkarıyorum...

sabah kk kahvaltı
sonra ıkı kare %80 bıtter cıkolata
aksam
bır tabagın kenarına 2 kofte bıraz tavuk kozlenmıs bıber koydum
1 kase yogurt
salata
sonrada kendımı tutamadım muz yedım bır tane

iki kareyle kalabildiğin için tbrkler cnmmm :nazar: akşam muz fazla kaçmış hakikaten nurum:KK16: keçi boynuzu yiyebilirsin regl döneminde sıfır kalori tatlı çiko isteğini de yok eder bitanem:KK19:

Ben dün genetik işini hallettim çok şükür. Doktor 60lı yaşlardaydı, onun karşısına geçip "yaşlıyım ben yaşlıııı, vaktim yok benim tekrar denemelerle, ne olur benim ıncığımı cıncığımı şu şu testler için genetiğe gönderin" diye çemkirdim :KK45:
Elimde doktor tezleri, yerli yabancı makalelerle gittim, adam baktı ben manyağım he he tamam dedi :KK45:
Ne yapayım her şey Allahtan ama benim kafam rahat olsun, ıncık cıncık araştırılsın sonra psikolojim rahat hamile kalayım, gene bir şey çıkarsa o zaman "ben her şeyimi kontrol ettirmiştim, bundan sonrası takdir-i ilahi" derim.

Ben de 3. grupta 2 yıl yarıştım. Buluşmalar düzenledik, hala yazışır, müsait oldukça yüz yüze görüşürüz. Eşim alışıktır da bu sefer beni tek tek nickleri falan not alırken görüp, ondan da sakladığımı farkedince güreşe başladı :KK53:

Yok ben onu aldığımda böyle değildi. Çağdaş, rahat, modern bir adamdı. Ona da diyorum :" insanlar ilişkinin balında şüpheci, kıskanç olurlar çünkü birbirlerini tanımazlar, zaman geçtikçe tanır, güvenir ve kıskançlıkları azalır, biter". Ama benimki tam tersi çıktı, gün geçip ben tırtıştıkça adamın kıymetlisi oluyorum, gel de mantık ara :KK45:

Geçmiş olsun. Neredesin bilemiyorum ama İstanbul birden kışa geçmiş bu sabah. Buz gibi, yağmurlu, çamurlu, soğuk, sevimsiz. Kasım çocuğuyum aslında ama kasım ayının bu sevimsizliğini hiç sevmiyorum yahu :KK53:

Tünaydınlar (Bu mesaj alıntısız genele hitap amaçlıdır :KK45:)

Güzel bir geç kahvaltı sonrası kalan hastane işlerimi hallettim. Vücudu ben gibi iri olup, damarları ince, hassas olan var mı yahu? Her seferinde her yerim delik deşik oluyor. O bünyeye bu ince sümsük damarlar tam bir zıtlık abidesi :KK53: Neyse şükür halloldu. Şimdi sonuçları bekleyeceğim.

10 gün sonra da cildiyeye gidip saçlarımı göstereceğim. Bu ara kendimi yaşlı haminneler gibi hissediyorum. Hastaneler bedava diye sabah 9da otobüse biner, ilaçlarını toplaya toplaya her doktora kendini gösteren sevimli teyzeler var ya, ahanda onlardan oldum :KK45:Onlar gene sevimli, ben elde dosya, ajanda, yazılar, makaleler...Yani hem hasta hem bilmiş sevimsiz hasta modeli. Allah benle uğraşan doktor ve sağlık personeline yardım etsim, işleri zor. :p

Hepimize güzel, az kalorili bol hareketli huzurlu bir gün diliyorum.

Bitanem nedense drların bilinçli hastalara karşı antipatisi var :KK51: her ne kadar genelleme yapmak hoşuma gitmese de malesef böyle dr un her dediğini yaparsan senden iyisi yok misal vereyim annemim böbrekleri rahatsız 8 yıl önce 2 yıl içinde diyalize gireceksin dediler hala girmedi çok şükür verdikleri diyet listesine göre beslenseydi çoktan girmişti :KK43: hangi besinde potasyum var hangi besin kreatini yükseltir inceleyerek öğrendik dr diyorki bol yeşillik ye şeker hastası ya ezberlemişler ama yeşillik potasyum dolu :KK57: ben hatırlatınca da haklısınız diyor :KK12: yani herkes kendi doktoru olmalı ve araştırmalı .Gerçi dr larımız da çok zor şartlarda çalışıyor kendilerini yetiştirecek zamanları bile yok bu da ayrı bir ironi :KK14::KK14:ne diyim allah ne muhtaç etsin ne başımızdan eksik etsin:KK51:

Ne güzel sen de tüm araştırmaların ve notlarınla gitmişsin inşallah yeterince inceler kuzum ve bir sorun yoktur :KK19:

Hayırdır saçlarında ne sorunu var canımcımm o_O

Selam kozlar kim var kim yok gormuyomki off biraz bekliyim cevap gelmezse giderim bende:KK12::KK12:

Şirinem gelmiş senden sonra ama sen çıkmıştın sanırım şu anda da sadece Moni ve ben varız :KK51:
Eylül sen varsın moni var ben varim

Selam moni 6.takimama ugradin

Şirinem sanırım teli kk da açık kaldı yoksa bir slm verirdi Monimiz:KK37:

Hoşgeldin Gamzemmm evet heyecan dorukta bu akşam menüler hafif geçmiştir umarım:D bol suya devam:KK50:
Menüler iyi de kaç gündür oturduğum yerden popomu kaldıramıyorum ödev hazırlamaktan bilmiyorum ondan mıdır ama bir şişlik var sanki.. Neyse moral bozmak yok yarın kuş gibi olacağımm gideyim de su içeyim bari :KK55:

Menüler iyi de kaç gündür oturduğum yerden popomu kaldıramıyorum ödev hazırlamaktan bilmiyorum ondan mıdır ama bir şişlik var sanki.. Neyse moral bozmak yok yarın kuş gibi olacağımm gideyim de su içeyim bari :KK55:

Sunum hazırlıyorsun tatlım yapacak birşey yok hadi içelim:KK50:

Modem su dolu o kadar içtim:)

oyyy kıyamam bitanem şimdi her wc ye gidişte:oops: 40 cal harcandığını varsayarsak :D içmeye değer:KK50:

Memun
Soganli yumurta zeytin peynir 1dilim balli ekmek havuç 1 mandalina
Öğlen 1 kase lahana corbasi
Aksam lahana corbasi salata ayran
2 bardak biberiye
2 bardak kiraz sapi
Yürüyüş mekik tiffany karin videosu
Sporlari özet gectim

afiyetolsun cnmm lahana çorbası inş işe yarar yarın :KK19: itiraf et kaç kez tiffany yaptın bugün:KK76::KK76:

Sunum hazırlıyorsun tatlım yapacak birşey yok hadi içelim:KK50:

oyyy kıyamam bitanem şimdi her wc ye gidişte:oops: 40 cal harcandığını varsayarsak :D içmeye değer:KK50:
Evet kaptanım napalım başa gelen çekilir.. Önümüzdeki bir kaç hafta da bu şekilde geçecek işin kötüsü.. :KK51: biz içelim en iyisi :KK76::KK76::KK50:

Slmm:KK25: guzel aksamlar kizlar cok yorgunum bugun kurstaydim sac baş fön derken aksami ettik :KK28::KK16:
nasilsiniz gecmis oyle ilerlemiski oku oku bitermi bilemedim :KK8:yarin buyuk gun bakalim kimler ulasti hedefine :KK17::KK73::KK37:

Hoşgeldin Aslıcımmmm katılımın bu haftaki gibi olmayacağına söz verirsen yarın takım listesine alacağım seni:D:D yarın ye dek bildirim yapmayı unutma cnm sabah kalktıktan en az yarım saat sonra tarıl bitanem

Slmm:KK25: guzel aksamlar kizlar cok yorgunum bugun kurstaydim sac baş fön derken aksami ettik :KK28::KK16:
nasilsiniz gecmis oyle ilerlemiski oku oku bitermi bilemedim :KK8:yarin buyuk gun bakalim kimler ulasti hedefine :KK17::KK73::KK37:
Merhaba Aslıcım hoşgeldin canım nasılsın? :KK3: biter tatlım biter ben her gece sayfalarca okuyorum :) neyse ki bu akşam evdeyim :KK48:

İyi geceler hatunlar,

@ Başkan
metrobüs kuyruğu gibi alıntı yapmışsın maşallah :KK53: Ben de onu alıntılayıp, kendi alıntımı bulup sana alıntılasaydım ben zaten bu zekayla şu an çalışma masamda atom mıncıklıyor olurdum :KK53:
Doktorum çok beyefendi, çok şahane, çok deneyimli oyy gelse evimde beslerim tarzı bir adamcağızdı. Odaya dalıp çemkiren, ben bu testleri istiyorum huleeyn diye çemkiren bendim :KK45: Ne yapayım bazı genetik araştırmalar ciddi paralardan başlıyor. Fakir ama bilinçli bir hasta olarak doktoru biraz korkutup, biraz deli şakaları ile güldürüp istediğimi aldım neticesinde :KK53: Şimdi 1.5 ay bekleyip sonuçlarla birlikte macera devam edecek inşallah :KK53:

Saçım için de dermo bilmemne denen bir şey var sanırım (kendine teşhis koyan manyak Winston) hani bebelerin kafasında konak derdi eskiler böyle kabuk kabuk olur, kepek gibi değil farklı bir yaratık oluşumu. İşte onlar zannımca stresten azıyorlar, benim son 2 ayda hem saçlarım çok dökülür oldu hem de kardan adam gibi o beyazcıklarla kafam kaplandı. O yüzden kadın doğumculara ara verip biraz da cildiyecileri korkutacağım bu ara anlayacağın. :KK53:

Back
X