wingstonlight canim benim de ilk bebegim her sey yolundayken oldu. gerci kucuktu uc bucuk aylikti. genetik testi falan yapmadilar. sonra allah bagislarsa uc evladim oldu sagliklilar sukur. kalbine korku girmesin tekrar boyle olacak diye. yalniz kocanla cebellesmeniz cok komikmis. ilk zamanlar bizimkilerde manyakmisiniz falan dediler ama hic kiskanmamidlardi. simdi burdaki herkesin kiz kardesim oldugunun idrakinda. birbirlerimize kargo gonderiyoz. telefon nolarimizi biliyoz. artik yafirgamiyor. 80 kilo topiginde bir arkadadimiz var. yanlis hatirlamiyosam 87 kiloyla hamis kaldi ve simdilerde 78 kilo. hamiskende saglikli kilo verilebilir. gerci azicik bulantisindan kaynakli kilo verdi ama. sagliklida besleniyo
Ben dün genetik işini hallettim çok şükür. Doktor 60lı yaşlardaydı, onun karşısına geçip "yaşlıyım ben yaşlıııı, vaktim yok benim tekrar denemelerle, ne olur benim ıncığımı cıncığımı şu şu testler için genetiğe gönderin" diye çemkirdim

Elimde doktor tezleri, yerli yabancı makalelerle gittim, adam baktı ben manyağım he he tamam dedi

Ne yapayım her şey Allahtan ama benim kafam rahat olsun, ıncık cıncık araştırılsın sonra psikolojim rahat hamile kalayım, gene bir şey çıkarsa o zaman "ben her şeyimi kontrol ettirmiştim, bundan sonrası takdir-i ilahi" derim.
Ben de 3. grupta 2 yıl yarıştım. Buluşmalar düzenledik, hala yazışır, müsait oldukça yüz yüze görüşürüz. Eşim alışıktır da bu sefer beni tek tek nickleri falan not alırken görüp, ondan da sakladığımı farkedince güreşe başladı
İlahi çok güldürdün beni yaa,

benimki de çok kıskanç merak etme, hele de kilo verdikten sonra gözü dönüyor bazen

Hallediyoruz bir şekilde işte. Allahtan bir yıldır şehir dışında ayda bir geliyor birkaç gün kalıp gidiyor. Kilo vermeyi de başarmamın nedenlerindn biri de bu zaten. Yanımda olsaydı bu kadarını yapamazdım. Ne yapalım onları da öyle kabul ettik. Bu saatten sonra değişmezler. Allah başımızdan eksik etmesin, beterin beteri var.
Yok ben onu aldığımda böyle değildi. Çağdaş, rahat, modern bir adamdı. Ona da diyorum :" insanlar ilişkinin balında şüpheci, kıskanç olurlar çünkü birbirlerini tanımazlar, zaman geçtikçe tanır, güvenir ve kıskançlıkları azalır, biter". Ama benimki tam tersi çıktı, gün geçip ben tırtıştıkça adamın kıymetlisi oluyorum, gel de mantık ara
Ay bu gün o kadar hastayım ki anlatamam. Gece boğaz ağrısıyla başladı yutkunamıyorum, bütün eklemlerim ağrıyor, bir de üşüme başladı, geçmişi bitireyim derken baş ağrısı da başladı, izin alıp gideceğim artık, böyle akşamı edemem herhalde.
Geçmiş olsun. Neredesin bilemiyorum ama İstanbul birden kışa geçmiş bu sabah. Buz gibi, yağmurlu, çamurlu, soğuk, sevimsiz. Kasım çocuğuyum aslında ama kasım ayının bu sevimsizliğini hiç sevmiyorum yahu