- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Korkuttummu seni guzelim bi hisim oya gelmissin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuttummu seni guzelim bi hisim oya gelmissin
Gün sonu z raporum;
sabah; peynir, 2 yumurtadan yulaflı omlet, elma
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, elma
su; 3 litre
spor; dışarıda koşuşturmalı bir gün.
Oylama işi de aslında çok hassas. Burada her tipten insan var, kimisi için çok onur kırıcı ve aşağılayıcı olabilir. Hani 100 kişi yarışıyor, bir dobiş sen çıktın, bir pis boğaz sen çıktın, en iradesiz, en yeme budalası, en en en bilmene sen çıktın, seni ifşa edelim der gibi. Ki bu insan o hafta regl döneminde olabilir, tiroidi yükselmiştir, kocası aldatmıştır, evini taşımış dışarıda yemiştir, çocuğunu hastaneye yatırmış hep ayak üstü yemiş olabilir. Bir de bunların üstüne, "sen en zayıf halka çıktın pis şişko, savunmanı yaz çabuk" denmesi rencide edici olabilir.
Kendi açımdan burası yan gelip yatma yeri değil, kilo vermeye çalışmayan, disiplinli düzenli olmayan, boşa vakit geçiren kimse bu grupları işgal etmemeli boşuna. Bu yüzden bir kez sonuncu olana değil ama istikrarla kilo veremeyene, inadına buna rağmen kalorili şeyler yiyene (sağlık sorunu ve extra kas yapma olayları hariç), spor yapmamak için binlerce bahane bulana asla sempatik bakmam ama dediğim gibi en zayıf halkayı seçip ondan savunma beklemek bana sevimli gelmedi.
Kaptanım bi kere foto paylaşmıştım resmini irmik li köftenin ben bi dahakine resim çekerim yine ama benimki fırında kendime fırınladım uslu cocugum bugun :)reçel valla çok çok azdı cay kaşığı ndan bile az o derece tattım sadeceİyi akşamlar melekleirmmm abimeler gittik allahtan annem hemen sıkıldı kaçtık
yeter artık Gamzem bugün çok koştu neslim mola bugünlük neslimmmm yarın koshmaya devam
sabahkileri unutursak devamı harika menünün neslim spor desen nazarlıkolacak bu iş sana inanıyorum
afiyetolsun barbim irmik köftesi nedir tatlım duymadım hiçdün sporun az olmuş ama bugünkü harika
birlokma ekmekle de reçeli yuttun sanırım
![]()
Açıkcası bende aynı düşüncelere sahibim kaptanım nolacak ki eğer herkes samimi bir şekilde yazarsa bi sorun olacağını sanmıyorumŞimdi Barbim Oyunu kullanmış ben her ne kadar yarışmasam da fikrimi belirtmek isterim
1-her hafta takım sonuçlarının açıklandığı listede birincilerinn adı yazıldığı gibi sonuncuların da yazılmasında bir mahsur göremiyorum birinciye madalya vermediğimiz gibi sonuncuyu da falakaya yatıracak değiliz hepimiz yetişkin insanlarız o yüzden evet diyorum
2- her hafta seabaharın (püsküüt) hazırlamış olduğu etap raporunda haftanın birincisi yazıldığı gibi sonuncusunun yazılmasında da bence bir sakınca yok
3-Neden haftanın sonuncusu oldum adlı topic açılmasına gelince evet açılabilir fakat birincilerin yazma zorunluluğunun olduğu gibi neden sonuncu oldum konusuna yazma gibi bir zorlama olmamasını isterim buna rağmen neden sonuncu olduğunu açıklamak isteyen yarışmacıların mazeretlerini yazabileceği bir topic bulunması iyi olabilir mesela bu hafta zeynonun izinli olduğu gibi veya yarışmacı hastadır başka bir mazereti vardır bunu yazmak isteyebilir
ya da deneme yanılma yöntemiyle beslenmesini sporunu değiştirmiştir ekleme çıkarmalar yapmıştır bunu paylaşmak isteyebilir ki diğer yarışmacılara örnek olabilir
**3,takımda yarışırken haftalık hedefini tutturamayanlar tüm topiclere gidip bunun nedenini yazıyordu hatta ben bile yazmıştım ayrıca nesli ve gülayda kendi takımımızda yazdı 100 gr için bende dolaşmıştım
bence eğlenceliydi
Ayrıca bana göre mazaretsiz haftanın sonuncusu olmamak için yarışmacıların daha çok gayret göstereceğine eminim ayrıca hepimiz yetişkin insanlarız bunun tatlı bir rekabet olduğunu da biliyrouz
benim düşüncelerim böyle meleklerim sizler de yazarsanız sevinirim
Kaptanım bi kere foto paylaşmıştım resmini irmik li köftenin ben bi dahakine resim çekerim yine ama benimki fırında kendime fırınladım uslu cocugum bugun :)reçel valla çok çok azdı cay kaşığı ndan bile az o derece tattım sadece
Açıkcası bende aynı düşüncelere sahibim kaptanım nolacak ki eğer herkes samimi bir şekilde yazarsa bi sorun olacağını sanmıyorum
Bu arada bu fikir nedense benim de hoşuma gitmedi artısı eksisi var ama ne bileyim bence de rencide edici olabilir kaş yapayım derken göz çıkarabilir. Ben de hayır diyorum sestralarım..
yemin etmene gerek yok tatlım yazmamayı da tercih edebilirdin cnm benim:) afiyetolsun tatlım bi dahakine artık
Oylama bitsin barbim herkes düşüncesini yazsın![]()
Merhaba kızçelerim nasılsınız bakalım bugün?? Ben de menümü yazayım
Sabah kahvaltı sandviçle geçiştirmek durumunda kaldım sabah erken evden çıkıp üniversiteye gittim sunumum vardı.. Sandviç de klasik peynirli domates salatalıklı sandviç.
Akşam çiğköfte, iceberg, roka, nane, maydanoz yanında da bir kadeh rakı, eşime eşlik ettim.
Su 2.5 lt spor dışarıdaydım yürüyüş yapabildim ancak..
Bu arada bu fikir nedense benim de hoşuma gitmedi artısı eksisi var ama ne bileyim bence de rencide edici olabilir kaş yapayım derken göz çıkarabilir. Ben de hayır diyorum sestralarım..
slm güzel akşamlar bende geçmişi okuyordum hoşgeldiniz kızlar![]()
bugün ki menüm :
saat 11.00 : peynir çeşitleri ,zeytin ,bol yeşillik 1 dilim t.bugday ekmeği
ara : 1 kase yoğurt tarçınlı , 1 fincan bitki çayı , zencefil karanfil ve tarçınlı
1 mandalina ,
akşam : 1 kase sütlü çorba, lahana salatası , 3 kaşık y. mercimek yemeği
1 avuç fındık ve fıstık
3. lt su , evde 30 dak spor ,çeşitli hareketler ve mekik
Gayet iyi geçti kaptanım sağol
hoşgeldin tatlım nasıl geçti sunumun afiyetolsun canımcımmm sefanız olsun
Peki kuzum![]()
Sen de hoşgeldin aslıcım nasılsın canım? menün gayet güzel sporu da eksik etmemişsin eh daha ne olsun dimislm güzel akşamlar bende geçmişi okuyordum hoşgeldiniz kızlar
bugün ki menüm :
saat 11.00 : peynir çeşitleri ,zeytin ,bol yeşillik 1 dilim t.bugday ekmeği
ara : 1 kase yoğurt tarçınlı , 1 fincan bitki çayı , zencefil karanfil ve tarçınlı
1 mandalina ,
akşam : 1 kase sütlü çorba, lahana salatası , 3 kaşık y. mercimek yemeği
1 avuç fındık ve fıstık
3. lt su , evde 30 dak spor ,çeşitli hareketler ve mekik
Gayet iyi geçti kaptanım sağolhihihi oldu valla arada bi kadeh yuvarladım
![]()
Herkes sevmeyebilir kaptanım zevk meselesi tabii ki ama öte yandan kalorili olduğu da bir gerçek o yüzden sevsem de cıss diyerek uzak duruyorum eskisi kadar tüketmiyorum artık
Benim acı biber vemantığını çözemesem de bazen keşke sevseydim diyorum afiyetolsun kuzum
![]()
Herkes sevmeyebilir kaptanım zevk meselesi tabii ki ama öte yandan kalorili olduğu da bir gerçek o yüzden sevsem de cıss diyerek uzak duruyorum eskisi kadar tüketmiyorum artık![]()
Sen de hoşgeldin aslıcım nasılsın canım? menün gayet güzel sporu da eksik etmemişsin eh daha ne olsun dimi![]()
Benim uykum geldi iyice kaptanım sabah erken kalktım ondan herhalde biraz kitap okuyup uyuyayım diyorum.. İyi geceleeer tatlı rüyalar kaptanım öpüyoruumm
Kırk yılda bir olur o kadar kuzum![]()
Ohh sefan olsun şekerim en güzelini yapıyorsun. Başka zaman eşlik edeyim canım sana uykumu kaçırmasınsağol canımhoşbuldum çok şükür iyyim canım çayımı aldım kk keyfi yapıyorum
beraber olsun yeşilçayımız buyur canım
![]()