- 9 Kasım 2014
- 337
- 935
- 123
Sağol cAnim hedefe az kaldi ama iki çocuğunda etkisiyle göbeğin masallahi var bende spora asildim göbeği eritcem:)
ne güzel hedefine yakınsın canım ,benim daha çooook yolum var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cAnim hedefe az kaldi ama iki çocuğunda etkisiyle göbeğin masallahi var bende spora asildim göbeği eritcem:)
Bugünkü menüm
Çeyrek simit azcik cokokrem zeytin peynir maydanoz roka
Ara findik 1 muz
Aksam 2 tabak yeşil mercimek ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak meyankoku
Mekik tiffany karin videosuu
Dinime laf eden olayı olmuşMaşallah menune ama AC degilmisinn çok az sanki
Sen dukan yapiyodun galiba.ben göbeğieritcem diye ugrasmasam dsahada yerim ama senin toto arkadan benim göbek önden gidiyor:)arkadaş 33 kilo verdim insan utanirda dümdüz olur nerde benden iki çocuk cikti der gibi direniyo ama bende direniyorum simdilik ben öne geçtim sporla bakalim hangimiz kazancaz gobekmi benim:):)Dinime laf eden olayı olmuş
Sabah çeyrek simit, öğlen yok, akşama 2 tabak mercimek yemeği ve sen bununla iki çocuğun peşinde koşuyorsan, ben yediklerimle dişime tır takıp onu çeksem az
Az yiyorum da bu ara evdeyim, geç kalkıyorum kahvaltımdaki yumurta, peynir, süt falan full protein bu sebeple beni çok tok tutuyor. Akşama da gene tavuk-yoğurt, köfte-yoğurt, kerevizli yoğurt falan gibi gene protein ağırlıklı yiyorum gene doyuyorum.
Gece de çaya veriyorum kendimi ya da bazen eşime süt köpürttürüyorum, şekersiz sakız çiğniyorum çok midem kazınırsa. Bitiyor gün geçiyor.
Meyveyi bile arada vitamin olsun, dişim kuşum neyin dökülmesin diye zorla yiyorum, yoksa meyve de sevmem.
Ay yazdıkça kendimden soğudum, ne cins bir şeyim.
Hem onu yemem bunu yemem de hem toton kocaman olsun, hayret bir şey bana!
İyi pazarlar olsun hepimize şimdiden![]()
Evet neslımm sen olmazsan tadı olmaz topıgınKorkuttummu seni guzelim bi hisim oya gelmissingitmem biyere merak etme
![]()
Slmmmm iyi pazarlar herkese
Pazarları böyle oluyor canım herkes pazar keyfindeGigittimgeldim kimse yokcanim sikildi
Merhaba canım sana da keyifli pazarlarSlmkeyifli pazarlar kizlar
![]()
Nasılsınız bakalım kızlar bugün? Bize eşimin birkaç akrabası geldi kahvaltıya donattım masayı, malum karatayda ne hamur işi ne reçel vs var.. Tüketmediğimden buzdolabının kıyısında köşesinde kalmışlar zavallıcıklar boyunlarını bükmüşler, ne varsa çıkardım başka türlü tükeneceği yokyengesi de canım sen baya kilo vermişsin nasıl verdin dedi. Masayı gösterdim bunların hiçbirini yemiyorum öyle oldu dedim
yalnız bir kez daha gördüm ki karatayı insanlar çok yanlış anlamış.. günde 5 yumurtadan vs bahsediyorlar sanki zorunluymuş gibi. Ben 1 yumurta yiyorum bana yetiyor herkesin farklı bünyesi günde yarım düzine yemek zorunda değiliz ya..
Kulaktan dolma bilgiyle olmuyor işte bu işler okumak lazım..
Iyiyim cnm sen nasılsınA.slm hosgeldin bulutum nasilsin
![]()
Slm hosgeldiniz bende grupta yeniyim kaptanimiz size bilgi verir :)Selam kızlar:) Ya bende diyete başlamayı düşünüyorum işte yardımcı olsun diye bu gruplara baktımda hergün bilgisayara girmek falan zor olmuyomu bide gruplar hakkında biri bana bilgi verebilirmi?Onun yerine whatsapp grubu açsak diyet yapanlarla daha iyi olmaz mı?
Bende iyyim tatlim cok şükür bugun biraz vakit buldum denk gelip pek kaynasamiyoruzIyiyim cnm sen nasılsın