Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tşk. ederim hatırlanmak çok güzel... evlilik çok şükür iyi gidiyor, Allah herkese mutluluk versin.. ve isteyenede sağlıklı bir şekilde zayıflamayı nasip etsin.sevgiler.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hele ben bugün doymak bilmiyorum regl olucam onun etkisi var büyük bir ihtimalle.
nazlım regl yaklaşırken kan şekeri düşermiş genelde o yüzden doymak bilmezmiş insan ....
efet aebenim aynen öle kız ,
kullanmaya devam ediyorum bakalım ama tık yok ya amaaaaaaaaaaan...

nasılsın canım benim nasıl gidiyor diyet,hayat,çocuklar...
saggol canım çok şükür . yuvarlanıp gidiyoruz tonbak olaraktan ...:roflol::roflol:
burdayım burdayım ver hemen :roflol:
1. fatu .2. pınar . 3.de sen oldun rep manyagı ... özzkkeeemmmm :roflol::roflol:lülülülülülü ama gerçekten sana gelince çok dolan gel diyo yoksa yoksa bi koplomuvar senin replerinde .:1shok::roflol::roflol::roflol::roflol:
aslında aranıza katılmayı çok istiyorum ama evde net yok ondan arada sırada takılıyorum
ne zaman istersen canım .......
ilahi elif:roflol::roflol: kıs bu resinlerin gerçek olanları var ...:1shok:

heeeeeeeeeeeee tonbak olan diyince bendensiz diyesim geldi :) canım benim...
ŞenizŞenizŞeniz ona buna kanıp kilo verecem diye iyce metonu bozma hayallllll . abla nasihati ...yerimseniben
neyseki daha gerçeğine dönüşmedik :roflol: :roflol:
:1shok: mazallah .... bi yerde görmüştüm adam kadının altında kaybolmuştu hatta ben hayatından endişe etmiştim .:1shok:sırnaşık şey:roflol::roflol:

BÖYLE Mİ??

özkem şişsin cumaya kadar inersin bebişim ... merak etme izne gerek yok rahatsızsan nazlımın dedigi gibi bu hafta sabit yazarız okadar ....

birde güzelim az yiyyorsun sunta bisküvi ile gevrekleri oda seni tıkıyor iyce ..a.s
az olsun ögünlerinde yemek ya bol slata ye güzelim ...:1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol: yok yok ... yatak odasındaydı ..bipppp bippp:roflol::roflol:daha gerisine terbiyem musait degil diger takımdaki kızlardan biri koymuştu ...:roflol:

o kadarını bulamadım
Allah adamın yardımcısı olsun :roflol:

iyi akşamlar fıstıklar..bende bugün bi halsizlik regl fena geçiyor benim-tatlicadiarzu- sabah çıkarken bir bardak tuzsuz ayran içtim öğlen iş yerinde bir kase nesfit yedim yağsız sütle akşama eller titremeye başladı ekmeğin köşesinden yedim içinde sosis vardı:mymeka: akşamda yine zeytinyağlı enginar var ekmeksiz bi tabak ondan yicem okadar ..
sizler neler yaptınız bakim elifcim ne o resmler kız kaydirigubbakcemile3benim tamda o tiplerde arkadaşlarım var kadın nerdeyse 100 kilo adamcağız 60 civarı çok kötü bi görüntü oluyo ya bide kadın çok kısa 1.50 gibi adam 1.90 :1shok:aşk bu tabi tipe bakmaz ama biz eşimle çok uyumlu bi çiftiz çok şükür görünüm açısından ikimizde orta halli..
nazlıcım senin neyin var canım strestendir belkide ne dersin,regl bende tatlı krizi yaratıyor sendede iştah açıyor demekki canım üzülme en kısa zamanda dönersin eski halinekaydirigubbakcemile5

aebencim arkadaşına çok üzüldüm canım benimde öyle bi dostum var hatta birlikte çalışıyoruz,ilerde benim taşınma durumum var o yeni aldı evini oda senin gibi ne zaman konusu açılsa dudak büküyor 4 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi kardeş gibiyiz ben ev alıpta gidersem ikimiz içinde kötü olcak dost zor bulunuyor gerçekten:çok üzgünüm:

akşam menüm
1 tabak taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata
şekersiz çay
bide 3 saat yürüdüm.. off off bacacıklarım ağrıyıı..

bende bugün regl oldum çook şükürrrr
sıkıntı yarattı aman her ay yaa olsan dert olmasan deret pufissss
ben sanırsam cumaya 62li bi rakam vericem inşallahhhhhhh

nazlıcım bu arada paylaşıma baktım analiz isteyenlerin linkinde benim adım yok iletirmiisn sana zahmet benim adımıda yazıcaktım ama tek tek mesajlarla uğraşmasın püsküütüm

:roflol::roflol:maniak nurhayat ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
heheheheh... maniyak nuro :roflol: içelim :içelim:

bence kullan zararı olmaz. diyeti destekleyen ürünler kullanmak işe yarar ama onlardan mucize beklemeyeceğiz tabii. belki işe yarar hee kaydirigubbakcemile2
Valla alma dedi aebencim bende almadım.Mesajını yeni gördüm şeker.. Neyse olmazsa alırım aklımın bi köşesinde dursun..

Aynı ben ve kocam :roflol: be 170 boyda 83 kiloda kocımda 180 boyda 70 kiloda :roflol: :roflol: :roflol: hoş durmuyo tabi..bayan dediğin biraz çıtı pıtı olmalı dimi? ayrıca benim yerime o kilo vermiş bugünlerde 75 di 70 olmuş..Kilo al diyorum :mymeka: :mymeka: ama kime diyorumki almıyo :mymeka: sen ver diyo.. çok konuşuncada tamam tamam verme bu halinle de çok güzelsin diyo

nazlıcım bu arada paylaşıma baktım analiz isteyenlerin linkinde benim adım yok iletirmiisn sana zahmet benim adımıda yazıcaktım ama tek tek mesajlarla uğraşmasın püsküütüm

tamam maytapçığım ben bildiririm canım.

günaydınn .................hayırlı bir sabah olur inşallah ....

günaydın kızlar hayırlı sabahlar...

ben bugün 9da kalktım yinehihoyyytkızım uyanana kadar akşam yemeğini hazırladım birazdan kahvaltı edicez.akşam yemekte kabak dolması varkaydirigubbakcemile3girit kabağı ama neyse ben kahvaltıya gidiyorum gelirim sonraa.s.

GÜnaydın aebencıĞım . Evet kızlar analızının yapılmasını ısteyenler bugÜn saat 17:00 a kadar haber versınler lÜtfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…