- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ALEMSİN ELİFÇİĞİM NERDEN BULUYORSUN KIZ BUNLARI. PİKNİK SEZONUDA AÇILDI BİZDE SALLANIRKEN KIRMAYALIM DALLARI.:roflol:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:tşk. ederim hatırlanmak çok güzel... evlilik çok şükür iyi gidiyor, Allah herkese mutluluk versin.. ve isteyenede sağlıklı bir şekilde zayıflamayı nasip etsin.sevgiler.
nazlım regl yaklaşırken kan şekeri düşermiş genelde o yüzden doymak bilmezmiş insan ....hele ben bugün doymak bilmiyorum regl olucam onun etkisi var büyük bir ihtimalle.
saggol canım çok şükür . yuvarlanıp gidiyoruz tonbak olaraktan ...:roflol::roflol:efet aebenim aynen öle kız ,
kullanmaya devam ediyorum bakalım ama tık yok ya amaaaaaaaaaaan...
nasılsın canım benim nasıl gidiyor diyet,hayat,çocuklar...
1. fatu .2. pınar . 3.de sen oldun rep manyagı ... özzkkeeemmmm :roflol::roflol:lülülülülülü ama gerçekten sana gelince çok dolan gel diyo yoksa yoksa bi koplomuvar senin replerinde .:1shok::roflol::roflol::roflol::roflol:burdayım burdayım ver hemen :roflol:
ne zaman istersen canım .......aslında aranıza katılmayı çok istiyorum ama evde net yok ondan arada sırada takılıyorum
ilahi elif:roflol::roflol: kıs bu resinlerin gerçek olanları var ...:1shok:
ilahi elif:roflol::roflol: kıs bu resinlerin gerçek olanları var ...:1shok:
ŞenizŞenizŞeniz ona buna kanıp kilo verecem diye iyce metonu bozma hayallllll . abla nasihati ...yerimsenibenheeeeeeeeeeeee tonbak olan diyince bendensiz diyesim geldi :) canım benim...
:1shok: mazallah .... bi yerde görmüştüm adam kadının altında kaybolmuştu hatta ben hayatından endişe etmiştim .:1shok:sırnaşık şey:roflol::roflol:neyseki daha gerçeğine dönüşmedik :roflol: :roflol:
ŞenizŞenizŞeniz ona buna kanıp kilo verecem diye iyce metonu bozma hayallllll . abla nasihati ...yerimseniben
:1shok: mazallah .... bi yerde görmüştüm adam kadının altında kaybolmuştu hatta ben hayatından endişe etmiştim .:1shok:sırnaşık şey:roflol::roflol:
özkem şişsin cumaya kadar inersin bebişim ... merak etme izne gerek yok rahatsızsan nazlımın dedigi gibi bu hafta sabit yazarız okadar ....kızlar bir şey söylemek istiyorum ben beni bu hafta listeden çıkarırmısınız??
izinli sayılmak istiyorum da ben :utangaç:
haftaya dahil edersiniz benim metobolizma biraz kafayı yedi de bir ayar çekeyim kerataya
birde cumartesi bana yine izmir yolları gözüktüonun stresi de var bende oyy sıkıloyurrmmmm
:roflol::roflol::roflol: yok yok ... yatak odasındaydı ..bipppp bippp:roflol::roflol:daha gerisine terbiyem musait degil diger takımdaki kızlardan biri koymuştu ...:roflol:BÖYLE Mİ??
:roflol::roflol::roflol: yok yok ... yatak odasındaydı ..bipppp bippp:roflol::roflol:daha gerisine terbiyem musait degil diger takımdaki kızlardan biri koymuştu ...:roflol:
heheheheh... maniyak nuro :roflol: içelim :içelim::roflol::roflol:maniak nurhayat ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
Valla alma dedi aebencim bende almadım.Mesajını yeni gördüm şeker.. Neyse olmazsa alırım aklımın bi köşesinde dursun..bence kullan zararı olmaz. diyeti destekleyen ürünler kullanmak işe yarar ama onlardan mucize beklemeyeceğiz tabii. belki işe yarar hee kaydirigubbakcemile2
nazlıcım bu arada paylaşıma baktım analiz isteyenlerin linkinde benim adım yok iletirmiisn sana zahmet benim adımıda yazıcaktım ama tek tek mesajlarla uğraşmasın püsküütüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?