günaydın kızlar hayırlı sabahlar...
Ben bugün 9da kalktım yinehihoyyytkızım uyanana kadar akşam yemeğini hazırladım birazdan kahvaltı edicez.akşam yemekte kabak dolması varkaydirigubbakcemile3girit kabağı amaNeyse ben kahvaltıya gidiyorum gelirim sonraa.s.
GÜnaydın aebencİĞİm . Evet kızlar analİzİnİn yapılmasını İsteyenler bugÜn saat 17:00 a kadar haber versİnler lÜtfen
günaydın yumukum afiyet olsun sana
günaydın lilişim nerelerdesin ablam ya .....Şeniz biz bildigin aynı hamam aynı tas ..kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın ..günaydınn fıstıklar
umarım herşey güzel gidiyordur
kilolar çıp çıp dökülodur alkisalkisalkis
günaydın lilişim nerelerdesin ablam ya .....Şeniz biz bildigin aynı hamam aynı tas ..kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın ..
kızlar bende geldim nabersiniz:)
dün akşam kociş kızartma istedi yakın arkadaşımız vardı yanımızda onlarda bizde geliyoruz dediler
ok dedim o kadar çok kızartma yaptım ki :roflol: çorba köfte ve boll salata
ben sadece salata ve lapa yedim
kızlar hemşom bügün yok dün gelmişmiydi benmi kaçırdım ...
canım benim seni çok iyi anlıyorum. benimde geçenlerde karşı apartmandaki komşum taşındı.pınar yazmadan kaçtı ... fırsatı olmadı galiba ....
kızlar bugün biraz üzgümün çok sevdigim karşı binada camdan cama arkadaşım vardı . tam kanka kafa dengim taşınıyormuş evde kendinindi . öf çok üzüldüm içim cız ediyor ...
kızlar hemşom bügün yok dün gelmişmiydi benmi kaçırdım ...
ŞenizŞeniz canlarım benim teşekkürlerdora dünde yoktu aebenciğim bende soracaktım şimdi. Sen benden çok yaşayacaksın.
Şeniz:1hug:Evet ıyı ınsan lafın Üzerıne gelırmıŞ nasılsın doracıĞım.
her aymı olacak her haftamı olacak bu analiz işi kızlarMerhaba kızlarrrr
Bende analizim yapılsın istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?