Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Winston cum branşımızda aynıymıs,ve Dediğin gibi evde oturduğumdan bende ev hanımıyım:) bende kpss ye hazırlanıyorum tabi çocuktan vakit buldukça
Ben ona da hazırlanıyorum. Aa iyi oldu bunu öğrendiğim. Bu konularda da paylaşım yaparız. Sen bana mesela matematik öğretirsin falan

İyi geceler cnm tatlı rüyalar elbette başarmak için buradayız

Sloganı sevdimmmm

Azkullanilmiskaynanamvar canım meslek apayrı birşey zaten örneğin ben de iktisat mezunuyum, mali müşavirim ama ne iş yapıyon desen doktora yapan ev hanımıyım Bir yandan gönlümden kamuda çalışmak geçiyor gelgeç gönül bizim genlerimizde var sanırım Kasım'a atmayalım suçu

Harikasın

Kuzum hepimiz pahalı pilav pişiriyoruz işte

Üniversite de hocamız bize kızlar sakın pahalı pilav pişirmeyin demişti o zaman anlayamadık tabiki ne demek istediğini sonradan açıkladı şayet çalışmayıp evde oturacaksanız boşuna okumayın okumadan da pilav yapmayı öğrenirsiniz demişti bir açıdan doğru bir açıdan yanlış çünkü kişi ünv yi bitirip çalışmasa bile vizyonu değişiyor hayata bakış açısı bile farklı oluyor

çok çok yanlış bir düşünce bence kaptanım hiiiç katılmıyorum.. her kadının altın bir bileziği olmalıdır. Dünyanın binbir türlü hali var iş pilav pişirmeyle bitseydi.. Eğitimin kendini geliştirmenin sonu yoktur bence hocan at gözlüğüyle bakmış biraz..

Çok haklısın tatlım ben de sadece bizleri çalışmaya teşvik etmek istediğini düşünmüştüm o zamanlar
sanırım anlatmak istediğini yanlış cümleyle örneklendirdi dediğim gibi Kesinlikle eğitimin sonu yok çünkü bilgi o kadar sonsuz ki sürekli kişinin kendini güncellemesi gerekli

Selamlar bugunkü menüm...
Kahvaltı:
Körili 1 domatesli soğan sote mi diyim kavurması mı diyeyim az Zeytinyağında pişmiş
8 badem
Peynir çeşitleri
1 mor erik
3 dilim mandalina
1 bardak süt

Öğle
1 ayran

Akşam:
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 kase bulgur pilavı dünkü
1 kare bitter

Spor:
8 dk karın videosu
11 dk Tiffany
100 mekik cezam
200 ip atlama
Sabah ta 100 kere atladım
biraz bacak egzersizi
60 squat

Tabii ki öyle kaptanım aksini düşünen çağın dışında kalmaya mahkumdur zaten. Zaten biz de şartlar oluşmadığı için çalışmıyoruz son tahlilde senin ailen mesela istememişti değil mi, hem annen rahatsız nasıl çalışacaksın mümkün mü.. Ben istediğim gibi bir iş bulamıyorum bulduğum da neredeyse bedava çalışmamı isteyecek kadar yüzsüz mesela.. Yani bizim seçimimiz değil tamamen, o yüzden biraz önyargılı geldi bana hocanın söylediği..

Harikasın barbim spor menü maşallah cezanı da yaptığın için ayrıca tşk ederim

o zaman ne diye oylama yapıldı ki

Hassas bir konu olduğu için seabahar böyle uygun görmüş tatlım :)

Tabiki tatlım çalışmayı hakikaten çok isterdim bugün içim yeterince burkuldu ama kuzenlerimin hepsi aradı hepsinde emeğim çok bu bile bana yeter ama annem herşeyde bir hayır vardır dediğin gibi şayet çalışıyor olsaydım annemle ilgilenme şansım olmazdı

Sen de şartları seninn için en uygun işi bulacaksın inş tatlım

Hoşgeldin Aslıcım beğenilerinden geldiğini anladım fakat yazmayınca işin çıktı zannettim:)

Tşkler bitanem

Canım kaptanım benim dediğin gibi her şeyde bir hayır var hiç için burkulmasın sen eminim etrafındaki herkese faydalı olmuşsundur fiilen bir yerde çalışman hiç önemli değil baksana burada bile bize birşeyler anlatmaya bilinçlendirmeye çalışıyorsun sen doğuştan öğretmensin

İnşallah kaptanım hayırlısı şimdilik doktora derslerim yoğun geçtiğinden çok üzülmüyorum kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…