Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o isi yarin kap gel gizemcim
sorma kanayan yaram sigara alsammiki bi ilac bisi bi el atamadim su ise ((

Bugünkü menüm
Sbh rafadan yumurta zeytin peynir Salatalık yesil çay iki dilim cısss
Ara yoğurt
Öğlen bi kase tavuklu Çorba Avakado
Ara bi mandalina bi bardak süt
Aksam Fırında karnabahar ayran salata
Gun icinde Bir Türk kahvesi iki soda iki 7 Otlu cay
100 mekik,Leslie,8 dklık Göbek eritme videosu,50 Squat

Ohhhh harikasin

Slm şekerlerrrr

ahahaha elımde corek yok olsa yere bırakacagıma mıdeye ındrırıım

hiç sanmıyorum nurum kendi elleirnle yaptıklarına hayır dedin eski nır değilsin artık

afiyetolsun canım börek de nazarlık olmuş ne güzel balık gibisi yok şifa olsun tamamen iyileş sonra yaparsın canımcım geçmiş olsun kuzum

ahahahaha bende sölemeden inmişti bilemmmm. bana çörek börek demeyin heeeeeeeeee isyanlardayım

hiç sanmıyorum hele ki bu hafta

kim yemiş ben yemedim valla billa kaptan

Aman yeme neslim bizi sensiz bırakma

Tamam nildacım menü ve mesajdan muaf tutarız yeter ki sen iyi ol kuzum spor konusunda zorlama kendini evde zaten yorulacaksın 4 çocukla spor yapmana bile gerek yok

Tuzlu su hakikaten iyi geliyor enslim abim de de sinüzit var yazın denizde sürekli dalıp çıkarki sinüsleir boşalsın kışın da evde yapar

bendede hafif bi grip hali mevcut d vit zamanımda geldi kemiklerimden anlıyom artık akşam yutayım bir ampül

neslim satnadarda bağlasana kuzum her ayın 1 i ve 15 i iğne günüm yoksa karışıyor

yaşasın seni de sporcu yaptık zamanla daha çok yapacağına eminim kuzum

Yraın dualrımız seninle o zaman hakkında hayırlısı olsun canımcımm bence bir süre alma evdekilerle idare etmeye çalış canımcım

çok teşekkür ederim ben bilmiyordum usulü kafama göre girdim yazdım öyle :)

Bitanem azimli ve kararlıysan bizim takımımızda deneme süreni başlatabiliriz cnm

kızlaaaaaaar çok özledim sizi bi dürteyim dedim

oooo kimler gelmişşş hoşgeldin cadıcımmm özleidk tatlım nasılsın herşey yolundamı

o isi yarin kap gel gizemcim
sorma kanayan yaram sigara alsammiki bi ilac bisi bi el atamadim su ise ((

denemekten birşey kaybetmezsin neslim o kadar takviyelere para harcıyoruz bir ay da bu ilaca ver belki kurtuluş olacak senin için

hoşbuldum anam ne çok şey değişmiş neler olmuş sitede beeeeeeee

evet biraz değişti tatlım

ohhh süper kahvaltı harici cıs yok menü de sporda süper bulutummm yalnız çok bitkili karışım çaylara dikkat et canım mümkünse tek tek kendin alıp demle daha sağlıklı olur

Tatlim sory watsup yikiliyodu geyikten gelemedim bi haydigelgidelim

Yıkılıyo ne kelime kuzum 8 şiddetinde deprem oluyor

Hazır başkan geçmişe el atmamışken onun işini daha da zorlaştırıp mesaj ekleyeyim Şaka şaka ama günlük listemi vermezsem listede adım geçmiyor, Nesli sevimli ikonları kazanırken ben yetim gibi duruyorum o yüzden raporu sunayım, eksik kalmayayım;

Sabah; elma, peynir, 2 yumurta
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, çeyrek ayva
su:3 litre
spor; belki Sindi'nin fişfiklediği plates.

Daha sonra da konuşuruz ama başkan, benim yediklerim hep böyle ve az ve de acıkmıyorum. Yani karataya geçince sabaha illa yeşillik eklemem, ceviz eklemem, 13 zeytin eklemem şart mı? Yiyemem ki ben onca şeyi. Bir de ben gerçekten acıkmıyorum.

Mesela bu menü üzerinden gidersek Karatay diyebilir miyiz?
1 porsiyon meyve ama genelde muz sabah zıkkımlanın der, ben elmayı sabah yemişim, yanına 2 yumurta yemişim ki kendisi de yiyin der, yanına peynir yemişim. Sonra akşama kadar leptin çalışmış ve ben akşam sebze+yoğurt yemişim.
Beni Karatay'da geren iki nokta var.Birincisi sütünüzü, etinizi kendiniz yapın kafası ki tamamen çok sağlıklı ama benim ne organik pazar kovalayacak vaktim/param var ne de evde sütü kesip lor yapacak becerim/midem var. İkincisi de işte tabağında hem kırmızı olsun, hem pro olsun hem şu olsun hem bu diye beni yedirip besili ineğe çevirir diye korkuyorum.

Neyse şu plates işini kurcalayayım. Detaylı sorularımla sizin hepinizi boğarım nasıl olsa ilerleyen günlerde

Bitanem zaten hepimiz her şeyimizi evde yapamıyoruzki yapabildiğimiz kadar sadece yoğurdumuzu evde yapıyoruz kefiri zeytini kışlık domatesimizi gerçi geriye bir peynir kaldı

1 çay bardağı çiğ kuruyemiş ekleyeceksin kuzum o kadar zor değil karatay kahvaltısını yaparsan senin metabolizman 5 km koşmuşsun gibi hızlanacak tatlım zaten spor pek sevmediğini söylemiştin al sana yiyerek spor

Bugünkü menün mesela gayet güzel yarım karataydan farkı yok

Sadece 1 hafta denemeni isterim tatlım

yolunda kaptanım çok şükür
yine çok duramicam
en uygun zamanımda gelirim yine
hepinizi çok öpüyorum
çok özledim ve de çok seviyorum

Her zaman bekleriz yuvana kuzum sevindim herşeyin yolunda olmasına biz de çok özledik arayı açma bu kadar

Anaaaam yetişemedim, başkan eteğini süpüre süpüre alıntılarıyla geçmiş ya önümden

Geç kaldın şekercimmm

çok teşekkürler ben dahil olmak istiyorum yazdığımda 4. gruptan teklif geldi ben de onlarla başladım artık :) yine de çok sağolun hepinize bol şanslar :)

Peki bitanem tüm takımlarımız çok iyidir başarılar dilerimmm

Canım senin mesleğin nedir?

388.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gizem[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]​
[TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…