aaa olurmu cnm bızde sora sora ogrendık..çok teşekkür ederim ben bilmiyordum usulü kafama göre girdim yazdım öyle :)
o isi yarin kap gel gizemcimTünaydınlar kızlar,
Hay maşallah 7de bile bıcır bıcır olan sevgi kelebekleri gibisiniz. Bense sabah 7de yattım. Sebebini dün aldığım ve poşet hali hariç ilk kez böyle yapraklı tomurcuklu demleyerek içtiğim yeşil çaya bağlıyorum. Siz öğlen sporun dibine vururken ben tuvaletimi yaparken yarı devrilip, kafamı duşakabine vuruyordumBir insan çişini yaparken düşüp, beyin kanaması geçirir mi, az kaldı ben başaracaktım. Dedim "Winston kızım, elalem 50 squattır, leslie ile tepinmektir yok sahilde koşmaktır yapadursun sen daha çişini bile düşmeden yapama"..
Neyse bugün alında önce beni çok sevindiren sonra küçük Emrah'a bağlatan bir olay oldu. Bir üniversiteden aradılar iş teklifi için. Yarın görüşmeye gideceğim. Buraya kadar çoook sevindim. Ama dolabımdaki tüm kıyafetler ,komple etekler, elbiseler, pantolonlar- 38 beden. Ve ben şu an dışarı çıkarken eşofman takımımla genelde çıkıyorum ki kendileri beni sıkıp, bana zırh gibi yapışmaktan beni adeta robokop gibi yapıyor. Biliyoru m ki kıyafetlerimden hiç birine giremeyeceğim, şimdi alışverişe çıksam 40-42 arası boşuna şişman kıyafeti almak istemiyorum bir, onlara nerden baksam yok osu busu çantası falan diye kombine takılır en az 200-300 de vermek lazım bunu da istemiyorum iki. İnsanlar mutlaka prezantabl biri isterler, ben böyle yuvarlana yuvarlana , yuvarlanan kaya gibi onların karşısına çıkmak ayrı bir kabus bu da üç. Ama bu iş beni çok heyecanlandırdı en azından gitmek , detaylıca konuşmak isterim bu da 4.
Üff ki ne üff yani.
Küçük Emrah Kadıköy'den bildirdi.
Cadicimmmm hosgeldinkızlaaaaaaar çok özledim sizi bi dürteyim dedim
Ohhhh harikasinBugünkü menüm
Sbh rafadan yumurta zeytin peynir Salatalık yesil çay iki dilim cısss
Ara yoğurt
Öğlen bi kase tavuklu Çorba Avakado
Ara bi mandalina bi bardak süt
Aksam Fırında karnabahar ayran salata
Gun icinde Bir Türk kahvesi iki soda iki 7 Otlu cay
100 mekik,Leslie,8 dklık Göbek eritme videosu,50 Squat
ahahaha elımde corek yok olsa yere bırakacagıma mıdeye ındrırıım
Eksik menülerimi de yazayım
Cuma
Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu
Kahvaltı (08:00)
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim siyah tam buğday ekmeği
Ara (10.30) 2 mandalina
Öğle (12:30)
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (15:30)
4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak kefir
Bir saat sonra 1 kupa yeşil çay
Akşam (18:30)
2 dilim börek (hastaydım başka bir şey canım çekmedi)
1 bardak ayran
bir saat sonra 1 kupa yeşil çay
Su 3 litre
--------------------------------------
Cumartesi
Kahvaltı (09:00)
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez
4 kaşık kara lahana yemeği
yoğurt
4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt
fırında hamsi
yeşil salata
Su 3 litre
--------------------------
Pazar
Kahvaltı (09:00)
1 kk penir
5 zeytin
1 yumurta
bol yeşillik
1 tatlı kaşığı pekmez
4 kaşık kara lahana yemeği
yoğurt
4 gün kurusu
2 ceviz
1 bardak tarçınlı süt
Bir saat sonra 1 kupa yeşilçay
fırında hamsi
yeşil salata
Bir saat sonra 1 kupa kuşburnu
Su 3 litre
hafta sonu balık günüm iki gün balık yedim, hastalıktan zorla yedim zaten ara öğünleri de yapmadım bir tek kahvaltıdan keyif alıyorum, spor da yapamadım, eğilemiyorum boğazım ve başım acayip ağırıyor. Bu akşam spor tekrar deneyeceğim bakalım yapabilecekmiyim.
ahahahaha bende sölemeden inmişti bilemmmm. bana çörek börek demeyin heeeeeeeeee isyanlardayım
kim yemiş ben yemedim valla billa kaptan
Kaptanım yarında itibaren kalan 4 gün iznimi de aldım bu hafta yokum. Cumaya tartı hepimize bol bol gülücük atar inşallah. Bugün spora başlayamazsam nasıl olacak bilmiyorum ama başım ağırıyor yine ve tahminim sinüzit çünkü yanaklarımda ve göz çevremde de aşırı ağrı var bastırınca daha çok ağrıyor. Antibiyotik kulanıyorum zaten ama ne boğazım düzeldi nede baş ağrım. Gerçi doktor 3 günden sonra iyileşmeye başlar demişti, ilaca başlayalı bu gün dördüncü günüm.İnşallah düzelir yoksa evde çocuklarla da ilgilenemiyorum.
canım papatya çayıyla yada okaliptus yağı ile buğu yap çoook iyi gelir. birde evde bitmiş burun spreyine yada su şişeside olur kaya tuzu ile su yap deniz tuzu tadında spreyle yada şişeden burna çekmek sureyiyle iyice temizle içini bak bu yöntem acip sinüzit söker
ayrıca akşam yatarken okaliptus yağı ile göz çevrene değdirmeden alnına saç diplerine ve göz altındaki yanak bölgesine ,şakaklara masaj yap öyle yat buda çok etkilidir. bir tülbentte sarabilirsin üstünden
bendede hafif bi grip hali mevcut d vit zamanımda geldi kemiklerimden anlıyom artık akşam yutayım bir ampül
Mekiği cok kolay çekiyorum,benim ufaklıkla yerinde durmuyor salıyorum yere o benle uğraşırken beni cekiştirirken,zaten yarısına kadar şaşkınlıkla izliyo,100-100 çekiyorum..
Spora ağırlık verdim gecen haftaki arayı kapatmam lazım :)
Tünaydınlar kızlar,
Hay maşallah 7de bile bıcır bıcır olan sevgi kelebekleri gibisiniz. Bense sabah 7de yattım. Sebebini dün aldığım ve poşet hali hariç ilk kez böyle yapraklı tomurcuklu demleyerek içtiğim yeşil çaya bağlıyorum. Siz öğlen sporun dibine vururken ben tuvaletimi yaparken yarı devrilip, kafamı duşakabine vuruyordumBir insan çişini yaparken düşüp, beyin kanaması geçirir mi, az kaldı ben başaracaktım. Dedim "Winston kızım, elalem 50 squattır, leslie ile tepinmektir yok sahilde koşmaktır yapadursun sen daha çişini bile düşmeden yapama"..
Neyse bugün alında önce beni çok sevindiren sonra küçük Emrah'a bağlatan bir olay oldu. Bir üniversiteden aradılar iş teklifi için. Yarın görüşmeye gideceğim. Buraya kadar çoook sevindim. Ama dolabımdaki tüm kıyafetler ,komple etekler, elbiseler, pantolonlar- 38 beden. Ve ben şu an dışarı çıkarken eşofman takımımla genelde çıkıyorum ki kendileri beni sıkıp, bana zırh gibi yapışmaktan beni adeta robokop gibi yapıyor. Biliyoru m ki kıyafetlerimden hiç birine giremeyeceğim, şimdi alışverişe çıksam 40-42 arası boşuna şişman kıyafeti almak istemiyorum bir, onlara nerden baksam yok osu busu çantası falan diye kombine takılır en az 200-300 de vermek lazım bunu da istemiyorum iki. İnsanlar mutlaka prezantabl biri isterler, ben böyle yuvarlana yuvarlana , yuvarlanan kaya gibi onların karşısına çıkmak ayrı bir kabus bu da üç. Ama bu iş beni çok heyecanlandırdı en azından gitmek , detaylıca konuşmak isterim bu da 4.
Üff ki ne üff yani.
çok teşekkür ederim ben bilmiyordum usulü kafama göre girdim yazdım öyle :)
kızlaaaaaaar çok özledim sizi bi dürteyim dedim
o isi yarin kap gel gizemcim
sorma kanayan yaram sigara alsammiki bi ilac bisi bi el atamadim su ise((
hoşbuldum anam ne çok şey değişmiş neler olmuş sitede beeeeeeee
Bugünkü menüm
Sbh rafadan yumurta zeytin peynir Salatalık yesil çay iki dilim cısss
Ara yoğurt
Öğlen bi kase tavuklu Çorba Avakado
Ara bi mandalina bi bardak süt
Aksam Fırında karnabahar ayran salata
Gun icinde Bir Türk kahvesi iki soda iki 7 Otlu cay
100 mekik,Leslie,8 dklık Göbek eritme videosu,50 Squat
Tatlim sory watsup yikiliyodu geyikten gelemedim bihaydigelgidelim
Hazır başkan geçmişe el atmamışken onun işini daha da zorlaştırıp mesaj ekleyeyimŞaka şaka ama günlük listemi vermezsem listede adım geçmiyor, Nesli sevimli ikonları kazanırken ben yetim gibi duruyorum o yüzden raporu sunayım, eksik kalmayayım;
Sabah; elma, peynir, 2 yumurta
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, çeyrek ayva
su:3 litre
spor; belki Sindi'nin fişfiklediği plates.
Daha sonra da konuşuruz ama başkan, benim yediklerim hep böyle ve az ve de acıkmıyorum. Yani karataya geçince sabaha illa yeşillik eklemem, ceviz eklemem, 13 zeytin eklemem şart mı? Yiyemem ki ben onca şeyi. Bir de ben gerçekten acıkmıyorum.
Mesela bu menü üzerinden gidersek Karatay diyebilir miyiz?
1 porsiyon meyve ama genelde muz sabah zıkkımlanın der, ben elmayı sabah yemişim, yanına 2 yumurta yemişim ki kendisi de yiyin der, yanına peynir yemişim. Sonra akşama kadar leptin çalışmış ve ben akşam sebze+yoğurt yemişim.
Beni Karatay'da geren iki nokta var.Birincisi sütünüzü, etinizi kendiniz yapın kafası ki tamamen çok sağlıklı ama benim ne organik pazar kovalayacak vaktim/param var ne de evde sütü kesip lor yapacak becerim/midem var. İkincisi de işte tabağında hem kırmızı olsun, hem pro olsun hem şu olsun hem bu diye beni yedirip besili ineğe çevirir diye korkuyorum.
Neyse şu plates işini kurcalayayım. Detaylı sorularımla sizin hepinizi boğarım nasıl olsa ilerleyen günlerde
yolunda kaptanım çok şükür
yine çok duramicam
en uygun zamanımda gelirim yine
hepinizi çok öpüyorum
çok özledim ve de çok seviyorum
Anaaaam yetişemedim, başkan eteğini süpüre süpüre alıntılarıyla geçmiş ya önümden
çok teşekkürler ben dahil olmak istiyorum yazdığımda 4. gruptan teklif geldi ben de onlarla başladım artık :) yine de çok sağolun hepinize bol şanslar :)
Canım senin mesleğin nedir?Tünaydınlar kızlar,
Üff ki ne üff yani.
iyi aksamlar sweetim ve sweetin melekleri
pek bi sessiz bugun heryer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?