Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dunki menüm
Sabah peynir zeytin menemen 1dilim ekmek turp havucc
Öğlen yeşil mercimekli bugdsyli salata ayran
Aksam mercimek köftesi ayran

2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
1 bardak ekinezya

1saat yürüyüş tiffany
Karin videosu
Mekik sguat ama kactane olduğunu unuttum

Bugünkü menüm
Sabah
Omlet findik roka turp peynir zeytin
Öğlen 2 kare bitter mercimek corbasii 2 mandalina
Aksam mercimekli salata ayran yemeğin üstüne 1 avuç patlamis misir

2 bardak biberiye 1 bardak hibiskus
1 bardak yesilcayay
1 saat yürüyüş
Mekik sguat tiffany
Birkaç videoo

Slm meleklerimmm

Orası öyle tabiki gamzem elimden ne gelirse her zaman koşarım
Doktoran bitince en doğru zamanda en uygun işe başlarsın inş kuzucum

Bugün cevap verebiliyorum ancak kuzum bu ara trafik yoğun iyiyiz tatlım şükür herhangi bir besin siz egaz yapıyorsa vucudunuza uygun değildir demişti canan karatay geçen tv de demekki lahana iyi gelmiyor bünyene cnm geçmiş olsun cnm değerlerine baktırırsan çok iyi olur maydanoz en güzel ödem yok edici iy düşünmüşsün cnmcım

sabah acelen vardı sanırım kuzum tost yediğine göre öğle ve akşam sürep afiyetolsun cnm yürüyüş te gittikçe artıyor

herkese musmutlu bir günde merhabaaaaa evet yine yeniden geldim kilo almadım kilo vermedim ama çok azimlendim biran önce 68 olmak istiyorum

Aman merim gelmiş hoşgelmiş döndün mü sahalara kuzumm bence de olman lazım artık enişte gelecek neredeyse hem de 15 kilo vermiş olarak bi atak yapman lazım tatlım

2 çatalı görmüyoruz öğlen sadece ayranla telafi etmişsin zaten cnmm cep teline water your body programını kursan hatırlattıkça içsen tatlım

günaydın kızlar nabersiniz geçmişi anca bitirdim geyiğinize yetişemiyom yaşlandım zannımca

İyi akşamlar neslim dur bakalım ne yaşlanması

Asıl ben yetişemez oldum kızların enerjisine

Sbhkileri bırakamıyorum cnm yaa her sbh deniyorum

Fatoşcum zorlama kendini ilk geldiğin zamanlar 5 dilim ekmek yiyordun neredeyse buna da şükür cnm zamanla onların d agideceğine inanıyorum yalnız ekmek daha çabuk acıktırıyor o yüzden kendin de dene istersen 2 gün aynı miktar kahvaltıyı bir ekmekli bir ekmeksiz ye hangisinde daha uzun süre tok kalacaksın test etmiş olursun

kızlar bu gün alanya kasvetli yağmurlu bi karışık acip bişi ve soğudu hava birden bu gün 9 dereceyi gördüm çok şaşırdım kış geldi

burası da bir kapanıyor bir açılıyor ama soğuk müthiş neslimmm bir an önce bahar gelse

kızlar şu bilgileri çok beğendim bir bakın isterseniz.şimdi bu hafta uyguladığım mercimek ve buğdaylı salatanın neden zayıflatabileceğini daha iyi anladım

Çok güzel bilgiler paylaşmışsın neslim tşkler

Her derdin devası var doğada neslim sana toprak ana diyeceğim bundan sonra

evet çok uygun güzel bulmuşsun Gamzem toprak ana nesli sevdimm

ben poşet çay olayına alışamadım neslim nedense

Tşkler Aslıcım paylaşımın için

İşte budur Adriana Lima da kimmiş senin yanında kuzum
iş senin hakkında hayırlı olacaksa inş ararlar tatlım hayırlı değilse aramasınlar zaten senin gibi birini kaybettmek isteyeceklerine inanmam

Dünkü menün daha güzeldi sanki merimm aradaki cennet hurmasının yanında yoğurt yeseydin ama bisküvi olmamış cennet elmeası kalorili olmasına rağmen b vitamini deposu ama sne yine de sabahları kahvaltıdan sonra yemeye çalış kuzum

Kolay gelsin cnmm kaçma kaçma

Selam herkese iyi aksamlar geçmiş yapmadan selam vereyim dedim

Hoşgeldin kuzummm hani geçmiş yapacaktın görünmüyorsun aşağıda

Wuuuuu süper menüler gülümmm bugün omlet yiyebilmişsin 2 kare bitter de yenmiş tabiii afiyetolsun tatlım spor her zamanki gibi mükemmel

tebrikler canim o isi kapacaksin

oyy cnm Allah gayret kuvvet versın neden tasınıyodunkı sen madem aynı sıte ıcınde
Uste para alicam muteahhit eski patronum ya takas yaptik. Merkezde ki evi degistircem kisin orda kalacam burasi yaLik olacak yeter bana 3+1 yazlik icin nedeni bu tatlim

Menumude yazayim
kalkinca kefir
sabah yumurta peynir zeytin avakado yesillik ve cerezlerim
ogle 1 br kefir bugday salatasi 6 yaprak sarma
aksam salata az taze fasulye ve çerez lerimden 1 avuc
spor ev toparlama 5dk eliptik

neyin tekısınız

yazık ya alkol şişede durduğu gibi durmuyo düşltüğü hale bak acıdım hakikaten kim ki bu neslihanın kızı filanmı

Menumude yazayim
kalkinca kefir
sabah yumurta peynir zeytin avakado yesillik ve cerezlerim
ogle 1 br kefir bugday salatasi 6 yaprak sarma
aksam salata az taze fasulye ve çerez lerimden 1 avuc
spor ev toparlama 5dk eliptik

Afiyetolsun neslimm sarma küçük sanırım dünkü menünü göremedim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…