Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlaaar ben bu gün ev alışveriş derken akşam ettim. ama kazasız bir gündü mutluyum.
sabah: 1,5 haşlanmış yumurta ve yarım bağ tere ile kk
ara: aralıklarla 2 fincan kahve, 2 bardak kefir
akşam: 1 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı, 3 serviskaşığı kadar musakka, birsürü birsürü mercimek salatası (tabi mısırsız)
1 saat yürüyüş, 55 squat, 100 mekik, 100 er yan basen hareketi.

ciddimisin o kadar kilo verdinmi canım peki ne kadar zamanda verdin ??
94 kiloyla basladim 1 senede 5 kilo verdim 89 kiloyla kkda basladim 1 senede 28 kilo verdim çok sukur[/QUOTE]

oyyy ne mutlu sana 1 yılda olsun kalıcı olsun ,insalhh bende veririm eylülüm çok istiyorum kilolu olmaktan sıkıldım gerçekten senin vermen beni motive etti bende başarabilirim

Hoşbuldum canım nasılsın :)

iyyim canım çok şükür sen nasılsın , seni daha çok görmek istiyoruz aramızda

slm hoş geldin ayyüzlüm ,maşalhh sporun harika olmuş

İyiyim canim sağololcaksin tabi yyeterli iste ve kadarki ol.bana 33 kilo veren deselerdi 1 sene önce hadi oradan der gulerdim ama verdim:)sende vericeksin canim

ciddimisin o kadar kilo verdinmi canım peki ne kadar zamanda verdin ??[/QUOTE]
gulu 30 kusur vermis canim imrendim bende

Bugünkü menümü yazayım bu arada
Sabah 1 poğaça (dersim erkendi, mecbur kantinden yedim)
Akşam 1 tabak etli türlü salata yoğurt
Su 2.5 lt
bir fincan biberiye çayı
Gamze aksama kadar 1 pogacaylami dolastin cok fena olmus

Selamlar kızlar,
Bugün sabah 3 km yürüdüm, oradan bebek görmeye kıta değiştirdim, oradan cumartesi pazarına gittim, sonra mağazaları bu sefer Avrupa yakasında dolaştım, sonra anneme gidip kahve içtim, oradan eve geldim. Bu arada sabah sabah erkenden kalkıp epey bir temizlik de yaptım. Yani bu ani gelişen deli yoğun tempomda bu hafta kendimden çok iyi bir sonuç bekliyorum eğer tahlil sonuçlarım sıkıntısız çıkarsa.

Günlük z raporum;
sabah; 2yumurta, elma, peynir
akşam;5 köfte, bir parça tavuk, kerevizli yoğurt
+1 armut (şimdi)

spor; rahat bir 7 km, belki daha da fazla.
su; sıkıntılı.2 litre anca. (Evdeyken her içtiğimi buzdolabındaki tabloya işaretlerdim, şimdi dışarıda hep unutuyorum)

Hepinizi öptüm ki...

Oooo süper menü süper spor canım bu yarışı kazanacağızzzz

Oooo süper menü süper spor canım bu yarışı kazanacağızzzz
6.TAKIM 930. ETAP HAFTASI EŞLEŞME GRUP LİSTESİ
MAVİ GRUP:
SİNDİ564 - BULUTUM - BAYILANBAYILANA - ASLI
YEŞİL GRUP:
RENGARENKNESLİ - YENİBİRBEN - AYYÜZLÜM
MOR GRUP:
AHBİRKİNGCHARLESİMOLSA - WINSTONLIGHT - MERİNETYA
KIRMIZI GRUP:
EYLÜL SILA - SENASEVVAL - MAKRES

Tabii ki biz kazanacağız balım. Ceza dansı için bakarsak; mavi grubun mezdekeleri Nura, Fatma, Nur (Aslı'yı tam çözemedim ) yeşil grup desen ayyüzlüm ile Yenibirben çok kıpırdak , onlar da dans işinin feriştahını yapar, Kırmızı grup desen zaten bu işlerin üstadı, profesörü Gülsüm. Yani onlar yenilirse cezayı kıvırırlar.

Ama sen ve ben doğuştan leydi olduğumuzdan biz beceremeyiz diye düşünüyorum. O sebeple biz tabana kuvvet spor yapıp, yememize ve içmemize çok dikkat etmeliyiz. Kazanmaktan öte başka çaremiz yok gibi

Al benden de o kadar gizem asaletim gereği hiç bana göre değil

Süpersin Aslıcım işte bu hafta hep böyle olalım lütfen canım ..malesef gülümseme ekleyemiyorum tlf Yüzünden :)
Süpersin aslım ama kahvaltıya 1 yumurta ekleseydin tadından yenmezdi maşallah sana sporların süper
Super menu masallah

hoş geldin eylülüm nasılsın canım tşkr ederm elimden geleni yapıyorum canım ,cumaya güzel kilolar verelim inşalhh

az önce iç giyime bakıyordumda mankenleri görünce dedim bende yine böyle incecik bir hatun olacakmıyım diye iç geçirdim valla
[/QUOTE]
Olacak mıyım diye bir cümle istemiyorum Olacağım istiyorum canım önce senin kendini inandırman gerekir ki bunu yapmaya şevkin olsun..
İyiyim canim sağololcaksin tabi yyeterli iste ve kadarki ol.bana 33 kilo veren deselerdi 1 sene önce hadi oradan der gulerdim ama verdim:)sende vericeksin canim[/QUOTE]
Senin yanında ceketimin düğmesini ilikliyorum Eylül'üm saygıdan ...canımsın...
İyiyim canim sağololcaksin tabi yyeterli iste ve kadarki ol.bana 33 kilo veren deselerdi 1 sene önce hadi oradan der gulerdim ama verdim:)sende vericeksin canim

ciddimisin o kadar kilo verdinmi canım peki ne kadar zamanda verdin ??[/QUOTE]
O bir idol canım :)
94 kiloyla basladim 1 senede 5 kilo verdim 89 kiloyla kkda basladim 1 senede 28 kilo verdim çok sukur

oyyy ne mutlu sana 1 yılda olsun kalıcı olsun ,insalhh bende veririm eylülüm çok istiyorum kilolu olmaktan sıkıldım gerçekten senin vermen beni motive etti bende başarabilirim

iyyim canım çok şükür sen nasılsın , seni daha çok görmek istiyoruz aramızda [/QUOTE]
Hepimiz sıkıldık canım en Güzel yaşlarımız kilolu geçiyo malesef ve buna bir son vermek içinde buradayız şükür başlamak bitirmenin Yarısı
Menumude yazayim
sabah karatay kahvaltisi
ogle ve aksam ayni koy tavuğu haslama ve bulgur pikavi
komsuda cayda 5 iran sekerlemesi bi avuc cekirdek 1 parca bitter 4 hosbes gofret
spor
sabah 15dk yurume
ikindi 40dk yurume
Oy oy oy yenibirben ve ayyüzlüm it bi cezayı haketti nesli
Bu arada bugünkü kefirim öyle güzel mayalanmış ki en iyisi diyebilirim şimdiye kadar yaptıklarım arasında :) içmeye doyamadım
Oh afiyet olsun canım
Bu hafta sizin sayenizde Dünya'da bir ilk olan mezdeke kıvıran leydiler i izlicez hahahahaa
Hoşgeldinnn canımm
Hoşbuldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…