- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
94 kiloyla basladim 1 senede 5 kilo verdim 89 kiloyla kkda basladim 1 senede 28 kilo verdim çok sukur[/QUOTE]ciddimisin o kadar kilo verdinmi canım peki ne kadar zamanda verdin ??
Hoşbuldum canım nasılsın :)
slm kızlaaar ben bu gün ev alışveriş derken akşam ettim. ama kazasız bir gündü mutluyum.
sabah: 1,5 haşlanmış yumurta ve yarım bağ tere ile kk
ara: aralıklarla 2 fincan kahve, 2 bardak kefir
akşam: 1 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı, 3 serviskaşığı kadar musakka, birsürü birsürü mercimek salatası (tabi mısırsız)
1 saat yürüyüş, 55 squat, 100 mekik, 100 er yan basen hareketi.
İyiyim canim sağololcaksin tabi yyeterli iste ve kadarki ol.bana 33 kilo veren deselerdi 1 sene önce hadi oradan der gulerdim ama verdim:)sende vericeksin canim
Gamze aksama kadar 1 pogacaylami dolastin cok fena olmusBugünkü menümü yazayım bu arada
Sabah 1 poğaça (dersim erkendi, mecbur kantinden yedim)
Akşam 1 tabak etli türlü salata yoğurt
Su 2.5 lt
bir fincan biberiye çayı
Öyle oldu neslim malesef ctesileri böyle oluyor malesef sabah unutuyorum yanıma badem vs almayı sonra da tırmalıyorum.. Aaa arada kefir içtim bugün mayalanmıştı onu yazmayı unutmuşumGamze aksama kadar 1 pogacaylami dolastin cok fena olmus
Oooo süper menü süper spor canım bu yarışı kazanacağızzzzSelamlar kızlar,
Bugün sabah 3 km yürüdüm, oradan bebek görmeye kıta değiştirdim, oradan cumartesi pazarına gittim, sonra mağazaları bu sefer Avrupa yakasında dolaştım, sonra anneme gidip kahve içtim, oradan eve geldim. Bu arada sabah sabah erkenden kalkıp epey bir temizlik de yaptım. Yani bu ani gelişen deli yoğun tempomda bu hafta kendimden çok iyi bir sonuç bekliyorum eğer tahlil sonuçlarım sıkıntısız çıkarsa.
Günlük z raporum;
sabah; 2yumurta, elma, peynir
akşam;5 köfte, bir parça tavuk, kerevizli yoğurt
+1 armut (şimdi)
spor; rahat bir 7 km, belki daha da fazla.
su; sıkıntılı.2 litre anca. (Evdeyken her içtiğimi buzdolabındaki tabloya işaretlerdim, şimdi dışarıda hep unutuyorum)
Hepinizi öptüm ki...
6.TAKIM 930. ETAP HAFTASI EŞLEŞME GRUP LİSTESİOooo süper menü süper spor canım bu yarışı kazanacağızzzz
Al benden de o kadar gizem asaletim gereği hiç bana göre değil6.TAKIM 930. ETAP HAFTASI EŞLEŞME GRUP LİSTESİ
MAVİ GRUP:
SİNDİ564 - BULUTUM - BAYILANBAYILANA - ASLI
YEŞİL GRUP:
RENGARENKNESLİ - YENİBİRBEN - AYYÜZLÜM
MOR GRUP:
AHBİRKİNGCHARLESİMOLSA - WINSTONLIGHT - MERİNETYA
KIRMIZI GRUP:
EYLÜL SILA - SENASEVVAL - MAKRES
Tabii ki biz kazanacağız balım. Ceza dansı için bakarsak; mavi grubun mezdekeleri Nura, Fatma, Nur (Aslı'yı tam çözemedim) yeşil grup desen ayyüzlüm ile Yenibirben çok kıpırdak , onlar da dans işinin feriştahını yapar, Kırmızı grup desen zaten bu işlerin üstadı, profesörü Gülsüm. Yani onlar yenilirse cezayı kıvırırlar.
Ama sen ve ben doğuştan leydi olduğumuzdan biz beceremeyiz diye düşünüyorum. O sebeple biz tabana kuvvet spor yapıp, yememize ve içmemize çok dikkat etmeliyiz. Kazanmaktan öte başka çaremiz yok gibi
Süpersin Aslıcım işte bu hafta hep böyle olalım lütfen canım ..malesef gülümseme ekleyemiyorum tlf Yüzünden :)slm kızlar iyi hafta sonlarınerde mavi takımın üyeleri ??
sindiii hadi canım napıyosun ,yaptınmı sporunu ? içtinmi yeşil çayını hıımm
kızlarr cumaya şurda ne kaldı hadii rakiplerimiz yemek yerken tatlıları götürürkenbizim çok spor yapıp bol kalori harcamamız gerek haydii durmak yokk yola devam
cuma günü 1. bizim mavililer olucak
ben bugün 45 dak yürüdüm20+20 mekik çektim 100 ,e tamamlamam gerek sizler neler yaptınız ??
Süpersin aslım ama kahvaltıya 1 yumurta ekleseydin tadından yenmezdi maşallah sana sporların süpermenüm:
2 bardak su
11:00 : peynir ,zeytin , bol yeşillik 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt ,mandalina 1
akşam : ızgara tavuk but ,bol yeşil salata ,1 büyük ayran (ev yapımı )
1 yeşil çay ,1 türk kahvesi , 1 avuç fındık
3.lt su , 45 dak yürüyüş100 mekik , 20 dak . tempolu dans kızımla
Super menu masallah
İyiyim canim sağololcaksin tabi yyeterli iste ve kadarki ol.bana 33 kilo veren deselerdi 1 sene önce hadi oradan der gulerdim ama verdim:)sende vericeksin canim[/QUOTE]hoş geldin eylülüm nasılsın canım tşkr ederm elimden geleni yapıyorum canım ,cumaya güzel kilolar verelim inşalhh
az önce iç giyime bakıyordumda mankenleri görünce dedim bende yine böyle incecik bir hatun olacakmıyım diye iç geçirdim valla
İyiyim canim sağololcaksin tabi yyeterli iste ve kadarki ol.bana 33 kilo veren deselerdi 1 sene önce hadi oradan der gulerdim ama verdim:)sende vericeksin canim
94 kiloyla basladim 1 senede 5 kilo verdim 89 kiloyla kkda basladim 1 senede 28 kilo verdim çok sukur
Oy oy oy yenibirben ve ayyüzlüm it bi cezayı haketti nesliMenumude yazayim
sabah karatay kahvaltisi
ogle ve aksam ayni koy tavuğu haslama ve bulgur pikavi
komsuda cayda 5 iran sekerlemesi bi avuc cekirdek 1 parca bitter 4 hosbes gofret
spor
sabah 15dk yurume
ikindi 40dk yurume
Oh afiyet olsun canımBu arada bugünkü kefirim öyle güzel mayalanmış ki en iyisi diyebilirim şimdiye kadar yaptıklarım arasında :) içmeye doyamadım
Bu hafta sizin sayenizde Dünya'da bir ilk olan mezdeke kıvıran leydiler i izlicez hahahahaa6.TAKIM 930. ETAP HAFTASI EŞLEŞME GRUP LİSTESİ
MAVİ GRUP:
SİNDİ564 - BULUTUM - BAYILANBAYILANA - ASLI
YEŞİL GRUP:
RENGARENKNESLİ - YENİBİRBEN - AYYÜZLÜM
MOR GRUP:
AHBİRKİNGCHARLESİMOLSA - WINSTONLIGHT - MERİNETYA
KIRMIZI GRUP:
EYLÜL SILA - SENASEVVAL - MAKRES
Tabii ki biz kazanacağız balım. Ceza dansı için bakarsak; mavi grubun mezdekeleri Nura, Fatma, Nur (Aslı'yı tam çözemedim) yeşil grup desen ayyüzlüm ile Yenibirben çok kıpırdak , onlar da dans işinin feriştahını yapar, Kırmızı grup desen zaten bu işlerin üstadı, profesörü Gülsüm. Yani onlar yenilirse cezayı kıvırırlar.
Ama sen ve ben doğuştan leydi olduğumuzdan biz beceremeyiz diye düşünüyorum. O sebeple biz tabana kuvvet spor yapıp, yememize ve içmemize çok dikkat etmeliyiz. Kazanmaktan öte başka çaremiz yok gibi
Hoşbuldum canımHoşgeldinnn canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?