Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menüm :
Kahvaltı:
muzlu Karatay kahvaltısı:
1 muz
Badem
1 bardak süt
2 Kayısı
1 bitter

Akşam:
1tabak salata
Fırın poşetinde pişmiş sebzeli baharatlı tavuk (içinde köri, zerdeçal, kırmızı biber, patates, SOĞAN, sarımsak, Brüksel lahanası)
2 Kaşık pirinç pilavı

Bol su
2 Yeşilçay
Spor Karışık egzersiz hareketleri ve dans

Cnm güzel menün ekmek dışında dermişim:) kendim bıraktımya : D sporunda gayet güzel

Menün iyi ama eskiye göre sporun az sanırım:)

Al benden de o kadar gizem asaletim gereği hiç bana göre değil
ha haaa haaa kızlar sözüm yok ,sindim gereken cevabı vermiş katılıyorum izleyin görün diyorum
Bu hafta sizin sayenizde Dünya'da bir ilk olan mezdeke kıvıran leydiler i izlicez hahahahaa

Süpersin aslım ama kahvaltıya 1 yumurta ekleseydin tadından yenmezdi maşallah sana sporların süper
sindi canım yumurta yiyebilseydim iyi olurdu ama dokunuyor tatlım :)

Bu hafta sizin sayenizde Dünya'da bir ilk olan mezdeke kıvıran leydiler i izlicez hahahahaa
kıvıran leydiler sevdim bunu bu hafta bol bol kıvıralım kızlar, cuma tartılar yüzümüze gülsün mavi takım 1.

sindim menün pirinç plavı dışında harika olmuş

Slm kızlar
Bugünkü menüm
Sbh 7 de 2 cEviz 2 kuru Kayısı 1 bardak ayran ( sütü meyve dışında icmem pek sevmiyorum ayran daha çekici )
Öglen bi küçük kase salata ayran
Aksam 2 kürdan kebabı salata ayran
100 mekik,Leslie,15 dk Oryantal (50 dk koltuk sildim herhalde oda spordan sayılır gitgel kollarım çalıştı)
1 Türk kahvesi 3 yesil cay

oo senin menüde sporda harika olmuş

oyy tatlı leydiler sizii cuma günü belli olucak bakalım kıvıranlarmı, kıvırmayanlarmı kazanacak

canım benim ekmeği bırakmana sevindm ama ben sabah yiyorum sadece 1 dilim oda yumurta yiyemediğim için tok tutsun diye sen neler yaptın fatoşum bugün spor ve menü ??
Bende yumurtayı yıyemıyodum ama sımdı kekik nane asırı pul bıber daha bulduğum başka baharatlardan Çokça ekleyip atıyorum ağzıma kararlıyım zaten bu haftayı hedef 1.1 ins onuda geçerim dicem ama bide kalıyormuş bole Aman Allah korusun bol bol verelım ıns:)

ne güzel yiyebiliyorsan yumurta çok faydalı , verirsin tabi canım vermemen için hiç bir neden yok
bu hafta bol su içip bol spor ve dansla 6. takım 1.olucak inşalhh

Tünaydınlar,

Sabaha karşı bir kabus gördüm, eve yılan almışız. (Dün gece eşime kaplumbağa alalım diye direttim, hani şu kocaman olup karada gidenlerden, tabii eşim izin vermeyince o zaman hamster alalım, papağan alalım, yavru timsah alalıma kadar şansımı denedim, izin çıkmadı tabii ) Neyse rüyamda yılan almışız, biz uyuyunca da yılan köpüğe saldırıp, onu yutmuş. Bir uyandım koridora koşup yılanı arıyorum. Sonra kabus olduğuna kanaat getirdim ama bu seferde köpüğü bir göreyim kendimi rahatlatayım dedim. Sabah saat 4 evde yılan avı Köpük de antrede bir torba vardı, onun içine girmiş uyumuş, ara tara iyice "acaba gerçekten yılan mı yedi?" diye panikledim.

Sabah tabii gece yılan avında olduğumdan uykulu ve yorgun kalktım. Eşim hazretlerine 10 çeşit şey pişirdim ama her zamanki gibi yumurta, peynir, armut üçlüsüyle kahvaltımı yaptım.

Şimdi biraz keyif yapıp alışverişe gideceğim. Bir tane termosum var, yanına bir de kahve için termoslu muglardan alacağım malum pazartesi uzak yola gideceğim beslenmem tam olsun Biraz da üst baş bakıp akşama kadar gezinir, spor niyetine kalori yakarım diyorum.

Hepimize yılansız, yalansız ve çoook güzel bir pazar diliyorum.

Ben bu sabah fırında yumurtalı peynirli ekmek yedim bir dilim peşin peşin söyliyim hemen gidip mekik çekicem ceza olarak

Etsin etsin 100 - 150 kalori. Dert değil bence.
Daha büyük riskli şeylerde yemeden ayna önüne geç, ağzına peçete tak ve kıvırmaya başla. Sonra bunları diğer kızların seyredip katıla katıla güleceğini düşün ve hemen elindekini yere bırak Gamziş
Ben öyle yapacağım

İyi paazarlar meleklerimmmmGüzel neşeli ve kaçamaksız bir pazar diliyorum hepimize

Şifa olsun o zaman gamzem dur bakalım üç hafta rahatsın bakalım ne olacak

Öyle valla kaptanım azıcık ta beni fiştekleseler ne güzel olacak hep ben hep ben bu sefer benim motivem olmuyo biraz beni de gaza getirin kızlar hahahahaa

Fatoş nur aslı fiştekleyin barbimiiii

Elbette olacaksın kuzum olacakmıyım demeke yok olacağım diyeceksin cnmcım

Kiz nesli aksam nettin öyle kaptan sikcak topuklarina:):)

Yok kuzum benim yerime Gülay sıkar ben bu hafta menülerde etkisiz elemanım

fururum seni nesli. ulen birimiz düzgün menü versek ötekimiz coşuyo. bu ne kendimden beklerdim senden hiç beklemezdim

amanın kan gövdeyi götürecek bu gidişle

Mezdeke kıvıran leydiler korkunç yaa
Gözümün önüne Prenses Diana'nın gerdan kırma hayali geliyor
Yok Gamze ile ben çok ağır başlı, hanım hanımcık, dans nedir bilmez, çok uslu leydileriz, mezdeke bizi bozar.

Kıvıran leydiler ben olsam ne yapar eder birinci gelirdim Gizemcimm
hanım hanımcık çokkkkkk uslusunuz tabikiiiii

@Başkan,
Alıntısız kapattın günü üzüldüm.
Sohbetimizden bunalıp kızıp gitmedin umarım?
Diğer uygulamada çıkış mesajını kaçırdım inşallah leptin çalıştırmayadır.

Biraz öyle oldu kuzum kuzen partisi vardı akşam bir de ben uykuya dayanamıyorum genelde en geç 12 dir benim aşk olsun kuzum sohbetinizden bunalıp kızıp gitmekmi o sohbetten bunalmak mümkünmü sence

Herkese mutlu pazarlaaaar))

iyi pazarlar merim

Rüyan hayırlara çıksın inş tatlım iyi alışverişler

Güzel taktikkkk sonucu çok merak ediyorummm bir an önce cuma gelse

Kimler olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…