- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
menüm:
2 bardak su
11:00 : peynir ,zeytin , bol yeşillik 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt ,mandalina 1
akşam : ızgara tavuk but ,bol yeşil salata ,1 büyük ayran (ev yapımı )
1 yeşil çay ,1 türk kahvesi , 1 avuç fındık
3.lt su , 45 dak yürüyüş100 mekik , 20 dak . tempolu dans kızımla
Menün iyi ama eskiye göre sporun az sanırım:)Bugünkü menüm :
Kahvaltı:
muzlu Karatay kahvaltısı:
1 muz
Badem
1 bardak süt
2 Kayısı
1 bitter
Akşam:
1tabak salata
Fırın poşetinde pişmiş sebzeli baharatlı tavuk (içinde köri, zerdeçal, kırmızı biber, patates, SOĞAN, sarımsak, Brüksel lahanası)
2 Kaşık pirinç pilavı
Bol su
2 Yeşilçay
Spor Karışık egzersiz hareketleri ve dans
6.TAKIM 930. ETAP HAFTASI EŞLEŞME GRUP LİSTESİ
MAVİ GRUP:
SİNDİ564 - BULUTUM - BAYILANBAYILANA - ASLI
YEŞİL GRUP:
RENGARENKNESLİ - YENİBİRBEN - AYYÜZLÜM
MOR GRUP:
AHBİRKİNGCHARLESİMOLSA - WINSTONLIGHT - MERİNETYA
KIRMIZI GRUP:
EYLÜL SILA - SENASEVVAL - MAKRES
Tabii ki biz kazanacağız balım. Ceza dansı için bakarsak; mavi grubun mezdekeleri Nura, Fatma, Nur (Aslı'yı tam çözemedim) yeşil grup desen ayyüzlüm ile Yenibirben çok kıpırdak , onlar da dans işinin feriştahını yapar, Kırmızı grup desen zaten bu işlerin üstadı, profesörü Gülsüm. Yani onlar yenilirse cezayı kıvırırlar.
Ama sen ve ben doğuştan leydi olduğumuzdan biz beceremeyiz diye düşünüyorum. O sebeple biz tabana kuvvet spor yapıp, yememize ve içmemize çok dikkat etmeliyiz. Kazanmaktan öte başka çaremiz yok gibi
ha haaa haaa kızlar sözüm yok ,sindim gereken cevabı vermiş katılıyorum izleyin görün diyorumAl benden de o kadar gizem asaletim gereği hiç bana göre değil
Bu hafta sizin sayenizde Dünya'da bir ilk olan mezdeke kıvıran leydiler i izlicez hahahahaa
sindi canım yumurta yiyebilseydim iyi olurdu ama dokunuyor tatlım :)Süpersin aslım ama kahvaltıya 1 yumurta ekleseydin tadından yenmezdi maşallah sana sporların süper
kıvıran leydiler sevdim bunuBu hafta sizin sayenizde Dünya'da bir ilk olan mezdeke kıvıran leydiler i izlicez hahahahaa
Bugünkü menüm :
Kahvaltı:
muzlu Karatay kahvaltısı:
1 muz
Badem
1 bardak süt
2 Kayısı
1 bitter
Akşam:
1tabak salata
Fırın poşetinde pişmiş sebzeli baharatlı tavuk (içinde köri, zerdeçal, kırmızı biber, patates, SOĞAN, sarımsak, Brüksel lahanası)
2 Kaşık pirinç pilavı
Bol su
2 Yeşilçay
Spor Karışık egzersiz hareketleri ve dans
gamzem çek tabi yoksa kıvıran leydilereBen atayım kendimi az daha mekik çekeyim bari :)
canım benim ekmeği bırakmana sevindm ama ben sabah yiyorum sadece 1 dilim oda yumurta yiyemediğim için tok tutsun diyeCnm güzel menün ekmek dışında dermişim:) kendim bıraktımya : D sporunda gayet güzel
Slm kızlar
Bugünkü menüm
Sbh 7 de 2 cEviz 2 kuru Kayısı 1 bardak ayran ( sütü meyve dışında icmem pek sevmiyorum ayran daha çekici )
Öglen bi küçük kase salata ayran
Aksam 2 kürdan kebabı salata ayran
100 mekik,Leslie,15 dk Oryantal (50 dk koltuk sildim herhalde oda spordan sayılır gitgel kollarım çalıştı)
1 Türk kahvesi 3 yesil cay
oyy tatlı leydiler siziiMezdeke kıvıran leydiler korkunç yaa
Gözümün önüne Prenses Diana'nın gerdan kırma hayali geliyor
Yok Gamze ile ben çok ağır başlı, hanım hanımcık, dans nedir bilmez, çok uslu leydileriz, mezdeke bizi bozar.
Bende yumurtayı yıyemıyodum ama sımdı kekik nane asırı pul bıber daha bulduğum başka baharatlardan Çokça ekleyip atıyorum ağzımacanım benim ekmeği bırakmana sevindm ama ben sabah yiyorum sadece 1 dilim oda yumurta yiyemediğim için tok tutsun diyesen neler yaptın fatoşum bugün spor ve menü ??
ne güzel yiyebiliyorsan yumurta çok faydalı , verirsin tabi canım vermemen için hiç bir neden yokBende yumurtayı yıyemıyodum ama sımdı kekik nane asırı pul bıber daha bulduğum başka baharatlardan Çokça ekleyip atıyorum ağzımakararlıyım zaten bu haftayı hedef 1.1 ins onuda geçerim dicem ama bide kalıyormuş bole Aman Allah korusun bol bol verelım ıns:)
Sana da merimmmHerkese mutlu pazarlaaaar))
Ben bu sabah fırında yumurtalı peynirli ekmek yedim bir dilim peşin peşin söyliyimhemen gidip mekik çekicem ceza olarak
Yoğurt karışımını ben aslında şifa niyetine yiyorum kaptanım faydalı baharatlar diye.. Elbet vardır bir faydası diye düşünüyorum ama ne zaman düzenli yemeye kalksam regl oluyorum tartıya yansımıyor
Öyle valla kaptanım azıcık ta beni fiştekleseler ne güzel olacak hep ben hep ben bu sefer benim motivem olmuyo biraz beni de gaza getirin kızlar hahahahaa
hoş geldin eylülüm nasılsın canım tşkr ederm elimden geleni yapıyorum canım ,cumaya güzel kilolar verelim inşalhh
az önce iç giyime bakıyordumda mankenleri görünce dedim bende yine böyle incecik bir hatun olacakmıyım diye iç geçirdim valla
Kiz nesli aksam nettin öyle kaptan sikcak topuklarina:):)
fururum seni nesli. ulen birimiz düzgün menü versek ötekimiz coşuyo. bu ne kendimden beklerdim senden hiç beklemezdim
Mezdeke kıvıran leydiler korkunç yaa
Gözümün önüne Prenses Diana'nın gerdan kırma hayali geliyor
Yok Gamze ile ben çok ağır başlı, hanım hanımcık, dans nedir bilmez, çok uslu leydileriz, mezdeke bizi bozar.
@Başkan,
Alıntısız kapattın günü üzüldüm.
Sohbetimizden bunalıp kızıp gitmedin umarım?
Diğer uygulamada çıkış mesajını kaçırdım inşallah leptin çalıştırmayadır.
Herkese mutlu pazarlaaaar))
Etsin etsin 100 - 150 kalori. Dert değil bence.
Daha büyük riskli şeylerde yemeden ayna önüne geç, ağzına peçete tak ve kıvırmaya başla. Sonra bunları diğer kızların seyredip katıla katıla güleceğini düşün ve hemen elindekini yere bırak Gamziş
Ben öyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?