- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
nesli bu ne 15 dk zıpla sana ceza diyecem bu gün allah verdi zaten cezanıMenumude yazayim
sabah karatay kahvaltisi
ogle ve aksam ayni koy tavuğu haslama ve bulgur pikavi
komsuda cayda 5 iran sekerlemesi bi avuc cekirdek 1 parca bitter 4 hosbes gofret
spor
sabah 15dk yurume
ikindi 40dk yurume
afiyet olsun bende ikibci seferi mayaladım bakalım bu sefer nasıl olacakBu arada bugünkü kefirim öyle güzel mayalanmış ki en iyisi diyebilirim şimdiye kadar yaptıklarım arasında :) içmeye doyamadım
anaaaam ben 70 mi demişim ona. bir ayda 10 kilo vermem lazım
Hedefler gelsin1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim
eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
Nur----98,9-------------------------->92
neslihan ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi----81,8------------------->
Gamze----79,8------------------------->73
Ayyüzlüm----80--------------->70
Fatoş----------82,1---------------------->
Gizem----------76,8---------------------->
Aslı-------------91,3--------------------->
Bu listeyi 5 Ksımda yapmıştık şekerler kaldı 1 ay hatırlatmak istedim yeni gelen meleklerim ve yazmayan meleklerim de eklerse sevinirimCezalarda ödüller de muhteşemmm olacak
anaaaam ben 70 mi demişim ona. bir ayda 10 kilo vermem lazım
haftada 2.5 kiloyu nasıl verecem. bir versem öpüp başıma koyarım. ki en verimli verdiğim dönemde 1.4 anca vermiştim. o sınırı koyduğum tarihten itibaren verseydim iyiydi de. amaaaan cezama katlanacam toto sallamaktan daha kötü olamaz heraldeAz önce ben de ufak çaplı bir şok geçirdim kuzumneden olmasın haftada 2,5 kilo versen tamamdır
haftada 2.5 kiloyu nasıl verecem. bir versem öpüp başıma koyarım. ki en verimli verdiğim dönemde 1.4 anca vermiştim. o sınırı koyduğum tarihten itibaren verseydim iyiydi de. amaaaan cezama katlanacam toto sallamaktan daha kötü olamaz heralde
hahahaha güzel bir caydırma yöntemi gizem bunu deniycemEtsin etsin 100 - 150 kalori. Dert değil bence.
Daha büyük riskli şeylerde yemeden ayna önüne geç, ağzına peçete tak ve kıvırmaya başla. Sonra bunları diğer kızların seyredip katıla katıla güleceğini düşün ve hemen elindekini yere bırak Gamziş
Ben öyle yapacağım
hahahaha güzel bir caydırma yöntemi gizem bunu deniycemsabahtan beri bir maydanoz kaynatıp içiyorum bir atıyorum kendimi mekik çekiyorum ilk defa böyle oldu nasıl korktuysam işin sonundan
Hadi bakalım inşallah kaptanımHoşgeldin tatlım korku iyidir hem bu hafta şanslısın geçen hafta reglden dolayı şişkinliğin vardı ve onun inmesi lazım dolayısıyla haftaya karlı başladın bence
Amanınnn ben de 73 demişimmmmya insan gaza gelir de bu kadar olmaz ki.. 75 di benim hedefim ya ben niye kalkıp 73 yazmışım nasıl bir ruh halindeydim acaba
Görüşürüz kaptanımZaten bu yüzden hatırlatmak istedim tatlım ona göre kendinize bir plan oluşturun spora asılmak şart oldu sanırım
Hava kapalı ruhum karardı ben annemi alıp kaçayım biraz en iyisi akşama grşrz meleklerimm
Yok canım daha gelmedi eşimSana da merimmm
Eşin döndü dimi canım askerden senin hasret bitti mi? :)
Hedefler gelsin1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim
eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
Nur----98,9-------------------------->92
neslihan ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi----81,8------------------->
Gamze----79,8------------------------->73
Ayyüzlüm----80--------------->70
Fatoş----------82,1---------------------->78
Gizem----------76,8---------------------->
Aslı-------------91,3--------------------->
Bu listeyi 5 Ksımda yapmıştık şekerler kaldı 1 ay hatırlatmak istedim yeni gelen meleklerim ve yazmayan meleklerim de eklerse sevinirimCezalarda ödüller de muhteşemmm olacak
Aaa benim aklımda geldi diye kalmış canım diğer uygulamadan ayrılmıştın ya ondan sanırım..Yok canım daha gelmedi eşimmartı n 5inde gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?