Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar fıstıklarım gittim gezdim geldim hala kimse uğramamış nerelerdesiniz bakimmm evde eniştelerin olduğu ne kadar belli

Yok canım daha gelmedi eşim martı n 5inde gelecek inşallah

oooo marta ne kaldı ki merimmm hadi biraz hızlan artık spora asıl minnacık da ols akaçamakları iptal et kuzum

Kaptanım 70 diyorum hedefime umarım ulaşırım :)

istersen ulaşabileceğini biliyorum merim yeter ki iste

Bakalım kankilerin ne diyecek menüne kuzum Afiyetolsun

slm kizlar keyifler nasil bakalim ben zikkimlandim geldim
menum
sabah: sucuklu kasarli omlet, 15 kadar zeytin, 2 bardak kefir
ara: 1 fincan kahve
aksam: somon baligi ve salata
henuz yarim saatlik yuruyus var onuda adamdan saymiyom

Slm tatlım hoşgeldin gezidk tozduk geldik annemle oh dünya varmış sen neler yaptın

balık almışsın sanırım kandırdınmı çocukları afiyetolsun bitanem

ebwam buralardamisin tatlim. geldiysen uc kere tikla

altta aslı sen ve ben varız canım başka kimse yok

Aslım hoşgeldin 88 yulbaşıhedefin gayet güzel başarılar cnmmm

aksamin besinde kandilar ancak
ama isime geldi dershaneye ugradim kocisim seni almaya geldim ayagina

slm kızlar nerdesiniz spordamı yoksa gezmedemi ??

Slm tatlım hoşgeldinn hem gezdik hem sporumuzu yaptık şimdi mekandayız dans derslerine başlamışsın sanırım

Hedefler gelsin1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim

eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
Nur----98,9-------------------------->92
neslihan ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi----81,8------------------->

Gamze----79,8------------------------->73
Ayyüzlüm----80--------------->70

Fatoş----------82,1---------------------->78
Gizem----------76,8---------------------->74
Aslı-------------91,3---------------------> 88
Bu listeyi 5 Ksımda yapmıştık şekerler kaldı 1 ay hatırlatmak istedim yeni gelen meleklerim ve yazmayan meleklerim de eklerse sevinirimCezalarda ödüller de muhteşemmm olacak

....................................................................................

Ben 74 dedim başkanım ama yarın eşim tahlil sonuçlarımı alsın ona göre daha da kaplan kesilebilirim Ya da pısıp oturabilirim
Benim regl olma durumum şu an belirsiz ya, onu da hesaba katamıyorum, ne zaman gelir, ya da gelir mi bilemiyorum. Şu an hacdan gelecek dedeyi bekler gibi gözüm yolda bekliyorum

slm hoş buldum kaptanım görüşemez oldukk, maşahh gezmelerede gidilmiş ohhh sefanız olsun

Bu mesaj panosu yine değişmiş offf ne zaman sabitlenecek bu site
evet değişmiş ve önceki daha güzeldi biraz karışmış sevmedim

slm hoş buldum kaptanım görüşemez oldukk, maşahh gezmelerede gidilmiş ohhh sefanız olsun
evet değişmiş ve önceki daha güzeldi biraz karışmış sevmedim

Aynen tatlım neyse ki bugün karşılaştık hava kapalıydı İzmirde ruhum daraldı aldım annemi kaçtım iyi oldu bitanem

Gayet makul bir hedef Gizemim fazlası olursa ne ala tabiki o regl olayı benim de öyle her ay stressi yetiyor kuzum çok düzensiz benimkiYeni ciciler aldınmı bakalım

İyi akşamlar kızlar,

Bugün eşimi kırklı bebek gibi doyur, et yok kahvesi yok meyve keyfi derken öğlen zor evden çıkabildim. Kilo aldığımdan ve bir süredir çalışmadığımdan hiç kıyafetim yoktu. Yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Epey bir süre alışveriş yaptım. Dönem o kadar kötü ki, tam kış sezonu. Ağzı burnu kaymış nenem kazağı orlon kazakları bile 50 liradan başlıyor. İki giymede amele sümüğü gibi sarkacaklar bir de. Ona çemkirdim, buna hıh dedim gene totoma baka baka eve geldim.

Bir tane parlak, metalli sitah botlardan istiyordum onu aldım, bir tane Barış Manço pantolonunun siyahını aldım. Bir mug, bir termos , bir tane ince siyah kazak , biraz da kalem, defter tarzı kırtasiye malzemesi aldım. Ama bunlar için 4 saat dolaştım resmen.

Yeni eve geldim , yemek anca bitti. Şimdi çay keyfi yapıp, ütünün başına oturacağım. Sonra eşime ve kendime beslenme hazırlayıp pişireceğim. Sonra çantamı hazırlayacağım (ayy okula giden öğrenci gibi oldum he) Daha sonra yıkanacağım, tırnaklarımı yapacağım, öğrenciler için oyunlar, notlar hazırlayacağım , yani ferferek yılanı kulağıma girmiş gibi koşturacağım.

Günlük raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, armut
akşam; köfte, kerevizli salata (malesef bitti kerevizlerim), armut
su; 1.5 litre
spor; 4 saat yürüyüş

Başka sanki bir şeyler daha diyecektim ama kafa gitti gene. Öptüm hepinizi kocamaaan.

evet canım dansa başladık ,bazı arkadaşlar leydiyim ben dediler katılmadılar ama biz memnunuz halimizden ohhh sefamız olsun cumayı iple çekiyorum kendime geldim yaa

Leydilere taş atılmış
Cumayı biz de iple çekiyoruz, sizin dans videolarınızı yeşil çay eşliğinde izleyip, bol bol eğleneceğiz.
Ben şimdiden özel istek yapıyorum; yılan dansı da yapın lütfen

Gayet makul bir hedef Gizemim fazlası olursa ne ala tabiki o regl olayı benim de öyle her ay stressi yetiyor kuzum çok düzensiz benimkiYeni ciciler aldınmı bakalım

Benimkinin her ay dakikası bile belliydi eskiden 11:20 dedinmi, 21i bile beklemezdi
Şimdi hamilelik sonlandırılmasından sonra ilk kez regl olacağım başkan, kimisinin tekrar başlaması 40-45 gün sürüyormuş, kimi erken, kimi daha geç. O yüzden öyle oturup bekliyorum

evet canım dansa başladık ,bazı arkadaşlar leydiyim ben dediler katılmadılar ama biz memnunuz halimizden ohhh sefamız olsun cumayı iple çekiyorum kendime geldim yaa

Cumayı hakikaten ben de iple çekiyorum bakalım kimleirn performansını izleyeceğiz

Kizlar selamlar bi ceeee deyim dedim ev isleri suruyoo izinli degilim ama katilimim dusecek bu hafta optum sizi

Hoşgeldin neslim kuzum bu hafta menüden de mesajdan da muafsın taşınma işin bitene dek
İyi akşamlar kızlar,

ooooo bu nasıl pazar böyle kuzum hafta içinden daha çok yorulmuşsun ve hala devam edeceksin.

Hiç yoktan iyidir tatlım güle güle giy yeni cicileirni termos ta en çok ihtiyacın olandı .Sana kolay gelsin bitanem .Bir an önce bitir hazırlıklarını ki dinlenmeye vaktin kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…