- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Yok canım daha gelmedi eşimmartı n 5inde gelecek inşallah
Kaptanım 70 diyorum hedefime umarım ulaşırım :)
Bugünkü menümü paylaşayım,
Sabah 1 dilim fırında yumurtalı peynirli ekmek şekersiz çay
Ara 1 kase baharatlı yoğurt, bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği
1 bardak maydanoz suyu
Akşam karışık ızgara, salata, 1 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt spor squat, mekik, yoga
slm kizlar keyifler nasil bakalim ben zikkimlandim geldim
menum
sabah: sucuklu kasarli omlet, 15 kadar zeytin, 2 bardak kefir
ara: 1 fincan kahve
aksam: somon baligi ve salata
henuz yarim saatlik yuruyus var onuda adamdan saymiyom
ebwam buralardamisin tatlim. geldiysen uc kere tikla
aksamin besinde kandilar ancak
Slm tatlım hoşgeldin gezidk tozduk geldik annemle oh dünya varmışsen neler yaptın
balık almışsın sanırım kandırdınmı çocukları afiyetolsun bitanem
altta aslı sen ve ben varız canım başka kimse yok
Aslım hoşgeldin 88 yulbaşıhedefin gayet güzel başarılar cnmmm
sorma ozellikle yuz ifadeleri berbat olmusBu mesaj panosu yine değişmiş offf ne zaman sabitlenecek bu site
aksamin besinde kandilar ancak
ama isime geldi dershaneye ugradim kocisim seni almaya geldim ayagina
sorma ozellikle yuz ifadeleri berbat olmus
slm kızlar nerdesiniz spordamı yoksa gezmedemi ??
menüm :
sabah : peynir, zeytin , 1 dilm ekmek , bol yeşillik
öğlen :1 büyük ayran
akşam : 1 tabak ıspanak yemeği , 2 dal taze soğan , 1 parça tavuk
1 avuç fındık ve fıstık
1 bitki çayı , 100 mekik20 .dak dans
Slm tatlım hoşgeldin gezidk tozduk geldik annemle oh dünya varmışsen neler yaptın
balık almışsın sanırım kandırdınmı çocukları afiyetolsun bitanem
altta aslı sen ve ben varız canım başka kimse yok
Aslım hoşgeldin 88 yulbaşıhedefin gayet güzel başarılar cnmmm
evet değişmiş ve önceki daha güzeldi biraz karışmış sevmedimBu mesaj panosu yine değişmiş offf ne zaman sabitlenecek bu site
Slm tatlım hoşgeldinn hem gezdik hem sporumuzu yaptık şimdi mekandayızdans derslerine başlamışsın sanırım
slm hoş buldum kaptanım görüşemez oldukk, maşahh gezmelerede gidilmiş ohhh sefanız olsun
evet değişmiş ve önceki daha güzeldi biraz karışmış sevmedim
Hedefler gelsin1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim
eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
Nur----98,9-------------------------->92
neslihan ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi----81,8------------------->
Gamze----79,8------------------------->73
Ayyüzlüm----80--------------->70
Fatoş----------82,1---------------------->78
Gizem----------76,8---------------------->74
Aslı-------------91,3---------------------> 88
Bu listeyi 5 Ksımda yapmıştık şekerler kaldı 1 ay hatırlatmak istedim yeni gelen meleklerim ve yazmayan meleklerim de eklerse sevinirimCezalarda ödüller de muhteşemmm olacak
....................................................................................
Ben 74 dedim başkanım ama yarın eşim tahlil sonuçlarımı alsın ona göre daha da kaplan kesilebilirimYa da pısıp oturabilirim
Benim regl olma durumum şu an belirsiz ya, onu da hesaba katamıyorum, ne zaman gelir, ya da gelir mi bilemiyorum. Şu an hacdan gelecek dedeyi bekler gibi gözüm yolda bekliyorum
Etekkeri supurgeli o kaptanimGizemim bugün kuyruklu alıntılar sana kaldı sanırımhoşgeldin tatlımmm
evet canım dansa başladık ,bazı arkadaşlar leydiyim ben dediler katılmadılar ama biz memnunuz halimizden ohhh sefamız olsun cumayı iple çekiyorum kendime geldim yaa
Gayet makul bir hedef Gizemimfazlası olursa ne ala tabiki o regl olayı benim de öyle her ay stressi yetiyor kuzum çok düzensiz benimki Yeni ciciler aldınmı bakalım
evet canım dansa başladık ,bazı arkadaşlar leydiyim ben dediler katılmadılar ama biz memnunuz halimizden ohhh sefamız olsun cumayı iple çekiyorum kendime geldim yaa
Kizlar selamlar bi ceeee deyim dedim ev isleri suruyoo izinli degilim ama katilimim dusecek bu hafta optum sizi
İyi akşamlar kızlar,
Bugün eşimi kırklı bebek gibi doyur, et yok kahvesi yok meyve keyfi derken öğlen zor evden çıkabildim. Kilo aldığımdan ve bir süredir çalışmadığımdan hiç kıyafetim yoktu. Yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Epey bir süre alışveriş yaptım. Dönem o kadar kötü ki, tam kış sezonu. Ağzı burnu kaymış nenem kazağı orlon kazakları bile 50 liradan başlıyor. İki giymede amele sümüğü gibi sarkacaklar bir de. Ona çemkirdim, buna hıh dedim gene totoma baka baka eve geldim.
Bir tane parlak, metalli sitah botlardan istiyordum onu aldım, bir tane Barış Manço pantolonunun siyahını aldım. Bir mug, bir termos , bir tane ince siyah kazak , biraz da kalem, defter tarzı kırtasiye malzemesi aldım. Ama bunlar için 4 saat dolaştım resmen.
Yeni eve geldim , yemek anca bitti. Şimdi çay keyfi yapıp, ütünün başına oturacağım. Sonra eşime ve kendime beslenme hazırlayıp pişireceğim. Sonra çantamı hazırlayacağım (ayy okula giden öğrenci gibi oldum he) Daha sonra yıkanacağım, tırnaklarımı yapacağım, öğrenciler için oyunlar, notlar hazırlayacağım , yani ferferek yılanı kulağıma girmiş gibi koşturacağım.
Günlük raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, armut
akşam; köfte, kerevizli salata (malesef bitti kerevizlerim), armut
su; 1.5 litre
spor; 4 saat yürüyüş
Başka sanki bir şeyler daha diyecektim ama kafa gitti gene. Öptüm hepinizi kocamaaan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?