yaaaa valla oyleymıs heeeeBoşa değil yıllardır izmire yerleşmek istiyorum, meğer senin yanına gelmeye çalışıyormuşum haberim yokmuş şekerim
aaaa napayım dolapta o bana bakıyo ben ona oyle suzum suzum suluyoruz karsılıklıahahaha buldu ya erişteyi ille çorbasını da yapacak yemeğini de
bu arada cıntarlar cıkmaya baslamıs haftasonu toplamaya gıdıyorummmmmmÇok paylaşımcı çokkkk
Seviyorsan söyle benceaaaa napayım dolapta o bana bakıyo ben ona oyle suzum suzum suluyoruz karsılıklı
Yaaa ben de geliyoruuummmbu arada cıntarlar cıkmaya baslamıs haftasonu toplamaya gıdıyorummmmmm
aahahahahaha sevıyorum sevgımı katarak yaptım onuSeviyorsan söyle bence
gelll kuzum cok zevklı oluyo cıntar bulmasıYaaa ben de geliyoruuummm
bu arada cıntarlar cıkmaya baslamıs haftasonu toplamaya gıdıyorummmmmm
Seviyorsan söyle bence
İyi akşamlar meleklerimmm
Gezdik geldik kuzum evet iyi oldu kankisini özlemişti
Elbette olacak Ayçacımm noldu unuttunmu olumlama cümlelerimizi böyle cümle kuruyomuyduk biz aşk olsun
Oyy kıyamam İremime kuzum benim çok geçmiş olsun merim
tşkler gezdim geldim merim
Bugğn hakikaten bereket yağdı nurum şirinyerden geçmem 30 dk sürdü beş dk lık yol
ohhhh ne güzel işyeri böyel kraliçemmm
Yetkilirine haber mi versem ne yapsammmm
Teşekkür ederim Baharcım Senin yaptıkların yanında bu nedir ki kuzum asıl harikaları sen yaratıyorsun
ooo yakışıklım sebze seviyor demek hem de fasulyeSenanın kulakları çınlasın afiyetolsun kuzuma ellerine sağlık tatlım
O kadar zahmetini çekip yememek olmaz tabiii afiyetolsun kararında yemişsin kuzum
Hakikaten bu sistem sindirimimi çok rahatlattı fazla mesai yaptırıyormuşuz eskiden
makarna outev eriştesi ın kuzum
Valla bulması da güzeldir ama yemesi de hımmmm o ayrı güzel oluyorgelll kuzum cok zevklı oluyo cıntar bulması
Kaptım tabi kaptanım ölümüne kankayık nurla bir de izmire yerleşsem daha da ayrılmayız herhalde
ooo topla buzluğa depola senalar gibi nurum
Hayırdır nesli duymasın nuru kapmışsın
hemde nasıllllll.... ormanda dolasıcam beee ohhh be ohhhh cesıt cesıt cıcekler eksı kulaklarValla bulması da güzeldir ama yemesi de hımmmm o ayrı güzel oluyor
Eline sevgine sağlık nurum kimbilir ne güzel olmuştur oaahahahahaha sevıyorum sevgımı katarak yaptım onu
aahahahahaha sevıyorum sevgımı katarak yaptım onu
haklısın banum .Bi an ruya gb geldi sadece
Neee ekşikulak mıııı bayılırımmmhemde nasıllllll.... ormanda dolasıcam beee ohhh be ohhhh cesıt cesıt cıcekler eksı kulaklar
Egeli olduğun nasıl da belliNeee ekşikulak mıııı bayılırımmm
bende bendeeeeeNeee ekşikulak mıııı bayılırımmm
aaa neden kaptanım yemedım kı esıme yapmıstım bıze yasak dıye
bunu yazmasan iyiydi delil bıraktın
Neden rüya olsun tatlım ben Eylül bir zamanlar bizim için de rüyaydı sabredince neden olmasın kuzumolumsuz düşünmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?