- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Adet bitsınde bende iki gun ödem atma uygulayım diyorum gerçi lahana işe yaramamıştı 600 gr almıştımben akşam tok karnına 79.6 çıktım. umarım aç karnına daha iyi bişeler görürüm oralim bozuluyo. ya o değilde yaptığım turşuyu bile yiyemiyom ödem olacam diye
Iyi geceler cnm bende gidiyim:)neyse ben zıbarim tabi kızımı uyutabilirsem. dün titreyerek uyandı korkmuş çok kötü. şimdi de korkuyom diyo
390.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bızdık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
İyi geceler canlar bu haftanın eşleşmelerini yaptım listeyi paylaşcam kuraları bizzat kociş e çektirdim gecenin bu saatinde işe gider ayak :)
Bu haftanın çekiliş konsepti grup konseptinde BAŞABAŞ oldu yani yine grup var ama herkesin karşılıklı bir rakibesine olacak ve kilo vermedeki maharetini karşısındaki rakibesine karşı gösterecek çaktınız köfteyi
Şimdi iki grubumuz var malum aralık ayında olamamız sayesinde yılbaşı günlerine yaklaştığımız bu günlerde şu isimler geldi aklıma
Başlığımız şu:
NASREDDİN HOCA , NOEL BABAYA KARŞI
NASREDDİN HOCA----NOEL BABA
Merinetya ♤ ♡ ♤ Misswong
Ayyüzlüm ♤ ♡ ♤ Yenibirben
Ebwam ♤ ♡ ♤ BayılanBayılana
Makres ♤ ♡ ♤ Senasevval
Winstonlight ♤ ♡ ♤ Aslı
Bulutum ♤ ♡ ♤ Ahbirkingcharlesimolsa
Sindi ♤ ♡ ♤ RengarenkNesli
♧♧JOKER ♧♧ ~~EYLÜLSILA ~~
♡SİNDİ♡
3 KILO FAZLALIK MIBu arada sbh ac karnına tartılıyım dedim bakalım regl nasıl etkiliyor diye +2,800 çıktım ınanamadım,halbuki gun icinde falan sıskınlıgımde olmuyo aksıne regl donemi olmasına rağmen kendimi incelmiş hissediyordum ne kadar iyimsersem
noel babadan gunaydınlar nasrettıncıgım ho ho ho hoGünaydınlar cümleten bu arada,
Günümüz aydın, güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve de keyifli geçer inşallah.
Ben eşeğime atlar, yola çıkarım
Kadıköylü Nasreddin Winston Hoca
oooo zeynoooomerhaba kızlarrr ben geldimmm
bende bende özledim kız senle atışmayıdetttt benlen de sohbet edıcen en cok ben ozledım bikeremmm kızlara sor bak
ay ben dün 10,30 gibi anneme kaçtım 2 saat uyumuşum ayağımada sıcaktorba koymuştum bi kalktım zımba gibi ohhhhhOyy kıyamam sen ilaca karşısın ama bir ağrı kesici falan alsan masum olsun diyorsan aspirin falan?
yrim seni feda mı ettin kendiniKızz neslimi elleme canı çıkmış zavallımın gel beni sıkıştır kendimi feda ediyorum ahahaha
tatlım yerleşiyom yavaş yavaş hala bitmedi istif işi. çünkü büyük dolabımı pazar günü söktürdüm onu yerleştiriyom anca bide bazalı yatak aldım oda dün geldi işte içlerini bi doldurayım ev toplanacak ta işede başladım bakalım teyzem geldi amasyadan misafir annemle bugün gidip az el atacaklar eve toplanacak işallah :)hoş geldin neslim, taşınma işi bitti mi. Yerleşebildin mi?
Bu arada sbh ac karnına tartılıyım dedim bakalım regl nasıl etkiliyor diye +2,800 çıktım ınanamadım,halbuki gun icinde falan sıskınlıgımde olmuyo aksıne regl donemi olmasına rağmen kendimi incelmiş hissediyordum ne kadar iyimsersem
bir ben mi regli değilim
ne çok geçmiş birikmiş abooooinşallah ödemlerin biter cumaya kadar bulutumm
gizo cum nasılsın görüşmeyeli iş nasıl gidiyor alıştınmı. bu arada halı ile debelenmeyi bıraktınmı yorgunluktan@Sindiciğim,
Benim özel spor yapmaya vaktim ve enerjim kalmıyor kediciğim. Ama her gün otobüs ve diğer ulaşımlar için kafadan 2-3km civarı yürüyorum. Onları hafta bitimine eklesem sorun olmaz inşallah.
zeynom geldim demişin kaçmışın bende geçmişle boğuşuyordum nasılsın tatlımmmmmerhaba kızlarrr ben geldimmm
noluyor burda bakimmmmmmmm kopartırım bi tarafınızı heeeee 1 hafta izinliydik diye hemen grup yapmışsınızKaptım tabi kaptanım ölümüne kankayık nurla bir de izmire yerleşsem daha da ayrılmayız herhalde
plates candır kandır yap kız ne duruyorsun hem esneklik veriyor hem mutluluk veriyor bende çok özledim ilk işim plates yapmak olacakmenüm
sabah: 1 bardak havuç suyu
öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 2 sevis kaşığı kısır
ara: 1 yağlı gevrek, 1 bardak kefir
akşam: mercimek köftesi bol salata, 1 sigara böreği
3 lt su içtim çaylar hariç
spor yok ama biri beni platese itse ne güzel olar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?