Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben akşam tok karnına 79.6 çıktım. umarım aç karnına daha iyi bişeler görürüm oralim bozuluyo. ya o değilde yaptığım turşuyu bile yiyemiyom ödem olacam diye
Adet bitsınde bende iki gun ödem atma uygulayım diyorum gerçi lahana işe yaramamıştı 600 gr almıştım bu sefer ayran- Çorba olabilir

iyi geceler kızlar maşalh ne çok kaynatmışsınız menümü yazıp bende uykuya

menüm :

sabah: 07. 30 2 bardak su ,
peynir, zeytin ,yeşillik ,1 dilim ekmek , az kaymak,
öğlen : 1 büyük kase yoğurt , çörekotu ,tarçın ve yulaflı ,
akşam :1 kase çorba , salata ,1 parça haşlanmış et ,1 ayran
3.lt su, 1 bitki çayı , 20 + 20 zumba

Slm kızlar menüme geçmeden önce eşleşmeleri henüz yapamadım akşam yemeğinden sonra yapcaktım misafir geldi komşum ama bu gece yatmadan kesin yapcam söz

Kahvaltı:
7 çatal falan Kimyonlu,limonlu zeytinyağlı iç bakla (yeterince tok tutuo o nedenle yumurta yemedim bide yumurta bitti :) )
2-3 lokma bizim köy peyniri beyaz soğanlı süperdi
badem
1 kayısı

Akşam:
Bulgurlu bol ekşili baharatlı karışık dolma (evde ne varsa ondan yaptım sadece soğan doldurdum soğanı dolmasını bilmeyenler varmış kızlar tavsiye ederim nasıl yapıldığını bilmek isteyenlere itina ile tarif verilir :) , biber doldurdum ve yaprak sardım )
Domates , kuru soğan
Malesef eşim yoğurdu getirene kadar ben yemeğimi yemiştim ve saat 7 yi geçmişti yoğurt yiyemedim

Bol su
Çay şekersiz
ve çeşitli egzersiz hareketleri karışık

Bu arada eşim bayıldı dolma ya biz tabi daha önce hiç Bulgurlu yememiştik ve inanın pirinçli sinden hiç bir farkı olmuyo yaa süperdi içine kıyma da kattım yani benim her zaman yaptığımın bulgur versiyonuydu bundan sonra misafirlere bile Bulgurlu yapcam komşum geldi kadın 43 yaşında ve daha önce hiç Bulgurlu yememiş Türk değil Iraklı ve ilk Bulgurlu duyduğunda şaşırdı ben tokum falan dedi sonra eşim sofradayken ya kalk bi tadına bak dedik geldi tattı inanamadı hiç bi fark yok dedi valla bende yapcam dedi biraz sonra tekrar geldi ve yedi hoşuna gitmiş bende ona bi tabak verdim eve götürdü :)
Kaptanım kaç kere söyledin yap diye ama eşim istemiyo du ta ki doğum gününde benim için özel olarak yapılana kadar eşim o zaman tattı bende bugun yaptım artık hep Bulgurlu yaparım :))

İyi geceler canlar bu haftanın eşleşmelerini yaptım listeyi paylaşcam kuraları bizzat kociş e çektirdim gecenin bu saatinde işe gider ayak :)
Bu haftanın çekiliş konsepti grup konseptinde BAŞABAŞ oldu yani yine grup var ama herkesin karşılıklı bir rakibesine olacak ve kilo vermedeki maharetini karşısındaki rakibesine karşı gösterecek çaktınız köfteyi
Şimdi iki grubumuz var malum aralık ayında olamamız sayesinde yılbaşı günlerine yaklaştığımız bu günlerde şu isimler geldi aklıma
Başlığımız şu:
NASREDDİN HOCA , NOEL BABAYA KARŞI
NASREDDİN HOCA----NOEL BABA
Merinetya ♤ ♡ ♤ Misswong
Ayyüzlüm ♤ ♡ ♤ Yenibirben
Ebwam ♤ ♡ ♤ BayılanBayılana
Makres ♤ ♡ ♤ Senasevval
Winstonlight ♤ ♡ ♤ Aslı
Bulutum ♤ ♡ ♤ Ahbirkingcharlesimolsa
Sindi ♤ ♡ ♤ RengarenkNesli
♧♧JOKER ♧♧ ~~EYLÜLSILA ~~

Evet Eylülsıla geçen hafta alnının teri ile mezun oldu dilek ola 34 kilo verdi bu nedenle kendisini Joker ilan ettim
Eylülsıla bu hafta en cok spor yapan gruba artı 3 kilo kazandıracak ne dersiniz sizce de spor yapmanın vakti gelmedi mi??

Cuma günü herkes listeden ayrı bi mesajla bireysel olarak geçen haftanın kilosunu şimdi kaç kilo olduğunu kaç kilo verdiğini
ve cuma gününden beri toplam kaç saat yada dk spor yaptığını yazacak yani mekik çekseniz bile saate bakıp kaç dk cektiğinizi yazacaksınız kızlar hepimize bol sporlar bol eğlenceler yarış başlasınnnn ve iyi olan kazansın ....

♡SİNDİ♡

Gene başkandan torpilli Nesliş ve onun kalpli böcüklü ikonları
Gel de kıskanma

Nasreddin hocalar her şekilde noel emmiyi döver ki Noel emmi geyik tepesinde uçarkene, Nasreddin Hoca eşek tepesinde ona laf anlat, buna laf anlat daha fazla kalori yakıp, Anadolu yemekleri ile Karatay'a uygun beslenir ve cuma günü Noel baba ve geyiklerine nanik yapar (Nasreddin Hocalar şişşşt, onca atıp tuttum cuma günü Noel emmiler bizi geçip geyikleriyle tepelemesinler hee )

Yani bu hafta iki grup var; eşek tepesindekiler; ben, bulutum, sindi,ebwam, meri, ayyüzlü, makres ile geyik tepesindekiler; misswong, yenibirben, charlesınkızı,sena, aslı, bayılan hatun,nesli.

Bireysel olarak da Aslı ile kapışıp onu yeneceğim.

Tamam yapılacaklar listeme yazdım

Hepimize kolay gelsin.

3 KILO FAZLALIK MI

günaydın canlarım ballarım günaydın

detttt benlen de sohbet edıcen en cok ben ozledım bikeremmm kızlara sor bak
bende bende özledim kız senle atışmayı
Oyy kıyamam sen ilaca karşısın ama bir ağrı kesici falan alsan masum olsun diyorsan aspirin falan?
ay ben dün 10,30 gibi anneme kaçtım 2 saat uyumuşum ayağımada sıcaktorba koymuştum bi kalktım zımba gibi ohhhhh

Kızz neslimi elleme canı çıkmış zavallımın gel beni sıkıştır kendimi feda ediyorum ahahaha
yrim seni feda mı ettin kendini
hoş geldin neslim, taşınma işi bitti mi. Yerleşebildin mi?
tatlım yerleşiyom yavaş yavaş hala bitmedi istif işi. çünkü büyük dolabımı pazar günü söktürdüm onu yerleştiriyom anca bide bazalı yatak aldım oda dün geldi işte içlerini bi doldurayım ev toplanacak ta işede başladım bakalım teyzem geldi amasyadan misafir annemle bugün gidip az el atacaklar eve toplanacak işallah :)

bir ben mi regli değilim

inşallah ödemlerin biter cumaya kadar bulutumm
ne çok geçmiş birikmiş aboooo
fatma cım tartılmayı yasakladık ya sana cuma harici sindime ispiyonladım ceza kessin sana hımmmmm
gülay cım ben regliyim hemde bol tıkınmanın acısını çekiyom artılardaydım cuma günü şimdi dikkat ediyom ama bakalım ne fayda

@Sindiciğim,

Benim özel spor yapmaya vaktim ve enerjim kalmıyor kediciğim. Ama her gün otobüs ve diğer ulaşımlar için kafadan 2-3km civarı yürüyorum. Onları hafta bitimine eklesem sorun olmaz inşallah.
gizo cum nasılsın görüşmeyeli iş nasıl gidiyor alıştınmı. bu arada halı ile debelenmeyi bıraktınmı yorgunluktan
merhaba kızlarrr ben geldimmm
zeynom geldim demişin kaçmışın bende geçmişle boğuşuyordum nasılsın tatlımmmm

bende p.tesiden itibaren menu yazayım kızlar
sabah kefir ve çörekotu
8,30 da 1 dilim cevizli çörek zeytin peynir domates
12,30 da 1 kase yoğur+2 kaşık etli bulgur pilav+4 kaşık tarhana çorbası
18,00 da yoğurtlu kabak yemeği az salata+2 kaşık etli bulgur pilav
spor ev yerleştirmeye devam malesef

plates candır kandır yap kız ne duruyorsun hem esneklik veriyor hem mutluluk veriyor bende çok özledim ilk işim plates yapmak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…