Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar ........

. benim komşu gidiyor ben bir ugrayıp geleyim .....

Vaallaa ne dedin anlamadım anladıysam arap olayım :smiley-cool: ben 83 kiloyum şeker bu arada..
bizim izinde pınar arkadaşımız var gelir 1.2. haftaya kadar.onu kastetmiştim oda 80 küsürleydeydide kilo babında yarışırsınız demiştim ...yerimseniben

asü ilk günden astınmı kıs diyeti....:mymeka:-tatlicadiarzu-

kızlarrrrrrr günaydınnn zort diye damlarım ben izinli olsamdaaaasırnaşık şey:içelim::teytey:

müjdeeeeeeeeeeeeeee: Tellerim çıktıııııııııııı:teytey::hooray::teytey::teytey:

kızlarrrrrrr günaydınnn zort diye damlarım ben izinli olsamdaaaasırnaşık şey:içelim::teytey:

hadi gözünaydın canımŞeniz
senin adına çok sevindim inan

tamam şeker merakla bekliyorum
anam sen adanalımıydın kiCADIARZU

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun...

sağol nazlıcımmmd arısı bütün tel takanların başınaaa:=)

Geçmiş olsuuuunnn..

Koçuuumm biliyorum tatildesin ama geldiğinde okursun artık.Şeyy diyorum ben yediklerimi artık her akşam toplu şekilde yazayım..daha iyi olur dimi..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:
1 dilim ekmek
peynir domates
çay
zeytin
ve 1 küçük dilim su böreğe
bu olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz
:1shokoo hepisi su koyvermiş bunların ilk günden ...:dilcikar: su böregi ha . benim masum az yaglı karnı yarıgıma laf edene bak ..sırnaşık şey şaka maka sevindim ya heçşomdan başka kimse bana yorum yapmıyor .yediklerime ...
Koçuuumm biliyorum tatildesin ama geldiğinde okursun artık.Şeyy diyorum ben yediklerimi artık her akşam toplu şekilde yazayım..daha iyi olur dimi..
bencede öyle daha iyi oluyor tüm günü görebiliyoruz ...:1hug:

Ne bu ya... havalar iyileşti kimse kalmamış buralarda.. Bende yediklerimi yazıyım
Aç karnına sirkeli su
Kahvaltı(saat 12:00)
domates,biber,salatalık,4 mü 5 mi hatırlamıyom peynirli poğaca,şekersiz çay,az peynir,2 zeytin,kaşar,1 yumurta( ekmek yok) daha ne olsun ekmekdemi olacaktı- desenize kaydirigubbakcemile3

Ara (saat 14:30) türk kahvesi

Akşam 22:00
1 adet salatalık

bu kadaaaarr..
He bide akşam saat 16:00 dan 21:30' a kadar spor niyetine gezdik kocişle.. Tatil için alışveriş yaptık :) kızlar valla incelmişim.. Bazı kıyafetlerde M beden kıyafet üzerime oldu biliyomusunuz.. Çok güzel şeyler vardı..Ne giydiysem üzerime oldu güzel yakıştı..Göbiş gitse daha da güzel olacak..Ama temmuza kadar oda incelir biraz diye düşünüyorum.. Kızlar bi görseniz görmemiş gibi her kıyafete saldırdım çünkü hepsi üzerime oldu..Normalde bedenime göre bulamıyodum..Bulsamda genç işi şeyler olmuyodu..Eğer varsa yakınlarınızda Çetinkaya alışveriş merkezine bi uğrayın derim çoooook güzel şeyler var..Ben yenibosnada oturuyorum.Normalde bakırköy çetinkayaya giderim ama pek güzel şeyler bulamıyodum.Şimdi mahmutbey yolunda açıldı.Süper şeyler var..Markalı ürünlerde var..mesela mavi jeans..vs.. başka markalarda varda aklıma gelmedi ama yakınsa mutlaka gidin eliniz boş çıkmayacaksınız eminim.

Merhaba 6. takımın güzelleri

Nurhayatçım geçen bizim takıma çaya gelmiştin seni gördüm ancak çok yoğundum ve hemen çıkmam gerektiği için sana bir hg bile diyemedim :a015: senden özür dilemeye gelmiştim nasılsın arkadaşım

günaydın canlarrrrrrr pzar sabahlarınızın bekçisi takımınızın bekarı geldiiiiiiiiiiii:jeyyar:a.s.:1hug:

sınavlar yaklaşıyor ders zamanı başladı sizleri seviyorum dualarınızı eksik etmeyin,diyet yapıyorum izinliyim diye salmadım inşallahh güzel gider mucks

tamam şeker merakla bekliyorum
anam sen adanalımıydın kiCADIARZU

yok canım benim adanalı degilim ben karadenizliyim adanaya gezmeye gittikk:=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…