Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

atla uçağa gel şekercim ben sana poğaçalar, kurabiyeler ikram ederim kaydirigubbakcemile3
karşılıklı alırız çaylarımızı da :içelim:

kızlar burda yakın olsaydık birbirimize akşam yürüyüşlere giderdik beraber dimi.. dönüştede gelsin poğçalar çaylar dimi :roflol: ayrıca ozaman benim poğçalar bi kerede biterdi.. bende bukadar yemezdim..bütün bunların suçlusu sizsiniz ozaman kötükedihüso

of ya yazık harbiden de keşke kaçsalarmış böyle daha büyük rezillik olmuş resmen

Kızlar 1 ayda 5 kilo verdim bu arada.. nasıl iyi değilmi?
iyi ne demek süperrrr
[

Bu arada asi hanım koçu değilmiyiz birbirimizin hiç yazdıklarıma yorum yapmadın bu bir
artık aebene özelden yazayım bari yediklerimi çünkü bir o ilgileniyor bu da iki
yazmıyorum nan bir daha yediklerimi falan valla çok sinirleniyorum bu duruma bilesiniz :dilcikar:

bende belki bilirsin eski candan hastanesi ver onun sokağında oturuyorum.

Avcıların içini bilmiyorum şeker ya.. sadece E-5 üzerini biliyorum çalışırken çok geçtim ordan a.s birde green market var yanında da benzinlik onun arkasında oturan bi arkadaşım vardı ama onunla uzun zamandır görüşmüyoruz.. avcılar çok büyük ya.. bide çok sık gitmediğimden bilmiyorum oraları..

candan hastaneside tam e5 yan yol üzerinde. Ben 22 senedir avcılarda oturuyorum.

bence çok iyi nurhatçığım . devamı gelsin inşallah. patır patır gitsin kilolar.
Teşekkür ederim moral verdin canım..İnşallah hepbirlikte kurtuluruz bu kilolardan.. ama sağlıkla sıhhatle inşallah..

Sağol canım yani verdiğim kilo ne çok ne de az normal dimi.. haftaya bölersek haftada 1 kilo..
kızmışsııınnn...

nan özge sen bişey yemiyorsun ki ara ekmek falan ye ara öğün falan yap bence senin kilo vermen onun yüzünden durdu.

ÖzgecıĞım sen yedıklerını yaz sÖz ben yedıklerıne yorum yapıcam....

NurhayatÇıĞım normal olan haftada 0,5 veya 1 kg vermek canım sen Çok ıyı gıdıyorsun.

birgün ayarlayıp istabbul tayfası olarak buluşacağız reffin sınavları bitsin ceyliniminde okul bitsin ayarlayalım.
Süpper olur hee.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ama temmuzun 3 ile 15 arasında olmasın ben o günlerde Allah nasip ederse tatilde olacağım.Şimdiden söyleyim ogünlerde yapmayalım yoksa onun dışındaki günler bana uyar..Bende gelmek istiyorum kesinlikle..

NurhayatÇıĞım normal olan haftada 0,5 veya 1 kg vermek canım sen Çok İyİ gİdİyorsun.

Yorumun için teşekkürler canım Şeniz

GELCEKSİN TABİKİ HEP BERABER BİR BULUŞMA AYARLAYALIM.:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…