Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynıyım aebencim ya moralim o kadar bozuldu ki hadi dün gece kaçırdım ama cumartesi gerçekten çok iyiydim 100 gr fark yok ya metobolizmamı harekete geçirmem gerekli bugün bunu araştıracağım şu işlerimi bi yarılayayım birşeyler yapmam gerekli

kociş diyorki bu sabah konuştuk sen diyor salatayı bile o kadar iştahla yiyorsun ki iştahla yediğin için veremiyorsun önceden öyle değildin diyor senağlamasenağlama offf yaaa off
yanımda bir sürü salatalık getirdim onları yiyeceğimmm senağlama
bana yardım edin yaaaaaaaa

bu arada akşam ne yiyeceğimi de yazayım sote yapacağım ve bol salata çok salata yemeye başladık eşimle o zaman o da ekmek yemiyor 4 tane marul alıyoruz kocişle diyorki sen artık salata uzmanı oldun bir ton balıklı salata yapıyorum içinde kornişon turşusu falan valla burgerda falan yediğiniz salata yanında 0 kalır hatta salad diye bir yer var biliyormusunuz bilmiyorum istanbulda yaşarken sürekli giderdik arkadaşımla oradakilere benziyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birgün beklerim ani kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

dolap ta bi kornet var bana göz kırpan napsamkine

ooo maytap hanım ne bu böyle ilk günden dondurmalara göz dikmek. klava:yemeee cızzzzz. hıhh bu yarışta ben seni geçerim. güç bende artık. ağustosta nişanım olacak incecik dal gibim olmam lazım bu hızla oooo ben seni yenerim ben seni yenerim.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

maytapçığım içecekler bölümünde soda geçmiyor hiç . tost içinde entegral ekmek bile olsa kaçının yemeyin yazıyordu.

Son düzenleme:

bu gaz bana yeter nazlıcım sağol yemiicemlülülülülülü

Özkem hiç dr gitmek aklına gelmiyormu fıstıkım . bak bende bişiyim yok diyodum ama .. en azından hormon testlerini falan yaptırsan .:1hug:

Son düzenleme:
bende yazayım hafta sonu yediklerimi ay pordon kaçırdıklarımı .kaydirigubbakcemile3

cumartesi .

2 kayısı
kabvaltı
10.30 da. 2 dlm. ekmek --peynir -- 1 zeytin ...sögüş .
ara .
12.30.da. 1. çy. br. süt . 2 kayısı .
öylen ..
menemen . 2 kş. yogurt . 2 dl. ekmek .---tonlu salata ....
ara .
3 erik ..3 ceviz ....
akşam .
büyük kase nesfit.....
ara .
3 ceviz .

pazar ...

2 erik .
kavaltı .
3 dlm . kaşarlı yumurtalı fırında ekmek ...(yagsız )--2 zeytin -- sögüş .. az peynir .
ara.
1 br. süt ..1 acuçleblebi...3 ceviz ...
öylen
5 de...8.10 mercimek köftesi ...aysberk ...
ara.
1 br. süt ...
ara .
5 kuru kayısı ...

kıslar gastenin verdigi kuponla oktay ustanın yemek kitaplrını aldım ...gamyoncuiremsu benimkide dururmu süs olsun diyemi aldın der ..laelaelaelaelaebaktim en zararsız mercimek köftesini buldum . mercimegim gl endeksi düşük . bulgurda yenilebilir . 1 ölcü bulgur 2 ölçü merçimek . yagınıda az koyarım dedim yapyım ...naniknanikyedim vala . ama yanıdada bol yeşilikle ekmekte yok tabi idare eder dedim ... 5 de yedigimi valla yatana kadar sindiremedim .laelaelaelaelaebaskülde benimle aynı fikirdeydi bidaha yeme dedi .:1ninca:

ve canıma tatlı yapayım dedim .:asigimek severde kendileri ... kolay yapılan gül tatlısını gözüme kestirdim ... yaptım ... pekbi gözel görünümü var tadını ise bilemiycem . bi fındık büyüklügünde yedim ama tadını alamadım .

vel hasıl benim kilo 66. la 66.5 arasında zıplayıp duruyor ... ama galına birazda suç bendede var şimdi pilatesten kalkınca bunu iyce anladım ben güzel spor yapıyordun bu günlerde astım iyce . geçen yaz . sabah hızlı yürüyüşlerimi yapıyordum nerdeyse hergün 1.5 saat .... bi arada artı pilatesi yapıyordum sürekli ...:mymeka:acil spora hızlı bir giriş yapmam lazım .fisfisfis

aebenciğim kaçamakların öyle fazlada değil aslında spor gerçekten şart cumartesi günü 2,5 saat tempolu yürüdüm. Dün 1 saat yürüdüm. Bugünde yürümeye ve platese devam.

aebenciğim kaçamakların öyle fazlada değil aslında spor gerçekten şart cumartesi günü 2,5 saat tempolu yürüdüm. Dün 1 saat yürüdüm. Bugünde yürümeye ve platese devam.
öyle nazlım pek bi kaçamak denmez ama kilo veremeyince gözüme batıyolar ...
aferin sana . bak güzel tekrardan yürümelerim . ama aç sakın yürüme . cumartesi o açlıkla bide 2.5 saat yürüdünmü....:mymeka:....ve yürümeden sonra süt iç .bir şeyleri sanki rayına koyamadın sen ..

nurhayat kıs cadı kayboldun bugün .... yoksa eleştirdik diyemi kızdın ...:1rolleyes:

günaydın asiciğim neler yedin bakalım açık büfe kahvaltıda .

hihoyyythihoyyythihoyyyt

nazlım yazayım da maytapcım boşuna o kadar sevinmesin :dilcikar:

zaten kazıklandık açık büfede iyi oldu gerçi. çeşit çok değildi.

önce zararsızları yazem
peynir (birkaç çeşit) , zeytin (siyah ve yeşil), çilek, kayısı
menemen, tereyağ (1 çay kaşığı kadar) krem peynir
3-4 küçük sosis, 3 ince dilim salam, yumurta
peynirli bir börek vardı (yağsız,kuru ve inceydi) tahmini 8x8'lik boyutlarda
üzümlü kek 1 dilim
nutella, sade fındık ezmesi, reçel
2 ince dilim kepek ekmeği

çeşitler karışınca midem bulandı zaten. daha fazla yiyemedim delikafadulden

akşam üzeri dürüm çiğköfte kaydirigubbakcemile

spora başladım umarım devam ederim. bisikletimi eve indirdim ya cumartesi günü 30 dk yaptım. az gibi gelmesin gözünüze. eliptik bisiklet. koşar gibi ayakta yapılıyor. 5 dakika zor dayanıyorum aslında. ama sonrası otomatik olarak geliyor
dün eve çok geç geldik. vaktim olmadı maalesef

Özkem hiç dr gitmek aklına gelmiyormu fıstıkım . bak bende bişiyim yok diyodum ama .. en azından hormon testlerini falan yaptırsan .:1hug:

aslında doğru söylüyorsun aebencim ama daha önce hiç yaptırmadım
hangi bölüme gitmem gerekli birde direk olarak hormon testi mi istemem gerekli ki :uhm
:

aç karnına yapılan spor daha etkili değil mi aebenim

gerçi nazlı tamamen açmış kaydirigubbakcemile

aslında doğru söylüyorsun aebencim ama daha önce hiç yaptırmadım
hangi bölüme gitmem gerekli birde direk olarak hormon testi mi istemem gerekli ki :uhm:
fıstıkım eger gitme imkanın olursa en güzeli ENDOKRİN . kilo veremiyorum dersen diyet yapıpta o bölüm bütün testlerini yapar .... ama gidemem o bölüme diyorsan dahiliyeye git .test yapıla bilecek bir yere . saglık ocagında olmuyor . ama dedigim gibi endokrin baştan aşgıya her testini yapar .

aç karnına yapılan spor daha etkili değil mi aebenim

gerçi nazlı tamamen açmış kaydirigubbakcemile
iyi bir soru arferin asüm ....kaydirigubbakcemile5

eger sabah aç karna ve nazlım gibi tüm gün aç pozisyonunda . 2.5 saat gibi yüklü bir spor yapılacaksa zararlı asim . çünki kan şekeri çok düşüyor . ve beden allak bullak oluyor üstelik sonra yenen ögün depoya gidiyor ..bunu sadece benim gibi hipogilisemi olanlar için degil herkes için geçerli a.s

amaaaa.. öyeden sonra akşam üzerleri yapılanlar tabiki yemekten 2 saat sonra aç yapılsa etkili .alkisalkisalkistabi .

asim spor için alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama kıs o bütün saydıklarını yedinmi bi seferde baee .:1shok: midene hak vermek lazım .kaydirigubbakcemile3

sevinmiimmi puhahahah görünce daha çok sevindim asim puhahahahhahh

nası gaz ama

vivanın bi sözü vardı rakibin maytapsa motivasyonun hiç düşmez :roflol::roflol::roflol:

OHHHH ONLAR NE KIZ ÖYLE İYİ MİĞDE FESADI FALAN GEÇİRMEDİN. BEN HEPİNİZİ GEÇİCEM YA O AYRI MESELE TABİKİ .....:roflol:

sevinmiimmi puhahahah görünce daha çok sevindim asim puhahahahhahh

nası gaz ama

vivanın bi sözü vardı rakibin maytapsa motivasyonun hiç düşmez :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:kulakları çınlasın ...sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…