Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

of ya yazık harbiden de keşke kaçsalarmış böyle daha büyük rezillik olmuş resmen

iyi ne demek süperrrr
[

Bu arada asi hanım koçu değilmiyiz birbirimizin hiç yazdıklarıma yorum yapmadın bu bir
artık aebene özelden yazayım bari yediklerimi çünkü bir o ilgileniyor bu da iki
yazmıyorum nan bir daha yediklerimi falan valla çok sinirleniyorum bu duruma bilesiniz :dilcikar:

ösgem ösgem canım ösgem Şeniz
kızmışsın haklısın :utangac:
lakiiiiiiinnnnn bir sürü mesaj MQ yaptım tam yazmaya geçecektim patron geldi kapattım. şimdi bir daha geçmişe döndürme beni. bunsan sonraki yediklerinin tek tek hesabını vereceksin ona göre kaydirigubbakcemile hııı bir de benim kahvaltıma o kadar laf eden olmuş. sen de tık yokkkk kötükedihüso
onlara da cevap yazacaktım unuttum bak şimdi. kızlar aslında miktar az ama çeşit çoktu :1closedeyes: mide bulantım ondan yaneeee delikafadulden
ama pahalı yaww şu açık büfeler. kişi başı 13 tl. para kolay kazanılmıyor dimi ama :delphin: hakkını vermeliyiz delikafadulden

nurhayatcım sen bir ayda 5 kilo verdiğin için zafer sarhoşluğuna girmişsin anladığım kadarıyla sengözlerimebaksanab unutma vermek 1 ay sürer almaaaakkk 1 haftaaaa -tatlicadiarzu-
tatile nereye gidiyorsunuz bacımmm
bizim bu sene kesin değil :delphin:

e hani bana hani bana o zaman :roflol:

canım ben buraya zor vakit ayırabildiğim için diğer topikleri gezemiyorum fazla. ee rep de veremiyorum, rep hakkımda dolmuyor böylelikle
bu nedenle hiç birinize 1 den fazla rep veremedim, sanırım veremeyeceğim de senağlama

nazlıcım acayip kötüyüm bugün spora gidemedim
biyolojm izin vermed
deli bir ağrıyla okuldan dar düştüm eve
yarın gidicem
pantolunum bollaşmaya başladı canım iyiliktir yaniii

nazlıcım acayip kötüyüm bugün spora gidemedim
biyolojm izin vermed
deli bir ağrıyla okuldan dar düştüm eve
yarın gidicem
pantolunum bollaşmaya başladı canım iyiliktir yaniii

aman iyi çok sevindim . Yaza bikini giyeceksin daha .

ÖzgecİĞİm sen yedİklerİnİ yaz sÖz ben yedİklerİne yorum yapıcam....

senağlama
ooyy demek sende benim hemşomsun karadenizin neresindensin??yerimsenibencanım benim zaten çokkk güzel bir kızsın tellerin de çıkmış hayırlı olsun artık o güzel gülüşünü daha net görebileceğiz tekrar hayırlı olsun Şeniz[/B][/COLOR]

tatlım buradayım yukarıya yazdım yenikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asimmmm neler yedin kısss valla diyeti bozmak yok ona göre:mymeka::mymeka:
gerçi benimde senden bir farkım yoksenağlamasenağlamasenağlama

yumukcum resimlerine baktım çok güzel keyifli geçmiş ne güzel
bende tavla hastasıyımdır ama kociş bilmiyor ne yazık ki yorumları müsait olunca yapacaığım artıkalkisalkisalkis

bu arada metobolizmayı hızlandırıcı yöntemler hakkında bilgi edinmem gerekli naniknanikbenneyaptımkibenneyaptımki

bu arada doram yazmış nişana gidecektik vazgeçmişler diye nikah kıyıldı da mı vazgeçild iya eğer öyleyse gerçekten çok üzücü bir durum ben anlamadım tam olarak
kızcağız daha evlenmeden dul kalmış oluyor ya kıyamam ne kadar üzülmüştür:kızgın: bu erkek milleti varya çok fena çoookkk:delphin:

buyur tatlım birşey demiş miyim dememişmiyim :1closedeyes:

öskem bebem napam...
belimin ağrısıyla uğraşıomm....
uzun zamandır böle acı çektrmediydi bana.......
benüm sefkili kocam da..
aşkım kadın olmanın zorlukları napcan işte demio mu
valla kulağını mike tayson gibim ısırasım gelioo.......

Back
X