opss noluyo be buluşmalar falan ben beykozdayım karşıyanası gelcem memetle
mehmetle seni yormayız buralara kadar biz geçerik o tarafa orta noktada buluşuruk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opss noluyo be buluşmalar falan ben beykozdayım karşıyanası gelcem memetle
ya ben neden kimseye rep veremiyorum bir tek doraya verebildim.
of ya yazık harbiden de keşke kaçsalarmış böyle daha büyük rezillik olmuş resmen
iyi ne demek süperrrr
[
Bu arada asi hanım koçu değilmiyiz birbirimizin hiç yazdıklarıma yorum yapmadın bu bir
artık aebene özelden yazayım bari yediklerimi çünkü bir o ilgileniyor bu da iki
yazmıyorum nan bir daha yediklerimi falan valla çok sinirleniyorum bu duruma bilesiniz :dilcikar:
hani bana hani bana -tatlicadiarzu-
teşekkür ederim caaaaaannnnnııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
DENEDİM olmuyor ya . Sende gel şekerim.
kociş beni evden kovar heralde istanbul'a kk'da tanıştığım arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum desem kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
ühü ühü beni ösleyen koy mu burada..........
ühüüüüüüüüüü
e hani bana hani bana o zaman :roflol:
ühü ühü beni ösleyen koy mu burada..........
ühüüüüüüüüüü
nazlıcım acayip kötüyüm bugün spora gidemedim
biyolojm izin vermed
deli bir ağrıyla okuldan dar düştüm eve
yarın gidicem
pantolunum bollaşmaya başladı canım iyiliktir yaniii
ÖzgecİĞİm sen yedİklerİnİ yaz sÖz ben yedİklerİne yorum yapıcam....
senağlama
ooyy demek sende benim hemşomsun karadenizin neresindensin??yerimsenibencanım benim zaten çokkk güzel bir kızsın tellerin de çıkmış hayırlı olsun artık o güzel gülüşünü daha net görebileceğiz tekrar hayırlı olsun Şeniz[/B][/COLOR]
tatlım buradayım yukarıya yazdım yenikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
asimmmm neler yedin kısss valla diyeti bozmak yok ona göre:mymeka::mymeka:
gerçi benimde senden bir farkım yoksenağlamasenağlamasenağlama
yumukcum resimlerine baktım çok güzel keyifli geçmiş ne güzel
bende tavla hastasıyımdır ama kociş bilmiyor ne yazık ki yorumları müsait olunca yapacaığım artıkalkisalkisalkis
bu arada metobolizmayı hızlandırıcı yöntemler hakkında bilgi edinmem gerekli naniknanikbenneyaptımkibenneyaptımki
bu arada doram yazmış nişana gidecektik vazgeçmişler diye nikah kıyıldı da mı vazgeçild iya eğer öyleyse gerçekten çok üzücü bir durum ben anlamadım tam olarak
kızcağız daha evlenmeden dul kalmış oluyor ya kıyamam ne kadar üzülmüştürbu erkek milleti varya çok fena çoookkk
![]()