- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
nan özge sen bişey yemiyorsun ki ara ekmek falan ye ara öğün falan yap bence senin kilo vermen onun yüzünden durdu.
iyibir tesbit olmuş bence haklı az yedigin içinde olabilir azma kl.şekerli yiyyorsun biraz mesela o güzelim slatanın içinde nekadar yag var özkem yada haşlanmış mışır kattınmı . bu ince detaylar baya önemli . o hazır gevrekler mısırdan yapılmış oluyor genelde ve şekerli ..CADIARZU
sırnaşık şey:roflol::roflol:o poğçaların üstüne dıhanırsın tabi
delikafadulden
:jeyyar:Valla bişey demiyorum nazlıcımcumaya kilolarımızla konuşalım :roflol: ben hızla vermeye devam ediyorum :roflol:
nurom bak sana abla nasıhati ilk ay bende 4 kilo vermiştim sorsan digerkızlar belki daha fazla mesale kütom haftada 2. 2 verirmiş fakatttttlaelaelaelaelaesonra böyle oluyoruz ...senağlama şenkini kırmak istemem ama çok sıkı diyet yapma . bence hızlı giden tez yorulur ...a.sKızlar 1 ayda 5 kilo verdim bu arada.. nasıl iyi değilmi?
afiyet olsun koçumm .:1hug:ara öğünmümde 1 elma 2 diyet büsküvi ve 1 kupa yeşil içitm.
kütomu bende çok özledim yaa. gelsede yine tek uyusa şuracıkta(
alkisalkisalkisalkisalkisalkisbugünden itibaren herşeyi rayına koymaya başladım aebenciğim . Benim hafta sonu moral bozukluğundan oldu galiba hiç bişey yiyeyim yoktu.
öğlen yemeğim
1 kase yeşil mercimek yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 kase yeşil salata ( göbek, maydonuz, dere otu , salatalık ve domates karışımı )
alkisalkisalkisdelikafaduldenmonti amcam biraz şarap sever bir vatandaşmış galiba ee fransız tabe .sırnaşık şeysabahta öğlende süper canım tebrik ederim seni ama ben 1. olucam:)))))))
sizde bana türlüdeki patatesleri ayıklayıp yiyebilirmiyim diye sordum ona bişi yasmadınız küsecem
gerçi okadar soru sordumki sabah sabah atlamış olabilrisinzi:))))
ben sodayı içmeye karar verdim şaraba ve biraya izin veren monti zararsızsodaya bişi demez bence
bencede . maytabım .a.spatateslerini ayıklayıp yiyebilirsin ama suyundan alma yemeğin .
nan fatu kim kimi unuttu acep ...:mymeka:oooh bee unttunuz sandımdı benüüü..........
öskem bebem napam...
belimin ağrısıyla uğraşıomm....
uzun zamandır böle acı çektrmediydi bana.......
benüm sefkili kocam da..
aşkım kadın olmanın zorlukları napcan işte demio mu
valla kulağını mike tayson gibim ısırasım gelioo.......
:1shok::1shok:delikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol: kıs fatu bi alemsin sen bae ..Şeniz