Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nan özge sen bişey yemiyorsun ki ara ekmek falan ye ara öğün falan yap bence senin kilo vermen onun yüzünden durdu.

iyibir tesbit olmuş bence haklı az yedigin içinde olabilir azma kl.şekerli yiyyorsun biraz mesela o güzelim slatanın içinde nekadar yag var özkem yada haşlanmış mışır kattınmı . bu ince detaylar baya önemli . o hazır gevrekler mısırdan yapılmış oluyor genelde ve şekerli ..CADIARZU
o poğçaların üstüne dıhanırsın tabi
delikafadulden
sırnaşık şey:roflol::roflol:
Valla bişey demiyorum nazlıcım :delphin: cumaya kilolarımızla konuşalım :roflol: ben hızla vermeye devam ediyorum :roflol:
:jeyyar:
Kızlar 1 ayda 5 kilo verdim bu arada.. nasıl iyi değilmi?
nurom bak sana abla nasıhati ilk ay bende 4 kilo vermiştim sorsan digerkızlar belki daha fazla mesale kütom haftada 2. 2 verirmiş fakatttttlaelaelaelaelaesonra böyle oluyoruz ...senağlama şenkini kırmak istemem ama çok sıkı diyet yapma . bence hızlı giden tez yorulur ...a.s
ara öğünmümde 1 elma 2 diyet büsküvi ve 1 kupa yeşil içitm.
kütomu bende çok özledim yaa. gelsede yine tek uyusa şuracıkta:((
afiyet olsun koçumm .:1hug:
bugünden itibaren herşeyi rayına koymaya başladım aebenciğim . Benim hafta sonu moral bozukluğundan oldu galiba hiç bişey yiyeyim yoktu.

öğlen yemeğim

1 kase yeşil mercimek yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 kase yeşil salata ( göbek, maydonuz, dere otu , salatalık ve domates karışımı )
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sabahta öğlende süper canım tebrik ederim seni ama ben 1. olucam:)))))))
sizde bana türlüdeki patatesleri ayıklayıp yiyebilirmiyim diye sordum ona bişi yasmadınız küsecem
gerçi okadar soru sordumki sabah sabah atlamış olabilrisinzi:))))
ben sodayı içmeye karar verdim şaraba ve biraya izin veren monti zararsızsodaya bişi demez bence
alkisalkisalkisdelikafaduldenmonti amcam biraz şarap sever bir vatandaşmış galiba ee fransız tabe .sırnaşık şey
patateslerini ayıklayıp yiyebilirsin ama suyundan alma yemeğin .
bencede . maytabım .a.s
oooh bee unttunuz sandımdı benüüü..........
nan fatu kim kimi unuttu acep ...:mymeka:
öskem bebem napam...
belimin ağrısıyla uğraşıomm....
uzun zamandır böle acı çektrmediydi bana.......
benüm sefkili kocam da..
aşkım kadın olmanın zorlukları napcan işte demio mu
valla kulağını mike tayson gibim ısırasım gelioo.......

:1shok::1shok:delikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol: kıs fatu bi alemsin sen bae ..Şeniz

öskem bebem napam...
belimin ağrısıyla uğraşıomm....
uzun zamandır böle acı çektrmediydi bana.......
benüm sefkili kocam da..
aşkım kadın olmanın zorlukları napcan işte demio mu
valla kulağını mike tayson gibim ısırasım gelioo.......

fatu rep almak için link falanmı açtın nan sırnaşık şey sen yokken biele replerin ilerliyorda merak ettim ...:roflol: kesin bi yerlere açmişındır lütfen bana rep verin diye .:roflol::roflol::roflol:

canım ben buraya zor vakit ayırabildiğim için diğer topikleri gezemiyorum fazla. ee rep de veremiyorum, rep hakkımda dolmuyor böylelikle
bu nedenle hiç birinize 1 den fazla rep veremedim, sanırım veremeyeceğim de senağlama

asüm rap vermek için tanımak gerekmiyor ben giriyorum yürüyüş yerine selam deyip repleyip gelyorum ....şakkıdıbi sayfa açmam yeterli oluyor . 2 dk alıyor .mirmirmirmir

fatu rep almak için link falanmı açtın nan sırnaşık şey sen yokken biele replerin ilerliyorda merak ettim ...:roflol: kesin bi yerlere açmişındır lütfen bana rep verin diye .:roflol::roflol::roflol:

yok aeben
yeni cami önünde mendil açtım
hatta bi teyze 10 tl bıraktı teyze +10 rep daha makbule geçer dedm
kızım o neci ki yeni amerkan parası mı didi......
yaaaaaaa
mannak karuu

hem sen daha dur
ben Allah kısmet eder doğrurusam herüfü de alcam yanıma sancı geldikçe yapışcam eline koaparasıya kadar
anlasın bakam kadın olmak nası oluomuş azıcık

yok aeben
yaaaaaaa
mannak karuu

hem sen daha dur
ben Allah kısmet eder doğrurusam herüfü de alcam yanıma sancı geldikçe yapışcam eline koaparasıya kadar

:roflol: :roflol:
yaparken keyfini çıkarıyolar, doğururken acısını da çeksinler :dilcikar: :roflol:

yok aeben
yaaaaaaa
mannak karuu

hem sen daha dur
delikafadulden eşinin Allah yardımcısı olsun ..:roflol::roflol::roflol:Şeniz

sen söyle bakem laf katma kaç kilosun ...şu meşşür pikinini giye bilecekmisin ..

aa bak bu mesajın sayesine 4 kalp olmuşum . hehe pınar olsaydı gardaşım ah ah özledimm .....

elif ke geçen gün 6.000mesajın verdi nereyazıyorsun kız okadar ...

sen söyle bakem laf katma kaç kilosun ...şu meşşür pikinini giye bilecekmisin ..

heeeeee
44 beden bikini alacam
üstüme de pareo takacam
fışkırıklarım görünmesin deyü
la koca karu 1 ayda nası verem 24 kilo
anca öle giyerüm bikiniyi ben aaaaaaaa

aa bak bu mesajın sayesine 4 kalp olmuşum . hehe pınar olsaydı gardaşım ah ah özledimm .....

elif ke geçen gün 6.000mesajın verdi nereyazıyorsun kız okadar ...

topik topik geziyorum :roflol: :roflol:

Aa bak bu mesajın sayesine 4 kalp olmuşum . Hehe pınar olsaydı gardaşım ah ah özledimm .....

Elif ke geçen gün 6.000mesajın verdi nereyazıyorsun kız okadar ...

valla elif bütün topikleri geziyor galiba

nazli_gulec, aeben+, else+, mmmf27, NURHAYATK+

anam kalabalıkız bugün bu saatlerde genellikle ben oluyordum buralarda.

heeeeee
44 beden bikini alacam
üstüme de pareo takacam
fışkırıklarım görünmesin deyü
la koca karu 1 ayda nası verem 24 kilo
anca öle giyerüm bikiniyi ben aaaaaaaa
olsun olsun sana öylede yakışır . ama hedefini 48 degilde 58 yapsan 24 kilo vermen gerekmez . fatuuuudelikafadulden

okullarda kapanıyor kıs artık sık yazarsın diycem ama yazmıyorsun . .:dilcikar::dilcikar:

olsun olsun sana öylede yakışır . ama hedefini 48 degilde 58 yapsan 24 kilo vermen gerekmez . fatuuuudelikafadulden

okullarda kapanıyor kıs artık sık yazarsın diycem ama yazmıyorsun . .:dilcikar::dilcikar:

matematyiğine tütükrdüğüm aeben
86 dan 24 çıkarsan kaç kalıo bacım
48 mi
deli karuuuuuuuu
gweçen lise bitirme sı,navlarına grdim gözetmen olarak
bil bakm aklıma kim geliverdiiiii

matematyiğine tütükrdüğüm aeben
86 dan 24 çıkarsan kaç kalıo bacım
48 mi
deli karuuuuuuuu
gweçen lise bitirme sı,navlarına grdim gözetmen olarak
bil bakm aklıma kim geliverdiiiii
BEN ben ben .....sırnaşık şey ben ikinciye girmedim yafrum 1. cide işi bitirdim ...:roflol:

ayrıca benim matematigim güzeldir . konu senin kilon olunca istatistikler bile işlemez . çünkü kilonda senin gini delüüü bakarsın haftaya 10 kilo almışın .. :dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol: kaşınma delikafadulden:roflol:

sen de gel aeben
maytap sana yakın zamanda vermişim dolan gel dio
repliyim milleti sana rep vereyim yarın yafrumm
evet else
nazlı nrde replerim
yeni fıstığımız da nurhayat mı
ben buranın gediklilerinden fatunuz canım
izne çıktım uzun bi süre beceriksiz olup kilo veremediğimden
yerimi dişli ve becerikli sen gbi hatunlara bıraktım
hoşgeldin...

Back
X