Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaa ben neremleokuyorum bukitabı
benöle bişi okumadım
2 çeşitkahvaltı seçeneği var bunlardan biri protein ağırlıklı yumurtalı
neyse canımı çektirdin bende öğlene kıyma sote yapiim:)))
ne güzel çeşitli bir diyetimiz varhihoyyyt

bilmem belki ben başka yerimle okumuşumdur ama tekrar okuyacağım belki benim gözden kaçırdığım bişeyler vardır. kafam karışmasın diye 2. bölümü okumadım daha .

ben şişdi baktım ben başka tarafımdan okumuşum .88. sayfada var. ama ana yemekler için değişim listesinde vermiş. haftada 1 veya 2 defa yumurta vermiş kahvaltı için geçerli değil yani. ben başlığı kaçırmışım.

Günaydınlar hanımlar ... Herkesler iyi gibi diyetleri montiler harikaa. Bende durum pek iyi değil diyet berbat gidiyor sınav stresi hat safada geriye sayım başladı uygun adım marşşşş son 3 gün :) çok heyecanlıyım şu 9 dersten 6sını versem bana yeter diyerlerini bütünlemeye bıraktım zaten . Ay neyse bu sabah oğlum çok ağladı işe gitme diye yalvardı morelim çok bozuldu o yüzden küçücük yüreği ile gece defalarca kalkıp işe mi gitt işe mi gitti diye soruyordu ağlayasım var onu çoookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm:emir_bebek:senağlama:ecrin_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız?
monticiler süpersiniz valla
reffçim Allah yardımcın olsun sınavlarında
çalışan anne olmak ne zor, kıyamam oğluna yazık yavrum ne kadar ağlamış :((

Günaydınlar hanımlar ... Herkesler iyi gibi diyetleri montiler harikaa. Bende durum pek iyi değil diyet berbat gidiyor sınav stresi hat safada geriye sayım başladı uygun adım marşşşş son 3 gün :) çok heyecanlıyım şu 9 dersten 6sını versem bana yeter diyerlerini bütünlemeye bıraktım zaten . Ay neyse bu sabah oğlum çok ağladı işe gitme diye yalvardı morelim çok bozuldu o yüzden küçücük yüreği ile gece defalarca kalkıp işe mi gitt işe mi gitti diye soruyordu ağlayasım var onu çoookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmm:emir_bebek:senağlama:ecrin_bebek:

günaydın refiimm üzme kendini sınavlardan sonra toparlanırsın.

refcim ne zor yaa Allah yardımcın olsun benimki 5 yaşındaydı çok ağlamıştı bırakmıştım bende valla dayanamadım daha fazla kaynanamın faktörüde çok tabi bırakmamda:kızgın:
neyse sınavların iyi geçer inşallah canım

Sağolun kızlar alışacak artık yavrum ileride beni anlayacak ve onun için zaten sadece haftada 2-3 gün çalıştığımı anlayacak ve benimle gurur duyacak tek tesellim buuu

Sağolun kızlar alışacak artık yavrum ileride beni anlayacak ve onun için zaten sadece haftada 2-3 gün çalıştığımı anlayacak ve benimle gurur duyacak tek tesellim buuu

EMİNİMKİ SENİNLE GURUR DUYACAKTIR REFFİM. SONUÇTA HERŞEYİ ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ İÇİN YAPIYORSUNUZ.:1hug:

önemli degil gerçekten teşekkür ederim .ben pek takmıyorum ha muhabbet olsun .....kaydirigubbakcemile3

ben bu günkü menümüde yazayım .....da gelince hemşom koçum baksın ....:1hug:

Kavaltı
2 dl. Ekmek . --peynir ...sögüş....3 zeytin ..
Ara . 1 br. Süt ..
öylen .
2 dl. Ekmek . Ton balıklı salata( yagını süzüyorum )----menemen .-- 1 br. Ayran ..
Ara .. Kayısı kiraz . çok küçük dilim karpuz ...,( kornete dayanırım ama karpuza asla )
ara meyve .
Akşam .
1. Tab.yeşil fasulye ..2 kş. Yogurt .. 2 dl. Ekmek ....

Ara olarakta gene meyve ve süt içerim ....ilerleyen saatlarda .....:içelim:

Kızlar ben yarım allahdan mani olmassa dr. Gidecegim .sabah ...haberiniz olsun ..:1rolleyes:

aebenciğim menün herzamanki gibi çok güzel. Doktor büyük bir ihtimalle listende değişiklikler yapacaktır.

günaydın kızlar nasılsınız?
monticiler süpersiniz valla
reffçim Allah yardımcın olsun sınavlarında
çalışan anne olmak ne zor, kıyamam oğluna yazık yavrum ne kadar ağlamış :((

günaydın elifçiğim. bu monti amcayı bu sefer alnımın akıyla kaçamaksız tamamlıycam. :lepi:

ettim cnm
1 dilimekmek
sahanda z.yağlı yumurta tavsiye ederim süper bir tat üzerinede kekik ekin
domates salatalık
peynir
yeşil zeytin
çay yok bu sabah üşendim-tatlicadiarzu-

alkisalkisalkisalkisalkisalkis menün güzel olmuş. afiyet olsun.

günaydın kızlar..dün akşam giremedim acayip bir baş ağrısı vardı,yemekten sonra bi ilaç içtim uzandım..dün yediklerimi yazayım koçum görünürlerde yok;
sabah
1 tabak nesfit
yarım yağlı süt

öğlen;
1 adet kabak dolması
2 kaşık yoğurt

ara;
2-3 dilim karpuz
bi-iki çatal peynir

akşam
3 kaşık patates püresi
2 kaşık makarna(ilginç oldu biliyorumkaydirigubbakcemile3)

bugünkü kahvaltımda şöyle;
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
yarım salatalık
3 zeytin
2kk peynir
şekersiz çay

Back
X