Hoşbuldum kaptanım, sınavdan sonra listeye girerim kafam rahat olur en azından. Sadece sınav değil iş yeri de çok yoğun. Haftaya bilançoyu teslim edip son bir hafta sadece sınava konsantre olmak istiyorum. 6 martta listede olayım olurmu canım.
Selamlar herkese, bir türlü uğrayamadım bu hafta. Bilanço ayı bu ay ve çok yoğunum. Herkes iyidir inşallah. tablo yine çok az, hala herkes izinde mi? Birkaç yazıya göz attım yeni gelen arkadaşlar var galiba, hoşgelmişler. Neslim 8. takımda niye ki anlayamadım. Bu hafta kilom sabit, izine ayrıldıktan sonra +800 gr fazlalığım var. Leslie yapmaya başladım, izinden dönene kadar bu fazlalığı vermem lazım. Belim böyle olmasaydı mezun olacak duruma gelmiştim neyse artık zaman biraz daha uzadı. Sınavdan sonra sıkı bir program yapıp en kısa sürede bu işi sonlandıracağım inşallah. Hepinizi seviyorum
O halde hoşbulduk :)
Önce takım kurallarını alalım :):)
Tamam tatlım nasıl istersennnHoşbuldum kaptanım, sınavdan sonra listeye girerim kafam rahat olur en azından. Sadece sınav değil iş yeri de çok yoğun. Haftaya bilançoyu teslim edip son bir hafta sadece sınava konsantre olmak istiyorum. 6 martta listede olayım olurmu canım.
Yaramazmı yaradı elbette meleğim.2,5 kilo vermiştim 5 günde sadece 200 gr geri gelmiş detoksla ilgisi yok yine adetim gecikti sanırım ondan kuzum.Mavişimm şayet vermek istiyorsa deidkleirmizi uygular uygulayanlar harika kilo verdi tam raw yapamasa bile salatalarını eklerse yulaf kepeği tarzından vazgeçip karataya dönerse verecek eminimmmm
:):):) biri beni mi andı
yulaf kepeği yemiyorum kaptanım ama haklısın dukandan esinlenip protein yiyirum işede yarıyor gibi ama biliyorum ki çok sağlıklı değil.. bile isteye bu yolda gidiyorum deneye yanıla da olsa bu kilolar gidecek bu hafta rawa yakın karatay yapmayı planlıyorum bir gün et ilave edeyim, belli bir listeye uymak bana pek olmuyo bunu anladı sizin tecrübeleride katıp güzel bi sonuç almayı umuyorum....
İnşallah kaptanım, bu sınavı kazanayım, hiç kaçamak yapmadan mart sonunda mezun olacağım inşallah.
Çok şükürcanımmm .İnş yoğunluğundan ders çalışmaya zamn bulabiliyosundur . Neslim kendine ceza verdi gezip gelecek . belin düzelsin verirsin tatlım
İlk sayfada takım kurallarımız yazıyor İremcim hoşgeldin takımımıza. Daha önce yarıştın sanırım hangi takımda ve ne zaman bunları yazarsan sevinirim. Bir de takım kurallarını okuyup kabul ettiğini şu anki kilon ve hedefini belirtmelisin kuzum
Tamam tatlım nasıl istersennnsne şu an ders çalışmaya konsantre ol bitanemmm gelsin şeflik
hoşgeldin tatlım kendime ceza verdim 1 ay 8.takımdayım. utanırımda menulerime dikkat ederim dedimSelamlar herkese, bir türlü uğrayamadım bu hafta. Bilanço ayı bu ay ve çok yoğunum. Herkes iyidir inşallah. tablo yine çok az, hala herkes izinde mi? Birkaç yazıya göz attım yeni gelen arkadaşlar var galiba, hoşgelmişler. Neslim 8. takımda niye ki anlayamadım. Bu hafta kilom sabit, izine ayrıldıktan sonra +800 gr fazlalığım var. Leslie yapmaya başladım, izinden dönene kadar bu fazlalığı vermem lazım. Belim böyle olmasaydı mezun olacak duruma gelmiştim neyse artık zaman biraz daha uzadı. Sınavdan sonra sıkı bir program yapıp en kısa sürede bu işi sonlandıracağım inşallah. Hepinizi seviyorum
tamam kaptanımBenim çıkmam lazım kızlar zyeno bildirim yapmazsa bu şekilde paylaşırsınız listeyi neslim sana bırakıyorum müsaitsen paylaşmayı 18,00 dne önce gelirim
hoşgeldinizO halde hoşbulduk :)
Önce takım kurallarını alalım :):)
Canııım süpersin tebrik ederim devamı da böyle gelsin inşallahkizlaaar,
tartiya ciktim veee 2 kilo gitmis :)))), tabi ilk hafta oldugundan belki biraz normalden cok gitmis olabilir. cooook mutlu oldum
Ooo büyük nimet vallahi canım çok sevindim ayrıca tebrik ederimmmGünaydın kızlar bugun hem kılo verdım ona mutluyum ama Ondanda cok artık kapıma sütçü geliyo ona daha cok mutluyum wallazor ikna oldu benim burda alan olmuyo dıye gelmek ıstememıstı ama artık gelicekkkk
Aman neslimmm sakın açma o paketi bomba var onun içinde uzak dur patlamasınbizim patronun bebeği oldu ya alanya nın yerlisi eşi ve egeleni gideni ikramlığı çok yapıyorlar artanı buraya getiriyor 3 gündür. neler geliyor neler şimdi mutfakta gene bişiler var poşeti açmadım bi ilişirsem 76 dan hopppp yukarı çıkarım vallahi ilişmicem
İnşallah canımgeçen hafta:76,5
bu hafta:76,00
giden: 0,5
haftaya hedefim: 75,6 allahım hadi işallah
listeyi paylaştım kızlar**6.Takım 400. ETAP ***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,1/77,3 / -0,2/%-0,26 )
battaniye1 (79,1/78,2 /0,9/% 1,14)
Ebwam(125,5/124,4 /1,1/ %0,88 )
maviay1(81,7/81,6 /0,1 /%0,12 )
yenibirben(76 / 76/0 /%0 ) kilosu sabit
6.Takım Ortalaması:%0,38
1 dilim baklavadan 1 ısırık aldım kalanı çöpe attım. aferim nesli yeAman neslimmm sakın açma o paketi bomba var onun içinde uzak dur patlamasın
İnşallah kaptanım bugün dün akşam yaptığım kısırımı getirdim onu yedim.. İki hafta oldu işe başlayalı artık düzenimi oturtup sahalara geri döneceğim inşallah :)Mavişimmm yolculuk esnasında aldığın artıları vermen ve ilaveten 100 gr gütmesi güzel canım bu hafta detoks yapacaksan güzel sonuç alırsın şayet yapmayacaksan menülerinde lütfen salataya ağırlık ver ki wc problemi yaşama tatlım
Leydim moral bozmak yok tatlım yemeklerini evden götürürsen eminim daha sağlıklı kilo vereceksinn
Noldu canım nesi var zeynoşumun??Kızlar merhaba ben geldim zeynoşu sabah doktora götürdük geldik karnını doyur Altını değiştir uyutmaya çalış derken bu saat oldu ve ben tartılamadım: ( tok karnına çıkmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?