Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

makres76 hoşgeldin kuzummm listeye girecekmisinSınav sonuna kadar bekleyecektin sanırım
Hoşbuldum kaptanım, sınavdan sonra listeye girerim kafam rahat olur en azından. Sadece sınav değil iş yeri de çok yoğun. Haftaya bilançoyu teslim edip son bir hafta sadece sınava konsantre olmak istiyorum. 6 martta listede olayım olurmu canım.

Çok şükürcanımmm .İnş yoğunluğundan ders çalışmaya zamn bulabiliyosundur . Neslim kendine ceza verdi gezip gelecek . belin düzelsin verirsin tatlım

O halde hoşbulduk :)
Önce takım kurallarını alalım :):)

İlk sayfada takım kurallarımız yazıyor İremcim hoşgeldin takımımıza. Daha önce yarıştın sanırım hangi takımda ve ne zaman bunları yazarsan sevinirim. Bir de takım kurallarını okuyup kabul ettiğini şu anki kilon ve hedefini belirtmelisin kuzum

Tamam tatlım nasıl istersennn sne şu an ders çalışmaya konsantre ol bitanemmm gelsin şeflik

:):):) biri beni mi andı
yulaf kepeği yemiyorum kaptanım ama haklısın dukandan esinlenip protein yiyirum işede yarıyor gibi ama biliyorum ki çok sağlıklı değil.. bile isteye bu yolda gidiyorum deneye yanıla da olsa bu kilolar gidecek bu hafta rawa yakın karatay yapmayı planlıyorum bir gün et ilave edeyim, belli bir listeye uymak bana pek olmuyo bunu anladı sizin tecrübeleride katıp güzel bi sonuç almayı umuyorum....

Benim çıkmam lazım kızlar zyeno bildirim yapmazsa bu şekilde paylaşırsınız listeyi neslim sana bırakıyorum müsaitsen paylaşmayı 18,00 dne önce gelirim

Tatlımmm ben hepsini denedimmm kuzumm ama yine de kendin tecrübe et .

İnşallah kaptanım, bu sınavı kazanayım, hiç kaçamak yapmadan mart sonunda mezun olacağım inşallah.

hoşgeldin tatlım kendime ceza verdim 1 ay 8.takımdayım. utanırımda menulerime dikkat ederim dedim

Benim çıkmam lazım kızlar zyeno bildirim yapmazsa bu şekilde paylaşırsınız listeyi neslim sana bırakıyorum müsaitsen paylaşmayı 18,00 dne önce gelirim
tamam kaptanım

**6.Takım 400. ETAP ***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,1/77,3 / -0,2/%-0,26 )
battaniye1 (79,1/78,2 /0,9/% 1,14)
Ebwam(125,5/124,4 /1,1/ %0,88 )
maviay1(81,7/81,6 /0,1 /%0,12 )
yenibirben(76 / 76/0 /%0 ) kilosu sabit

6.Takım Ortalaması:%0,38

Günaydın kızlar bugun hem kılo verdım ona mutluyum ama Ondanda cok artık kapıma sütçü geliyo ona daha cok mutluyum walla zor ikna oldu benim burda alan olmuyo dıye gelmek ıstememıstı ama artık gelicekkkk
Ooo büyük nimet vallahi canım çok sevindim ayrıca tebrik ederimmm

Aman neslimmm sakın açma o paketi bomba var onun içinde uzak dur patlamasın

İnşallah kaptanım bugün dün akşam yaptığım kısırımı getirdim onu yedim.. İki hafta oldu işe başlayalı artık düzenimi oturtup sahalara geri döneceğim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…