Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

listemizi bi kontrol edebilirmisiniz kızlar..
xperiaz 2,16 olacak Yaseminim ben sonucu 1,08 buldum tatlım Tebrik ediyorum ortalamanız harika çok güzel kilolar vermişsiniz ayça ve senin vermene ayrıca çok sevindimmm işe yaramasa üzülecektim inş sarı kartınızı sildirirsiniz cnm

Son düzenleme:
Tünaydın melekleirmmmmmmm hayırlı cumalar hepimizeeee

Offff Gülüm ne güzel yazmışsın bitanemmmm çok duygulandımmm sabah okurkenn Estagfurullah bitanemm bu tamamen senin başarın hepimiz birbirimizden birşeyler öğrendik uyguladık
En ufak katkım olduysa ne mutlu bana

Tüm melekleirmin başarı hikatyeleirni okumakta nasip olsun inşşşş en büyk mutluluk bu.Umarım ömrün boyunca bir daha kilo sorunu yaşamazsın tatlım bebiş hariç tabiii

Basari hikayemi kaptana ithaf ediyorum.ihmal edip geç yazdığım için özür dilerim.aslında daha yazmak istedim ama uykum geldi.bide ifadeleri kullanamadim ama simdi kullanıyorum offf

Canımsınnn gayet güzel yazmışsın teşekkürler kuzum

günaydın güzeller az önce tartıldım çok sevindim 800 gr da olsa vermişim 94.2 olmuşum

Başlangıç için güzel canımmm

sen bu menuyle bizi kendimize getiriyorsun brawooo

kontrol bende banum

Aamım bu zaten neslimm yoksa yediğimi içtiğimi paylaşmayı hiç sevmem belki örnek olabilir diye paylaşıyorum kuzum

ayyuzlum/79,6/79/0,6/%0,75
gece pudink kaçırdım

Demek ki hurma yoğurt diyeti işe yaramıyor hemen bırak kuzum sadece pudingle gelmez bu kadar özüne dön gel gel gel karataya gel

kizlaaar ,
tartiya ciktim veee 2 kilo gitmis :)))), tabi ilk hafta oldugundan belki biraz normalden cok gitmis olabilir. cooook mutlu oldum

Tebrikler Salihacımmm her ne kadar birazı ödem olsa da yine de güzel bir başlangıç yapmışsın daim olsun canımmm

Günaydın kızlar bugun hem kılo verdım ona mutluyum ama Ondanda cok artık kapıma sütçü geliyo ona daha cok mutluyum walla zor ikna oldu benim burda alan olmuyo dıye gelmek ıstememıstı ama artık gelicekkkk

Az önce bizimki de geldi çok iyi olmuş sütsüz olmyor meleğim.Bu hafta harika vermişsinnnn işte benim istediğim bu en gzüel kilo verme oranı kalıcı olacağı garanti devam tatlımmm

Cnm cok iyi hatta kaptanımda Der böle daha sağlıklı az olsun öz olsun Kalıcı olsun yeter:)

Kesinlikle fazlasını istemiyorummm 6500 gr yeter benim için .

bende az önce bi çiko ama bi parça bitterrr

Uzak dur neslim haftaya 75 i göreceksin

geçen hafta:76,5
bu hafta:76,00
giden: 0,5
haftaya hedefim: 75,6 allahım hadi işallah

O minicik gibi görünen kaçamakları yapmasaydın eminim daha çok verecektin yine de güzel tebrikler meleğim

Görüşürz kızlar ben pişen sütümün basına gidiyorum

Görüşürüz kuzumm

Tüm kilo veren arkadaşları aljisliyorum.battaniyecim 800 gr azmi.ayy battaniyecimde komik oldu sut bulmanada çok sevindim.saliha arkadaşımız la tanisamadim hoş gelmiş Hemde iki kilo vererek gelmiş bravo.bülbül arkadaşından açılışı güzel 800 gr.hadi bismillah yeniden herkes kilo veriyo.kaptanim 61.3 çok Ayıp bi rakam üzgünüm ama toparlaniyorum 3 mil ledli 50 yarim mekik çektim söz mezuniyet kilomunfa altına inicem soz hepinizi seviyorum.cümlenin sonundaki şeytani silemiyorum üzgünüm.o yokmuş gibi okuyun.

Katkin olmazmi kaptan cansın can.bizim kızlar pırlanta inaniyorum en yakın zamanda herkes hedefine ulaşacak.

Gülümm evet güzel başladık cnmmm izinde olanlar da kendini toparlarsa süper olacak .Hakikaten ayıp sağlık olsun verirsin bu hafta ben de 61,5 detoks sonrası sadece 200 gr gelmiş bence gayet iyi

Biz de seni tatlımmm Başarı hikayeni diğer topiğe de kopyala istersen motivasyon olsun oradaki arkadaşlarımıza da

**6.Takım 400. ETAP ***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,1/77,3 / -0,2/%-0,26 )
battaniye1 (79,1/78,2 /0,9/% 1,14)
Ebwam(125,5/124,4 /1,1/ %0,88 )
maviay1(81,7/81,6 /0,1 /%0,12 )
yenibirben(76 / / /% )

6.Takım Ortalaması:%

kaptanım şu detoksta bakliyat kullanmasak ne olur

Mavişim bakliyatlardan sadece mercimeği ve buğdayı yemesi güzel bakliyat kullanmak zorunda değilsin ki fakat bitkisel protein almak açısından filizlendirilmiş bakliyat tok tutuyor kuuzm filizlendirilmiş buğday da öyle ben tüm bakliyatları denemedim henüz raw günleirnde dener payklaşırım cnmm yalnız çimlendirilmiş nohut çok az çorbalara eklenebilir ne pişmiş ne çiğ oluyor onu denedim

Mavişimmm yolculuk esnasında aldığın artıları vermen ve ilaveten 100 gr gütmesi güzel canım bu hafta detoks yapacaksan güzel sonuç alırsın şayet yapmayacaksan menülerinde lütfen salataya ağırlık ver ki wc problemi yaşama tatlım

Leydim moral bozmak yok tatlım yemeklerini evden götürürsen eminim daha sağlıklı kilo vereceksinn

kaptanım +200gr mı aldın tam anlayamadım detoks işe yaramadımı mavimi ikna edemiyorum içecekler konusunda bu mesajdan sonra kaptan almış kilo dedi tam anlayamadım detoks sana kilomu aldırdı

kaptanım +200gr mı aldın tam anlayamadım detoks işe yaramadımı mavimi ikna edemiyorum içecekler konusunda bu mesajdan sonra kaptan almış kilo dedi tam anlayamadım detoks sana kilomu aldırdı

Yaramazmı yaradı elbette meleğim.2,5 kilo vermiştim 5 günde sadece 200 gr geri gelmiş detoksla ilgisi yok yine adetim gecikti sanırım ondan kuzum.Mavişimm şayet vermek istiyorsa deidkleirmizi uygular uygulayanlar harika kilo verdi tam raw yapamasa bile salatalarını eklerse yulaf kepeği tarzından vazgeçip karataya dönerse verecek eminimmmm

tamam banum

Yenibirben_84 büyük ihtimal artıdasınn hiçbiryerden ulaşamadığımıza göre gel gel hakikaten kızmayacağım hastaydın bu hafta Biz bir takımız tatlım iyi günde kötü günde birikteyiz

**6.Takım 400. ETAP ***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,1/77,3 / -0,2/%-0,26 )
battaniye1 (79,1/78,2 /0,9/% 1,14)
Ebwam(125,5/124,4 /1,1/ %0,88 )
maviay1(81,7/81,6 /0,1 /%0,12 )
yenibirben(76 / / /% )Bildirimde bulunmadı

6.Takım Ortalaması:%0,38

Şu an ortalama bu meleklerimm zeyno bildirim yaparsa ekleriz .Ebwamcımm sarı kartın birini sildirdin bu hafta tebrikler yine

Selamlar herkese, bir türlü uğrayamadım bu hafta. Bilanço ayı bu ay ve çok yoğunum. Herkes iyidir inşallah. tablo yine çok az, hala herkes izinde mi? Birkaç yazıya göz attım yeni gelen arkadaşlar var galiba, hoşgelmişler. Neslim 8. takımda niye ki anlayamadım. Bu hafta kilom sabit, izine ayrıldıktan sonra +800 gr fazlalığım var. Leslie yapmaya başladım, izinden dönene kadar bu fazlalığı vermem lazım. Belim böyle olmasaydı mezun olacak duruma gelmiştim neyse artık zaman biraz daha uzadı. Sınavdan sonra sıkı bir program yapıp en kısa sürede bu işi sonlandıracağım inşallah. Hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…