- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Ayyy bi an düşündüm ben bu kıloyu en son ne zaman gördüm diye,hatırlamıyorum45,5 ile ayrılmıştım
kopyacı seniiHmm bu aksam yeşil mercimek yenmiş,Bugun ayyuzlumden kopya cekmiştim aksam Yemeğini,yarınada yeşil mercimek olsunbazen ne pişirsem diye düşünüp duruyorum,adı konunca iyi oluyo
hoşbuldum :))Ayyy bi an düşündüm ben bu kıloyu en son ne zaman gördüm diye,hatırlamıyorum
Hoşgeldin buarada cnm
sporumuda yaptim bugun. baskanim ipimi atladim :))merhabalar,
maalesef ancak bilgisayarin basina gectim.
menumu hemen paylasayim
sabah: 1 dilim ekmek peynir, marul
oglen/ aksam: firinda mantar, corba ve 1 dilim ekmek
ara mandalina
dunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir
oglen: yarim dilim pizza
ara: portakal, elma (kucuk)
aksam: salata corba
ara: 1 avuc karisik kuruyemis
siz kimsiniz grubamı katılacaksınız. sorunuzdan da bişi anlamadım. biz sağlılı besleniyoruz zyıflamak için bişi kullanmıyoruzMerhaba,
cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız
cezanı çektin yani tebrikler şekerimsporumuda yaptim bugun. baskanim ipimi atladim :))
günaydın hepinize tatlışlarımGünaydınlar kızlarrr herkese mutlu bir gün diliyorum bütün işlerimiz rast gitsin
cancazım ben ins. direncimi yendiğim için karatayda kilo verme döneminden sonraki bazı serbestleri azar azar ekledim bunlardan biride yulaf ezmesi kepeği değil ama. sadece 1 kaşık meyve salatalı kahvaltı yaptığımda ekliyorum 4 de ceviz yiyorum seninde fazlalığın çok kalmadı bence 1 kaşık tuketmende zarar olmaz haftada 2 gün ben ekliyorum şahsenyok canım bence öyle düşünme gayet normal yemişsin afiyet olsun
az yemek daha tehlikeli aniden acıkabiliyosun
sen olumlu düşün negatif düşünme gidecek kilolar
afiyet olsun neslimm
neslim yulaf ezmeli kahvaltı yapabilyomuyuz bazen yumurtadan sıkılıyorumda sana sorayım edim kaptanım meşgul gibi
teşekkür ederim tatlım
çok geçmiş olsun canım Allah saklasın büyüğünden
bende aynı senin gibiydim hiç içmediğim gün olurdu bide bi bardak içsem midem bulanırdı böbreklerimde sorun olmaya başladı bende water your body i indirdim ama o ötüyo ben erteliyodum yarım litreyi zor içiyordum doktor 3 lt demişti halbuki buraya katılmamla kesin karar verdim içiceksin kızım dedim sadece zayıflamak için değil sağlık içinde programı tekrar kurdum kaptanımın yönlendirmesiyle 2 haftadır limonlu su içiyorum günde en az 3 lt program her öttüğünde iki bardak su içmeye çalışıyorum ve hayatımda ilk defa artık susuyorum yani isteyip karar verince oluyor
Kızlar merhaba, 3 gündür aşırı bir yoğunluk vardı, giremedim bir türlü burayaNeler oldu neler bitti okuyamadım da.
cumartesi ve pazar menümü hatırlamıyorumdünkü menümü yazacağım.
kahvaltı: 1 domates, salatalık, beyaz peynirli sandviç
öğle: Mc Donald's Double Köfte Burger (490 Kalori)
akşam : 1 tavuk pane, 1 dilim ekmek
su yok
spor yok
Çok iğrenç bir haldeyimbir an önce bu gidişata dur demem gerekiyor. Aynadaki görüntümden nefret eder oldum. 38 beden pantolonlar sıkmaya başladı artık. Ve şu boğazıma dur demeyi öğrenemedim hiç su içmiyorum. böbrek rahatsızlığı yaşayacağım herşeyden öte.
Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün hep dışarıdaydım vergi dairesinde işim vardı gelemedim buraya.. Öyle alışmışım ki size, buraya, gelmeyince eksik hissediyorumGelelim menüme,
Sabah 1 poğaçakaptanım kızacak bana yine ama uyuyakalmışım kahvaltı yapamadım..
Öğle porsiyon et döner salata
Akşam şimdi yiyeceğim, yeşil mercimek yemeği, az pilav, salata
Su 2 lt
yok canım bence öyle düşünme gayet normal yemişsin afiyet olsun
az yemek daha tehlikeli aniden acıkabiliyosun
sen olumlu düşün negatif düşünme gidecek kilolar
selam bebekler bende menümü yazıp kaçıcam dersler başladı şaka maka
menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta,zeytin (geç kalmamak için hızlı yedim)
Akşam:tavuk fırın, kereviz salatası yoğurtlu,10 badem,1 hurma
spor:1.5saat yürüyüş
menümü de yazayım
sabah: 8:30 2 yerlı muz tarçınlı yanında bir bardak süt ve 3 ceviz
öğlen: 13:00 karatay kahvaltısı
ara: birbardak sütlü kahve bir kare çikolata
akşam: 19:00 yeşil mercimek yemeği, yoğurt, turp. bir çatal kazandibi bir çatal ekler
su: 3lt
spor: 60 squat. bütün gün ev temizlemekten spora vakit kalmadı
Slm kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam bir tabak yaprak-lahana sarma( yarma,Bulgurlu)2 bardak ayran,2 kornişon
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,2 biberiye
merhabalar,
maalesef ancak bilgisayarin basina gectim.
menumu hemen paylasayim
sabah: 1 dilim ekmek peynir, marul
oglen/ aksam: firinda mantar, corba ve 1 dilim ekmek
ara mandalina
dunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir
oglen: yarim dilim pizza
ara: portakal, elma (kucuk)
aksam: salata corba
ara: 1 avuc karisik kuruyemis
Günaydınlar kızlarrr herkese mutlu bir gün diliyorum bütün işlerimiz rast gitsin
günaydın hepinize tatlışlarım
günaydın topiğin güzelleri
hemen dunki menumu rapor edeyim
sabah geç kaldım ve kahvaltımı kaba koyup ofise getirdim.
toplamda kahvaltı için hazırladıklarım: 1.5 yumurta+2dlm peynir+10 zeytin+ 1/5 kadar avakado ezmesi+6 ceviz+1 havuç+biraz yeşillik
saat 9 da birazını yedim
saat 14 gibi kalanını yedim
akşam 18,30 da pırasa ve pazı soteledim suyla pişince ustune yağ ve baharat döktüm 1 tabak yedim+2 kaşık mercimek ağırlıklı bulgur pilavı yedim+1 kase yoğurt
spor: 45dk kardiyo ( 35 dakkası eliptik ve lesli . son 10dk sı platesle karın kol bacak ve esneme)
maşallah iremcim dahada eksiler görmen dileğiyle cnmGünaydın şekerler.
Bu sabah tartıldım yine güzel bir sonuç gördüm maşallah. Cumaya da kadar biraz daha gider.
dün ki menüm
Sabah iki dilim çavdar ekmeğine peynirli sandviç
Öğlen elbasan tava
Akşam bir elma. Canım bişiy istemedi.
Cnm sağlıksız bir menü olmuş ama bugün dengeleyeceğini düşünüyorum. Afiyet olsun.
Yakında 38-404-42 lere merhaba dememek için biran önce kendine gel derim. Bundan 2 yıl önce 38 idim şimdi 44. Benim hatama düşme ve kendini kontrol et canım.
Akşam pilav yerine yoğrt ayran olsaydı keşke. Ama kötü değil menün. Afiyet olsun.
Saol canım desteğin için. İşallah gider kaybolur hepimizin kilocukları.
Afiyet olsun gayet iyi.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Günaydın cnm.
Günaydın şeker.
napalım artık böyle kaptan yardımcısıyım örnek olmam lazım artık daha bilinçli olmalıyım dimi şekerimvayyy süper menü neslim afiyet olsun
Bir ara çok güzel içiyordum. Şimdi ağzım kurusa bile içmiyorum ya, Bazı sabahlar dilim damağıma yapışmış halde uyanıyorum. Yine de su içmek aklıma gelmiyor. Neyse bu kez deneyeceğim, yoksa böbrek sorunu yaşayacağım ciddi anlamdabende aynı senin gibiydim hiç içmediğim gün olurdu bide bi bardak içsem midem bulanırdı böbreklerimde sorun olmaya başladı bende water your body i indirdim ama o ötüyo ben erteliyodum yarım litreyi zor içiyordum doktor 3 lt demişti halbuki buraya katılmamla kesin karar verdim içiceksin kızım dedim sadece zayıflamak için değil sağlık içinde programı tekrar kurdum kaptanımın yönlendirmesiyle 2 haftadır limonlu su içiyorum günde en az 3 lt program her öttüğünde iki bardak su içmeye çalışıyorum ve hayatımda ilk defa artık susuyorum yani isteyip karar verince oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?