- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Geçmiş olsun cnmm ne kadar zordur tabiki,tırnağına zarar gelse canımız gidiyo neyseki sağ salim gelmiş prensesinahhh kızlar başıma neler geldi bir bilsenizzzzz
kızım kayboldu daha doğrusu bi an ben öyle sandım ama yarım saat canımdan can gitti bulana kadar...
okul çıkışı yanıma geldi bugün annem yok dükkanda yanımda olacaktı. bizim işyerinin üst katında oturan sınıf arkadaşıyla yanıma geldiler heyecanla öğretmen atık pil toplayın demiş en çok toplayan sınıf sinemaya götürcekmiş sanki hiç sinemaya gitmemişler.. mağazanın sokağında bim var gidelimmi dediler gidiş geliş alışveriş toplam 5 dk sürecek kadar yakın bakınca gözüküyor ki ben zaten kızı arada gönderirim özgüveni için... oda korkarakta olsa gider gelir.. alıştı artık bayağı. neyse gittler 10 dk oldu yok 15 dk oldu yok bi bakim gelim dedim izin aldım gittim yoklarrrr civarındaki dükkanlara baktım yoklarrr çıldıracaktım o an öğretmeni aradım olaki bi dükkan yada market söylemiştir orayamı gittiler diye yokkk o da yakınmış koştu geldi polisi aradım polisler geldi çocuklar yokkk....
ben deli dana gibi sokaklarda ağla koşşşşş en son fenalaştım dükkanın önünde onu biliyorum diyolar oturrr nasıl oturayımmm...
sonra karşı komşu tam ters yöne gittiklerini görmüş eyvahhh dedimmm caddede bi market var oraya gittiler tam oraya koşarken karşıdan saallanıp geliyorlar... bir bağırış bir çığırış o arada ben kaymışım zaten... elim ayağım titriyo hala okullarının ilerinde antika satan bi yer var oraya gtmişler hatta orada şok market var önce oraya gitmişler...
hiç bir çocuğa yapmaz dememeliii benim kızım kimseden çöp almazzz normalde o adam bunlara kitap ve şeker vermiş buda almış almayalım dedim ama onu tanıyolarmış diyo bide yaaaa..
yani kısacası öldüüümmmmm öldüümmmm dirildimmm
ahhh kızlar başıma neler geldi bir bilsenizzzzz
kızım kayboldu daha doğrusu bi an ben öyle sandım ama yarım saat canımdan can gitti bulana kadar...
okul çıkışı yanıma geldi bugün annem yok dükkanda yanımda olacaktı. bizim işyerinin üst katında oturan sınıf arkadaşıyla yanıma geldiler heyecanla öğretmen atık pil toplayın demiş en çok toplayan sınıf sinemaya götürcekmiş sanki hiç sinemaya gitmemişler.. mağazanın sokağında bim var gidelimmi dediler gidiş geliş alışveriş toplam 5 dk sürecek kadar yakın bakınca gözüküyor ki ben zaten kızı arada gönderirim özgüveni için... oda korkarakta olsa gider gelir.. alıştı artık bayağı. neyse gittler 10 dk oldu yok 15 dk oldu yok bi bakim gelim dedim izin aldım gittim yoklarrrr civarındaki dükkanlara baktım yoklarrr çıldıracaktım o an öğretmeni aradım olaki bi dükkan yada market söylemiştir orayamı gittiler diye yokkk o da yakınmış koştu geldi polisi aradım polisler geldi çocuklar yokkk....
ben deli dana gibi sokaklarda ağla koşşşşş en son fenalaştım dükkanın önünde onu biliyorum diyolar oturrr nasıl oturayımmm...
sonra karşı komşu tam ters yöne gittiklerini görmüş eyvahhh dedimmm caddede bi market var oraya gittiler tam oraya koşarken karşıdan saallanıp geliyorlar... bir bağırış bir çığırış o arada ben kaymışım zaten... elim ayağım titriyo hala okullarının ilerinde antika satan bi yer var oraya gtmişler hatta orada şok market var önce oraya gitmişler...
hiç bir çocuğa yapmaz dememeliii benim kızım kimseden çöp almazzz normalde o adam bunlara kitap ve şeker vermiş buda almış almayalım dedim ama onu tanıyolarmış diyo bide yaaaa..
canlarım dün 30 günlük squat programına başladım. benim kalça ve basen bölgem fena tüm kiloyu ordan aldım ben oyüzden bir araştırayım en güzel hangi egzersizle eritilir dedim karşıma bu çıktı hatta birde 30 günü tamamlayınca bir beden küçülttüğünü duydum ya artık heves azim benimledeneyen varmı güzeller deneyimleriniz nedir cidden işe yarıyormu. ayrıca denemek isteyen olursa takvimini de atıyorum
bugün kü menüm
sabah: 8:00 2 bardak limonlu su 8:30 kiraz sapı çayı 9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: 13:30 bir bardak ayran 2 dilim kızarmış patates bir lokma adana ( bizimkiler yemek yaptırıp getirmişler acıydı yiyemedimsonra bi baktım ayran tek başınada yetti )
ara: 15:30 bir bardak sütlü türk kahvesi 17:30 bir avuç çiğ badem
akşam: 19:00 bir parça kızarmış tavuk, yoğurt, yeşillik
su: 3lt ye tamamlamadan yatmam
spor: 25 dk egzersiz, 55 squat
Merhaba canlarım, bugünkü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta, bir avuç ceviz
Öğle bol zeytinyağlı, limonlu salata
Akşam 1 dilim biftek, salata, salatanın içine bir kaşık haşlanmış patates karıştırdım.
Su 2.5 lt
Spor 30 squat
Slm kızlar
Bugünkü menum
Sbh bir bardak kefir
Öglen iki gibi kerevizli yeşillik yoğurtlu salata
Aksam corba üç bardak ayran
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 yeşil çay
Sbh benim ufaklıgı doktora götürdüm o yuzden kefir le durdum sadece
Aksamada yemek yapmaya üşendim eşim dIşardan yedi bende bi corba işte,iyide oldu gecen haftayı kapatmam lazım
selam herkese dün yol yorgunuydum giremedim buraya :)
bugünkü menüm:
Sabah:geranmali,zeytin,1 hurma,1 havuç
Akşam:tavuk,salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
ayyy mavim allah korusun benimde başıma geldi böle bişi tam 30dk kaybettim kızımı okul çıkışı. ev ozaman yurume mesafesinde idi. tembihlemiştim kızım olurya çıkışta gelemezsem almaya sen bizim tarafa yuruyen komşuyla yurursun diye beni görememiş dediğimi yapmış komşularla eve geçmiş ama gittiği yolu arabayla 4 kez turladım yolda göremedim annemi aradım eve gelmedi dedi yollarda deli gibi araba surdum o sokak bu sokak en son annem aradı geldi diye nasıl eve gittim hatirlamıyorum. bazen güncel olaylarda etkiliyor basiret bağlanıyor işte gülüm. allaha emanet çocuklarımızahhh kızlar başıma neler geldi bir bilsenizzzzz
maşallah sanabugün kü menüm
sabah: 8:00 2 bardak limonlu su 8:30 kiraz sapı çayı 9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: 13:30 bir bardak ayran 2 dilim kızarmış patates bir lokma adana ( bizimkiler yemek yaptırıp getirmişler acıydı yiyemedimsonra bi baktım ayran tek başınada yetti )
ara: 15:30 bir bardak sütlü türk kahvesi 17:30 bir avuç çiğ badem
akşam: 19:00 bir parça kızarmış tavuk, yoğurt, yeşillik
su: 3lt ye tamamlamadan yatmam
spor: 25 dk egzersiz, 55 squat
başarmışsın gamzen menu guzelMerhaba canlarım, bugünkü menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta, bir avuç ceviz
Öğle bol zeytinyağlı, limonlu salata
Akşam 1 dilim biftek, salata, salatanın içine bir kaşık haşlanmış patates karıştırdım.
Su 2.5 lt
Spor 30 squat
senin menuler örnek zaten tatlımSlm kızlar
Bugünkü menum
Sbh bir bardak kefir
Öglen iki gibi kerevizli yeşillik yoğurtlu salata
Aksam corba üç bardak ayran
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 yeşil çay
tatlım harika menu cumaya eriyelim beraber.selam herkese dün yol yorgunuydum giremedim buraya :)
bugünkü menüm:
Sabah:geranmali,zeytin,1 hurma,1 havuç
Akşam:tavuk,salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
ayyy mavim allah korusun benimde başıma geldi böle bişi tam 30dk kaybettim kızımı okul çıkışı. ev ozaman yurume mesafesinde idi. tembihlemiştim kızım olurya çıkışta gelemezsem almaya sen bizim tarafa yuruyen komşuyla yurursun diye beni görememiş dediğimi yapmış komşularla eve geçmiş ama gittiği yolu arabayla 4 kez turladım yolda göremedim annemi aradım eve gelmedi dedi yollarda deli gibi araba surdum o sokak bu sokak en son annem aradı geldi diye nasıl eve gittim hatirlamıyorum. bazen güncel olaylarda etkiliyor basiret bağlanıyor işte gülüm. allaha emanet çocuklarımız
maşallah sana
başarmışsın gamzen menu guzel
senin menuler örnek zaten tatlım
tatlım harika menu cumaya eriyelim beraber.
sağol canım benimmGünaydın kızlar.
Dün yazdığım menüye harfiyen uydum. Tek eklediğim şey 3-4 fındık.
Birde psikolojikmidir nedir bilmiyorum ne yesem yiyim çok yedim gibi geliyor.
Ama az yiyip sağlıksız kilo vermekte istemiyorum.
Mesela şimdi iki dilim çavdarlı tost ekmeği arasına light peynir yedim sanki dünyayı yedim gibi geliyor.
Böyle olunca da beyin vücuda hükmetmiyor kilo verme mekanizması aksıyor
Ayy canım Rabbim korusun. Allah kimseye düşmanıma bile yaşatmasın. Çok geçmiş olsun.
Canım bende telefona kalça diye bi uygulama indirdim. Gayet güzelmiş. Onuda deneyebilrisin.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Hayırdır cnm önemli bişiy yoktur işallah.
Afiyet olsun.
Geçmiş olsun cnmm ne kadar zordur tabiki,tırnağına zarar gelse canımız gidiyo neyseki sağ salim gelmiş prensesin
ayyy çok büyük geçmiş olsunbu arada 2 gündür depremlerle yaşıyoruz en yüksek 3,8 di ama km olarak yakın olduğundan mı ne öyle bir gürültü varkiiii
gümbür gümbür insan daha çok korkuyor çok etkilendim zaten akşam yatarken falan baş ucumuza kuru yemiş kraker su koyup yatıyorum iki gündür... rabbim korusun cümlemizi
allah korusun mavimmmbu arada 2 gündür depremlerle yaşıyoruz en yüksek 3,8 di ama km olarak yakın olduğundan mı ne öyle bir gürültü varkiiii
gümbür gümbür insan daha çok korkuyor çok etkilendim zaten akşam yatarken falan baş ucumuza kuru yemiş kraker su koyup yatıyorum iki gündür... rabbim korusun cümlemizi
cadıcım hoşgeldin. 6 ay kuralı var ama durumun ne dir bilemedim benherkese merabaaaaaa canlar geri dönüşüm muhteşem oldu
kaptanıııımmmm aranıza yeniden gelmek istiyorum en acilinden kilo vermem gerek
bana yine yeniden yardımlarınız gerek ..
hepinizi öpüyorum ve desteğinizi bekliyorum
valla aldım neslim ya, 50-51 olmuşumcadıcım hoşgeldin. 6 ay kuralı var ama durumun ne dir bilemedim ben
hayırdır kilomu aldın sen kaç kilosun
48 lemi ayrılmıştın sen 45 lemivalla aldım neslim ya, 50-51 olmuşum
birde eski stile geri dönmem lazım
artık bebek zamanı geçiyor bişiler yapmalı
45,5 ile ayrılmıştım48 lemi ayrılmıştın sen 45 lemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?