Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar merhaba, 3 gündür aşırı bir yoğunluk vardı, giremedim bir türlü buraya Neler oldu neler bitti okuyamadım da.
cumartesi ve pazar menümü hatırlamıyorum dünkü menümü yazacağım.

kahvaltı: 1 domates, salatalık, beyaz peynirli sandviç
öğle: Mc Donald's Double Köfte Burger (490 Kalori)
akşam : 1 tavuk pane, 1 dilim ekmek
su yok
spor yok

Çok iğrenç bir haldeyim bir an önce bu gidişata dur demem gerekiyor. Aynadaki görüntümden nefret eder oldum. 38 beden pantolonlar sıkmaya başladı artık. Ve şu boğazıma dur demeyi öğrenemedim hiç su içmiyorum. böbrek rahatsızlığı yaşayacağım herşeyden öte.

vah ladym noldu sana nazar ettik

tatlım şu play stordan hemen su hatırlatıcı programı indir. ya su sorunu yaşayanları anlamıyorum ben içmeden duramam 5lt rahat içiyom heralde

Merhaba,
cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız

vah ladym noldu sana nazar ettik

tatlım şu play stordan hemen su hatırlatıcı programı indir. ya su sorunu yaşayanları anlamıyorum ben içmeden duramam 5lt rahat içiyom heralde

Su hatırlatıcı programı indiriyorum, 2 gün sonra sürekli çaldığı için rahatsız olup kaldırıyorum ve hiç içmiyorum 5 litre değil 2 litre içebilsem günde keşke

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün hep dışarıdaydım vergi dairesinde işim vardı gelemedim buraya.. Öyle alışmışım ki size, buraya, gelmeyince eksik hissediyorum Gelelim menüme,
Sabah 1 poğaça kaptanım kızacak bana yine ama uyuyakalmışım kahvaltı yapamadım..
Öğle porsiyon et döner salata
Akşam şimdi yiyeceğim, yeşil mercimek yemeği, az pilav, salata
Su 2 lt

yok canım bence öyle düşünme gayet normal yemişsin afiyet olsun
az yemek daha tehlikeli aniden acıkabiliyosun
sen olumlu düşün negatif düşünme gidecek kilolar

afiyet olsun neslimm
neslim yulaf ezmeli kahvaltı yapabilyomuyuz bazen yumurtadan sıkılıyorumda sana sorayım edim kaptanım meşgul gibi

tatlım harika menu cumaya eriyelim beraber.
sağol neslim eriyelim canım inş 75 i görürsün bende 73ü
canım poğaça olmasaymış güzelmiş menün afiyet olsun

selam bebekler bende menümü yazıp kaçıcam dersler başladı şaka maka
menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta,zeytin (geç kalmamak için hızlı yedim)
Akşam:tavuk fırın, kereviz salatası yoğurtlu,10 badem,1 hurma
spor:1.5saat yürüyüş

teşekkür ederim tatlım
çok geçmiş olsun canım Allah saklasın büyüğünden

Su hatırlatıcı programı indiriyorum, 2 gün sonra sürekli çaldığı için rahatsız olup kaldırıyorum ve hiç içmiyorum 5 litre değil 2 litre içebilsem günde keşke
bende aynı senin gibiydim hiç içmediğim gün olurdu bide bi bardak içsem midem bulanırdı böbreklerimde sorun olmaya başladı bende water your body i indirdim ama o ötüyo ben erteliyodum yarım litreyi zor içiyordum doktor 3 lt demişti halbuki buraya katılmamla kesin karar verdim içiceksin kızım dedim sadece zayıflamak için değil sağlık içinde programı tekrar kurdum kaptanımın yönlendirmesiyle 2 haftadır limonlu su içiyorum günde en az 3 lt program her öttüğünde iki bardak su içmeye çalışıyorum ve hayatımda ilk defa artık susuyorum yani isteyip karar verince oluyor

menümü de yazayım
sabah: 8:30 2 yerlı muz tarçınlı yanında bir bardak süt ve 3 ceviz
öğlen: 13:00 karatay kahvaltısı
ara: birbardak sütlü kahve bir kare çikolata
akşam: 19:00 yeşil mercimek yemeği, yoğurt, turp. bir çatal kazandibi bir çatal ekler
su: 3lt
spor: 60 squat. bütün gün ev temizlemekten spora vakit kalmadı

Ohhh ne güzel cnm,su gibisi varmı bende fazlaca icerim bi ara karbonat atıyodum ama kaptanımın tavsiyesiyle limon sıkıyorum suyuma,maden suyuna zaten sıkardım

Hmm bu aksam yeşil mercimek yenmiş,Bugun ayyuzlumden kopya cekmiştim aksam Yemeğini,yarınada yeşil mercimek olsun bazen ne pişirsem diye düşünüp duruyorum,adı konunca iyi oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…