- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
daha önce başarmışsın yine yaparsın sıkma canını45,5 ile ayrılmıştım
yok yaparımda zaman kısıtlı canım yaaaadaha önce başarmışsın yine yaparsın sıkma canını
hayırdır nebu acelen cadıcımyok yaparımda zaman kısıtlı canım yaaaa
benim martın sonuna en geç nisan sonuna kadar eski kiloma ulaşmam lazım
hem düğün var hemde bebek içinhayırdır nebu acelen cadıcım
vah ladym noldu sana nazar ettikKızlar merhaba, 3 gündür aşırı bir yoğunluk vardı, giremedim bir türlü burayaNeler oldu neler bitti okuyamadım da.
cumartesi ve pazar menümü hatırlamıyorumdünkü menümü yazacağım.
kahvaltı: 1 domates, salatalık, beyaz peynirli sandviç
öğle: Mc Donald's Double Köfte Burger (490 Kalori)
akşam : 1 tavuk pane, 1 dilim ekmek
su yok
spor yok
tatlım şu play stordan hemen su hatırlatıcı programı indir. ya su sorunu yaşayanları anlamıyorum ben içmeden duramam 5lt rahat içiyom heraldeÇok iğrenç bir haldeyimbir an önce bu gidişata dur demem gerekiyor. Aynadaki görüntümden nefret eder oldum. 38 beden pantolonlar sıkmaya başladı artık. Ve şu boğazıma dur demeyi öğrenemedim hiç su içmiyorum. böbrek rahatsızlığı yaşayacağım herşeyden öte.
vah ladym noldu sana nazar ettik
tatlım şu play stordan hemen su hatırlatıcı programı indir. ya su sorunu yaşayanları anlamıyorum ben içmeden duramam 5lt rahat içiyom heralde
yok canım bence öyle düşünme gayet normal yemişsin afiyet olsunGünaydın kızlar.
Dün yazdığım menüye harfiyen uydum. Tek eklediğim şey 3-4 fındık.
Birde psikolojikmidir nedir bilmiyorum ne yesem yiyim çok yedim gibi geliyor.
Ama az yiyip sağlıksız kilo vermekte istemiyorum.
Mesela şimdi iki dilim çavdarlı tost ekmeği arasına light peynir yedim sanki dünyayı yedim gibi geliyor.
Böyle olunca da beyin vücuda hükmetmiyor kilo verme mekanizması aksıyor
Afiyet olsun.
gunaydın sevgili yoldaşlarım
hemen dunki menumu rapor edeyim dedim geldim
sabah 7.30 da 1 kivi 1 muz tarcinli yaninda 4 ceviz
ogle 13.00 de salata ve et doner 3 parca lahana tursu
aksam 17.30 de 1 kase kisir 1 koca tabak salata 1 dlm peynor 10 zeytin
spor 55dk kardiyo; bantta yurume . Eliptik bisiklet. Lesli karma
sağol neslim eriyelim canım inş 75 i görürsün bende 73ütatlım harika menu cumaya eriyelim beraber.
canım poğaça olmasaymış güzelmiş menün afiyet olsunMerhaba kızlar nasılsınız? Bugün hep dışarıdaydım vergi dairesinde işim vardı gelemedim buraya.. Öyle alışmışım ki size, buraya, gelmeyince eksik hissediyorumGelelim menüme,
Sabah 1 poğaçakaptanım kızacak bana yine ama uyuyakalmışım kahvaltı yapamadım..
Öğle porsiyon et döner salata
Akşam şimdi yiyeceğim, yeşil mercimek yemeği, az pilav, salata
Su 2 lt
teşekkür ederim tatlımayyy mavim allah korusun benimde başıma geldi böle bişi tam 30dk kaybettim kızımı okul çıkışı. ev ozaman yurume mesafesinde idi. tembihlemiştim kızım olurya çıkışta gelemezsem almaya sen bizim tarafa yuruyen komşuyla yurursun diye beni görememiş dediğimi yapmış komşularla eve geçmiş ama gittiği yolu arabayla 4 kez turladım yolda göremedim annemi aradım eve gelmedi dedi yollarda deli gibi araba surdum o sokak bu sokak en son annem aradı geldi diye nasıl eve gittim hatirlamıyorum. bazen güncel olaylarda etkiliyor basiret bağlanıyor işte gülüm. allaha emanet çocuklarımız
maşallah sana
başarmışsın gamzen menu guzel
senin menuler örnek zaten tatlım
tatlım harika menu cumaya eriyelim beraber.
çok geçmiş olsun canım Allah saklasın büyüğündenbu arada 2 gündür depremlerle yaşıyoruz en yüksek 3,8 di ama km olarak yakın olduğundan mı ne öyle bir gürültü varkiiii
gümbür gümbür insan daha çok korkuyor çok etkilendim zaten akşam yatarken falan baş ucumuza kuru yemiş kraker su koyup yatıyorum iki gündür... rabbim korusun cümlemizi
bende aynı senin gibiydim hiç içmediğim gün olurdu bide bi bardak içsem midem bulanırdı böbreklerimde sorun olmaya başladı bende water your body i indirdim ama o ötüyo ben erteliyodum yarım litreyi zor içiyordum doktor 3 lt demişti halbuki buraya katılmamla kesin karar verdim içiceksin kızım dedim sadece zayıflamak için değil sağlık içinde programı tekrar kurdum kaptanımın yönlendirmesiyle 2 haftadır limonlu su içiyorum günde en az 3 lt program her öttüğünde iki bardak su içmeye çalışıyorum ve hayatımda ilk defa artık susuyorum yani isteyip karar verince oluyorSu hatırlatıcı programı indiriyorum, 2 gün sonra sürekli çaldığı için rahatsız olup kaldırıyorum ve hiç içmiyorum5 litre değil 2 litre içebilsem günde keşke
Ohhh ne güzel cnm,su gibisi varmı bende fazlaca icerim bi ara karbonat atıyodum ama kaptanımın tavsiyesiyle limon sıkıyorum suyuma,maden suyuna zaten sıkardımteşekkür ederim tatlım
çok geçmiş olsun canım Allah saklasın büyüğünden
bende aynı senin gibiydim hiç içmediğim gün olurdu bide bi bardak içsem midem bulanırdı böbreklerimde sorun olmaya başladı bende water your body i indirdim ama o ötüyo ben erteliyodum yarım litreyi zor içiyordum doktor 3 lt demişti halbuki buraya katılmamla kesin karar verdim içiceksin kızım dedim sadece zayıflamak için değil sağlık içinde programı tekrar kurdum kaptanımın yönlendirmesiyle 2 haftadır limonlu su içiyorum günde en az 3 lt program her öttüğünde iki bardak su içmeye çalışıyorum ve hayatımda ilk defa artık susuyorum yani isteyip karar verince oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?