- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
bu gun yaparsın artıkkızlarrrr günaydın, herkese güzel bir gün diliyorum.
dünkü menüm
kahvaltı: domatesli, beyaz peynirli salatalıklı sandviç
öğle: tavuklu salata
akşam: 1 çiğ köfte dürüm, 1 ayran
gece : 1 luppo
su: 2 litre
spor: yapmadım. Nesli ceza vermiştin ama yapmadımeve gittiğimde çok yorgundum. bir de kardeşimin doğum günüydü dün, iş çıkışı hediye filan baktım, çok zamanım yoktu.
mavim nazarlık menu sporda tamam oh çok guzelselam kızlar herkese çookk güzel bir gün diliyorum
dünkü menümü yazayım
sabah : 2 yumurta, peynir, zeytin, çay, 4- 5 kuru üzüm 4-5 fıstık
öğle : yeşil mercimek yemeği ve yoğurt
akşam : etli nohut, 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt salata
menü güzel görünüyor. suyunu yazmamışsın. Şimdi su içiyorum ya herkesin suyuna dikkat ederimselam kızlar herkese çookk güzel bir gün diliyorum
dünkü menümü yazayım
sabah : 2 yumurta, peynir, zeytin, çay, 4- 5 kuru üzüm 4-5 fıstık
öğle : yeşil mercimek yemeği ve yoğurt
akşam : etli nohut, 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt salata
aynen, akşamları yürüyüşe çıkmak lazım. aslında bizim evin orda bi park var, yaşlı yaşlı teyzeler-amcalar çıkıyor yürüyüşe, ben kendimden utanıyorum ordan geçerken :)aaa ayrıca dün iş içinde olsa extrada 40 dk tempolu yürüdüm...
zaten artık yürüyüşede gidicem havalar düzeldi sayılır
bide suyu hallettimmi tamamdır
yapıcam canım, bu akşam arkadaşımla görüşeceğim ama dönüşte geç de olsa koşmaya çıkacağım. parkımız kalabalık oluyor, gece 11'e kadar koşabilirim orda.bu gun yaparsın artık
Tamam kızmayalımGünaydın kızlar. Bugün yarın ve haftaya çok yğunum yarın sabah gelir kilomu yazarım ama.
Dün ki menüm
Sabah kepek ekmeğine domates kaşarlı tost
Öğlen köri soslu tavuk, ayran
Akşam çeyrek ekmeğin yarısı kadar beyaz ekmek arası kaşar peyniri, bir avuçtan az ay çekirdeği, bir zero cola
Zero kolaya kızmayın. Ben tüm diyetlerimde tükettim. Canım çok tatlı istediğinde yada kaçamak yapacağımı hissettiğimde içiyorum. Benim nefsimi inanılmaz köreltiyor :)
menü güzel görünüyor. suyunu yazmamışsın. Şimdi su içiyorum ya herkesin suyuna dikkat ederim
aynen, akşamları yürüyüşe çıkmak lazım. aslında bizim evin orda bi park var, yaşlı yaşlı teyzeler-amcalar çıkıyor yürüyüşe, ben kendimden utanıyorum ordan geçerken :)
yapıcam canım, bu akşam arkadaşımla görüşeceğim ama dönüşte geç de olsa koşmaya çıkacağım. parkımız kalabalık oluyor, gece 11'e kadar koşabilirim orda.
bu gun yaparsın artık
mavim nazarlık menu sporda tamam oh çok guzel
kalkınca kefir iç. kahvaltını evde hazırla iş yerinde ye nasıl olur.yurumeye zamanda kalır hem1 LT ANCA OLUYO CANIM SU AMA BUGÜN DİKKAT EDİCEM BAKALIM... VALLAHİ BEN ZAMANSIZLIKTAN YAPAMIYORUM SABAH YÜRÜSEM KAHVALTI OLMUYO, KAHVALTI YAPSAM YÜRÜYÜŞE ZAMAN KALMIYO... AKŞAM ZATEN MÜMKÜN DEĞİL... KARIŞIK HALLER
Yok cnm acıkmadım ekmek yemeyince acıkmıyorum:) ben zaten akşamları yiyen biriydim kahvaltıya burda alıştım,mercimek salatasıda baya doyurucuymus bol yeşillik falan ilk defa denemiştim ama sık sık yapıcam artıkcevabın için teşekkürler bitanem kepek değil bahsettiğim ya hani eti lifalif var ya o
benim var kız nerde kalmadı daha 9 kilom var vermem gereken ben en iyisi devam ediyim yumurtayla karıştırmiyim ortalığı
süpersin afiyet olsun canımm
inşallah görüceksin neslim bende 73ü ucundan görmek istiyorum inş başarıcaz
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım az gibi acıkmadınmı günboyu
afiyet olsun canım
Ayyy luppo yu içecek falan sanmıştım ama cıssss mış :)kızlarrrr günaydın, herkese güzel bir gün diliyorum.
dünkü menüm
spor: yapmadım. Nesli ceza vermiştin ama yapmadımeve gittiğimde çok yorgundum. bir de kardeşimin doğum günüydü dün, iş çıkışı hediye filan baktım, çok zamanım yoktu.
Aslında yanlış ama ben akşamları daha doyurucu menü seciyorum,eskiden beri yeme Zaman'ım hep aksam üstü başlardı gece biterdi:)hoş buraya geldıgımden beri kahvaltı yapıyorum oda cok doyurucu hele kk kahvaltısıBen de işyerindeydim ama zırt pırt kalktım tuvalete, artık nereye gidiyor bu diye bakmaya başladılar :)
süper menü, sporuyla suyuyla hepsi :)
az gibi geldi, ben olsam herhalde acıkır arada atıştırırdım bu menüyle :)
makarna çok yemediysen sorun olmaz herhalde ama salçalı çubuk makarnaysa ben 2 tabak yerim
öğle yemeği yok, akşama kadar nasın dayandın o kahvaltıyla. evden yanına en azından meyve filan alsan :)
canım yeşilmercimekli salatayı diyetisyenler bile detoks amaçlı veriyoror iki gün akşam yemeği olarak detoks niyetine. ben çok sık başvuruyorum o yuzden vazgeçilmezimdir. ama ben haşlamak yerine 2 gün de olsa çimlendirip tuketiyorumYok cnm acıkmadım ekmek yemeyince acıkmıyorum:) ben zaten akşamları yiyen biriydim kahvaltıya burda alıştım,mercimek salatasıda baya doyurucuymus bol yeşillik falan ilk defa denemiştim ama sık sık yapıcam artık
Tamam kızmayalımayçekirdeği ve kolaya kadar aslında menü güzelmiş. zaten ne olursa akşam evdeyken oluyor :) ama o ikisi de çok güzel ya, zaten güzel şeylerin hepsi sağlığa zararlı :)
yeşil elma diyet için çok uygunmuş yağ yakımını hızlandırıyormuş elma yiyceksen yeşil tercih et diyordu diyetisyenim ama çok sevmeme rağmen yiyemiyorum ben hemen acıkıyorum sanırım bu insülin direnci yüzündenIyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh tarçınlı 1 portakal 1 muz
Öglen bir yeşil elma bir çaybardagı süt
Aksam mercimek salatası ıkı bardak ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 bitki çayı
aaaah makarnaaaaMerhaba canlarım, nasılsınız? Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı, şekersiz çay
Öğle salata, ceviz
Akşam makarnaO kadar canım istedi ki anlatamam, olmadığımı bilmesem hamileyim herhalde derdim yani Yemek zorundaydım yani
Su 2.5 lt
aaa geranmali yokmuuuben geldim
yorucu okul gününden sonra anca oturabildim
menüm
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,1 elma
Akşam:Karalahana çorbası(bulgurlu), yoğurt
spor:1.5 saat yürüyüş
teşekkürler canım 80li kilolara bir an evvel düşmek istiyorumBen de işyerindeydim ama zırt pırt kalktım tuvalete, artık nereye gidiyor bu diye bakmaya başladılar :)
süper menü, sporuyla suyuyla hepsi :)
az gibi geldi, ben olsam herhalde acıkır arada atıştırırdım bu menüyle :)
makarna çok yemediysen sorun olmaz herhalde ama salçalı çubuk makarnaysa ben 2 tabak yerim
öğle yemeği yok, akşama kadar nasın dayandın o kahvaltıyla. evden yanına en azından meyve filan alsan :)
aah o luppoyu hiç yemeseydin keşke cıssss okızlarrrr günaydın, herkese güzel bir gün diliyorum.
dünkü menüm
kolay gelsin canım zeroya bende bi ara fena takılmıştım birde içinde gerçekten şeker yok ya kandırıyordum kendimi ama çok şükür kurtuldum bi senedir falan zero içmiyorumGünaydın kızlar. Bugün yarın ve haftaya çok yğunum yarın sabah gelir kilomu yazarım ama.
Dün ki menüm
Sabah kepek ekmeğine domates kaşarlı tost
Öğlen köri soslu tavuk, ayran
Akşam çeyrek ekmeğin yarısı kadar beyaz ekmek arası kaşar peyniri, bir avuçtan az ay çekirdeği, bir zero cola
Zero kolaya kızmayın. Ben tüm diyetlerimde tükettim. Canım çok tatlı istediğinde yada kaçamak yapacağımı hissettiğimde içiyorum. Benim nefsimi inanılmaz köreltiyor :)
çimlendirmeyi nasıl yapıyorsun ablam bende denemek istiyorumdacanım yeşilmercimekli salatayı diyetisyenler bile detoks amaçlı veriyoror iki gün akşam yemeği olarak detoks niyetine. ben çok sık başvuruyorum o yuzden vazgeçilmezimdir. ama ben haşlamak yerine 2 gün de olsa çimlendirip tuketiyorum
Ayy ben cok sevdim tadını,Bendeki kara mercimek sizinki kadar cimlenir ümidiyle yemekten önce bir su bardağı çimlenmek üzere koydum bakalım nasıl olacak,bide normal mevsim salatasına sadece suda ıslatılmış yarma( kırık buğday) bunada ağırlık vericemcanım yeşilmercimekli salatayı diyetisyenler bile detoks amaçlı veriyoror iki gün akşam yemeği olarak detoks niyetine. ben çok sık başvuruyorum o yuzden vazgeçilmezimdir. ama ben haşlamak yerine 2 gün de olsa çimlendirip tuketiyorum
Evt Bülbülüm bi kaç gün önce bende araştırdım yeşil elma diyetini biraz aklıma yattı gibi regl sonrası bi kaç gün bişiler denicemSELAM GÜZELLERR
yeşil elma diyet için çok uygunmuş yağ yakımını hızlandırıyormuş elma yiyceksen yeşil tercih et diyordu diyetisyenim ama çok sevmeme rağmen yiyemiyorum ben hemen acıkıyorum sanırım bu insülin direnci yüzünden
aaaah makarnaaaaafiyet olsun canım
aaa geranmali yokmuuusenden gördüm hemen baktım netten neymiş bu diye güzele benziyo bi ara bende deniycem sayende yeni bişey öğrendim
teşekkürler canım 80li kilolara bir an evvel düşmek istiyorum
aah o luppoyu hiç yemeseydin keşke cıssss o
kolay gelsin canım zeroya bende bi ara fena takılmıştım birde içinde gerçekten şeker yok ya kandırıyordum kendimi ama çok şükür kurtuldum bi senedir falan zero içmiyorum
çimlendirmeyi nasıl yapıyorsun ablam bende denemek istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?