Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa ayrıca dün iş içinde olsa extrada 40 dk tempolu yürüdüm...

zaten artık yürüyüşede gidicem havalar düzeldi sayılır

bide suyu hallettimmi tamamdır

merhabalar,

dun yogunlugumdan yazamadim
dunki menum sabah 2 dililm ekmek 4 zeytin haslanmis yumurta
oglen : balik yarim dilim ekmek
17.00 aksam yarim kase corba

suyu yazmiyorum hic ama cok iciyorum su icmeyle hic sorunum yok :)

bugun sabah 1 dilim ekmek peynir ve marul digerler ogunleride aksama yazarim ins

bu gun yaparsın artık

mavim nazarlık menu sporda tamam oh çok guzel

dunki menumu yazayım hemen
sabah 7,30da: 1,5 haşlanmış köy yum+1/5 avakado ezmesi+5 ceviz+10 zeytın+2dlm peynır+1 havuç+az yeşillik
öğlen 13,30 da: pırasa pazı sote+2 kaşık mercimekli bulgur pilav+1 muz
akşam 18,30 da: fırında karnıbahar yemeği mucver gibi ama unsuz üstüne sarımsak yoğurt+3 çatal kapuska+1 kase yoğurt+4 ceviz+3 kare bitter
spor: 50dk kardiyo karışık

menü güzel görünüyor. suyunu yazmamışsın. Şimdi su içiyorum ya herkesin suyuna dikkat ederim

aaa ayrıca dün iş içinde olsa extrada 40 dk tempolu yürüdüm...

zaten artık yürüyüşede gidicem havalar düzeldi sayılır

bide suyu hallettimmi tamamdır
aynen, akşamları yürüyüşe çıkmak lazım. aslında bizim evin orda bi park var, yaşlı yaşlı teyzeler-amcalar çıkıyor yürüyüşe, ben kendimden utanıyorum ordan geçerken :)

bu gun yaparsın artık
yapıcam canım, bu akşam arkadaşımla görüşeceğim ama dönüşte geç de olsa koşmaya çıkacağım. parkımız kalabalık oluyor, gece 11'e kadar koşabilirim orda.

Günaydın kızlar. Bugün yarın ve haftaya çok yğunum yarın sabah gelir kilomu yazarım ama.
Dün ki menüm
Sabah kepek ekmeğine domates kaşarlı tost
Öğlen köri soslu tavuk, ayran
Akşam çeyrek ekmeğin yarısı kadar beyaz ekmek arası kaşar peyniri, bir avuçtan az ay çekirdeği, bir zero cola

Zero kolaya kızmayın. Ben tüm diyetlerimde tükettim. Canım çok tatlı istediğinde yada kaçamak yapacağımı hissettiğimde içiyorum. Benim nefsimi inanılmaz köreltiyor :)

Tamam kızmayalım ayçekirdeği ve kolaya kadar aslında menü güzelmiş. zaten ne olursa akşam evdeyken oluyor :) ama o ikisi de çok güzel ya, zaten güzel şeylerin hepsi sağlığa zararlı :)

1 LT ANCA OLUYO CANIM SU AMA BUGÜN DİKKAT EDİCEM BAKALIM... VALLAHİ BEN ZAMANSIZLIKTAN YAPAMIYORUM SABAH YÜRÜSEM KAHVALTI OLMUYO, KAHVALTI YAPSAM YÜRÜYÜŞE ZAMAN KALMIYO... AKŞAM ZATEN MÜMKÜN DEĞİL... KARIŞIK HALLER

kalkınca kefir iç. kahvaltını evde hazırla iş yerinde ye nasıl olur.yurumeye zamanda kalır hem

Yok cnm acıkmadım ekmek yemeyince acıkmıyorum:) ben zaten akşamları yiyen biriydim kahvaltıya burda alıştım,mercimek salatasıda baya doyurucuymus bol yeşillik falan ilk defa denemiştim ama sık sık yapıcam artık

Ayyy luppo yu içecek falan sanmıştım ama cıssss mış :)

Aslında yanlış ama ben akşamları daha doyurucu menü seciyorum,eskiden beri yeme Zaman'ım hep aksam üstü başlardı gece biterdi:)hoş buraya geldıgımden beri kahvaltı yapıyorum oda cok doyurucu hele kk kahvaltısı

canım yeşilmercimekli salatayı diyetisyenler bile detoks amaçlı veriyoror iki gün akşam yemeği olarak detoks niyetine. ben çok sık başvuruyorum o yuzden vazgeçilmezimdir. ama ben haşlamak yerine 2 gün de olsa çimlendirip tuketiyorum

Tamam kızmayalım ayçekirdeği ve kolaya kadar aslında menü güzelmiş. zaten ne olursa akşam evdeyken oluyor :) ama o ikisi de çok güzel ya, zaten güzel şeylerin hepsi sağlığa zararlı :)

Evet ya sorma. Ama çok değildi yani azıcıktı aslında. :)
Neyse bugün telafi edicez artık.

bugün ki menüm
Sabah çavdar ekmeğine kaşarlı sandviç
Öğlen az et döner, az salata, 1 yk pilav
Akşam bir elma ve bir soda

SELAM GÜZELLERR
Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh tarçınlı 1 portakal 1 muz
Öglen bir yeşil elma bir çaybardagı süt
Aksam mercimek salatası ıkı bardak ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 bitki çayı
yeşil elma diyet için çok uygunmuş yağ yakımını hızlandırıyormuş elma yiyceksen yeşil tercih et diyordu diyetisyenim ama çok sevmeme rağmen yiyemiyorum ben hemen acıkıyorum sanırım bu insülin direnci yüzünden
aaaah makarnaaaa afiyet olsun canım
ben geldim
yorucu okul gününden sonra anca oturabildim
menüm
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,1 elma
Akşam:Karalahana çorbası(bulgurlu), yoğurt

spor:1.5 saat yürüyüş
aaa geranmali yokmuuu senden gördüm hemen baktım netten neymiş bu diye güzele benziyo bi ara bende deniycem sayende yeni bişey öğrendim
teşekkürler canım 80li kilolara bir an evvel düşmek istiyorum

aah o luppoyu hiç yemeseydin keşke cıssss o

kolay gelsin canım zeroya bende bi ara fena takılmıştım birde içinde gerçekten şeker yok ya kandırıyordum kendimi ama çok şükür kurtuldum bi senedir falan zero içmiyorum

çimlendirmeyi nasıl yapıyorsun ablam bende denemek istiyorumda

Ayy ben cok sevdim tadını,Bendeki kara mercimek sizinki kadar cimlenir ümidiyle yemekten önce bir su bardağı çimlenmek üzere koydum bakalım nasıl olacak,bide normal mevsim salatasına sadece suda ıslatılmış yarma( kırık buğday) bunada ağırlık vericem

Evt Bülbülüm bi kaç gün önce bende araştırdım yeşil elma diyetini biraz aklıma yattı gibi regl sonrası bi kaç gün bişiler denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…