- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
O kadar kilo verdin belkide Dönüm noktan burası, şimdi azmederek gidecek belki,üzülme bak önünevalla diğer kızlar gibi pes edicem sanırım çok canım sıkkın
Sana üzülmek hiç yakışmıyor,bugun buna sıkılıp sakın öğleni aksamı dağıtma neslimnasıl toparlanıcam bilmiyorum mezunıyete sadece 5kg kaldı ama mezun olamıcam galiba
merhaba cnm lıstenız dogru*** 3. Takım 402. Etap ***
Nilyyyaaannn : (77.8/77.8/0/%0)Kilosu sabit
Chnnmkiz : (72.5/71.8/0.7/%0.97)
Olvidos : (59.7/60.0/-0.3/%-0.50)
Xpreiaz : (67.5/67.4/0.1/%0.15)
Efser : (72.3/72/0.3/%0.41)
Hoppidicik : (99.7/98.5/1.2/%1.20)
3.Takım ortalaması:% 0.37
Listemizi kontrol edermisiniz
köşe bucak dağıtasım var bi yandanada 1 hafta raw a kalkışsam yapabilirmiyim diye duşuncem var yedim kafayı. evde çocuklarla raw yapamam ki nasıl olucekSana üzülmek hiç yakışmıyor,bugun buna sıkılıp sakın öğleni aksamı dağıtma neslim
Yarın yada Cumartesi ödem atmaya baslamalıyım ya lapa yada ayran corbası düsünüyorum bakınıyorum hepsi cazip geliyo:)
Hg ve iyi geceler kaptanım:) seni burda görmek ne güzel,inş hepimizin yüzü güler yarın
Günaydınlar herkesee
Kızlar günaydın, bugün tartıldım. 57.3 kilo çıktım. Adetim başlayacak aslında aşırı derecede şişkinim ama yine de kilomda azalma var. Ama yüzde 1 kilo bile verememişim :) hesapladığımda %0.5 çıkıyor :)
Dünkü menüm
Kahvaltı : domates - beyaz peynirli tost
Öğle : Mantarlı Hamburger Menü - Eski iş arkadaşlarımla yemek yedik, onlar hamburgerciye gidince mecburen
Akşam: Tavuklu salata
Su: 2.1 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
günaydın. selam vermeye bile yuzum yok bıkkın ve üzgünüm
Rengarenknesli(76/ 76,4/-0,4 /%-0,53 )
valla diğer kızlar gibi pes edicem sanırım çok canım sıkkın
nasıl toparlanıcam bilmiyorum mezunıyete sadece 5kg kaldı ama mezun olamıcam galiba
merhaba cnm lıstenız dogru
köşe bucak dağıtasım var bi yandanada 1 hafta raw a kalkışsam yapabilirmiyim diye duşuncem var yedim kafayı. evde çocuklarla raw yapamam ki nasıl olucek
yıkıldım resmen ya hiç mecalim yok
bu arada ızınden dondum sukur... yenı gelen arkadaslara da hosgeldınız dıyorum veeee haftayı acıyorummm
bu hafta menu planlıcam hem çocuklara hem kendime mutlaka bir program yapmalıyım böle olmucak. şimdiye kadarki yeme duzenime el atmam lazım köklu hemde çünki anca sabite kalıyomGünaydın Meleklerimmmm Hayırlı Cumalar hepimize
Canımcım bu detokslar 15 er gğn arayla yapılmalı dikkat ediyorsundur umarım metabolizmanı alt ğst etme sonra
Hoşbuldum cnmmm inan ben de çok özledimm hepinizi hep birlikteyiz inşallah
Heidicim 300 gr senin kilonda birine göre çok çok iyi bitanemm
Mevsimsiz sebze meyve yememeye çalış canımcım peynir harici sana faydalı hiçbirşey yok kahvaltı menundeÖğlen de arkadaşların bozmuş akşam hgüzel afiyetolsun cnm su ve spor harika
Bıkmak pes etmek bi de yazıyormu neslimm duymamış olayımÜzülme kuzum artık verilecek kilon azaldı o yüzden zorlanıyorusn elbette gidecek
Mezuniyetini görmezsem çok üzülürüm neslim
nurum hoşgeldin inan dönmene çok sevindim topik şenlenecek desene balımmmbu arada ızınden dondum sukur... yenı gelen arkadaslara da hosgeldınız dıyorum veeee haftayı acıyorummm
oyyyyy benım bıtanem çileğimnurum hoşgeldin inan dönmene çok sevindim topik şenlenecek desene balımmm
tesekkurler kaptanım resmen takımsız soluklaşmıstım yahooo şükür kavusturana
Tebrikler kraliçemm yüzden bölünmeseydi süper bir rakam harikasın
Neslim tam raw yapamazsın o yüzden sabahları raw akşam evde olacağın için karataya uygun yersen sorun olmaz sanırım
Hoşgeldinnhadi hepiniz dönün artıkkk şenlensin burası
oy bayıldığım....oyyyyy benım bıtanem çileğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?