Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menum
Sbh bir tarcınlı muz
Öglen bir bardak kefir
Aksam 4 ızgara köfte,bir servis kasığı bulgur pilavı(3-4 yemek kasığı)2 bardak ayran,bi kaç tane kornişon
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 bitki çayı

Evt Bülbülüm bi kaç gün önce bende araştırdım yeşil elma diyetini biraz aklıma yattı gibi regl sonrası bi kaç gün bişiler denicem
bi dene bakalım nasıl sonuç vercek hem vücüdüna da değişiklik olur metabolizma hızlanır belki. ben o tarz diyetleri ancak insülin direncimi kırdıktan sonra yapabilcem galiba

bugünün menüsü:
sabah: 8:00 2 bardak su 9:00 karatay kahvaltısı
öğle: 12:30 2 kaşık tahin, 1 kase domates çorbası
ara: 15:00 1 bardak sütlü kahve 3 kuru hurma
akşam: 18:00 1 kase domates çorbası, 1 kase yogurt, iki kaşık buğday
su: 3lt
spor: 25 dk egzersiz, 70 squat

Merhaba kızlar tüm gün dışarıdaydım gelemedim.. Menümü yazayım,
Sabah kk kahvaltısı
Öğle et sote, salata
Akşam salata
Su 2 lt

Ben biraz kitap okuyup yatacağım canlarım, herkese yarın tartı için bol şans inşallah emeklerimizin karşılığını görürüz.. Herkese iyi geceleeeerrrr...

Bu arada kaptanım bu mesajımla birlikte toplam mesaj sayım 39 oldu. Sonra unutuyorum saymayı aklımdayken yazayım

bi dene bakalım nasıl sonuç vercek hem vücüdüna da değişiklik olur metabolizma hızlanır belki. ben o tarz diyetleri ancak insülin direncimi kırdıktan sonra yapabilcem galiba
Aynen,Reglim öglen bitti bi kaç gün ödem atmalıyım inş cok ödem tutmamısımdır maşallah reglimde 6 gün sürdü

***6.Takım 402. ETAP ***

A1S2L3I4 (87,8 / / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ / /% )
battaniye1 (79,9/ / /% )
BayilanBayilana (88,3/ / /%) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
Bulbul-e Bismil( 92,2/ / /% ) Yeni Üye = Başlangıç Tar=7 Şubat & Başlangıç Kilosu:=95 & Hedef =80
Ebwam(124,4/ / / % )
gel_pcpc (77,9/ / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
irem-ozge(? / / /% ) Yeni Üye=Başlangıç Tarihi = 13 Şubat & Başlangıç Kilosu= 84,6 & Hedef =67
maviay1(81,2/ / /% )
saliha00( 85,5/ / /% ) Yeni Üye Başlangıç Tarihi = 9 Şubat & Başlangıç Kilosu= 90 & Hedef =65
winstonlight(72,7/ / /% ) 398. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4'e bölündü
yenibirben(76,2 / / /% )

6.Takım Ortalaması:%

3 kez geçmiş yaptım 3 kez gitti özür meleklerimmm geç olmasa tekrar yapardım fakat uyku saati benim için listeyi hazırladım yeni meleklerim listeye dahil oldunuz hayırlı olsun.İzinli meleklerim şayet gittiğiniz kiloya döndüyseniz listeye dönmenizi dört gözle bekliyorum.Yarın tartıda hepinizin yüzünün gülmesi dileğiyle iyi geceler

Yarın yada Cumartesi ödem atmaya baslamalıyım ya lapa yada ayran corbası düsünüyorum bakınıyorum hepsi cazip geliyo:)

Hg ve iyi geceler kaptanım:) seni burda görmek ne güzel,inş hepimizin yüzü güler yarın

Sen yine iyisin, ben hiç kalkamıyorum.

Ayyy luppo yu içecek falan sanmıştım ama cıssss mış :)
aynen :) ama kardeşimin doğum günüydü, pasta yemektense bununla yırtmaya çalıştım :)

sabah öğle, okuldan işten fırsat bulamıyor insan, akşam evde olunca yiyoruz da yiyoruz :)

Bir an önce istediğin kilolara kavyşursun İnşallah canım.

Ne okuyorsun :)

Günaydınlar herkesee
Günaydııııın :)

Kızlar günaydın, bugün tartıldım. 57.3 kilo çıktım. Adetim başlayacak aslında aşırı derecede şişkinim ama yine de kilomda azalma var. Ama yüzde 1 kilo bile verememişim :) hesapladığımda %0.5 çıkıyor :)

Dünkü menüm
Kahvaltı : domates - beyaz peynirli tost
Öğle : Mantarlı Hamburger Menü - Eski iş arkadaşlarımla yemek yedik, onlar hamburgerciye gidince mecburen
Akşam: Tavuklu salata
Su: 2.1 litre
Spor: 1 saat yürüyüş

***6.Takım 402. ETAP ***

A1S2L3I4 (87,8 / / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ / /% )
battaniye1 (79,9/79,7 / 0,2/%0,25 )
BayilanBayilana (88,3/ / /%) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
Bulbul-e Bismil( 92,2/ / /% ) Yeni Üye = Başlangıç Tar=7 Şubat & Başlangıç Kilosu:=95 & Hedef =80
Ebwam(124,4/ / / % )
gel_pcpc (77,9/ / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
irem-ozge(? / / /% ) Yeni Üye=Başlangıç Tarihi = 13 Şubat & Başlangıç Kilosu= 84,6 & Hedef =67
maviay1(81,2/ / /% )
saliha00( 85,5/ / /% ) Yeni Üye Başlangıç Tarihi = 9 Şubat & Başlangıç Kilosu= 90 & Hedef =65
winstonlight(72,7/ / /% ) 398. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4'e bölündü
yenibirben(76,2 / / /% )

6.Takım Ortalaması:%

ilahi heydim o kilo verme yuzdesi. yani kilonn kaçta kaçı gitmiş hesabı. gayet güzel bir yuzde merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…