- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
bi dene bakalım nasıl sonuç vercek hem vücüdüna da değişiklik olur metabolizma hızlanır belki. ben o tarz diyetleri ancak insülin direncimi kırdıktan sonra yapabilcem galibaEvt Bülbülüm bi kaç gün önce bende araştırdım yeşil elma diyetini biraz aklıma yattı gibi regl sonrası bi kaç gün bişiler denicem
Aynen,Reglim öglen bitti bi kaç gün ödem atmalıyım inş cok ödem tutmamısımdır maşallah reglimde 6 gün sürdübi dene bakalım nasıl sonuç vercek hem vücüdüna da değişiklik olur metabolizma hızlanır belki. ben o tarz diyetleri ancak insülin direncimi kırdıktan sonra yapabilcem galiba
Hg ve iyi geceler kaptanım:) seni burda görmek ne güzel,inş hepimizin yüzü güler yarın3 kez geçmiş yaptım 3 kez gittiözür meleklerimmm geç olmasa tekrar yapardım fakat uyku saati benim için listeyi hazırladım yeni meleklerim listeye dahil oldunuz hayırlı olsun.İzinli meleklerim şayet gittiğiniz kiloya döndüyseniz listeye dönmenizi dört gözle bekliyorum.Yarın tartıda hepinizin yüzünün gülmesi dileğiyle iyi geceler
Sen yine iyisin, ben hiç kalkamıyorum.1 LT ANCA OLUYO CANIM SU AMA BUGÜN DİKKAT EDİCEM BAKALIM... VALLAHİ BEN ZAMANSIZLIKTAN YAPAMIYORUM SABAH YÜRÜSEM KAHVALTI OLMUYO, KAHVALTI YAPSAM YÜRÜYÜŞE ZAMAN KALMIYO... AKŞAM ZATEN MÜMKÜN DEĞİL... KARIŞIK HALLER
aynen :) ama kardeşimin doğum günüydü, pasta yemektense bununla yırtmaya çalıştım :)Ayyy luppo yu içecek falan sanmıştım ama cıssss mış :)
sabah öğle, okuldan işten fırsat bulamıyor insan, akşam evde olunca yiyoruz da yiyoruz :)Aslında yanlış ama ben akşamları daha doyurucu menü seciyorum,eskiden beri yeme Zaman'ım hep aksam üstü başlardı gece biterdi:)hoş buraya geldıgımden beri kahvaltı yapıyorum oda cok doyurucu hele kk kahvaltısı
Bir an önce istediğin kilolara kavyşursun İnşallah canım.SELAM GÜZELLERR
yeşil elma diyet için çok uygunmuş yağ yakımını hızlandırıyormuş elma yiyceksen yeşil tercih et diyordu diyetisyenim ama çok sevmeme rağmen yiyemiyorum ben hemen acıkıyorum sanırım bu insülin direnci yüzünden
aaaah makarnaaaaafiyet olsun canım
aaa geranmali yokmuuusenden gördüm hemen baktım netten neymiş bu diye güzele benziyo bi ara bende deniycem sayende yeni bişey öğrendim
teşekkürler canım 80li kilolara bir an evvel düşmek istiyorum
aah o luppoyu hiç yemeseydin keşke cıssss o
kolay gelsin canım zeroya bende bi ara fena takılmıştım birde içinde gerçekten şeker yok ya kandırıyordum kendimi ama çok şükür kurtuldum bi senedir falan zero içmiyorum
çimlendirmeyi nasıl yapıyorsun ablam bende denemek istiyorumda
Ne okuyorsun :)Ben biraz kitap okuyup yatacağım canlarım, herkese yarın tartı için bol şans inşallah emeklerimizin karşılığını görürüz.. Herkese iyi geceleeeerrrr...
Bu arada kaptanım bu mesajımla birlikte toplam mesaj sayım 39 oldu. Sonra unutuyorum saymayı aklımdayken yazayım
Günaydııııın :)Günaydınlar herkesee
ilahi heydim o kilo verme yuzdesi. yani kilonn kaçta kaçı gitmiş hesabı. gayet güzel bir yuzde merak etmeKızlar günaydın, bugün tartıldım. 57.3 kilo çıktım. Adetim başlayacak aslında aşırı derecede şişkinim ama yine de kilomda azalma var. Ama yüzde 1 kilo bile verememişim :) hesapladığımda %0.5 çıkıyor :)
Sen yeni vermeye baslamıyosunki neslim,vücut alıştı pes etmek yokgünaydın. selam vermeye bile yuzum yok bıkkın ve üzgünüm
Rengarenknesli(76/ 76,4/-0,4 /%-0,53 )
valla diğer kızlar gibi pes edicem sanırım çok canım sıkkınSen yeni vermeye baslamıyosunki neslim,vücut alıştı pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?