Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yedim aslında ama yemekle alakası yok. reglimi bekliyorum. gelmiyor. sinirlerim tavan yaptı. aşırı sinirli, keyifsiz ve mutsuzum.
ev, iş, çocuk, eş offf yetişemiyorum artık. evim iyice bir temizlik istiyor. vaktim yok. kadın tutsam yakında taşınma işi olacak şu an ona para vermeye gerek yok. bana yardımcı olan da yok. akşam delirdim artık. hemen tv başına koşacak ya beyefendi bi çocuğu uyutamadı ki o uyuturken ben yerleri silecektim. delirdim bağırdım çağırdım. şimdi küsüz...
kayınvalide ayrı telden çalmaya başladı yine. oğlumu her akşam kudurtuyor parka götürmek için. zaten akşamları 3-4 saat görüyorum. onu da seninle parkta geçirmesin. dün göndermiyordum. kudurttu çocuğu. ciyak ciyak ağlıyor gitmek için.
daha bir sürü şey....

hayat üstüne üstüne geliyor yani canım benim
benim evde aynı durumda pazar günü biraz yapmaya çalıştım ama taşınma muhabbeti olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
camları silsem bir aya kadar yine pislencek ee çıkcam zaten diyorumki taşınmaya bir hafta kala silerim temiztemiz çıkarım benim de kafam karışık

ama tabi birde çocuk var senin o zor hele birde çalışınca Allah yardımcın olsun ne diyeyim

yedim aslında ama yemekle alakası yok. reglimi bekliyorum. gelmiyor. sinirlerim tavan yaptı. aşırı sinirli, keyifsiz ve mutsuzum.
ev, iş, çocuk, eş offf yetişemiyorum artık. evim iyice bir temizlik istiyor. vaktim yok. kadın tutsam yakında taşınma işi olacak şu an ona para vermeye gerek yok. bana yardımcı olan da yok. akşam delirdim artık. hemen tv başına koşacak ya beyefendi bi çocuğu uyutamadı ki o uyuturken ben yerleri silecektim. delirdim bağırdım çağırdım. şimdi küsüz...
kayınvalide ayrı telden çalmaya başladı yine. oğlumu her akşam kudurtuyor parka götürmek için. zaten akşamları 3-4 saat görüyorum. onu da seninle parkta geçirmesin. dün göndermiyordum. kudurttu çocuğu. ciyak ciyak ağlıyor gitmek için.
daha bir sürü şey....

canım benim geleyim ben sana yardıma üzme kendini. a.s.

ellifcim verdiğin tüm kiloları mı aldın yokkssaadelikafadulden

seni de iyi bir denetime sokmak lazım bence :dilcikar:

çok başıboş kaldın sen çokkk ne demişler kızı boş bırakırsan ya davulcuya çıkar yada kilo alır :roflol:

çok başıboş kaldın sen çokkk ne demişler kızı boş bırakırsan ya davulcuya çıkar yada kilo alır :roflol:

evet özgeciğim verdiği kiloların hepiciğini almış .elifçiğim yarışmada olmadın çıktın tamam bari gel buraya yediklerini yaz seni hep beraber denetleyelim.

evet özgeciğim verdiği kiloların hepiciğini almış .elifçiğim yarışmada olmadın çıktın tamam bari gel buraya yediklerini yaz seni hep beraber denetleyelim.

elifff çabuk buraayyaaa gelll
anamm ben bilmiyordum valla kısçem kendine gel ne güzel zayıflamıştın yine mi7 li rakamlara döndün yaa
üzüldüm walla ne güzel gidiyordun
bak hani mayısta istediğin kiloda olacaktın hadi onu bırak haziran sonuna kadar zayıflarsınnn

valla hatun kendine yoldaş arıyodu bulamayınca kudurdu
derdim var bölümünde bir konu daha açıldı benzer dünyanın çivisi çıktı sanırsam

aynı hatun canım oda merak etmeyin yoldaş bulamayınca başka dilden anlatmiş bence ..a.s

yok okudum biraz şimdi aynı kişi degilmiş . biri nin sevgilisi eşini seviyormuşta ondan ayrılmış mış ..ooooooooooo

Son düzenleme:
iyi akşamlar bayanlar..
benim dünkü gibi bugünde başım felaket sağ taraf komple zonk zonk yanikafamçokkarıştı
bugün yediklerim
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
peynir
3 zeytin
şekersiz çay

ara:
5-6 tane kiraz
1 fincan yeşil çay
1 fincan sütsüz şekersiz neskafe

akşam
1 tabak bezelye
cacık
1 dilim çavdar ekmeği

bugünlük bukadar akşama misafirim var çıkmam lazım,bu kafayla misafir nasıl çekilir bilmemde..

koçum dünkü yediklerine baktım güzel patates püresi olunca ekmeğe gerek yok süper gidiyosun canıma.s.

ben burdayım özkem ......

2 dlm börek ve 1 tulumba yedim iyimi :utangac:senağlamapişmanda degilim ..kötükedihüso

oy oy oy oyyyy
maşşallahh bu hafta içinde bir kez daha aynı şeyleri yersen bak nasılda pşman oluyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

iyi akşamlar bayanlar..
benim dünkü gibi bugünde başım felaket sağ taraf komple zonk zonk yanikafamçokkarıştı
bugün yediklerim
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
peynir
3 zeytin
şekersiz çay

ara:
5-6 tane kiraz
1 fincan yeşil çay
1 fincan sütsüz şekersiz neskafe

akşam
1 tabak bezelye
cacık
1 dilim çavdar ekmeği

bugünlük bukadar akşama misafirim var çıkmam lazım,bu kafayla misafir nasıl çekilir bilmemde..

koçum dünkü yediklerine baktım güzel patates püresi olunca ekmeğe gerek yok süper gidiyosun canıma.s.

bence güzel yemişsin canım

benim asim de yazsa da bende bir koçluk yapsam yahuu:delphin::delphin:sositosositosositosositosositososito

bende ne yedim
sabah kahvaltı yaptım standart
öğlen sandviç yedim
aralarda bir tane salatalık yedim

1 bardak nescafe
1 bardak yeşil çay
bol su
akşam muallakta
herüfcağzım sucuklu yumurta istiyormuş deli mi ne ben taze fasulye yapacaktım kendi annem ayıklamış tertemiz verdi fasulye pişir diye ama istemiyormuş beyefendi kendi bilir :dilcikar:
ama ben ne yesem ki acep cornflakes mi yesem ki :delphin:

playstationda bizim çok sevdiğimiz bir oyun var God Of War diye birincisini bitirdik 2.sini oynuyoruz daha doğrusu ben oynuyorum kociş izliyor oda bitmek üzere bu akşam en geç yarın akşam biter o yüzden fazla bulaşık çıkmasında bir an önce oynayalım diyorussss :roflol:

kızlar ben kaçtım zaten kimsecikler de yok hepinizi öpüyorum az yemek bol hareket hadi göreyim sizleri :roflol:

sakın aklınızdan dinime küfreden de müslüman olsa diye birşey geçmesin ben oyun oynuyorum kollarım çalışıyor adrenalin yaşıyorum
aynı zamanda serotonin hormonu salgılıyorum yani mutluluk hormonu ehe:roflol:
o neye yarar demeyin bakınız faydaları:delphin:

'Mutluluk hormonu' olarak tanınan serotonin hormonunun azlığı sinir, yeme bozuklukları ve uykusuzluğa neden olabilir. Serotonin yükseldiğinde; moraliniz ve enerjiniz yükselir, iştahınız ise azalır..

yaaaa öyle işte hadi bybişşşşşş

adetten şiştim kızlar ya adet olamadım :1no2:
:delphin: :delphin: :delphin:

aaaadelikafadulden evdekiler evde sıkılır dışardakilerde eve bir gitsem der.
anlaşılan kimse halinden memnun değilkaydirigubbakcemile2

bak buna istinaden aşağıdaki yazıyı lütfen okunuz;

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.

Güneş onu yakıp kavurur.

O da Tanrıya yakarır keşke güneş olsaydım diye.

"Ol" der Tanrı. Güneş oluverir.

Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.

Bulut olmak ister. "Ol" der Tanrı. Bulut olur.

Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur.

Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da "Ol" der Tanrı.

Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.

Herşey karşısında eğilir.

Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.

Ordan eser burdan eser, kaya banamısın demez!

Tanrı kaya olmasına da izin verir.

Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı....

Sonra bır sabah sırtında bir acı ile uyanır....

Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır...

"Amor Fati - Nietzsche "

(Kaderini sev-belki seninki en iyisidir

bak buna istinaden aşağıdaki yazıyı lütfen okunuz;

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.

Güneş onu yakıp kavurur.

O da Tanrıya yakarır keşke güneş olsaydım diye.

"Ol" der Tanrı. Güneş oluverir.

Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.

Bulut olmak ister. "Ol" der Tanrı. Bulut olur.

Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur.

Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da "Ol" der Tanrı.

Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.

Herşey karşısında eğilir.

Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.

Ordan eser burdan eser, kaya banamısın demez!

Tanrı kaya olmasına da izin verir.

Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı....

Sonra bır sabah sırtında bir acı ile uyanır....

Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır...

"Amor Fati - Nietzsche "

(Kaderini sev-belki seninki en iyisidir

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis süper bir hikaye ve süper bir cümle..

sabah

yemekten 45 dk önce 3 adet kayısı

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. Kadar beyaz peynir

öğlen

4 yemek kaşığı kıyma sote ( içinde kıyma, soğan , yeşilbiber ve domates var )
1 kase yoğurt
1 kase çoban salata

ara

1 adet elma

akşam

1 tabak ıspanak yemeği
1 su bardağı yoğurt

ara

1 bardak süt

Back
X