yedim aslında ama yemekle alakası yok. reglimi bekliyorum. gelmiyor. sinirlerim tavan yaptı. aşırı sinirli, keyifsiz ve mutsuzum.
ev, iş, çocuk, eş offf yetişemiyorum artık. evim iyice bir temizlik istiyor. vaktim yok. kadın tutsam yakında taşınma işi olacak şu an ona para vermeye gerek yok. bana yardımcı olan da yok. akşam delirdim artık. hemen tv başına koşacak ya beyefendi bi çocuğu uyutamadı ki o uyuturken ben yerleri silecektim. delirdim bağırdım çağırdım. şimdi küsüz...
kayınvalide ayrı telden çalmaya başladı yine. oğlumu her akşam kudurtuyor parka götürmek için. zaten akşamları 3-4 saat görüyorum. onu da seninle parkta geçirmesin. dün göndermiyordum. kudurttu çocuğu. ciyak ciyak ağlıyor gitmek için.
daha bir sürü şey....
hayat üstüne üstüne geliyor yani canım benim
benim evde aynı durumda pazar günü biraz yapmaya çalıştım ama taşınma muhabbeti olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
camları silsem bir aya kadar yine pislencek ee çıkcam zaten diyorumki taşınmaya bir hafta kala silerim temiztemiz çıkarım benim de kafam karışık
ama tabi birde çocuk var senin o zor hele birde çalışınca Allah yardımcın olsun ne diyeyim