Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah

yemekten 45 dk önce 3 adet kayısı

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. Kadar beyaz peynir

öğlen

4 yemek kaşığı kıyma sote ( içinde kıyma, soğan , yeşilbiber ve domates var )
1 kase yoğurt
1 kase çoban salata

ara

1 adet elma

akşam

1 tabak ıspanak yemeği
1 su bardağı yoğurt

ara

1 bardak süt
akşamyemeğinde güzelmiş nazlıcım ekmek yok gözümden kaçmadı bide salata eksik gibi geldi yada bana öle geldiyerimseniben
günaydın koçum maytabım git yat biraz daha
adam bas bas bağrıyo beşikte uyutmuyoki ille sabahları çığlık atıcak sessiz oynayamıyo

bu arada hiç tartıldınmı nazlıcım inme kesin vardırda

ben akşam yemek yiyemedim 2 avuç çekirdek yedim bahçede ona gıcık oldum yemek yemedim sonra abimlere gittik çaya orda da lokmalık brownilerden attım ağzıma bi tane

bu arada hiç tartıldınmı nazlıcım inme kesin vardırda

ben akşam yemek yiyemedim 2 avuç çekirdek yedim bahçede ona gıcık oldum yemek yemedim sonra abimlere gittik çaya orda da lokmalık brownilerden attım ağzıma bi tane

monti amca bir tek sabah kahvaltıda ekmek tüketin diyor. bende diğer öğünlerde ekmek yemiyorum maytapçığım. hiç tartılmadım daha maytapçığım merak ediyorum aslında ama cumaya tartılcam. bide bişey gitmemişse moralim bozulur. küçükse bişey olmaz artık . bugün 1 dilim ekmek yemezsin telafi etmiş olursun.

aa varya diyete başladığımdan beri 6 kilo verdim bi Allahın kuluıda ne kadar zayıflamışsın demedi

belki seni sık sık gördükleri için farketmiyorlardır. uzaktan gelen veya seni uzun zamandır görmeyen birileri kesin anlar

sabah kahvaltım

kahvaltıdan 40 dakika önce 3 adet kuru kayısı

2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay.

Günaydın bende 6 da kalktım işe gittin mi anne işe gittin mi gitme diye ağlayan bir yavruyu1,5 saat teselli ettim ama 07:30 hala ağlıyordu işe geldiğimde :(

günaydın bende 6 da kalktım işe gittin mi anne işe gittin mi gitme diye ağlayan bir yavruyu1,5 saat teselli ettim ama 07:30 hala ağlıyordu işe geldiğimde :(

günaydın reffimm canım benim ya kıyamam ben ona. Bizim komşuda çocuklarını bize bırakırdı . Bir gün hiç unutmam çocuklardan biri yapıştı annesinin bacağına anne ne olur gitme diye diye ağladı.

Dün şu reklamlarda çıkan çitleyiii adlı çekirdekten yarım 50-60 gram yedim en az tuzlu tuxlu tacolu :) pişman değilim. Hergün kornet ve doritos yiyorum manyakım ben verdiğim tüm kiloları alırım bu gidişle ah şu sınav hayırlısı ile bir bitsede tüm boş vakitlerimde spor yapsam o zaman iştahımda azalıyor pişmanımmmmmm :(((((((((((((

Dün şu reklamlarda çıkan çitleyiii adlı çekirdekten yarım 50-60 gram yedim en az tuzlu tuxlu tacolu :) pişman değilim. Hergün kornet ve doritos yiyorum manyakım ben verdiğim tüm kiloları alırım bu gidişle ah şu sınav hayırlısı ile bir bitsede tüm boş vakitlerimde spor yapsam o zaman iştahımda azalıyor pişmanımmmmmm :(((((((((((((

AZ KALDI CANIM BU HAFTASONU BİTİYOR SINAVLAR. ONDAN SONRA SENİ TAM GAZ BEKLİYORUZ SAHALARA . HERGÜN KORNET YADA CİPS YİYECEĞİNE MEYVE YE SÜT İÇ ONLAR DAHA İYİ.:oklava:

bende ne yedim
sabah kahvaltı yaptım standart
öğlen sandviç yedim
aralarda bir tane salatalık yedim

1 bardak nescafe
1 bardak yeşil çay
bol su
akşam muallakta
herüfcağzım sucuklu yumurta istiyormuş deli mi ne ben taze fasulye yapacaktım kendi annem ayıklamış tertemiz verdi fasulye pişir diye ama istemiyormuş beyefendi kendi bilir :dilcikar:
ama ben ne yesem ki acep cornflakes mi yesem ki :delphin:

playstationda bizim çok sevdiğimiz bir oyun var God Of War diye birincisini bitirdik 2.sini oynuyoruz daha doğrusu ben oynuyorum kociş izliyor oda bitmek üzere bu akşam en geç yarın akşam biter o yüzden fazla bulaşık çıkmasında bir an önce oynayalım diyorussss :roflol:

o sandviçin boyutu neydi ve içinde ne vardı hee kötükedihüso
nescafe 3 in 1 mi yoksa kötükedihüso
boş vakit gibisi var mı millet oyun oynuyor yaww :delphin: ahhh ahhh kötü kader :delphin:

adetten şiştim kızlar ya adet olamadım :1no2:
:delphin: :delphin: :delphin:

off bende bende Çok üzgünüm çoook
inşallah bir şey yoktur :emir_bebek:
psikolojik de olabilir. ben hangi ay beklesem gecikmesin diye gecikir kötükedihüso
soğan suyundan mı acep yaa. ama yumuk onunla düzene sokmuş :bbo:

Günaydın bende 6 da kalktım işe gittin mi anne işe gittin mi gitme diye ağlayan bir yavruyu1,5 saat teselli ettim ama 07:30 hala ağlıyordu işe geldiğimde :(

günaydın reffimm canım benim ya kıyamam ben ona. Bizim komşuda çocuklarını bize bırakırdı . Bir gün hiç unutmam çocuklardan biri yapıştı annesinin bacağına anne ne olur gitme diye diye ağladı.

offf offf senağlama
refim sen bir de haftada 2-3 gün çalışıyorsun. ben cumartesi bile çalışıyorum senağlama
ama benimki alıştı. artık ağlamıyor ama işe gideceğimi anladığı zaman yüzü düşüyor hemen :çok üzgünüm: hele pazar günleri benden önce uyandığı için gitmeyeceğimi anlıyor. öpüyor beni . annecim seni çok seviyorum diye uyandırıyor

o sandviçin boyutu neydi ve içinde ne vardı hee kötükedihüso
nescafe 3 in 1 mi yoksa kötükedihüso
boş vakit gibisi var mı millet oyun oynuyor yaww :delphin: ahhh ahhh kötü kader :delphin:

off bende bende Çok üzgünüm çoook
inşallah bir şey yoktur :emir_bebek:
psikolojik de olabilir. ben hangi ay beklesem gecikmesin diye gecikir kötükedihüso
soğan suyundan mı acep yaa. ama yumuk onunla düzene sokmuş :bbo:
[/B

offf offf senağlama
refim sen bir de haftada 2-3 gün çalışıyorsun. ben cumartesi bile çalışıyorum senağlama
ama benimki alıştı. artık ağlamıyor ama işe gideceğimi anladığı zaman yüzü düşüyor hemen :çok üzgünüm: hele pazar günleri benden önce uyandığı için gitmeyeceğimi anlıyor. öpüyor beni . annecim seni çok seviyorum diye uyandırıyor

sandiviç küçüktü yahu :1closedeyes:
ama nescafe 3.in 1 çünkü başka içemiyorum:utangac::utangac:

nazlım doğru söylüyorsun keşke yemeseydim ama bir lokma bile ekmek almadım
ayrıca

150 mekik
150 şer tane de yan bacak
ve 100 tane esnetme hareketi yaptımşakkıdışakkıdı

asicim valla playstation için vakit yaratıyorum
cumartesi gece 3 te yattım 10 da kalktım
2 gündür de 2 de yatıyorum dün gece oyunu bitridim
zor bir oyun normalde 1 hafta falan sürüyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdi 3. çıkmış onu alacağım
[/COLOR][/COLOR]

evet özge hanım yazıyorum dün ne yedim

sabah normalden biraz küçük simit (şöyle ki 1 adet simit 75 kuruş, benim yediğim 50 kuruş)
ara yarım ayran
öğlen 1 parça tavuk incik + salata + kalan yarım ayran
ara 1 yoğurt 2 seferde
akşamüzeri yarım bardak barbekü soslu mısır
akşam yarım pors. yoğurtlu bakla + 1 tabak mantı makarna yoğurtlu yine

Back
X