tskler kaptanım ınce yarım dılımcık yedım pastadan.. yanı ıkı catal felan.. amın kaptanım tum guzel dıleklerın ıcın tsk ederım.. balık yolundada ustalıga dogru emın adımlarla ılerlıyorum sanırım.. bende cok sanslıyım arda gıbı bır yıyenım oldugu ıcın yas kucuk ama bana bize cok sey ogrettıİyi akşamlar meleklerim gece kuşu kaptan geldi
Su içtikçe zamanla alışırsın ve daha çok içeceğine eminim İremcim.Kola gelsin cnaım rabbim bol kazanç versin inşhadi bakalım nisan sonunu bekleyelim o zaman spor için
Menülerin süper canım
Teşekkürler balım amin bitanemyarın emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın eminim haftaya zaten listedesin takım sorumluluğu eklenince daha çok dikkat edeceksin inan bana
bitanem ev eriştesiyse arada özlediğin zamanlar yiyebilirsin ama nasıl bu önemli taze kaşar zaten karatyada yasaklardan eski kaşar yiyebilirsin ama erişteyle değildomatesli erişte veya sade yanında salatayla daha az kalori almış olursun pişman olup pilates yapman süper
Aleyküm selam adaşımÇok teşekkürler güzel dileklerin için bitanem. Bu günlerde geçecek inşallah aminn kuzum annemin nefesi yeter inan
Anneanneye hakikaten maşallahrabbim anneme de bizlere de böyle sağlıklı bir ömür nasip etsin
Özlenmez mi seni çok iyi anlıyorum deryacım
4 kaseiyi dayandın tatlım
biz de sseni
Teşekkürler meleğiminan bu ara sık gelemiyorum diye suçluluk duyuyorum ama şartlar malum Hadi bakalım o zaman incire sözümüz yok şifa olsun inşallah Serbest dolaşan balık hakikaten bu güzeldi 2 seneyse acamiliği mi kalmış artık ustasın bence hadi inş gidersiniz
Yakışıklımızın doğum günü kutlu olsun rabbim tüm dilekleirni gerçekleştirsin sağlık mutluluk dolu nice yaşlar dilerim kuzuma.Ne şanslı ki senin gibi bir halası var .Bu güzel kalbinin karşılığını eminim alacaksın kuzum.Hadi ince bir dilime ben de izin verdim
Slm şekercim hoşgeldin iyiyiz tatlımHakikaten ilk mezunu olmana çok şaşırdım tebrikler bitanem
Aman diyim ortalık salgın kalabalık ortamlara girerken hepimiz maske takmalıyız aslında
Kesinlikle böyle böyle birikip sonra halay çekiyorlar şekercim dikkat edersen hemen verirsin bitanem
simiti görmedimarkadaşın diyette olduğunu bilmiyor mu niye simit getiriyor
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum hakikatengiremesem kullanamasam bile netim illa olacak
geçmiş olsun leylacımakşam dengelemeye çalışmışsın sanırım
Geçmiş olsun meleğim bir doktora git istersen kuzum
İnşallah balım güzel haberleri dört gözle bekliyorum
Minik prensesle dans demekşanslısın cecom ama kuzuma nazar değmiş hakikaten sen de maşallah de severken annenin bile nazarı değebiliyor geçmiş olsun prensesimize.Bizim takıma regl de bile uyum sağladın cecom genelde herkes aynı anda regl oluyor Regle rağmen yarın tartı yüzünü güldürecek eminim bu hafta çok tempoluydun
Hakikaten maşallah menü süper zaten ama sporuna hayran kaldım cadıcım.Özellikle ısınma hareketlerini atlamaman harikayemekler çok kalınca kaldır buzluğa bitanem bıkana kadar yeme başka zaman çıkarırsın cıs onlar cıs
harikasın adaşımmmm
Afiyetolsun balım kk kahvaltısı dediğine göre ekmekle tamamen vedalaştın
mücveri fırında yaparsan ve un yerine ince bulgur eklersen korkmadan yiyebilrisin cnm
akşam sadece elma yoğurt sanırım seni acıktıracakyarın için bol şans
İyi geceler cecommmAminnnn yarın tartı hepinizin emeklerinin karşılığını göstersin inşallah canım
gunaydınnnnn vaavvv tebrık ederım cok ıyı vermıssıngünaydın herkese
ben dün gece mahvoldum ya
dün bi ödem çayı yaptıydım tiksinerek içtim alerjık bi bunyem var butun gece kaşındım hapımda kalmamış aksi gibi
bugun dudaklarım yuzum ellerim bacaklarım balon gibi şiştim
sabah bildirim yapmasam yeri yani muhtemelen verdiğim kilodan daha az gözükücem çünkü daha öncede oldum böyle genellikle fazla çıkıyorum.neyse ben yine de bildirimimi yapayım.
efendim geçen hafta 99.3 kilodaydım bu haftaki kilom 97
beni bugün tek mutlu eden şey oldu .free yemek no ekmek sonuç bu
sağol kaptanım ekmeği bana bıraktırdığın için...
Banum maşallah canım süper kilo gitmiş harikasın. Hep böyle devamı gelir inşallah.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet bugün bildirim günü ve bende dün gece erkenden yattığım için inanılmaz dinç bir şekilde uyandım
Gelelim merak edililen bildirimime
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.9 kg
Bu hafta; 109.3 kgÜstelik Regl olmama rağmen
Giden; - 1.6 kg
Yüzdesi; 1.4 %
Toplam giden; 15.2 kg
Yapılan spor; bu hafta 2 x yürüyüş kalan günler evde hareket ( Leslie ve birazda sworkit )
İnşallah bundan sonra hep böyle devam ederde bende bayramda çifte bayram yapmış olurum 2li hanelere inerek
Canım umarım önemli birşey değildir
az kalmış üzülme bende giremedim bu hafta listeye. Haftaya ikimiz de gireriz inşallah.gunaydın kızlar kaptancım 83 un altına ınemedım lısteye gıremıyomuyum ozaman
gecen hafta 84.1 bu hafta 83.2 ==== -900gr
çok geçmiş olsun cancazım acil şifalar olsun nen var acepMide ağrısı,baş ve şakaklarım felaket agrıyo dünden beri,bügünde bulantı kusma eklendi,hic iyi değilim
işlah balımmbir haftanın daha sonuna geldik yemedik ve kardayız inş. umarım sabah herkes güzel haberlerle gelir
hay maşallah cadıcımbugün ki menüm
26 MART 2015 PERŞEMBE
SABAH
uyanır uyanmaz ılık naneli limonlu su
1 parça peynir
9 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
maydanoz
nane
ceviz
siyah turp
yeşil çay
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ +160 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
nohutlu bamya
ARA
1 şekersiz Türk kahvesi
AKŞAM
nohutlu bamya
yoğurt
MAŞALLAH BANA 3 ÖĞÜN BAMYA YEDİM
EŞİM ŞEHİR DIŞINDA OLUNCA HEPSİNİ TEK YEMEK ZORUNDA KALDIM
O DEĞİLDE APARTMANDA O KADAR GÜZEL YEMEKLER KOKUYOR Kİ HEPSİ YASAK KOKULAR YEMEKLER BÖHÜAH
wuuuuu rekor sende anlaşılan cecom tebrikler haydı 2 li hanelere yakınlaştın vallahiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn
Evet bugün bildirim günü ve bende dün gece erkenden yattığım için inanılmaz dinç bir şekilde uyandım
Gelelim merak edililen bildirimime
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.9 kg
Bu hafta; 109.3 kgÜstelik Regl olmama rağmen
Giden; - 1.6 kg
Yüzdesi; 1.4 %
Toplam giden; 15.2 kg
Yapılan spor; bu hafta 2 x yürüyüş kalan günler evde hareket ( Leslie ve birazda sworkit )
İnşallah bundan sonra hep böyle devam ederde bende bayramda çifte bayram yapmış olurum 2li hanelere inerek
Canım umarım önemli birşey değildir
teşekkür ederim geçen haftanın ki de bu hafta gitti benim sanırımgunaydınnnnn vaavvv tebrık ederım cok ıyı vermıssın
Canım ben de çalışıyorum ama ben 30 kiloyu verirken iş yerinde yemek çıkmasına rağmen yemeğimi yanımda taşıdım. Salatamı akşamdan yaptım tuz yağ koymadım. Yağı bir kavanoza koyup iş yerinde bıraktım ki her gün onu da taşımayayım. Bir tek limonumu salatayla birlikte yanıma aldım yiyeceğim zaman salatama kattım. Etimi de akşamdan haşladım, köfteyse sabah çıkmadan pişirdim. Meyveyi de kilo olarak alıp çekmeceme koyuyorum. Özellikle elmaya hiçbirşey olmuyor. Başka türlü bende unuturum. Senin iş yerinde bırakma gibi bir şansın yok mu. Çantanda dursun fazla fazla koy unutursan yanında olsun. Ben çantamı da dolduruyorum herşey. Annem bir un tuz koymuyorsun ne ararsan var der bana.Canım meyve salatası vs yapma gibi bir şansım yok, çalışıyorum, evde olsam zaten bisküvi gibi şeyler yemem. işe geç kalmıştım. elimin altında bir tek o vardı, ama dışarıdan tost gibi birşey söylesem bile daha akıllıca olurdu, onu düşünemedim. su hakkında kesinlikle haklısın. defalarca uygulama kurdum, notlar yazdım sağa sola, ama yok içemiyorum. sanki ölüm gibi geliyor bana su içmek. ağzım kupkuru oluyor bazen, yine de içmiyorum. değiştirmek için çok uğraştım ama beceremiyorum.
haklısın canım, ama eski hallerime göre çok daha iyiyim. faydasını da görüyorum. birden 180 derece değişemiyorum, olabildiği kadarını yapıyorum, ama giderek düzeliyor beslenmem farkındayım ben de bunun.
Kaptancım öncelikle geçmiş olsun. Meyve ile ilgili önerini dikkate alacağım. Akşam meyve yemeyi seviyorum, gün içinde yeme imkanım olmuyor. Ama bundan sonra iş yerime götürüp gündüz öğle yemeğinde yemeye çalışırım. Elbiselerden de vazgeçmedim kesinlikle. çok az kaldı. 6.9 kilo sonra elbiseler benim :) istikrarlıyım ve kazanacağım :)
Öğleden sonra yattım, adet ağrılarım fazla oluyor. O günlerde kesinlikle çalışamıyorum. Akşam geç kalktığım için ve aç olduğum için yemek zorundaydım, ama az yedim kendimi tutmaya çalışarak.
Sağol canım, inşallah değildir sadece leke olarak kalırDarısı başına canım :)
Geçmiş olsun canım, diş önemli. Benim de şimdi bir dişim çok kötü ağrıyor. Umarım çürük değildir :/
kar kardır bence artı olmasındansa bırak küçük küçük gitsin
Olsun nurum üzülme artıda değilsin en azından.gunaydın kızlar bu hafta sabıtım
Harikasın canım 3lü rakamlardan baya bir uzaklaştın maşallah
Rabbim bir daha asla göstermesin...Aminnnnnnnnnnnn
Bu arada tabiki darısı benimde başıma
ben sabıtım ıkı haftadır hormon kullanıyorum takıldım sanırımteşekkür ederim geçen haftanın ki de bu hafta gitti benim sanırım
Tebrikler canım süpersin devamını görürüz inşallah.teşekkür ederim geçen haftanın ki de bu hafta gitti benim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?